Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

„2020 ÉLETFA PROGRAM GYEREKCSAPATA”

versenykiíráshoz

1.200.000,-Ft nyeremény!

OKOS GYEREK-OKOS ESZKÖZT-OKOSAN!

Ebben az évben is meghirdetjük egész éves csapatversenyünket – nem csak a mozgás jegyében!

Szeretnétek a csapatotoknak, osztályotoknak egy kis zsebpénzt, vagy kiegészítést az osztálykirándulásra, bulira, táborozásra? Akkor rajta! Jelentkezzetek, mert az év nyertes Gyerekcsapata 2021-ben 100.000.-Ft-ot tudhat magáénak minden hónapban! Tehát összesen 1.200.000.- Ft nyereményt kaphat a csapat és 1évig lehet tulajdonosa a Vándorkupának!

A verseny célja a csapatok alkotókészségének fejlesztése. A saját ötleteitek megvalósítása okos eszközök segítségével - videók, fotók, képek, prezentációk audiovizuális megjelenítése.

A verseny két részből áll:

 1. A fent említett audiovizuális alkotások beküldése negyedévente az adott témában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímre. Egy témában több pályamű is beküldhető, a szakmai zsűri által megítélt legmagasabb pontszám számít majd bele a versenysorozatba.
 2. A csapatversenyek fordulóit a rendezvényeinken szervezzük meg, melynek időpontjai:
 • 2020. április 18.
 • 2020. június 20.
 • 2020. július 12 – 17.
 • 2020. szeptember 19.
 • 2020. november 21.

A versenyre 5-10 fős csapatok jelentkezését várjuk! A csapat összefogásához (legalább) egy felnőtt kapcsolattartót, kísérőt kérünk!

A versenyben egyéni pontokat is lehet gyűjteni, ami a versenyző csapattagok révén összeadódik. Már a nevezés is pontokat érhet! Találó csapatneved biztosan plusz pontot ér!

START: 2020. február 15-én, a 87. Életfa Konferencia ideje alatt!

Eredményhirdetés: 2020. november 21-én.

Jelentkezést folyamatosan elfogadunk, de aki később kapcsolódik be a játékba, kisebb eséllyel tudhatja magáénak az 1.200.000.- Ft FŐNYEREMÉNYT! Tehát kezdd el szervezni a csapatodat, versenyezzetek velünk az idén, hogy a nyereményből jövőre együtt valósítsátok meg közös bulitokat!

NEVEZÉSRE FEL! 
Teendők:

 • Jelentkezési lap kitöltése és elküldése! 
 • Audiovizuális pályázatod elkészítése az alábbi témában:

„TE HOGYAN VÉDED A KÖRNYEZETED?”

 • A pályamű elküldése a csapat nevében a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre 2020. március 31-ig.
 • Részvétel minimum 5 csapattaggal a következő Életfa Konferencián.

A csapatok összeállításánál figyeljetek arra, hogy a versenyeknek elméleti és gyakorlati része is lesz!

Várjuk jelentkezéseteket!

Gyermek Team

Ui: a verseny jelentkezési lapja letölthető ide kattintva: https://bit.ly/2SbGS4p

 

MI KOMOLYAN VESSZÜK A VILÁGOT!!!!

gyk nyit 

Mi, a Gyerek Klub felnőtt tagjai sokat készültünk a 2020-as év első JUST konferenciájára, amely február 15-én lett megtartva „törzshelyünkön”, a CEU Konferencia Központban.

Vezértémánk a környezetvédelem és azon belül is az újrahasznosítás volt. Vargáné Marikával megbeszéltük, hogy mind Miskolcról, mind Tatáról elvisszük az elmúlt időszak konferenciáira vásárolt és fel nem használt maradék alapanyagokat. A gyerekek feladata az lesz, hogy ezekből alkossanak valamit.

gyk kreativ

Volt ott szívószál, csipesz, parafa dugó, karton, söröskupak és még sok más is. Számtalan szebbnél szebb dolog született. A kész „műalkotásokat” kiállítottuk és lehetett rájuk szavazni: kinek melyik tetszett a legjobban, melyiket találta a legötletesebbnek? Egyetlen szabály volt csak: a sajátjára senki nem adhatta le a voksát! Segítségül minden alkotás mellé egy általam még itthon feldíszített, szintén újrahasznosított Nahrinos dobozt tettünk. Ide dobhatták be a gyerekek a szintén itthon elkészített szavazókorongokat. Hogy minden gyerek elismerésben és „díjazásban” részesüljön, a szavazás végeztével ezeket a dobozokat haza is vihették vigaszdíjként. Természetesen senkit nem hagytunk ajándék nélkül sem!

A gyerekek fantáziája végtelen. Így született pl. gombfocipálya dugóból és söröskupakból, csipesz baba és kitűző, hogy csak a leggyakrabban használt anyagokat említsem. A délelőtt folyamán fontos dolgokat tudhattak meg azok a gyerekek Tóth Timontól, akik érdeklődnek az okos telefonnal végezhető „bűvészkedés” iránt, pl.:szelfi készítés, szerkesztés stb. Ezzel nagy segítséget kaptak munkájukhoz azok a gyerekek, aki szeretnének elindulni a számukra kiírt idei versenyen.

gyk kornyezet

Ebéd után Kovács Attila középiskolai tanár tartott játékkal és kísérletekkel fűszerezett előadást a környezetvédelemről és annak fontosságáról. Megbeszéltük a gyerekekkel, hogy mindenki meghallgatja Attila témával kapcsolatos bevezetőjét, utána pedig eldöntheti, hogy figyelemmel kíséri az előadást vagy visszajön kreatívkodni. Nagy örömünkre minden jelenlévő gyerek feszült figyelemmel kísérte a teljes előadást és aktívan részt vett a kísérletekben is.

Sikerült felkelteni érdeklődésüket a téma iránt. Rengeteg kérdés felvetődött bennük, hogy ők mi módon lehetnének környezetvédők?

gyk kozep

Köszönöm ezt az aktív részvételt a szombati konferencia Gyerek Klubjában mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek! Nagyon várom a következő alkalmat, ahol remélhetőleg ismét megmutathatjuk, hogy mi, „gyerekklubosok” mi módon próbájuk meg védeni a Földünket?

Kecskés Elekné Ildikó
Gyerek Team tag Tatáról

 

ÉLETFA PROGRAM GYEREK TÁBOR 2020

letfa gyerek Tábor poster A4 2k

JELENTKEZZ MIELŐBB, HOGY LE NE MARADJ!

Az előző 10 év sikereire való tekintettel természetesen 2020-ban is megrendezzük az Életfa Program nyári táborait, ahová Téged is várunk szeretettel!

A helyszínek a már jól ismert, az előző táborainknak is minden szempontból kiváló környezetet biztosító helyszínek lesznek:

Beregdarócon a Hét Csillag Üdülő és
Komáromban a WF Szabadidőpark.

Kollégáink, szakembereink folyamatos felügyelete mellett tölthettek el élményekben gazdag 6 napot/5 éjszakát, akár mind a két helyszínen!

A Just és Nahrin termékek használatán kívül úszás, strandolás, pingpong, csapatépítő játékok, mozgásfejlesztő gimnasztika, akadálypályák, játékos úszóedzések, játékos búvárkodás, kreativitást fejlesztő kézműves foglalkozások és még számtalan más szabadidős tevékenység vár Rátok! Biztos, hogy mindenki megtalálja majd a kedvére való programot, programokat!

A táborok helye és időpontja:

1. WF Szabadidőpark 2900 Komárom, Puskaporosi út 24.
Időpont: 2020. július 12-17-ig, 6nap, 5éjszaka.
Elhelyezés: 4-6 fős faházakban.
Részvételi díj: 42 000Ft/fő.

2. Hét Csillag Üdülő és Konferencia Központ 4934 Beregdaróc, Alkotmány út 5.
Időpont:
2020. július 19-24-ig, 6nap, 5éjszaka.
Elhelyezés: 3-4-5 ágyas szobákban.
Részvételi díj: 32 000Ft/fő.

A részvételi díjak nem tartalmazzák a táborok helyszíneire való utazások költségeit!

Szeretettel várjuk mindkét táborunkba Ifi vezetőnek, segítőnek azokat a megnőtt/felnőtt „nagy” Gyerek Klubosainkat, akik szívesen közreműködnének a táborok lebonyolításában!

Jelentkezni a helyszín és az időpont megjelölésével lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A jelentkezéssel egy időben 12 000Ft előleget kérünk, hogy a helyed biztos legyen!

Jelentkezési határidő: 2020.január 31.
A jelentkezés feltétele az érvényes Gyerek Klub tagság!

A jelentkezési lap innen letölthető: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/category/7-eletfa-gyerek-tabor

Várunk szeretettel!
Gyermek Team

 

"EZ JÓ MULATSÁG, FÉRFI MUNKA VOLT!" A VÍZ, ZENE, VIRÁG FESZTIVÁL MARGÓJÁRA

Kecskésné Ildikó

Izgatottan vártam a 26. tatai Víz, Zene, Virág Fesztivált, hiszen Igazgató Úrnak köszönhetően először volt módja itt bemutatkozni az Életfa Programnak.

Én már hetekkel előtte elkezdtem készülni, hogy az egyes napokon milyen tevékenységet válasszak, ami a legtöbb érdeklődőnek tetszik, sikerélményt ad és "tábori körülmények" között is kivitelezhető?

Ötleteimet Vargáné Marikával egyeztettem és a város boltjait bejárva beszereztem a szükséges hozzávalókat. A fesztivál előtti napokban pedig elkészítettem az ötletadó, bemutató darabokat is. A "külhoniak" miatt írom ide: nagyon szép helyszínen, a tatai Öreg-tó partjának egy árnyas részén volt felállítva a 2 nagy méretű rendezvénysátor, a 7 színpad egyike mellett.

Pénteken az Életfa Program ügyes kezű dolgozói már mindent előkészítettek, mire délután kiérkeztünk és mindenki elfoglalhatta a helyét.

Munkanap lévén tudtuk, hogy nem ez lesz a leglátogatottabb nap, de azért este annak örülhettünk, hogy sokan keresték fel sátrainkat és amíg a gyermek a Gyerek Klubban dolgozott, hozzátartozója nyugodtan ismerkedhetett a termékekkel és akár rendelését is leadhatta. Az csak hab volt a tortán, hogy végül több felnőtt is bekapcsolódott a kézműves asztalnál folyó munkába is. Jól esett nekik ismét gyerekké válni egy rövid időre.

gyk2

Szombat volt minden szempontból a csúcs! Rengetegen látogatták meg az Életfa Program sátrát és amíg a gyermek kreatívkodott, addig szülője hasznos ismeretekkel gazdagodhatott a termékekkel kapcsolatban választ kapva a benne felmerülő kérdésekre.

A fesztivál ideje alatt sok-sok kincses doboz, manó fej és karkötő készült nagy örömöt szerezve készítőiknek. Az ide látogató felnőttek csodálkozva vették tudomásul, hogy a foglalkozásokon való részvétel ingyenes volt.

Köszönöm szépen Igazgató Úrnak, hogy biztosította ennek az anyagi hátterét! Vasárnap késő délután "fújt takarodót" Igazgató Úr. Közösen rámoltunk el mindent és adtuk vissza a terepet a természetnek. Búcsúzáskor arról beszélgettünk, hogy érdemes volt ezen az eseményen is megméretni magunkat és elmondhatjuk magunkról a már említett mondatot: "Ez jó mulatság, férfi munka volt!"

Köszönöm a lehetőséget, hogy én is részt vehettem ebben a kihívásban és a magam posztján kipróbálhattam magam!

Kecskés Elekné Ildikó
a tatai Delfin csapat Gyerek Klub vezető

 

10 ÉVES JUBILEUMI GYEREKFAL – SZELFI – AJÁNDÉK!

EZAJÓ

Az idén 10 éves Gyerek Klub már stabil részét képezi az országos rendezvényeinknek. Az elmúlt évtized alatt sok-sok új baráttal ismerkedtünk meg, közülük többen is (a nagyok) már az Életfa Konferencián „tanulnak tovább”.

Megszámolni is nehéz lenne a rendezvényeket, versenyeket, kirándulásokat, táborokat, amiket szerveztünk, s amiken részt vettünk veletek együtt. Bizonyára tudjátok, hogy ha betértek a cégünk központjába, egy „gyereksziget” is vár benneteket, ahol megpihenhettek, elolvashatjátok a legfrissebb híreinket, szórólapjainkat.

Jubileumi évünk alkalmából játékra hívunk minden fiatalt, aki valamilyen módon kapcsolódik az Életfa Program Gyerek Klubjához! Ha tagunk vagy azért, ha tagunk voltál, azért, ha szeretnél hozzánk tartozni – azért gyere el a Székházunkba! Készíts egy kedves emléket, vagy hozz el egy régebbit, amit megőriztél, és rakd fel az emlékfalra! Aztán „lőj” egy szelfit az emlékfal előtt és küldd el nekünk!

A szelfiket kinyomtatjuk és az emlékedhez csatoljuk, hogy Te is részese légy az elmúlt éveknek. A szelfi-falat, a beérkezett emlékeket folyamatosan megmutatjuk a facebook és instagram oldalainkon. Természetesen a hozzánk betérő vendégeink meg is tekinthetik!

Az Életfa Konferenciára is elhozhatod az emlékeidet, hiszen oda is elvisszük az „emlékfalat”, hogy semmiképpen ne maradj le róla!

Akik feltűzik az emlékeiket, azok között minden hónapban ajándékokat sorsolunk ki!

Hajrá, szelfire fel!

Gyermek Team

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok