Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

ÉLETFA PROGRAM GYEREK TÁBOR 2020

letfa gyerek Tábor poster A4 2k

JELENTKEZZ MIELŐBB, HOGY LE NE MARADJ!

Az előző 10 év sikereire való tekintettel természetesen 2020-ban is megrendezzük az Életfa Program nyári táborait, ahová Téged is várunk szeretettel!

A helyszínek a már jól ismert, az előző táborainknak is minden szempontból kiváló környezetet biztosító helyszínek lesznek:

Beregdarócon a Hét Csillag Üdülő és
Komáromban a WF Szabadidőpark.

Kollégáink, szakembereink folyamatos felügyelete mellett tölthettek el élményekben gazdag 6 napot/5 éjszakát, akár mind a két helyszínen!

A Just és Nahrin termékek használatán kívül úszás, strandolás, pingpong, csapatépítő játékok, mozgásfejlesztő gimnasztika, akadálypályák, játékos úszóedzések, játékos búvárkodás, kreativitást fejlesztő kézműves foglalkozások és még számtalan más szabadidős tevékenység vár Rátok! Biztos, hogy mindenki megtalálja majd a kedvére való programot, programokat!

A táborok helye és időpontja:

1. WF Szabadidőpark 2900 Komárom, Puskaporosi út 24.
Időpont: 2020. július 12-17-ig, 6nap, 5éjszaka.
Elhelyezés: 4-6 fős faházakban.
Részvételi díj: 42 000Ft/fő.

2. Hét Csillag Üdülő és Konferencia Központ 4934 Beregdaróc, Alkotmány út 5.
Időpont:
2020. július 19-24-ig, 6nap, 5éjszaka.
Elhelyezés: 3-4-5 ágyas szobákban.
Részvételi díj: 32 000Ft/fő.

A részvételi díjak nem tartalmazzák a táborok helyszíneire való utazások költségeit!

Szeretettel várjuk mindkét táborunkba Ifi vezetőnek, segítőnek azokat a megnőtt/felnőtt „nagy” Gyerek Klubosainkat, akik szívesen közreműködnének a táborok lebonyolításában!

Jelentkezni a helyszín és az időpont megjelölésével lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A jelentkezéssel egy időben 12 000Ft előleget kérünk, hogy a helyed biztos legyen!

Jelentkezési határidő: 2020.január 31.
A jelentkezés feltétele az érvényes Gyerek Klub tagság!

A jelentkezési lap innen letölthető: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/category/7-eletfa-gyerek-tabor

Várunk szeretettel!
Gyermek Team

 

"EZ JÓ MULATSÁG, FÉRFI MUNKA VOLT!" A VÍZ, ZENE, VIRÁG FESZTIVÁL MARGÓJÁRA

Kecskésné Ildikó

Izgatottan vártam a 26. tatai Víz, Zene, Virág Fesztivált, hiszen Igazgató Úrnak köszönhetően először volt módja itt bemutatkozni az Életfa Programnak.

Én már hetekkel előtte elkezdtem készülni, hogy az egyes napokon milyen tevékenységet válasszak, ami a legtöbb érdeklődőnek tetszik, sikerélményt ad és "tábori körülmények" között is kivitelezhető?

Ötleteimet Vargáné Marikával egyeztettem és a város boltjait bejárva beszereztem a szükséges hozzávalókat. A fesztivál előtti napokban pedig elkészítettem az ötletadó, bemutató darabokat is. A "külhoniak" miatt írom ide: nagyon szép helyszínen, a tatai Öreg-tó partjának egy árnyas részén volt felállítva a 2 nagy méretű rendezvénysátor, a 7 színpad egyike mellett.

Pénteken az Életfa Program ügyes kezű dolgozói már mindent előkészítettek, mire délután kiérkeztünk és mindenki elfoglalhatta a helyét.

Munkanap lévén tudtuk, hogy nem ez lesz a leglátogatottabb nap, de azért este annak örülhettünk, hogy sokan keresték fel sátrainkat és amíg a gyermek a Gyerek Klubban dolgozott, hozzátartozója nyugodtan ismerkedhetett a termékekkel és akár rendelését is leadhatta. Az csak hab volt a tortán, hogy végül több felnőtt is bekapcsolódott a kézműves asztalnál folyó munkába is. Jól esett nekik ismét gyerekké válni egy rövid időre.

gyk2

Szombat volt minden szempontból a csúcs! Rengetegen látogatták meg az Életfa Program sátrát és amíg a gyermek kreatívkodott, addig szülője hasznos ismeretekkel gazdagodhatott a termékekkel kapcsolatban választ kapva a benne felmerülő kérdésekre.

A fesztivál ideje alatt sok-sok kincses doboz, manó fej és karkötő készült nagy örömöt szerezve készítőiknek. Az ide látogató felnőttek csodálkozva vették tudomásul, hogy a foglalkozásokon való részvétel ingyenes volt.

Köszönöm szépen Igazgató Úrnak, hogy biztosította ennek az anyagi hátterét! Vasárnap késő délután "fújt takarodót" Igazgató Úr. Közösen rámoltunk el mindent és adtuk vissza a terepet a természetnek. Búcsúzáskor arról beszélgettünk, hogy érdemes volt ezen az eseményen is megméretni magunkat és elmondhatjuk magunkról a már említett mondatot: "Ez jó mulatság, férfi munka volt!"

Köszönöm a lehetőséget, hogy én is részt vehettem ebben a kihívásban és a magam posztján kipróbálhattam magam!

Kecskés Elekné Ildikó
a tatai Delfin csapat Gyerek Klub vezető

 

10 ÉVES JUBILEUMI GYEREKFAL – SZELFI – AJÁNDÉK!

EZAJÓ

Az idén 10 éves Gyerek Klub már stabil részét képezi az országos rendezvényeinknek. Az elmúlt évtized alatt sok-sok új baráttal ismerkedtünk meg, közülük többen is (a nagyok) már az Életfa Konferencián „tanulnak tovább”.

Megszámolni is nehéz lenne a rendezvényeket, versenyeket, kirándulásokat, táborokat, amiket szerveztünk, s amiken részt vettünk veletek együtt. Bizonyára tudjátok, hogy ha betértek a cégünk központjába, egy „gyereksziget” is vár benneteket, ahol megpihenhettek, elolvashatjátok a legfrissebb híreinket, szórólapjainkat.

Jubileumi évünk alkalmából játékra hívunk minden fiatalt, aki valamilyen módon kapcsolódik az Életfa Program Gyerek Klubjához! Ha tagunk vagy azért, ha tagunk voltál, azért, ha szeretnél hozzánk tartozni – azért gyere el a Székházunkba! Készíts egy kedves emléket, vagy hozz el egy régebbit, amit megőriztél, és rakd fel az emlékfalra! Aztán „lőj” egy szelfit az emlékfal előtt és küldd el nekünk!

A szelfiket kinyomtatjuk és az emlékedhez csatoljuk, hogy Te is részese légy az elmúlt éveknek. A szelfi-falat, a beérkezett emlékeket folyamatosan megmutatjuk a facebook és instagram oldalainkon. Természetesen a hozzánk betérő vendégeink meg is tekinthetik!

Az Életfa Konferenciára is elhozhatod az emlékeidet, hiszen oda is elvisszük az „emlékfalat”, hogy semmiképpen ne maradj le róla!

Akik feltűzik az emlékeiket, azok között minden hónapban ajándékokat sorsolunk ki!

Hajrá, szelfire fel!

Gyermek Team

ÉLETFA JUBILEUMI GYEREK TÁBOR

Bemutató1

Kedves Szülők! Kedves Gyerekklubos!

Ebben az évben immár 10. alkalommal nyitják meg táboraink a kapukat a táborlakók előtt!

A Komáromi Aktív tábor létszáma már betelt, ide nem tudunk több jelentkezést elfogadni.

Beregdarócon még van néhány szabad helyünk! Ide szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

A tábor helye: Hét Csillag Üdülő és Konferenciaközpont. 7 éves kortól várjuk azokat, akik szeretik a vidéki környezetet, a természetet, a kézműves foglalkozásokat, a mozgást, úszást, a jó hangulatot.

A táborok különlegessége, hogy a sok színes, vidám program mellett beépítettük a tábor mindennapjaiba az Életfa Programot, a JUST és NAHRIN termékek használatát.
Így a szülők nyugodtan lehetnek a tábor ideje alatt, hiszen a képzett táborvezetőink, valamint a magas minőségű termékeink gyűrűjében töltik csemetéik a 6 napos, 5 éjszakás kikapcsolódást.

Mind a két tábor időpontja: 2019. július 14-19. 6 nap, 5 éjszaka, teljes ellátással, vasárnap délelőtti érkezéssel, és péntek ebédet követő távozással.

Részvételi díj: 35.000,-Ft/fő. (A tábor részvételi díja nem tartalmazza a tábor helyszínére történő utazás megszervezését és az utazás költségeit!)

Jelentkezések, és előleg befizetési határidő: 2019. március 31.
Előleg összege: 15.000,- Ft.

A tábor díjának végleges befizetési határideje: 2019. június 10.

Amennyiben nem szeretnétek kimaradni ezekből a fergeteges élményekből, kattintsatok a jelentkezési lapért az Életfa Program honlapjára: www.eletfaprogram.hu.

Részletes információt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphattok.
Mi, és akik már évek óta velünk táboroznak, biztosan ott leszünk!


Várunk téged is!

Életfa Gyermek Team

Tábor 2019

gyt2019 ny

10 évesek lettünk, és az eltelt évtized alatt mindvégig a család, a családok egészségét tartottuk szem előtt.

Ezen belül is fontosak – talán a legfontosabbak szemünk fényei a gyermekek!

Szakembereink, kollégáink, barátaink, támogatóink együttműködésével megtaláltuk nekik is a megfelelő helyet az Életfa Gyerek Klubban!

Elindult a mozgás és a gyerek programunk, számtalan túrán, sport rendezvényen vettünk részt. És persze megszerveztük Komáromban az I. Életfa Gyerek Tábort. További nyolc táborunknak pedig Beregdaróc ad-adott otthont. Ez a tábor csak a miénk volt, és az is maradt. Ez a tábor maga a Just és Nahrin, illetve igazán családias, ez a tábor más, mint az összes többi: hiszen ez Életfás!

Nem lesz ez idén sem másként, folytatjuk az előző évek hagyományait.

Tesszük ezt idén kicsit másképpen, emlékezve közben az elrohanó évekre, az első és remélhetőleg nem utolsó barátainkra…

Az előző gyerek programok, rendezvények hangulatát idézzük fel honlapunkon, keresd a https://eletfaprogram.hu/index.php/gyerek oldalon a gyerek sziromban!

2019-ben két Életfa Gyerek Táborban is szeretnénk ünnepelni, jubilálni! Vidáman, változatos szórakoztató ajánlatokkal, színes programokkal, és a már ismert táborvezetőkkel várjuk jelentkezéseteket!

Jelentkezési lap: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/7-eletfa-gyerek-tabor/2616-gyerek-tabor-jelentkezesi-lap-2019

Gyermek Team

gyt2019gyt2019 1

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok