Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A BIZALOM EREJE

bisnode nyit

Kiálltuk a próbát!

Egy cég, egy vállalkozás valódi lehetőségeit, képességeit nehéz megítélni pusztán a reklámok, az arculat által sugallt ideális kép alapján. A valóságban ennek megítélése a szervezeti felépítés, a működési stratégia, valamint a pénzügyi helyzet együttes adatai alapján történik.

Nehéz feladatnak tűnik? Nos, valóban nem könnyű, ám a JNS Hungária Kft. az Életfa Program működtetőjeként mindig új kihívásokat keres. Pont ezért vállaltuk és vállaljuk évről-évre egy független cégminősítő szervezet vizsgálatának szigorú feltételeit. Idén sem volt ez másként.

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk ismét, immár harmadszor, a több száz vizsgált mutató alapján jogosult használni a

BISNODE AAA SILVER TANÚSÍTVÁNYÁT.

Bisnode2020Magyar

Ezzel Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozunk! A tanúsítvány hosszú évek közös munkájának eredménye, Nélküled mindezt nem értük volna el! Egy igazán szűkkörű klub tagjaivá váltunk, hiszen ezt a minősítési szintet hazánkban a cégek mindössze 0,63 százaléka éri el!

Köszönjük!

Ígérjük, továbbra is Érted és közös sikereinkért dolgozunk majd a mindennapok során! Mi ezután is a valódi értékteremtést, a hitelességet és megbízhatóságot tartjuk a legfontosabbnak.

Tegyünk Együtt Egymásért!

Az Életfa Program Csapata

HÚSZ ÉV PÉLDAMUTATÁS A MAGYAR CSALÁDOKNAK

schf2011

Kedves Olvasóm!

Köszönöm neked az elmúlt húsz évet!

Ez a húsz év rólad szólt, mint ahogy a következő húsz év is a te lehetőségeidet gazdagítja.

Az Életfa Programot te éled. A te hited, hozzáállásod, kitartásod, együtt-gondolkodásod és pozitív aktivitásod garanciát és biztonságot jelent számomra és munkatársaim számára.

Így vagyunk egy csapat, aki az egész ország érdekében dolgozik, tanul és tanít.

Mi mindent megteszünk azért, hogy úgy érezd, jó helyen vagy, egy biztos, kiszámítható, tiszta-etikus rendszerben. Életre keltettük a szakmai csoportjainkat (team-einket), mert kiemelten fontosnak tartjuk a szakmaiságot, a hitelességet és megbízhatóságot. Tanítjuk és a piaci igényeknek megfelelően támogatjuk a közvetlen értékesítést, új megoldásokat „gyártunk” speciálisan a magyar fogyasztók részére, a Nahrin és Just közel egy évszázados svájci fejlesztéseit és tapasztalatait innovatív módon építjük be a programunkba.

Közös húsz évünk olyan értéket teremtett, ami kibírta és kibírja a válságokat, a nehézségeket, és világraszóló és országos jelentőségű rendezvények, élmények egész sorát eredményezte.

Több mint százezer családnak mutattuk meg az általunk képviselt új világ csodáit, lehetőségeit. Mindenki számára biztosítunk nemes és szerethető munkalehetőséget, aki vállalkozik arra, hogy másokkal is tudatosan megossza a közös munkánk kedvező tapasztalatait.

Új generációnkat szervezetten neveljük az egészségtudatos gondolkodásra és életvitelre. Gondoskodunk a jövőnkről is.

Két éve építjük azt a rendszert, ami megalapozza a következő húsz év sikereit.

A svájci Just és Nahrin prémium termékein és előremutató filozófiáján keresztül mutatja nekünk az utat, hogyan lehet a természet segítségével kiváló minőségi szolgáltatást nyújtani itthon Magyarországon.

Kedves Olvasóm!

Jó helyen vagy! Úgy számítunk rád a következő húsz évben is, mint az egészségtudatosan élő, befogadó nagy családunk szeretett tagjára!

Együtt csak győztesek lehetünk!

A közelgő ünnepek alkalmából teljes boldogságot kívánok neked! Fogadjuk együtt szeretetben a következő évet!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

MOST HÚZD FEL A VITORLÁT!

2

Kedves Olvasóm!

Jó a széljárás, most érdemes felhúzni a vitorládat! Figyeld a szélirányt, és vezesd, irányítsd az életed hajóját! Minden változik, az emberi életek a sikeresség felé tartanak, vagy lehorgonyoznak, és várják, hogy majd valaki kezébe veszi a sorsukat. A legrosszabb esetben hagyják magukat sodorni az árral.

Hajózni akkor érdemes, ha élvezzük az utazást, élvezzük az életet! Van hajód, mert minden egyes reggelen kapsz egy életnapot. Te döntheted el, hogy mit kezdesz vele! A gondolkodásod csak a tiéd, élvezd a gondolataid szabadságát! Ezt a képességet azért kaptad, hogy használd!

Aki nem használja a gondolatai erejét, az gyenge marad.

Lehet, hogy nem érzed még az erőt, semmi baj! Majd megérzed, ha rájössz, hogy ott van benned. Magadban keresd mindig a megoldást, ne másban! Jó sorsra születtél!

Mi megmutatjuk neked azt, hogy hol találod meg a sikeres jövőképedet. Megtanítjuk neked, hogyan élvezheted az utazásodat. Utat mutatunk és tanítunk! Közben támogatóan figyelemmel kísérjük, hogy jó irányba tartasz-e, felhúztad-e a vitorládat a megfelelő sebesség elérése érdekében, és folyamatosan tanítunk arra, hogy egyre jobban képes légy irányítani az életed és élvezni minden egyes napodat. Akárhová akarsz eljutni, mi megyünk előtted, biztosítjuk a téged támogató környezetet, segítünk abban, hogy csapatban utazhass, legyenek követőid. Mindössze arra kérünk, hogy tartsd a tempót, ne állj le, ne maradj le, mert azzal nemcsak a saját haladásodat gátolod, hanem az egész csapatét, akik közé tartozol!

Miért mondtam, hogy most jó a széljárás?

Azért, mert ebben az évben annyira megváltozik a körülöttünk lévő világ, hogy szinte kényszerít minket az újabb és újabb dolgok megtanulására és eredményes használatára. Ha megbarátkozunk a változásokkal, akkor felhasználhatjuk az újdonság sikergyorsító erejét, mint ahogy a vitorlás hajó a felerősödő szél erejét.

A mi érdekünk, hogy változzunk! Mert képesek leszünk egyre magasabb szinten végezni az egész országra kiterjedő munkánkat.

A Te érdeked, hogy változz! Mert képes leszel minden nap jobb és jobb életet biztosítani magadnak, szeretteidnek és a hozzád tartozó családoknak.

Ülj le egy percre, gondolkozz! Adj hálát az életedért és a benned lévő képességeidért! Érezd magadban azt az erőt, ami csak benned van! Dönts! Álmodj nagyot, akarj nagyot, és cselekedj gyorsan! Ezzel felhúztad az életed vitorláját, irány a sikeres jövőképed szigete!

… Azt mondják egyes cégek, emberek, ha elbuknak, hogy a válság tette őket tönkre. Ezzel megnyugszanak vagy éppen stresszelik magukat. Ami a fő: Megvan a kifogás! Nincs mit tenni,

várják a vakcinát a sikertelenség ellen!

Viszont a válság nem mindenkit tesz tönkre. Pedig a válság mindenkinek válság. Akkor mégis, hogy van ez? Én miért, és ő miért nem? Lehet, hogy rajtam is múlik?! Ez az!

Nem is a válság tesz tönkre, hanem az, hogy nem készültem fel a válságra! Nem tudom kezelni, nincsenek tartalékaim, nem vagyok képes gyorsan változtatni, nem húztam fel időben a vitorlámat!

Kedves Olvasóm!

A világjárvány még nem ért véget, és a szakemberek szerint a gazdasági válság csak ezután jön. Mi folyamatosan készülünk rá, fejlesztünk, tanulunk és tanítunk. Most különösen a figyelmedbe ajánlom a jelmondatunkat:

Aki velünk tart, az jól jár! Még a válságban is!

Felsorolok néhány értéket, feladatot, ami ebben az évben segít neked és mindnyájunknak a változások menedzselésében.

2020 NAGY TÍZESE:

  • 2020: Az Életfa Program 20 éves jubileumi éve
  • 2020: A Just International 90 éves jubileumi éve
  • 2020: A Nahrin Ag. arculatváltásának éve
  • 2020: Az Életfa Program biztonságos gazdálkodásának éve
  • 2020: A rendszerépítés 2. éve
  • 2020: Az online országos rendszer éve
  • 2020: Az Életfa Program vírusvédelem éve
  • 2020: Az Életfa Program adatkezelés éve
  • 2020: Az Életfa Program környezetvédelem éve
  • 2020: A nagy versenyelőnyünk éve

Kedves Olvasóm!

Örülök, hogy együtt vagyunk, egy nagy csapatban dolgozhatunk egészségért és jövedelemért!

Kérlek, hogy légy aktív, mert csak az aktív ember lehet hasznos és boldog! Építsük fel együtt az egészségtudatosan gondolkodók Magyarországát!

Te is kellesz ehhez a nagy feladathoz! Hidd el, hogy ez a feladatvégzés, ez a küldetés-teljesítés, ez a munka nagyon szerethető! Pénzzel nem mérhető értékeket teremtünk minden egyes embertársunk problémájának megoldásakor.

Hálát adunk és hálát kapunk itt, az Életfa Programban.

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

VÁLTOZÁS, VÁLSÁG, GYŐZELEM!

schf nyit

KEDVES ÉLETFÁS ÉS ÉLETFA SZIMPATIZÁNS!

2020 jelentős év az Életfa Program történetében. Húszévesek lettünk! Köszönöm neked!

Az előző számunkban leírtam néhány fontos dolgot, amiért hálás vagyok. A mindennapi hálaadást nagyon fontosnak tartom!

P logó jpg

Leírtam azt is, hogy nálunk, az Életfa Programban megvan a biztonság. Biztonság nélkül nincs boldog élet. Biztonság lélekben, testben; a mindennapokban!

A fejlődés záloga pedig az, hogy vegyük figyelembe a környezetünk változásait; figyeljünk fel rájuk, reagáljunk gyorsan, hatékonyan és eredményesen, tudjunk proaktívak lenni! A külső változás belső változtatást indukál, ami belső változást eredményez! Ha jó irányban akarunk változni, ahhoz jól kell változtatni, jó döntéseket kell hozni. Ez pedig csak akkor lehet sikeres, ha helyes szemlélettel látjuk és értékeljük a környezetünk változásait. Mindezt több ezer ember, család önmagában, egyenként képtelen megtenni. Ránk zúdul az információs lavina, ami maga alá temeti a gondolkodásunkat, megszűnik az önállóan, valósan gondolkodó énünk.

Szükség van az összefogásra, az együttgondolkodásra, a megfelelő, minőségi szakmaiságra annak érdekében, hogy ne legyünk más érdekek, akaratok játékszerei, profitteremtő eszközei!

Szükség van az Életfa Program közös gondolkodáson alapuló, hiteles, egységes, értékteremtő csapaterejére!

2010! … Változik a világ! …

Már egy évtizede elkezdtük a változtatást a programunkban, mert észrevettük a jeleket, amik egy új világ felé mutatják az utat. Másféle gondolkodásra tanítottunk, új eszközöket fejlesztettünk ki és alkalmaztunk. Hangsúlyoztuk azt a lehetőséget és felelősséget, hogy nálunk hiteles tudásra tehetünk szert, és cselekednünk kell annak átadásában. Egyre nagyobb energiát fordítottunk a világot mára teljes mértékben átszövő informatikai háló helyes, ésszerű használatára. Felkészültünk és felkészítettük azokat, akik velünk tartottak az új szemléletre, az új eszközök eredményorientált alkalmazására. Természetesen voltak veszteségeink is. Elsősorban olyanok, akik nem hittek abban, hogy először tanulni, majd tenni kell, és csak azután számíthatunk az anyagi elismerésre akkor, ha jól tesszük a dolgunkat, és a svájci termékeink minőségének megfelelő, magas hozzáadott értéket produkálunk.

2020!… És eljött a vizsga ideje! …

Záró dia

Mintegy tíz év után elérkeztünk egy újabb válságos időszakhoz. Nem esünk kétségbe, mert tudjuk, hogy biztonságban vagyunk, felkészültünk az élet legnagyobb kihívásaira is, és bennünk van a programunk által vezetett egységes, közös tudás és akarat. Együtt képesek vagyunk minden nehézséget előnnyé változtatni!

Útjára indítottuk a környezetvédő programunkat. Mi környezettudatosan kívánunk élni, együtt a természettel, hiszen a természet adja az erőforrásaink hatóanyagait!

Meghirdettük az online marketing eszközeink felgyorsult, hatékony és eredményes alkalmazásának tanítását, profi megvalósítását. A munkánkat szinte zökkenő nélkül folytattuk a megváltozott környezetben is. Kiváló vezetőink folyamatosan nyújtják a segítséget videós előadásaik formájában. A klubjaink továbbra is folyamatosan működnek.

Ennek következményeként új honlapot fejlesztünk. Megtartottuk a Nahrin világban is első WEB-konferenciát, nagy érdeklődéssel, részvétellel, eredménnyel. Köszönöm nektek!

A járványveszélyre felkészülve kidolgoztuk az Életfa Program Vírusvédő Rendszerét, ami három pillért tartalmaz: passzív, aktív és proaktív szemlélettel. A témában sok új szakmai fejlesztés, előadás került kidolgozásra. Mi általánosítottunk! Nem csupán erre az egyetlen világjárványra dolgoztunk ki iránymutatásokat, ajánlunk megoldásokat, hanem minden vírusveszélyes helyzetre! Ezt csak az elmúlt 20 év tartalmas, korunkat megelőző értékteremtő alkotásával, kiváló, hűségesen együttműködő, tudásukat a közösség számára felajánló tagjaink összefogásával tudtuk megvalósítani.

vaeps

Felkészült hálózati és szakmai tanácsadóink, céges munkatársaink mindennapos segítséget adnak a jelen problémáinak megoldásában. Mindezt örömmel, jó szívvel tesszük, a biztos jövőnkbe vetett hitünk szerint!

Győzelemre készültünk, győztesek leszünk!

Minden válságnak vannak győztesei és vesztesei. A kérdés csak az, kik közé akarunk kerülni.

A vesztesek élvezhetik a mindennapok semmittevő, lusta, kényelmes életvitelét. A gondolkodásukat átszövi az aggódás, a reménytelenség, a csodavárás érzése. Meg akarják állítani az időt, de az idő nem áll meg!

A győztesek nem a kényelmet választják, hanem az aktív cselekvést. Elvetik a régi, eredménytelen szokásokat, és új, eredményt hozó szokásokat építenek be az életükbe. Nincs idejük aggodalmaskodni és jajongani, mert gondolkodásukat az újabb és újabb tervek, megvalósítási ötletek jellemzik. A fejükben nem marad hely a negatív gondolatoknak. Tudják, hogy az idő nem áll meg, és teljes életet élnek minden körülmény között is!

Ilyenek a győztesek, ezek vagyunk mi!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok