Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

JÓLÉT KAPHATÓ! KÉRED?

jkk

Kedves Olvasóm!
Ha jólétet akarsz Magadnak, meg kell keresned, hogy hol található. Ez elég szokatlan „termék”, viszonylag kevés van belőle, pedig csak Rajtad múlik. Akarod-e eléggé?

Napoleon Hill a „Gondolkozz & gazdagodj!” című bestseller könyvében, ami ma már klasszikusnak számít így fogalmaz: Első lépés a gazdagság felé a VÁGY, ami minden eredmény kiindulópontja. Ha nem vágyunk eléggé valamire, akkor az nem lesz a miénk.

Akarod-e eléggé a jólétedet? Akarsz-e egészséges lenni eléggé, hogy megtaláld az egészséget? Akarsz-e annyira vagyonos lenni, hogy megtaláld, honnan jön a pénz Hozzád? Akarod-e a nyugalmas biztonságot Magadnak és a szeretteidnek, hogy mindent megtegyél érte?

Én akartam, és megtaláltam.

Elmentem érte Svájcba, megismertem, megszerettem és hazahoztam. Elhoztam Neked a Nahrint és a Justot, mint a jólét lehetőségét, és megalkottuk az Életfa Programot, ami maga a JÓLÉT, bárki számára. 25 éve élek a Nahrin világában, 21 éve a Just kényeztetésében és 18 éve az Életfa Program ölelésében. Ez lett az életem. Én egy magas minőségű Magyarországon élhetek, gondolkozó, szerető emberek társaságában, tiszta szívvel és lélekkel.

Erre vágytam, megkerestem, megtaláltam, dolgoztam, tanultam érte és beszereztem.
Azonban szeretném, ha minden embertársam így élne, a vágyai szerint. Ehhez tenni kell, nagyon sokat. Tenni kell csuda dolgokat! Ahogy az „Örökségünk” című dalban énekeljük Gyulai István szavait:

„megtanulom, megőrzöm, tanítom, továbbadom”!

Tanulunk és tanítunk, élünk az Életfa Virág szirmai szerint.

Szeptember: a MOZGÁS hónapja
Mozgás nélkül nincs egészség. Szabadon a szabadban, ragyogó őszi időben, gondtalanul, kikapcsolva a stresszt. Szeptember, szeretlek!

Október: a GYEREKEK hónapja
Magamban hordozom azt a gyereket, aki egykoron voltam, boldog, tudni vágyó, játszani szerető, a család meleg biztonságát élvező apróságot. Gondtalan gyerekkorom, bennem élsz tovább!

November: a HONISMERET hónapja
Én büszke vagyok a magyarságomra, hazám szépségeire, felbecsülhetetlen értékeire, összetartó erejére. Jó itt lenni. Megfogadtam Vörösmarty Mihály intelmét. A nagyvilágon e kívül nincsen számomra hely!

December: az ÜDÜLÉS hónapja
Üdülés és pihenés, test és lélek nyugalma és szépsége, újraéledése. Izgalom, öröm, fény, szeretet találkozása a lelkemben. Hálás vagyok, hogy ezt az évet is élveztem, örülök, hogy értéket találtam, őriztem és teremtettem, és most mosolyogva pihenhetek. December, adj teret a szeretetnek!

Kedves Életfás Társam!

Gyere velem! Ha nem találtad meg a jólétedet, megmutatom Neked az enyémet a mosolyommal, a szeretetemmel, és segítek Neked, hogy rátalálj a Tiédre! Vagy a miénkre?!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

 

25 éves múltam!

25em

25 éve beleszülettem egy új, más világba. Itt Magyarországon, a hazámban, és a dajkám egy svájci lett.

Úgy hívják, hogy Nahrin!

Mint minden újszülöttnek, nekem nemcsak minden vicc, hanem minden más is új volt ebben a világban.

Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás?

Természetes összetevők, hatóanyagok?

A három fehér méreg?

Nem csupán arra való az étkezés, hogy tele legyen a hasunk?

Az életmódtól függ a legnagyobb mértékben, hogy meddig élünk és hogyan?

Egy egész seregnyi új tanítás és felfedezés. Nagyszerű tanítóm volt. Arra biztatott, hogy ne csak tanuljak, hanem tanítsak is. És elkezdtem tanítani, rendszerezni, építeni.

Elkezdtem pénzt keresni, hogy adhassak másoknak is!

A Nahrin mindenre megtanított. A prémium kategóriás termékeivel együtt egy új életfilozófiát is kialakított bennem. Mutatta a példát, ami a Vezető feladata, megmutatta, hogyan válhat az életminőségem olyan jóvá, amilyenre addig nem is gondolhattam.

Továbbadtam a „jó hírt”, és mára egy hatalmas család éli a minőségi életet, és dolgozik azért, hogy minden ember megtalálja a jó életét itt, Magyarországon.

Mi, Életfások, egymás kezét fogjuk, és daloljuk, hogy itthon is „van egy hely, ahol otthon és szeretet vár” mindenkire, aki erre vágyik.

Felnőttem, és felnőtt velem egy generáció, akikre érdemes odafigyelni, akikre érdemes hallgatni.

Hogy miért? Mert mi tudjuk, hogy merre van az út, a „minőségi élet” útja, amire bárki ráléphet. Mi elkísérjük mindazokat, akik bátran elindulnak, mert tudják, hogy miért születtek erre a világra. Mi éljük a magas minőségű életünket, és egyre többen vagyunk, akik elhiszik, hogy sokkal többre képesek annál, mint amit eddig az életükben elértek.

2018. június 16-án együtt voltunk. Együtt voltunk a jubileumi rendezvényünkön, és képviseltük a hazánkat, ami oly fontos nekünk.

Vendégül láttuk tanítóinkat, Nicole Jüstrich cégtulajdonost, aki az első lépéseknél fogta a kezünket, és megtanított minket járni a sikeres emberek útján. Közöttünk volt José Manuel Garcia, aki most tanít minket „nahrinul” gondolkodni és élni. Nagyszerű együtt ünnepelni azokkal, akikkel együtt alkotunk, tanulunk és tanítunk, akik egészséges életet élünk azért, hogy példát mutassunk minden embernek az Életfa Program értékrendje szerint.

Kedves vendégeink azt mondták, hogy mi vagyunk a Nahrin világ legcsaládiasabb képviselői!

Legyünk büszkék arra, hogy ilyen családba „születtünk”, és tegyünk érte, hogy sok-sok jó emberrel gyarapodjék ez az igazi magyar érték!

Most azzal a gondolattal búcsúzom Tőletek, amit a 25 éves Nahrin Hungária Jubileumi Találkozó köszöntőjében írtam.

A mi sikereinket újabb sikerek követik. Az elmúlt 25 után újabb 25 év következik, nagy reményekkel, új lehetőségek véget nem érő sorával, értékteremtéssel és felelősséggel. Ahogy az „Örökségünk” dalban énekeljük:

„Megtanulom, megőrzöm, tanítom, továbbadom” … a hitemet, a szüleim örökségét és az életemet!

Szeretettel!
Schmidt Ferenc

 

Tavaszi szél Nahrint áraszt …

Nahrin 25 logo

Nekünk a Nahrin is víz, a Nahrin is virág, a Nahrin is társ. Erre tanított meg minket az a 25 év, amit a Nahrinnal együtt megtettünk, jóban-rosszban, kitartva egymás mellett, szeretve és szeretve lenni.
Emlékszem az első próbálkozásainkra, amikor Nicole Jüstrich-hel, a svájci cégtulajdonos menedzserünkkel együtt örültünk a kezdeti kis sikerpontjainknak, az első termékértékesítéseinknek, az első hozzánk csatlakozó csapattársainknak. Csetlő-botló gyermekek voltunk, figyeltünk, tanultunk, tapasztaltunk.
Aztán felnőttünk. Már egy komoly, országos programban gondolkoztunk, mert éreztük, hogy lehet és kell is tennünk azért, hogy a magyarok is egészségtudatosan éljenek, mert az egészség, a jobb életminőség nekünk is jár.
Igen, jár nekünk, de azt nem mástól kapjuk ajándékba!
Nekünk kell úgy gondolkozni, mint akik jobban élnek, és tenni magunkért, a családunkért, a szeretteinkért minden egyes nap!
Felvállaltuk a nagy tanítást, a lehetőségeink megmutatását mindenki számára, tettünk azért, hogy a Nahrin-minőség elérhető, fényesen ragyogó csillag legyen a magyar emberek előtt.

„… Minden madár társat választ …”

A Nahrin utat mutatott, kedvenc kis madarunkká vált, és társat választott az Életfa Program „személyében”. Aztán megszülettek a kis fiókák, az Életfa-csapataink, akik biztosítják a töretlen fejlődést, újabb és újabb értékek megteremtését. Ma már elmondhatjuk, hogy az eltelt 25 év alatt több mint százezer családot megérintettünk, befogadtunk, tanítottunk szépre és jóra. Mi nem hitegetünk, ígérgetünk, mi komoly szakmai alapokon nyugvó megoldásokat kínálunk.

„… Hát én immár kit válasszak …”

Tiszta szívvel mondom, válassz minket, válaszd a mi pozitív, igényes gondolkodásunkat, a minőségi életérzésünket! Mi életeken átívelő, összehozó országos program szerint élünk, ebben hiszünk, teljes felelősséggel. A „magyar Nahrin” 25 évét követi a „magyar Just” 21 éve és az Életfa Program 18 éve. Csupa szépség, csupa szeretet, egy nagy szerelem.

„… Zöld pántlika, könnyű gúnya …”

Itt van a tavasz. Megjött Érted, vár Rád, visz magával táncolva, lebegve, könnyedén, vidáman. Ez az az élet, amit megérdemelsz! Ez az, amiért érdemes élni! Ezt lehet velünk együtt élvezni, … ha minket választottál, és jössz velünk. Mi a tavaszba megyünk, a nyárba, a ragyogásba! Kézenfogva, együtt, mert így nem sodor el minket a szélvihar, átvészeljük a zivatarokat. Együtt, hűséges társakként!

„… De a fátyol nehéz gúnya …”

Mi nem csüggedünk, nem a sáros föld húz le minket, nem a betegségek kilátástalan világában élünk, mert nekünk nem az jár! Mi nem rejtőzünk a világ elől eltakaró fátylak mögé, mi itt vagyunk, nyíltan, tisztán, szépen!

Ezek vagyunk mi!„… virágom, virágom …”!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

 

Csak egy kávéra!

csekKedves Olvasóm!

A napokban keringett a Facebookon egy kis bölcs történet a kávéról. Talán olvastad, talán nem. Nekem nagyon megtetszett, és egy kicsit eljátszottam a gondolattal, mint a gyermek a Karácsonyra kapott új játékkal. Mert a jó játék nem csupán azért jó, mert szép, jól néz ki, hanem azért, mert valamit átad, valamit elindít a játszóban, olyan gondolatokat, cselekvéseket eredményez, amitől egy kicsit szebb lesz életünk.

Nos, én így voltam ezzel a kis történettel is.

A lényege az, hogy egy professzor különböző minőségű csészéket és kávét hozott be a tanítványinak. Miután mindenki választott egy csészét, beletöltötte a kávét, azt tapasztalták, hogy a tálcán néhány csésze üresen maradt. Ezek a legkevésbé tetszetősek voltak. A professzor a következő gondolatokat mondta ezután a tanítványainak:

Látjátok, az emberek arra törekednek, hogy a legszebb, a legjobb dolgokat szerezzék meg maguknak. Mégis mindenki ugyanazt a kávét itta. Gondoljuk azt, hogy a kávé az életünk, a csészék, a kanalak, a kistányérok pedig azok a javak, amiket igyekszünk magunknak megszerezni az életünk folyamán! Melyik a fontosabb?

Ennél a párhuzamnál maradva, az életünk a kávé, a megszerzett javaink pedig a kávés készlet. Mi a fontosabb?

Ha jó kávét készítek magamnak, vagy onnan kapom a kávémat, ahol jó kávét adnak minden alkalommal, az akkor is finom lesz, ha éppen a „csomagolás” nem a legtündöklőbb. Mert a kávét élvezem.

Ha rossz a kávé, önthetem akármibe, akkor sem lesz finom! Nem fogom szeretni!

Mitől lesz „finom” az életem? Attól, amit teszek érte, amit „főzök” magamnak, és nem attól, amiket összegyűjtök köré, hogy a csillogásukkal elkápráztassanak, és elvonják a figyelmemet a lényegről. Az öncélú vagyonszerzés, látványhalmozás nagyon sokba kerül! Nem marad időnk a kávékészítésre, a finom, illatos kávé élvezetére, az életünk csodáinak felfedezésére, mindennapjaink ünneppé varázsolására.

Térj be hozzánk egy kávéra 2018-ban is, élvezzük együtt az életünk örömeit az Életfa alatt! Ráadásul, „apró rögtönzött kedvességként” a környezet és a szerviz is méltó ahhoz, hogy a kellemes érzés boldog életigenléssé alakuljon Benned!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok