Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Szabadidőpark Komárom - Életfa tábor

szabadidőpark, Komárom, Életfa, táborSzabadidőparkunk Komárom város központjától 2 km-re, a TERMÉSZET SZÍVÉBEN található, óriási zöldövezetben. Színes szolgáltatásokkal várunk mindenkit, aki pihenni, feltöltődni, szórakozni vágyik. Számos sportolási lehetőség és megannyi élmény várja az idelátogató párokat, családokat, baráti társaságokat.

A festői környezetben elhelyezkedő tavunk ideális terep akár egy reggeli kocogáshoz is mind a gyerekeknek, mind a kikapcsolódni vágyó felnőtteknek, egyúttal kedvelt horgászhely is. Horgászvendégeink örömére gyakran rendezünk horgászversenyeket. A tópart mentén kiépített pihenő- és tűzrakó helyek kiválóak bográcsozás, szalonnasütés vagy tábortűz, családi vagy baráti piknik céljára.

A hatalmas, szabad mozgásterű kempingünk szállóvendégeink számára kettő- illetve négyszemélyes összkomfortos, patakra néző terasszal, valamint komfort nélküli faházat kínál. Továbbá a lakókocsival, lakóautóval, vagy sátorral érkező kül-, és belföldi vendégeinknek is kedvelt célállomása.

Strandfürdőnkben modern, feszített víztükrű medencéink, óriáscsúszdával, valódi élményt kínálnak a fürdőzők számára. A késő őszig üzemelő, 36 fokos, termálvizes élménymedencénkben teljes lehet a testi-lelki felüdülés!

Számos sportolási lehetőséggel és megannyi élménnyel várjuk az idelátogató csoportokat. Sportpályáink a park területén lehetőséget biztosítanak kosárlabdázásra, röplabdázásra, lábtengóra, asztaliteniszezésre, focizásra és tekézésre.

Az étkezési lehetőségek rendkívül változatosak. 150 fős hangulatos Park éttermünkben és 60 fős Tó teraszunkon jeles borvidékeink boraival, minőségi italokkal és ízletes ételekkel állunk vendégeink rendelkezésére. Parkunk területén található büfénkben palacsintát, lángost, fagylaltot kaphatnak.

A 40 fős légkondicionált különtermünk üzleti konferenciák, vállalati fogadások, valamint 8 fős tárgyalószobánk diszkrét megbeszélésekre ad lehetőséget.

Fekvésének és adottságainak köszönhetően, a komáromi WF Szabadidőpark tökéletes kiindulópont számos kiránduláshoz. A környék rengeteg látnivalója két keréken is felfedezhető. A fő vonzerőt a Komáromban található Közép- Európa legnagyobb újkori erődrendszerének közelsége jelenti. A főszezonban Komárom városában kulturális rendezvények egész sorából lehet válogatni, a szabadtéri előadások különösen kedveltek.

Az Életfa Programmal kapcsolatunk két éves múltra tekint vissza. 2009-ben itt került megrendezésre az Első Életfa Gyerektábor, 2010 tavaszán a Horgász Családi Nap, és 2011 márciusában az Életfa Nőnapi bál.

Boldogok vagyunk, hogy éttermünkben minőségi Nahrin fűszerekkel ízesített egészséges ételekkel kedveskedhetünk vendégeinknek, és hogy együtt működhettünk az Életfa Országos Egészségőrző Programmal.

A WF Szabadidőpark megközelíthető:
• az M1-es + 13-as főút felől a Török Ignác (jobbról az első) utca vagy
• az 1-es számú főút mocsai leágazása felől vagy
• az 1-es számú főútról a körforgalomnál az M1-es autópálya felé, majd a benzinkút utáni második utcán balra.

WF Szabadidőpark

Komárom, Puskaporosi u. 24.
34/540-448, 34/347-235
www.wfpark.hu, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönjük Hegyi Zsoltnak, hogy minőségi partnerként gondolt ránk, és elhozta nekünk az együttműködés lehetőségét!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok