Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

WF szabadidőpark – a természet szívében...

Életfa Szállodáink között szerepel a Komáromi WF Szabadidőpark, mely múltja itt az Életfa Programban már 3éves. Ez a létesítmény adott otthont az első Életfa Tábornak is. Olvassuk szeretettel nekünk ajánlott 2012 év első féléves programjaikat!

A WF Szabadidőpark 2012-ben is várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó Életfás vendégeket!

WF, szabadidőpark, Komárom, strand, horgászat, fürdő

A téli hónapokban éttermünk vár mindenkit, aki szeretne kiszakadni a hétköznapokból és lazítani szeretne egy jó vacsora után. Alapítványi és farsangi bálokon szórakozhatnak vendégeink.

A tavasz megérkeztével, március 17-én, horgászainkat várjuk évadnyitó horgászversenyünkön, ahol kipróbálhatják tudásukat és szerencséjüket.

A Húsvét sem telik el esemény nélkül a parkban. A húsvét hétfőn (április 9-én) a gyerekeknek szervezett tojásgurító és nyuszifuttató verseny igazi kikapcsolódást jelenthet az egész család számára.

Aranyhal fesztiválunkat második alkalommal rendezzük meg itt a szabadidőparkban 2012. május 5-én. A rendezvény nem titkolt célja, hogy a családokat kicsábítsa a vízpartra, a szabadba, hogy a hazai vízi élővilágot megismertesse és megszerettesse a gyerekekkel.

WF, szabadidőpark, Komárom, strand, horgászat, fürdő

A nyilvános haltelepítés, a halbemutató és halsimogató programok során lehetőség kínálkozik kicsiknek és nagyoknak, hogy testközelből is megismerkedjenek a hazai édesvízi halakkal. A horgászat kipróbálására és halételek megkóstolására kiváló lehet ez a program. A szabadtéri programok mellett a gyerekeket játszóház is várja.

Május végétől pedig nagyon várjuk az igazi nyári időt, hogy újra köszönhessük Önöket strandunkon, de addig is figyeljék honlapunkat (www.wfpark.hu), ahol minden információt megtudhatnak programjainkról.

Találkozzunk 2012-ben is a WF Szabadidőparkban!

Hegyi Gyöngyi - életvezetési tanácsadó 

WF, szabadidőpark, Komárom, strand, horgászat, fürdő

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok