Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

10 ÉVES JUBILEUMI GYEREKFAL – SZELFI – AJÁNDÉK!

EZAJÓ

Az idén 10 éves Gyerek Klub már stabil részét képezi az országos rendezvényeinknek. Az elmúlt évtized alatt sok-sok új baráttal ismerkedtünk meg, közülük többen is (a nagyok) már az Életfa Konferencián „tanulnak tovább”.

Megszámolni is nehéz lenne a rendezvényeket, versenyeket, kirándulásokat, táborokat, amiket szerveztünk, s amiken részt vettünk veletek együtt. Bizonyára tudjátok, hogy ha betértek a cégünk központjába, egy „gyereksziget” is vár benneteket, ahol megpihenhettek, elolvashatjátok a legfrissebb híreinket, szórólapjainkat.

Jubileumi évünk alkalmából játékra hívunk minden fiatalt, aki valamilyen módon kapcsolódik az Életfa Program Gyerek Klubjához! Ha tagunk vagy azért, ha tagunk voltál, azért, ha szeretnél hozzánk tartozni – azért gyere el a Székházunkba! Készíts egy kedves emléket, vagy hozz el egy régebbit, amit megőriztél, és rakd fel az emlékfalra! Aztán „lőj” egy szelfit az emlékfal előtt és küldd el nekünk!

A szelfiket kinyomtatjuk és az emlékedhez csatoljuk, hogy Te is részese légy az elmúlt éveknek. A szelfi-falat, a beérkezett emlékeket folyamatosan megmutatjuk a facebook és instagram oldalainkon. Természetesen a hozzánk betérő vendégeink meg is tekinthetik!

Az Életfa Konferenciára is elhozhatod az emlékeidet, hiszen oda is elvisszük az „emlékfalat”, hogy semmiképpen ne maradj le róla!

Akik feltűzik az emlékeiket, azok között minden hónapban ajándékokat sorsolunk ki!

Hajrá, szelfire fel!

Gyermek Team

ÉLETFA JUBILEUMI GYEREK TÁBOR

Bemutató1

Kedves Szülők! Kedves Gyerekklubos!

Ebben az évben immár 10. alkalommal nyitják meg táboraink a kapukat a táborlakók előtt!

A Komáromi Aktív tábor létszáma már betelt, ide nem tudunk több jelentkezést elfogadni.

Beregdarócon még van néhány szabad helyünk! Ide szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

A tábor helye: Hét Csillag Üdülő és Konferenciaközpont. 7 éves kortól várjuk azokat, akik szeretik a vidéki környezetet, a természetet, a kézműves foglalkozásokat, a mozgást, úszást, a jó hangulatot.

A táborok különlegessége, hogy a sok színes, vidám program mellett beépítettük a tábor mindennapjaiba az Életfa Programot, a JUST és NAHRIN termékek használatát.
Így a szülők nyugodtan lehetnek a tábor ideje alatt, hiszen a képzett táborvezetőink, valamint a magas minőségű termékeink gyűrűjében töltik csemetéik a 6 napos, 5 éjszakás kikapcsolódást.

Mind a két tábor időpontja: 2019. július 14-19. 6 nap, 5 éjszaka, teljes ellátással, vasárnap délelőtti érkezéssel, és péntek ebédet követő távozással.

Részvételi díj: 35.000,-Ft/fő. (A tábor részvételi díja nem tartalmazza a tábor helyszínére történő utazás megszervezését és az utazás költségeit!)

Jelentkezések, és előleg befizetési határidő: 2019. március 31.
Előleg összege: 15.000,- Ft.

A tábor díjának végleges befizetési határideje: 2019. június 10.

Amennyiben nem szeretnétek kimaradni ezekből a fergeteges élményekből, kattintsatok a jelentkezési lapért az Életfa Program honlapjára: www.eletfaprogram.hu.

Részletes információt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphattok.
Mi, és akik már évek óta velünk táboroznak, biztosan ott leszünk!


Várunk téged is!

Életfa Gyermek Team

Tábor 2019

gyt2019 ny

10 évesek lettünk, és az eltelt évtized alatt mindvégig a család, a családok egészségét tartottuk szem előtt.

Ezen belül is fontosak – talán a legfontosabbak szemünk fényei a gyermekek!

Szakembereink, kollégáink, barátaink, támogatóink együttműködésével megtaláltuk nekik is a megfelelő helyet az Életfa Gyerek Klubban!

Elindult a mozgás és a gyerek programunk, számtalan túrán, sport rendezvényen vettünk részt. És persze megszerveztük Komáromban az I. Életfa Gyerek Tábort. További nyolc táborunknak pedig Beregdaróc ad-adott otthont. Ez a tábor csak a miénk volt, és az is maradt. Ez a tábor maga a Just és Nahrin, illetve igazán családias, ez a tábor más, mint az összes többi: hiszen ez Életfás!

Nem lesz ez idén sem másként, folytatjuk az előző évek hagyományait.

Tesszük ezt idén kicsit másképpen, emlékezve közben az elrohanó évekre, az első és remélhetőleg nem utolsó barátainkra…

Az előző gyerek programok, rendezvények hangulatát idézzük fel honlapunkon, keresd a https://eletfaprogram.hu/index.php/gyerek oldalon a gyerek sziromban!

2019-ben két Életfa Gyerek Táborban is szeretnénk ünnepelni, jubilálni! Vidáman, változatos szórakoztató ajánlatokkal, színes programokkal, és a már ismert táborvezetőkkel várjuk jelentkezéseteket!

Jelentkezési lap: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/7-eletfa-gyerek-tabor/2616-gyerek-tabor-jelentkezesi-lap-2019

Gyermek Team

gyt2019gyt2019 1

2019 Életfa Gyerekcsapata

2019gycs

2019 ÉLETFA GYEREKCSAPATA

1.200.000,-Ft nyeremény!

Tudod, miért jó Gyerek Klub tagnak lenni?

Mert összehozza a gyerekeket, barátokat, ismerősöket, osztályközösségeket.

Mert szerte az országból származnak és mégis „ezeréve” ismerősök, ha találkoznak.

Mert amikor találkoznak, örülnek egymásnak!

10 évesek lettünk, és az eltelt évtized alatt számtalan gyerekprogramot szerveztünk, rendeztünk. Idén sem kívánjuk ezt másképp tenni! Egész éves játékra hívunk Benneteket!

Játék, Kaland, Aktivitás!

Az Életfa Program rendezvényein külön csapatversenyeket hirdetünk a mozgás, a sport fontossága jegyében!

Szeretnétek az osztályotoknak, csapatotoknak 2019-ben egy kis zsebpénzt, vagy kiegészítést az osztálykirándulásra? Akkor rajta! Jelentkezzetek, mert az év nyertes Gyerekcsapata 2020-ban 100.000,-Ft-ot tudhat magáénak minden hónapban!

A versenyre 5-10 fős csapatok jelentkezését várjuk!

A versenyben pontokat lehet gyűjteni, ami a versenyző csapattagok révén összeadódik.

Már a nevezés is pontokat érhet! Találó csapatneved biztosan plusz pontot ér!

Első forduló: 2019. február 16., LXXXIII. Életfa Program Konferencia

Eredményhirdetés: 2019. november 16-án az Életfa Konferencián!

Tehát kezdd el szervezni csapatodat, versenyezzetek velünk az idén, hogy a nyereményből jövőre együtt valósítsátok meg közös bulitokat!

Jelentkezés feltétele az érvényes Gyerek Klub tagság!

A csapatok összeállításánál figyeljetek arra, hogy a versenynek elméleti és gyakorlati (mozgásos) része is lesz!

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. oldalon a versenyzők nevének, születési idejének, lakhelyének és a szülő/nevelő megírásával lehet. Ne felejtsétek el a Csapatotok nevét is elküldeni!
A jelentkezési lap letölthető innen:
https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/9-eletfa-gyerekklub/2618-2019-eletfa-gyerekcsapata-nevezesi-lap

Várjuk jelentkezéseteket!

Gyermek Team

EGY HÓNAP CSODA!

ehcs

OKTÓBER A GYEREKEK HÓNAPJA

Kezdődik, kezdődik, kezdődik!!!!!!

Szülőként példaképek vagyunk, és mindeközben gyermekeink is példaként szolgálnak számunkra. Erről hajlamosak vagyunk elfeledkezni.

Ám mi történik, ha szülők, felnőttek, tinik, kisgyerekek összefogunk? Közösen már egymást segítő csapattá válunk, amelyben mindenkinek megvan a maga feladata. Mindezt miért? Azért, hogy gyermekeink egészséges felnőtté váljanak! A mutatott, követett és persze megtanult példánkat követve! Nem mindegy, hogyan élünk, mit eszünk, mit mivel eszünk, hogyan étkezünk. És a legfontosabb tudnivaló! A táplálkozás önmagában nem elég, a mozgás szeretete, az életmódunk az, amivel elől járhatunk, segíthetjük szemünk fényeinek egészségesebb, sőt egészséges jövőjét!

Itt, az Életfa Országos Egészségőrző Program keretein belül már 9 éve, hogy létre jött egy olyan csodálatos kezdeményezés, ahol szakemberek, kollégák, szülők egy igazi Gyermek Team-ként, közösen igyekszünk segíteni egymásnak és másoknak, hogy gyermekeinket az egészségre, az egészséges életmódra, egészségtudatos gondolkodásra neveljük. Egy hely, ahol biztonságban tudhatjuk a gyermekeinket, játékosan, a saját igényeiknek megfelelően terelgetve őket az egészséges felnőtté váláshoz vezető úton. Itt a Gyerek Klubban nincsenek kötelező tevékenységek, szabályok, egyetlen dolog fontos: mindenki érezze jól, jobban magát!

Számtalan rendezvényen vettünk már részt, a gyermekeknek szóló programokkal. Sok-sok versenyt rendeztünk, kirándulásokat, táborokat szerveztünk, ahol az Életfa Program iránymutatása alapján, az élet minden területén igyekszünk tanácsot, útmutatást adni, segíteni a családoknak, gyerekeinknek.

Rendszeres segítőink az értékek megőrzése mellett a tudatosságra, a helyes táplálkozásra, helyes tisztálkodásra, testápolásra, mozgásra, akár a szép kiejtésre, a szép beszédre célirányosan segítenek rávezetni a gyerekeket. Nem beszélve a minőségi termékek fontosságáról! Tesszük ezt iskolapad és osztályterem nélkül, semmit sem apróságainkra erőltetve, megmutatva nekik azt, mit érhetünk el szeretettel, türelemmel, játékossággal.

Ebben a hónapban még nagyobb figyelmet szentelünk Nekik, meghívjuk Őket is az egészséges ételek elkészítésére a főzőklubokba, írások, cikkek szólnak majd róluk, rólunk, hozzájuk…. Meghallgatjuk ötleteiket, kívánságaikat, amelyekkel a közeli jövőre, a „Gyerekév”-re készülünk.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, és még legalább ezer ilyen hónapot kívánunk Nektek és magunknak egyaránt!

Szeretettel:

Vargáné Marika
Gyermek Team

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok