Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

AZT ÍGÉRTÜK, HOGY...

Schmidt Ferenc

Kedves Életfás!

A 20. jubileumi év küszöbén állunk. Azaz, dehogy állunk, mozgunk, változunk és változtatunk! Mert aki nem képes folyamatosan változni, az lemarad.

2000-től azt ígérjük az országunk igényesen gondolkozó lakosainak, hogy hozzásegítjük őket az egyre magasabb életszínvonal eléréséhez, a minőségi élethez.

Köszönöm neked, hogy tartottad a szavad, velem jöttél az úton, és együtt mutathatunk példát a követőinknek a fény felé! Köszönöm neked, hogy nem hagytál cserben engem, minket és mindazokat, akiknek a szebb jövőt, az egészségőrzést ígérted az Életfa Programban!

Köszönöm neked, hogy nem dőlsz be a pillanatnyi hazug csábításoknak, és értékeled mindazt a tudást, értéket, amit Svájc és Magyarország a programunk által nyújt neked nap, mint nap!

Köszönöm neked, hogy nem hiszed el azt, hogy tisztességesen, tartósan lehet, és nem akarsz munka nélkül meggazdagodni, nem csatlakoztál azokhoz, akik igazi értékközvetítés, termékforgalmazás nélkül akarnak előbbre jutni, mások kárára!

tabor

A mai felbolydult, zavaros világban nagyon nehéz megtalálni és folyamatosan képviselni az értékeket. Te is tapasztalhatod a számtalan próbálkozást, ami arra csábít, hogy dobd el az eddigi hitedet, az elmúlt éveidet, az ígéreteidet, és fordíts hátat az eddigi tanítóidnak, útmutatóidnak. És Te itt vagy! Új hullócsillagok tűnnek fel az életedben, és te nem zuhansz velük együtt!

Ezért nagy érték az, hogy megmaradtál nekünk, hogy teljesítsük küldetésünket!

Nekünk hosszú távú céljaink vannak, tiszta világot ígérünk és képviselünk. Nekünk fontosak a gyerekek, az ifjak, a felnőttek, az idősebbek!

Nekünk mindenki számít, és ránk mindenki számíthat!

schf

Minket megtalálsz a Neten és a valós életben. Gyerektáborban élvezzük a fiatalok örömét, az Életfa Beach Road Show programunkban a fürdőző, nyaraló embereket segítjük tudásunkkal, rendszeresen újabb és újabb világszínvonalú, nemzetközileg is bizonyított termékeket biztosítunk az egészségőrzést komolyan vevő korosztályoknak. Közben olyan munkalehetőséget biztosítunk az arra vállalkozóknak, ahol a hozzáadott értékteremtés határozza meg a korlátok nélküli jövedelmet.

A mi utunk igaz út, hajtóerőnk a szeretet és a tudás. Az egész ország velünk van.

Örülj, kedves Életfás velünk együtt! Érezd azt, hogy te igazi érték vagy, aki értéket teremt saját maga és mások számára! Te példát mutatsz az életeddel az igaz, osztatlan Magyarország építőinek!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

 

NÖVEKEDÉSI KÖRNYEZET - MEGTALÁLTAD?

accomplishment achievement adult 1059120

Kedves Olvasóm!

Tudod milyen világban élsz? Tisztán látsz? Tudod, hogy mi a jó és mi a rossz? Tudod, merre visz az utad? Elégedett vagy az életeddel? Tudod, kire számíthatsz és kire nem? (Nem akarom feltenni azt a sablonosnak tűnő kérdést, hogy „Boldog vagy-e?”!) Ezernyi kérdés, ami benned lakozik, amivel együtt élsz akkor is, ha nem fogalmazod meg, nem teszed fel magadnak őket és nem válaszolod meg.

Ahogy az éveid száma növekszik, úgy szaporodnak az életed kérdései. Ha megválaszolod őket, akkor könnyűvé válnak, felemelnek, mint a léghajó. Ha nem, akkor lehúznak, és cipeled őket, egyre nehezebben.

Ó drága ifjúkor!

De sokszor halljuk ezeket a bölcs szavakat Arany Jánostól:

Előtted a küzdés, előtted a pálya,
Az erőtlen csügged, az erős megállja.
És tudod: az erő micsoda? - Akarat,
Mely előbb vagy utóbb, de borostyánt arat.

Általában akkor idézzük, amikor „ballagunk”.
A tudatlanság lendületével, ismeretek híján, és azt gondoljuk, hogy most már sínen vagyunk, minden ok! Pedig előtted a „küzdés”!
Előtted még a „pálya”. Hol is van a te pályád?
Légy „erős”! Hogyan? Ki segít neked?
Akarat”! Mit is akarsz ezután? Hogy akarsz 10-20 év múlva élni?
Milyen „borostyánt” akarsz?

Ó felnőttkor!

Sokszor felidézzük a „régi szép időket”, hogy akkor más volt a világ, nem volt ilyen gyors, nem volt ennyi veszély, …

De hát mi most élünk! Most kell boldognak lennünk, most élvezzük az életet!

Nem megy? Ne add fel! Keress és találj! Egy igazi „Növekedési környezetet”!
Megy neked? Lépj tovább! Adj! Adj másoknak is igazi „Növekedési környezetet”!

Mi pontosan ezen dolgozunk! Alkottunk egy országos programot, az Életfa Programot, ahol lehetősége van mindenkinek kiteljesedni, előhozni magából azokat az értékeket, amiket esetleg nélkülünk soha nem mutathatna fel, nem élvezhetne, nem adhatna át másoknak. Nélkülünk nem lenne képes felvenni a környező világ tempóját, nem tudna rendet teremteni a gondolatvilágában.

Mi lehetővé tesszük neked, hogy lépést tudj tartani a változásokkal, hogy most is otthon érezd magad ebben a világban.

Tanítunk, példát mutatunk, szeretünk! Önzetlenül és őszintén!
Megoldjuk a problémáidat, segítünk a kérdéseid megválaszolásában, és így a te életed is könnyű lesz, élvezetes, szárnyaló!

„Családtagnak”, partnernek tekintünk téged, mint igényesen gondolkodó, igaz magyar embert, a közös örömeinkben és a törekvésünkben, hogy megmutassuk: Magyarországon is élhetsz úgy, mint az előttünk példát mutató Svájcban!

Köszönöm, hogy elolvastad az üzenetemet! Hálás vagyok neked, hogy elgondolkozol a leírtakon! Örömmel élek és alkotok veled együtt, mert a „Növekedési környezetre” mindenkinek szüksége van!

A növénynek szüksége van életet adó környezetre, a halnak szüksége van élettérre, az embernek szüksége van befogadó, támogató közösségre! Itt vagyunk!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOT KAPTUNK!

kap

Kedves Olvasóm!

Azt mondják, a jó munka meghozza a gyümölcsét.

Szerintem a rossz munka is, csak az milyen gyümölcsöt terem? Hááát ….! (Köszönöm, nem vagyok éhes!)

Nos, képzeld el, pár napja, 2018 decemberében egy speciális, kézzel nem fogható (Balogh András értékesítési igazgató úr szóhasználatával élve) ajándékot kaptunk. Te meg én!

Lehet, hogy még nem is tudsz róla, ezért most továbbküldöm ezt a karácsonyi ajándékot.

kap 1

Ez egy minősítés, ami számomra és remélem a Számodra is, a lehető legértékesebb üzleti, az életünket és az életvezetésünket igazoló értékelés. Mit is jelent?

A JNS Hungária Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Miért tekintem ezt közös ajándéknak?

Mert minden sikerünket, minden személyes sikeremet Neked is köszönhetem! Te vagy az, aki figyelsz rám, Te vagy az, aki viszi az Életfa Program jó hírét, Te építed a Nahrin és a Just brandjét! Együtt látjuk el minden egyes nap, minden egyes percében, hajnaltól éjjelig, sőt még „éjszakai ügyeletben” is azt a nemes feladatot, ami csak keveseknek adatik meg az életben, hogy egy egész ország egészségéért a legmagasabb minőségben tevékenykedhet.

Teljes szívvel és szilárd hittel küzdünk az egészségünk javításáért, mindannyiunk jobb életminőségéért! Sokszor nem „nekünk áll a zászló”, állandóan ellenszél fúj, de egyre többen vagyunk, és egyre következetesebben követjük a „mi szülöttünk”, az Életfa Országos Egészségőrző Program iránymutatását.

Mi újítók vagyunk, élen járunk, és követendő példát mutatunk! Mi halljuk a jövő hívó szavát, és őrizzük a múltunk értékeit. Ezek vagyunk mi; Te és én! A biztos alap, amire egy minőségi jövőt építünk.

Milyen cég a Bisnode? Ha érdekel, hogy ki ajánl minket biztos partnerként és piacvezetőként az országnak és Európának, akkor nagy szeretettel bemutatom Neked őket.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján.

A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

kap 2Kedves Olvasóm!

Köszönöm Neked, hogy Veled együtt ilyen értékesek lehetünk, hogy mellettem állsz, és kitartasz akkor is, ha „fúj a szél, hideg van, és esik az eső”! Köszönöm Neked az együttgondolkodást, azt, hogy igényesen gondolkodsz, és tudod, hogy miénk a jövő!

Mert Nekem Te, az ember vagy a legértékesebb kincs az életemben!

Gyere velem 2019-ben is az újítók, a jobbítók útján, találjuk meg azokat a sikerpontokat, amik csodálatossá teszik az életutazásunkat!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

JÓLÉT KAPHATÓ! KÉRED?

jkk

Kedves Olvasóm!
Ha jólétet akarsz Magadnak, meg kell keresned, hogy hol található. Ez elég szokatlan „termék”, viszonylag kevés van belőle, pedig csak Rajtad múlik. Akarod-e eléggé?

Napoleon Hill a „Gondolkozz & gazdagodj!” című bestseller könyvében, ami ma már klasszikusnak számít így fogalmaz: Első lépés a gazdagság felé a VÁGY, ami minden eredmény kiindulópontja. Ha nem vágyunk eléggé valamire, akkor az nem lesz a miénk.

Akarod-e eléggé a jólétedet? Akarsz-e egészséges lenni eléggé, hogy megtaláld az egészséget? Akarsz-e annyira vagyonos lenni, hogy megtaláld, honnan jön a pénz Hozzád? Akarod-e a nyugalmas biztonságot Magadnak és a szeretteidnek, hogy mindent megtegyél érte?

Én akartam, és megtaláltam.

Elmentem érte Svájcba, megismertem, megszerettem és hazahoztam. Elhoztam Neked a Nahrint és a Justot, mint a jólét lehetőségét, és megalkottuk az Életfa Programot, ami maga a JÓLÉT, bárki számára. 25 éve élek a Nahrin világában, 21 éve a Just kényeztetésében és 18 éve az Életfa Program ölelésében. Ez lett az életem. Én egy magas minőségű Magyarországon élhetek, gondolkozó, szerető emberek társaságában, tiszta szívvel és lélekkel.

Erre vágytam, megkerestem, megtaláltam, dolgoztam, tanultam érte és beszereztem.
Azonban szeretném, ha minden embertársam így élne, a vágyai szerint. Ehhez tenni kell, nagyon sokat. Tenni kell csuda dolgokat! Ahogy az „Örökségünk” című dalban énekeljük Gyulai István szavait:

„megtanulom, megőrzöm, tanítom, továbbadom”!

Tanulunk és tanítunk, élünk az Életfa Virág szirmai szerint.

Szeptember: a MOZGÁS hónapja
Mozgás nélkül nincs egészség. Szabadon a szabadban, ragyogó őszi időben, gondtalanul, kikapcsolva a stresszt. Szeptember, szeretlek!

Október: a GYEREKEK hónapja
Magamban hordozom azt a gyereket, aki egykoron voltam, boldog, tudni vágyó, játszani szerető, a család meleg biztonságát élvező apróságot. Gondtalan gyerekkorom, bennem élsz tovább!

November: a HONISMERET hónapja
Én büszke vagyok a magyarságomra, hazám szépségeire, felbecsülhetetlen értékeire, összetartó erejére. Jó itt lenni. Megfogadtam Vörösmarty Mihály intelmét. A nagyvilágon e kívül nincsen számomra hely!

December: az ÜDÜLÉS hónapja
Üdülés és pihenés, test és lélek nyugalma és szépsége, újraéledése. Izgalom, öröm, fény, szeretet találkozása a lelkemben. Hálás vagyok, hogy ezt az évet is élveztem, örülök, hogy értéket találtam, őriztem és teremtettem, és most mosolyogva pihenhetek. December, adj teret a szeretetnek!

Kedves Életfás Társam!

Gyere velem! Ha nem találtad meg a jólétedet, megmutatom Neked az enyémet a mosolyommal, a szeretetemmel, és segítek Neked, hogy rátalálj a Tiédre! Vagy a miénkre?!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok