Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

JUST-NAHRIN SEGÍTSÉG A NYÁRRA!

gy vers

Kedves Gyerek Klubos!

Az utóbbi hetekben szabadon, úgy is mondhatnánk, hogy szülői engedéllyel használhattad okos eszközeidet, telefonodat, tabletedet, számítógépedet, Ipadot stb. Rengeteg alkalmazást megismerhettél az online oktatás/online tanulás keretében. Végre itt a nyár! Itt a szünidő!

Most olyan játékra hívunk, ahol arra bíztatunk, hogy bátran használd a saját eszközeidet és a FANTÁZIÁDAT!

Bizonyára emlékszel a „2020 Életfa Program Gyerek Csapata” elnevezésű versenyünkre, hiszen többször is invitáltunk, hogy gyere, versenyezz velünk! A csapatok már izgatottan tervezik, készítik a III. negyedéves versenyfeladatukat.

Most Téged is erre invitálunk! A versenyünk nem titkolt célja, hogy ne felejts el minket, amiért nem találkozhatunk. A nyaralás, a kirándulás ideje van, amihez a jó idő is megérkezett. A Just és a Nahrin termékek pedig eddig is a rendelkezésedre álltak. Ebben a negyedévben egyéni pályaműveket is várunk. A beküldők között pedig minden hónapban értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Nem kell csapat, nem kell egyeztetned senkivel, csak elkészíteni és elküldeni a pályaművedet!
Akár többet is, hiszen havonta bekerülhetsz a sorsolásba!
A téma mi is lehetne más: Just-Nahrin segítség a nyárra! (mit viszek magammal nyaralni?)

Egy témát akár több módon is feldolgozhatsz videók, fotók, képek, prezentációk formájában.

A szabadon választott audiovizuális alkotásodat várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, neved és életkorod megjelölésével. Ne felejts el címet is adni a munkádnak!

Beküldési határidő: 2020. szeptember 30.

A beérkezett alkotásokat online felületeinken is megjelentetjük!

Gyere és játssz velünk!
Gyermek Team

„TE hogyan véded a környezeted?”

ogyoeo

A „2020 Életfa Program Gyerekcsapata” versenysorozat I negyedéves, a „TE hogyan véded a környezeted?” - témában beérkezett pályaművek gyűjteménye.
A verseny célja a csapatok alkotókészségének fejlesztése. A saját ötleteitek megvalósítása – a megadott témakörben – okos eszközök segítségével.

Védd a környezeted! - Seper Diána, Schmidt Adrienn

A méhek - Stark Petra

Szelektáld a szemeted - Stark Péter

Ez nem ide való - Szabó Bernadett

Gyermek Team

„2020 ÉLETFA PROGRAM GYEREKCSAPATA”

versenykiíráshoz

1.200.000,-Ft nyeremény!

OKOS GYEREK-OKOS ESZKÖZT-OKOSAN!

Ebben az évben is meghirdetjük egész éves csapatversenyünket – nem csak a mozgás jegyében!

Szeretnétek a csapatotoknak, osztályotoknak egy kis zsebpénzt, vagy kiegészítést az osztálykirándulásra, bulira, táborozásra? Akkor rajta! Jelentkezzetek, mert az év nyertes Gyerekcsapata 2021-ben 100.000.-Ft-ot tudhat magáénak minden hónapban! Tehát összesen 1.200.000.- Ft nyereményt kaphat a csapat és 1évig lehet tulajdonosa a Vándorkupának!

A verseny célja a csapatok alkotókészségének fejlesztése. A saját ötleteitek megvalósítása okos eszközök segítségével - videók, fotók, képek, prezentációk audiovizuális megjelenítése.

A verseny két részből áll:

 1. A fent említett audiovizuális alkotások beküldése negyedévente az adott témában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímre. Egy témában több pályamű is beküldhető, a szakmai zsűri által megítélt legmagasabb pontszám számít majd bele a versenysorozatba.
 2. A csapatversenyek fordulóit a rendezvényeinken szervezzük meg, melynek időpontjai:
 • 2020. április 18.
 • 2020. június 20.
 • 2020. július 12 – 17.
 • 2020. szeptember 19.
 • 2020. november 21.

A versenyre 5-10 fős csapatok jelentkezését várjuk! A csapat összefogásához (legalább) egy felnőtt kapcsolattartót, kísérőt kérünk!

A versenyben egyéni pontokat is lehet gyűjteni, ami a versenyző csapattagok révén összeadódik. Már a nevezés is pontokat érhet! Találó csapatneved biztosan plusz pontot ér!

START: 2020. február 15-én, a 87. Életfa Konferencia ideje alatt!

Eredményhirdetés: 2020. november 21-én.

Jelentkezést folyamatosan elfogadunk, de aki később kapcsolódik be a játékba, kisebb eséllyel tudhatja magáénak az 1.200.000.- Ft FŐNYEREMÉNYT! Tehát kezdd el szervezni a csapatodat, versenyezzetek velünk az idén, hogy a nyereményből jövőre együtt valósítsátok meg közös bulitokat!

NEVEZÉSRE FEL! 
Teendők:

 • Jelentkezési lap kitöltése és elküldése! 
 • Audiovizuális pályázatod elkészítése az alábbi témában:

„TE HOGYAN VÉDED A KÖRNYEZETED?”

 • A pályamű elküldése a csapat nevében a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre 2020. március 31-ig.
 • Részvétel minimum 5 csapattaggal a következő Életfa Konferencián.

A csapatok összeállításánál figyeljetek arra, hogy a versenyeknek elméleti és gyakorlati része is lesz!

Várjuk jelentkezéseteket!

Gyermek Team

Ui: a verseny jelentkezési lapja letölthető ide kattintva: https://bit.ly/2SbGS4p

 

MI KOMOLYAN VESSZÜK A VILÁGOT!!!!

gyk nyit 

Mi, a Gyerek Klub felnőtt tagjai sokat készültünk a 2020-as év első JUST konferenciájára, amely február 15-én lett megtartva „törzshelyünkön”, a CEU Konferencia Központban.

Vezértémánk a környezetvédelem és azon belül is az újrahasznosítás volt. Vargáné Marikával megbeszéltük, hogy mind Miskolcról, mind Tatáról elvisszük az elmúlt időszak konferenciáira vásárolt és fel nem használt maradék alapanyagokat. A gyerekek feladata az lesz, hogy ezekből alkossanak valamit.

gyk kreativ

Volt ott szívószál, csipesz, parafa dugó, karton, söröskupak és még sok más is. Számtalan szebbnél szebb dolog született. A kész „műalkotásokat” kiállítottuk és lehetett rájuk szavazni: kinek melyik tetszett a legjobban, melyiket találta a legötletesebbnek? Egyetlen szabály volt csak: a sajátjára senki nem adhatta le a voksát! Segítségül minden alkotás mellé egy általam még itthon feldíszített, szintén újrahasznosított Nahrinos dobozt tettünk. Ide dobhatták be a gyerekek a szintén itthon elkészített szavazókorongokat. Hogy minden gyerek elismerésben és „díjazásban” részesüljön, a szavazás végeztével ezeket a dobozokat haza is vihették vigaszdíjként. Természetesen senkit nem hagytunk ajándék nélkül sem!

A gyerekek fantáziája végtelen. Így született pl. gombfocipálya dugóból és söröskupakból, csipesz baba és kitűző, hogy csak a leggyakrabban használt anyagokat említsem. A délelőtt folyamán fontos dolgokat tudhattak meg azok a gyerekek Tóth Timontól, akik érdeklődnek az okos telefonnal végezhető „bűvészkedés” iránt, pl.:szelfi készítés, szerkesztés stb. Ezzel nagy segítséget kaptak munkájukhoz azok a gyerekek, aki szeretnének elindulni a számukra kiírt idei versenyen.

gyk kornyezet

Ebéd után Kovács Attila középiskolai tanár tartott játékkal és kísérletekkel fűszerezett előadást a környezetvédelemről és annak fontosságáról. Megbeszéltük a gyerekekkel, hogy mindenki meghallgatja Attila témával kapcsolatos bevezetőjét, utána pedig eldöntheti, hogy figyelemmel kíséri az előadást vagy visszajön kreatívkodni. Nagy örömünkre minden jelenlévő gyerek feszült figyelemmel kísérte a teljes előadást és aktívan részt vett a kísérletekben is.

Sikerült felkelteni érdeklődésüket a téma iránt. Rengeteg kérdés felvetődött bennük, hogy ők mi módon lehetnének környezetvédők?

gyk kozep

Köszönöm ezt az aktív részvételt a szombati konferencia Gyerek Klubjában mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek! Nagyon várom a következő alkalmat, ahol remélhetőleg ismét megmutathatjuk, hogy mi, „gyerekklubosok” mi módon próbájuk meg védeni a Földünket?

Kecskés Elekné Ildikó
Gyerek Team tag Tatáról

 

ÉLETFA PROGRAM GYEREK TÁBOR 2020

letfa gyerek Tábor poster A4 2k

JELENTKEZZ MIELŐBB, HOGY LE NE MARADJ!

Az előző 10 év sikereire való tekintettel természetesen 2020-ban is megrendezzük az Életfa Program nyári táborait, ahová Téged is várunk szeretettel!

A helyszínek a már jól ismert, az előző táborainknak is minden szempontból kiváló környezetet biztosító helyszínek lesznek:

Beregdarócon a Hét Csillag Üdülő és
Komáromban a WF Szabadidőpark.

Kollégáink, szakembereink folyamatos felügyelete mellett tölthettek el élményekben gazdag 6 napot/5 éjszakát, akár mind a két helyszínen!

A Just és Nahrin termékek használatán kívül úszás, strandolás, pingpong, csapatépítő játékok, mozgásfejlesztő gimnasztika, akadálypályák, játékos úszóedzések, játékos búvárkodás, kreativitást fejlesztő kézműves foglalkozások és még számtalan más szabadidős tevékenység vár Rátok! Biztos, hogy mindenki megtalálja majd a kedvére való programot, programokat!

A táborok helye és időpontja:

1. WF Szabadidőpark 2900 Komárom, Puskaporosi út 24.
Időpont: 2020. július 12-17-ig, 6nap, 5éjszaka.
Elhelyezés: 4-6 fős faházakban.
Részvételi díj: 42 000Ft/fő.

2. Hét Csillag Üdülő és Konferencia Központ 4934 Beregdaróc, Alkotmány út 5.
Időpont:
2020. július 19-24-ig, 6nap, 5éjszaka.
Elhelyezés: 3-4-5 ágyas szobákban.
Részvételi díj: 32 000Ft/fő.

A részvételi díjak nem tartalmazzák a táborok helyszíneire való utazások költségeit!

Szeretettel várjuk mindkét táborunkba Ifi vezetőnek, segítőnek azokat a megnőtt/felnőtt „nagy” Gyerek Klubosainkat, akik szívesen közreműködnének a táborok lebonyolításában!

Jelentkezni a helyszín és az időpont megjelölésével lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A jelentkezéssel egy időben 12 000Ft előleget kérünk, hogy a helyed biztos legyen!

Jelentkezési határidő: 2020.január 31.
A jelentkezés feltétele az érvényes Gyerek Klub tagság!

A jelentkezési lap innen letölthető: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/category/7-eletfa-gyerek-tabor

Várunk szeretettel!
Gyermek Team

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok