Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

NAHRIN A SPORTBAN, NAHRIN A KULTÚRÁBAN

5

NAHRIN A SPORTBAN

Eletfa logo karacsonyi CMYK 2019 11 07 kicsi

„Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat.”

A Nahrin Konferencián bepillanthatunk az Életfa Program sportolóinak mindennapjaiba, mesélnek nekünk elért eredményeikről és arról, hogy milyen megmérettetések várnak még rájuk.
Egy élsportoló számára az egyéni táplálkozási tanácsok mellett elengedhetetlen az étrend kiegészítése.

 • Milyen Nahrin termékeket használnak Ők a felkészüléshez?
 • Melyik ezek közül a kedvencük?

Ezt mind megtudhatod, ha velünk tartasz szombaton.

Várunk szeretettel:
Starkné Szabó Eszter

NAHRIN A KULTÚRÁBAN

linda és csaba

Az Életfa Program fő célkitűzése a családok egészségének megőrzése, visszanyerése a természet erejével, a magas minőségű termékek teljességével. Az egészséghez a testi és fizikai egészség mellett fontos, hogy a lelkünk is egészséges legyen. Így a kultúra elválaszthatatlan az egészség fogalmától.
Verebes Linda és Pindroch Csaba színművészek, Életfa Nagyköveteink szombaton abba a világban invitálnak minket, amit mindketten hivatásuknak választottak, és ami nem más, mint a kultúra.
Ezen a délutánon Radnóti Miklós életével, munkásságával ismerkedünk meg, természetesen versei kíséretében.

Természetesen minden Kedves Vendégünket további meglepetésekkel, tombolával, óriási kedvezményekkel és a megszokott Nahrin hangulattal várjuk!

Következő hírlevelünkben újabb információkkal jelentkezünk! Figyeljétek a www.eletfaprogram.hu weboldalunkat és Facebook oldalunkat!

A rendezvény időpontja: 2019. november 16. szombat, 10.00-16.00
Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.
Belépődíj: 3 000.-Ft.

EREDMÉNYT HIRDETÜNK A GYEREK KLUBBAN!

gyerek

Ebben az évben szerveztünk először több fordulós, több helyszínes versenyt a gyerekcsapatok részére.

A csapattagok minden alkalommal izgatottan készültek, versenyeztek, sokszor nem csak egymással, hanem az idővel is. A sportos, mozgásos versenyszámok mellett néha kellett a fejüket is használniuk, hiszen elméleti kérdéseket, feladatsorokat is meg kellett oldaniuk. De mindezt vidáman, aktívan, viccesen, s nem mellékesen lelkesen tették.
Ennek a sorozatnak a végére teszünk pontot november 16-án, az Életfa Konferencián. A verseny utolsó, döntő fordulója következik, ahol eldől majd, hogy kik lesznek azok, akik a különleges fődíjat, az 1.200 000,- Ft nyereményt tudhatják magukénak 2020-ban!

A nyertes csapat birtokolhatja 1 évig a „Vándorkupát”, amit idén indítunk útjára, s a következő években bárki, bármelyik csapat haza viheti majd 365 napra!

Természetesen azok a csapatok sem mennek haza üres kézzel, akiknek most nem sikerült az első helyet megszerezniük, hiszen Ők is aktívan küzdöttek minden alkalommal.

Nyitva lesz a kreatív kuckónk Ildikóval. Karácsonyra készíthetünk apró ajándékokat, amit haza is vihetnek a készítők.

Már lehet jelentkezni a jövő nyári táborokba, akár itt a helyszínen is!

Ha eljössz, Veled, közösen ünnepelve zárjuk ezt a mozgalmas évet, az elmúlt 10 évet itt a Gyerek Klubban! Kérd meg szüleidet, hogy jelentkezzetek, gyertek!

Mi várunk Rád!
Gyermek Team

 

LÉPJ BE A NAHRIN VILÁGBA!

4

KEDVES ÉLETFÁS! KEDVES OLVASÓ!
A Konferencia Háziasszonyaként szólok Hozzád.

 • Ugye számodra is fontos az egészség?
 • Szeretnéd tudni, hogy mi a hosszú távú boldogság titka?
 • Hogyan előzzük meg a betegségeket?
 • Mekkora súlya van a prevenciónak?

Ezen a napon megtudod a válaszokat! Tökéletes harmónia a Nahrin világában. Hamarosan itt a szeretet, ajándékozás ünnepe. Segítünk Neked ebben is! Ötleteket, instrukciókat nyújtunk! Nyitott vagy rá?

Edit

Ajándékozz egészséget! Mi mutatjuk az utat, a többi rajtad áll!
Svájci vendégünk, előadóink, cégünk dolgozói és jómagam izgatottan készülünk erre a napra.
Gyere el, légy a vendégünk, érezd magad jól, legyen ez a nap a TIÉD! Egy szebb, jobb, emlékezetesebb, mint eddig volt. A november 16-i Konferenciára hívunk és várunk szeretettel Téged, családodat, ismerőseidet, barátaidat és munkatársaidat!

Az ajtó nyitva áll, csak be kell lépned!

Várlak szeretettel:
Herczkuné Edit
Vezető Tanácsadó

EGÉSZSÉGTERV A LEGJOBBAKTÓL 

hzs kicsi

Az Életfa Program Egészségterv Tanácsadói Rendszer célja egy új, modern, minden igényt kielégítő, internet alapú eszköz bevezetése az Életfa Országos Egészségőrző Programba. Ennek a rendszernek a segítségével növekedhet a munka hatékonysága, eredményessége.

Ezen a csodaszép szombati napon újabb Életfa címeket fogunk átadni. Hegyi Zsolt, az Életfa Program Egészségterv Tanácsadói Rendszer projektmenedzsere röviden elmondja a legfontosabb tudnivalókat, és átadja az elismeréseket az Egészségterv Tanácsadóknak és a Minősített Egészségterv Tanácsadóknak.

MEGRENDELÉSFELVÉTEL 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL A HELYSZÍNEN!

20
A konferencián személyesen megjelenő vásárlóink a helyszínen rendelést adhatnak le írásban, egy speciálisan erre a rendezvényre készített „Vásárlói lapon”, az alábbi feltételek mellett:

 • 20% kedvezmény a Nahrin termékekre a törzsvásárlói árból (igen, akkor is, ha valaki még csupán tag)
 • Nahrin termékenként maximum 3db rendelhető
 • A vásárlások után a pontérték 100%-át adjuk

A kedvezmény a termékcsomagokra, a hónap termékeire és az aktuális akciós termékekre nem vonatkoznak! A „Vásárlói lapot” a regisztrációnál kapod majd meg, leadni pedig az ebédszünetben a kiadványos pultnál tudod majd.A rendeléseket a Logisztikai Központunk dolgozza fel, és postán vagy futárszolgálattal küldik részedre. A bruttó 40.000,-Ft feletti megrendelésekre nem számítunk fel csomagolási és szállítási költséget.

Következő hírlevelünkben újabb információkkal jelentkezünk! Figyeljétek a www.eletfaprogram.hu weboldalunkat, Instagram és Facebook oldalunkat!

A rendezvény időpontja: 2019. november 16. szombat, 10.00-16.00
Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.
Belépődíj: 3 000.-Ft.

A NAHRIN KARÁCSONY A MINŐSÉGI ÉLET ÍGÉRETE!

konf sok

Kedves Vendégünk!

Feri 01 kicsi

Különleges élményben lesz részed szombaton, a 2019-es év záró konferenciáján. Gratulálok a jó döntésedhez, rendkívül pozitív szemléletű csapatban töltöd el ezt a napot! Ez a rendezvény az igényesen gondolkodó, egészségtudatos életre törekvő emberek mosolygós találkozója.

 • Megtudod tőlem, milyen értékekkel lettünk gazdagabbak ebben az évben.
 • Elárulom neked a közeljövőben rád váró motivációkat, betekintést kapsz az Életfa Program terveibe.
 • Elmondom neked, hogyan ajándékozok Karácsony alkalmával.
 • Megérzed a Nahrin iránti elkötelezettségemet és szeretetemet.

Örülök, hogy személyesen is találkozunk az Életfa Program, a Nahrin, a 10 éves Gyerek Klub és a közelgő Karácsony ünnepén!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

EGÉSZSÉGÜGYI MÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS
Ugye számodra is fontos az egészség? Szervezetünk, testünk legkisebb jelzése is fontos. Hogy megelőzzük a betegségek kialakulását, nagy hangsúlyt kell fektetni a prevencióra. Ilyen preventív lehetőség az egészségügyi mérés is.

Eletfa Nahrin Egeszsegszures roll up 100200cm 2019 10 01 terv4

A szombati rendezvény szünetében lehetőséged lesz

 • Vércukor mérésre
 • Koleszterinszint mérés
 • Húgysav szint mérés
 • BMI index mérése
 • Zsigeri zsírok mérése
 • EKG mérés (tájékoztató jelleggel)
 • Érelmeszesedés és véroxigén szint mérése

Aki a segítségedre lesz a fentiek megismerésében nem más, mint Varga Gyula hálózati vezető és Draskócziné Csák Szilvia, Logisztikai Központunk vezetője.

Mivel elég kevés idő áll a rendelkezésünkre a szünetekben, így a mérésekhez előzetes regisztráció szükséges. Ehhez nem kell mást tenned, mint az alábbi linkre kattintva emailben jelezni nekünk részvételi szándékodat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az első 15 jelentkezőnek lesz lehetősége részt venni a szűréseken. Ők kapnak egy visszaigazoló emailt, amit kinyomtatva kell majd elhozni a helyszínre.

EREDMÉNYT HIRDETÜNK A GYEREK KLUBBAN!
Ebben az évben szerveztünk először több fordulós, több helyszínes versenyt a gyerekcsapatok részére. A csapattagok minden alkalommal izgatottan készültek, versenyeztek, sokszor nem csak egymással, hanem az idővel is. A sportos, mozgásos versenyszámok mellett néha kellett a fejüket is használniuk, hiszen elméleti kérdéseket, feladatsorokat is meg kellett oldaniuk. De mindezt vidáman, aktívan, viccesen, s nem mellékesen lelkesen tették.

Gyerek

Ennek a sorozatnak a végére teszünk pontot november 16-án, az Életfa Konferencián. A verseny utolsó, döntő fordulója következik, ahol eldől majd, hogy kik lesznek azok, akik a különleges fődíjat, az 1.200 000,-Ft nyereményt tudhatják magukénak 2020-ban!
A nyertes csapat birtokolhatja 1 évig a „Vándorkupát”, amit idén indítunk útjára, s a következő években bárki, bármelyik csapat haza viheti majd 365 napra! Természetesen azok a csapatok sem mennek haza üres kézzel, akiknek most nem sikerült az első helyet megszerezniük, hiszen Ők is aktívan küzdöttek minden alkalommal.
Nyitva lesz a kreatív kuckónk Ildikóval. Már karácsonyra készíthetünk apró ajándékokat, amit haza is vihetnek a készítők.
Már lehet jelentkezni a jövő nyári táborokba, akár itt a helyszínen is!
Ha eljössz, Veled közösen ünnepelve zárjuk ezt a mozgalmas évet, az elmúlt 10 évet, itt a Gyerek Klubban!
Kérd meg szüleidet, hogy jelentkezzetek, gyertek!
Mi várunk Rád!
Gyermek Team

MEGRENDELÉSFELVÉTEL 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL A HELYSZÍNEN!

20

A konferencián személyesen megjelenő vásárlóink a helyszínen rendelést adhatnak le írásban, egy speciálisan erre a rendezvényre készített „Vásárlói lapon”, az alábbi feltételek mellett:

 • 20% kedvezmény a Nahrin termékekre a törzsvásárlói árból (igen, akkor is, ha valaki még csupán tag)
 • Nahrin termékenként maximum 3db rendelhető
 • A vásárlások után a pontérték 100%-át adjuk

A kedvezmény a termékcsomagokra, a hónap termékeire és az aktuális akciós termékekre nem vonatkoznak! A „Vásárlói lapot” a regisztrációnál kapod majd meg, leadni pedig az ebédszünetben a kiadványos pultnál tudod majd. A rendeléseket a Logisztikai Központunk dolgozza fel, és postán vagy futárszolgálattal küldik részedre. A bruttó 40.000,-Ft feletti megrendelésekre nem számítunk fel csomagolási és szállítási költséget.

Következő hírlevelünkben újabb információkkal jelentkezünk! Figyeljétek a www.eletfaprogram.hu  weboldalunkat, Instagram és Facebook oldalunkat!

A rendezvény időpontja: 2019. november 16. szombat, 10.00-16.00
Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.
Belépődíj: 2 000.-Ft elővételben (nov. 11-ig), ezt követően és a helyszínen 3 000.-Ft.

Jelentkezz most! Online jelentkezés: https://bit.ly/2rhTwUJ

 

EGY EGÉSZSÉGESEBB ÉLET A NAHRIN-NAL

II fotó

EGY EGÉSZSÉGESEBB ÉLET

Burkus kicsi

Hol élnek a világon a kortalan emberek? Mi a hosszú élet titka? Hogyan tudja a 21. századi ember az egészségét megőrizni, az életkorát növelni? Ízelítőt kaphattok egy csodálatos és hihetetlen gyógyulás történetéből, egy személyes tapasztalatból... Hogyan és milyen körülmények között ismerkedtem meg a Nahrin termékekkel? Milyen Nahrin termékeket és belőlük milyen mennyiséget kell fogyasztani ahhoz, hogy valaki visszanyerje a tökéletes egészséget... El kirándulunk közösen a gyógynövények kertjébe, szakajtunk néhányat belőlük. Megismerkedünk a Nahrin Minci-Plus kapszula varázslatos hatásaival és a Testkontroll csomag résztvevőivel. Lesz kis videó és relaxációs torna is, melyre szeretettel várlak Benneteket!
Dr. Burkus Gabriella
Fitoterapeuta, Egészségügyi Team

 

NYERD MEG A VIP BELÉPŐDET!

vip nagy

Mit kell tenned ehhez?
Semmi mást, mint online jelentkezni 2019. november 10-én éjfélig a rendezvényre. Ugye nem túl nehéz?
Mit kapsz cserébe? Íme:

 • VIP belépőt a rendezvényre
 • Dedikált helyet a konferenciaterem első soraiban
 • Személyes kísérőt a rendezvény teljes időtartamára
 • Ebéd a VIP teremben a Nahrin képviselőjével, Igazgató Úrral, Egészségügyi Team tagjainkkal, VIP vendégeinkkel és a nagy vezetőkkel
 • Betekintést nyersz a Gyerek Klub működésébe
 • A rendezvény 2. szünetében frissítő kávét/teát cégünk képviselőjével
 • 1db bevezetésre kerülő új termék ajándékba

A fenti határidőig beérkezett jelentkezések közül sorsolunk ki 2 főt, aki VIP vendégünk lesz a 86. Életfa Konferencián. A nyertesek nevét az Életfa Program Facebook oldalán adjuk közre. Megéri sietni!

 

MEGRENDELÉSFELVÉTEL 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL A HELYSZÍNEN!

20

A konferencián személyesen megjelenő vásárlóink a helyszínen rendelést adhatnak le írásban, egy speciálisan erre a rendezvényre készített „Vásárlói lapon”, az alábbi feltételek mellett:

 • 20% kedvezmény a Nahrin termékekre a törzsvásárlói árból (igen, akkor is, ha valaki még csupán tag)
 • Nahrin termékenként maximum 3db rendelhető
 • A vásárlások után a pontérték 100%-át adjuk

A kedvezmény a termékcsomagokra, a hónap termékeire és az aktuális akciós termékekre nem vonatkoznak!
A „Vásárlói lapot” a regisztrációnál kapod majd meg, leadni pedig az ebédszünetben a kiadványos pultnál tudod majd.
A rendeléseket a Logisztikai Központunk dolgozza fel, és postán vagy futárszolgálattal küldik részedre. A bruttó 40.000,-Ft feletti megrendelésekre nem számítunk fel csomagolási és szállítási költséget.

Következő hírlevelünkben újabb információkkal jelentkezünk! Figyeljétek a www.eletfaprogram.hu weboldalunkat és Facebook oldalunkat!

A rendezvény időpontja: 2019. november 16. szombat, 10.00-16.00
Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.
Belépődíj: 2 000.-Ft elővételben (nov. 11-ig), ezt követően és a helyszínen 3 000.-Ft.

Jelentkezz most! Online jelentkezés: https://bit.ly/2rhTwUJ

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok