Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Tábor 2019

gyt2019 ny

10 évesek lettünk, és az eltelt évtized alatt mindvégig a család, a családok egészségét tartottuk szem előtt.

Ezen belül is fontosak – talán a legfontosabbak szemünk fényei a gyermekek!

Szakembereink, kollégáink, barátaink, támogatóink együttműködésével megtaláltuk nekik is a megfelelő helyet az Életfa Gyerek Klubban!

Elindult a mozgás és a gyerek programunk, számtalan túrán, sport rendezvényen vettünk részt. És persze megszerveztük Komáromban az I. Életfa Gyerek Tábort. További nyolc táborunknak pedig Beregdaróc ad-adott otthont. Ez a tábor csak a miénk volt, és az is maradt. Ez a tábor maga a Just és Nahrin, illetve igazán családias, ez a tábor más, mint az összes többi: hiszen ez Életfás!

Nem lesz ez idén sem másként, folytatjuk az előző évek hagyományait.

Tesszük ezt idén kicsit másképpen, emlékezve közben az elrohanó évekre, az első és remélhetőleg nem utolsó barátainkra…

Az előző gyerek programok, rendezvények hangulatát idézzük fel honlapunkon, keresd a https://eletfaprogram.hu/index.php/gyerek oldalon a gyerek sziromban!

2019-ben két Életfa Gyerek Táborban is szeretnénk ünnepelni, jubilálni! Vidáman, változatos szórakoztató ajánlatokkal, színes programokkal, és a már ismert táborvezetőkkel várjuk jelentkezéseteket!

Jelentkezési lap: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/7-eletfa-gyerek-tabor/2616-gyerek-tabor-jelentkezesi-lap-2019

Gyermek Team

gyt2019gyt2019 1

2019 Életfa Gyerekcsapata

2019gycs

2019 ÉLETFA GYEREKCSAPATA

1.200.000,-Ft nyeremény!

Tudod, miért jó Gyerek Klub tagnak lenni?

Mert összehozza a gyerekeket, barátokat, ismerősöket, osztályközösségeket.

Mert szerte az országból származnak és mégis „ezeréve” ismerősök, ha találkoznak.

Mert amikor találkoznak, örülnek egymásnak!

10 évesek lettünk, és az eltelt évtized alatt számtalan gyerekprogramot szerveztünk, rendeztünk. Idén sem kívánjuk ezt másképp tenni! Egész éves játékra hívunk Benneteket!

Játék, Kaland, Aktivitás!

Az Életfa Program rendezvényein külön csapatversenyeket hirdetünk a mozgás, a sport fontossága jegyében!

Szeretnétek az osztályotoknak, csapatotoknak 2019-ben egy kis zsebpénzt, vagy kiegészítést az osztálykirándulásra? Akkor rajta! Jelentkezzetek, mert az év nyertes Gyerekcsapata 2020-ban 100.000,-Ft-ot tudhat magáénak minden hónapban!

A versenyre 5-10 fős csapatok jelentkezését várjuk!

A versenyben pontokat lehet gyűjteni, ami a versenyző csapattagok révén összeadódik.

Már a nevezés is pontokat érhet! Találó csapatneved biztosan plusz pontot ér!

Első forduló: 2019. február 16., LXXXIII. Életfa Program Konferencia

Eredményhirdetés: 2019. november 16-án az Életfa Konferencián!

Tehát kezdd el szervezni csapatodat, versenyezzetek velünk az idén, hogy a nyereményből jövőre együtt valósítsátok meg közös bulitokat!

Jelentkezés feltétele az érvényes Gyerek Klub tagság!

A csapatok összeállításánál figyeljetek arra, hogy a versenynek elméleti és gyakorlati (mozgásos) része is lesz!

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalon a versenyzők nevének, születési idejének, lakhelyének és a szülő/nevelő megírásával lehet. Ne felejtsétek el a Csapatotok nevét is elküldeni!
A jelentkezési lap letölthető innen:
https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/9-eletfa-gyerekklub/2618-2019-eletfa-gyerekcsapata-nevezesi-lap

Várjuk jelentkezéseteket!

Gyermek Team

EGY HÓNAP CSODA!

ehcs

OKTÓBER A GYEREKEK HÓNAPJA

Kezdődik, kezdődik, kezdődik!!!!!!

Szülőként példaképek vagyunk, és mindeközben gyermekeink is példaként szolgálnak számunkra. Erről hajlamosak vagyunk elfeledkezni.

Ám mi történik, ha szülők, felnőttek, tinik, kisgyerekek összefogunk? Közösen már egymást segítő csapattá válunk, amelyben mindenkinek megvan a maga feladata. Mindezt miért? Azért, hogy gyermekeink egészséges felnőtté váljanak! A mutatott, követett és persze megtanult példánkat követve! Nem mindegy, hogyan élünk, mit eszünk, mit mivel eszünk, hogyan étkezünk. És a legfontosabb tudnivaló! A táplálkozás önmagában nem elég, a mozgás szeretete, az életmódunk az, amivel elől járhatunk, segíthetjük szemünk fényeinek egészségesebb, sőt egészséges jövőjét!

Itt, az Életfa Országos Egészségőrző Program keretein belül már 9 éve, hogy létre jött egy olyan csodálatos kezdeményezés, ahol szakemberek, kollégák, szülők egy igazi Gyermek Team-ként, közösen igyekszünk segíteni egymásnak és másoknak, hogy gyermekeinket az egészségre, az egészséges életmódra, egészségtudatos gondolkodásra neveljük. Egy hely, ahol biztonságban tudhatjuk a gyermekeinket, játékosan, a saját igényeiknek megfelelően terelgetve őket az egészséges felnőtté váláshoz vezető úton. Itt a Gyerek Klubban nincsenek kötelező tevékenységek, szabályok, egyetlen dolog fontos: mindenki érezze jól, jobban magát!

Számtalan rendezvényen vettünk már részt, a gyermekeknek szóló programokkal. Sok-sok versenyt rendeztünk, kirándulásokat, táborokat szerveztünk, ahol az Életfa Program iránymutatása alapján, az élet minden területén igyekszünk tanácsot, útmutatást adni, segíteni a családoknak, gyerekeinknek.

Rendszeres segítőink az értékek megőrzése mellett a tudatosságra, a helyes táplálkozásra, helyes tisztálkodásra, testápolásra, mozgásra, akár a szép kiejtésre, a szép beszédre célirányosan segítenek rávezetni a gyerekeket. Nem beszélve a minőségi termékek fontosságáról! Tesszük ezt iskolapad és osztályterem nélkül, semmit sem apróságainkra erőltetve, megmutatva nekik azt, mit érhetünk el szeretettel, türelemmel, játékossággal.

Ebben a hónapban még nagyobb figyelmet szentelünk Nekik, meghívjuk Őket is az egészséges ételek elkészítésére a főzőklubokba, írások, cikkek szólnak majd róluk, rólunk, hozzájuk…. Meghallgatjuk ötleteiket, kívánságaikat, amelyekkel a közeli jövőre, a „Gyerekév”-re készülünk.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, és még legalább ezer ilyen hónapot kívánunk Nektek és magunknak egyaránt!

Szeretettel:

Vargáné Marika
Gyermek Team

DOBJ EGY SZELFIT A CSALÁDDAL ÉS NYERJ!

deszacseny

Igaz, javában tart az ősz, és kutya hideg van odakint, de azért az élet nem áll meg! Valami érdekes helyen jártál? Tuti volt otthon a szülinapi, névnapi buli? Túrázni voltál apáékkal? Netán a családdal sikerült valami észbontót csinálni? Ne titkold el!

Oszd meg velünk a legtutibb családi kalandokról szóló szelfiket facebook oldalunkon akár a posztunk alatt hozzászólásként, akár messenger üzenetben az Életfa Programnak címezve, és nyerj egy igazi őszi csemegét, egy NAROSAN MINIT!

Figyelj! Nem a filterekre és az emojikra vagyunk kíváncsiak, hanem Rád! A zsűrizés során a témát, a hangulatot díjazzuk!

Pályázatunkon az Életfa Gyerek Klub tagjainak fotóit várjuk! A fotók beküldésének határideje: 2018. október 31.

 

TÖLTS EGY NAPOT AZ ÉLETFA GYEREK KLUBBAN!

20180905

Végre, négy hosszú hónap után ismét találkozhatunk a Gyerek Klubban, hogy elmeséljük mi is történt ezen idő alatt velünk.

Jó lesz újra látni egymást! Beszámolunk a nyári élményeinkről, hol jártunk, mit csináltunk az elmúlt hónapokban. Elmeséljük, hogy miről is maradtak le azok, akik nem voltak részesei a IX. Életfa Gyerek Tábornak. Beszélgetünk az iskoláról, óvodáról, az ott töltött első napokról.

A kézműves kuckónk ismét kinyitja ajtaját. A hónap témajavaslata alapján készítünk mindent, amit fűszerekből, fűszernövényekből és papírból csak lehet. Vágunk, ragasztunk, hajtogatunk az ősz jegyében. Visszük a titkos ragacsokat, színes lapokat, kartonokat és még számtalan érdekes dolgot rejtő nagy-nagy dobozunkat!

20180905 1Ha neked van már kész alkotásod, akár el is hozhatod magaddal, hogy megnézzük! Ha ötleted, terved van azt is hozd el, mutasd meg nekünk!

Amennyiben az időjárás engedi, kicsit kimozdulunk – hiszen a „Mozgás” hónapja van! Terveink szerint ellátogatunk a Kossuth térre, megnézzük az Országházat és környékét.

A programokat felsorolni kevés lenne ez a hely, így aztán abban bízunk, hogy szeptember 15-én is újra egy vidám, emlékezetes napot töltünk majd együtt! Veletek! Pont mint eddig!

Tudjátok! Az Életfa Gyerek Klub tagjai díjmentesen vehetnek részt a foglalkozásokon, kiránduláson.

Mindenkit szeretettel várunk!

Életfa Gyermek Team

Míg a gyerekek jól érzik magukat, addig a felnőttek a Konferencián tanulnak.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok