Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Miért az Életfa Program?

Az Életfa Program közel 20 éve jött létre azzal a céllal, hogy az egészséges életmód, a modern gasztronómia, a legújabb kozmetikai fejlesztések, és az étrend-kiegészítők segítségével ma építhessük a holnap világát. Ebben partnerünk két svájci anyacégünk, az élelmiszer és kozmetikai ipar két elismert vállalata, a Nahrin AG és a Just International AG.

A Nahrin 1954-es alapítása óta a világ egyik legjelentősebb prémium minőségű élelmiszergyártó vállalkozásává nőtte ki magát. Neve mindenütt összeforrott a gondosan kiválasztott beszállítók által termelt természetes alapanyagokkal, a hatékonysággal, az egészséggel és a folyamatos fejlesztéssel. Fejlesztői csoportjuk világszabadalmak sorát jelenti be évről-évre, a gyártás pedig tökéletes körülmények között történik a Svájc szívében lévő Sarnenben.

A Just 86 éve áll a minél tökéletesebb kozmetikumok, kozmetikai termékek fejlesztésének élén, és rendületlenül kitartanak a legmagasabb minőségi elvárások mellett. Immár a család harmadik generációja vezeti a vállalkozást, a termékpaletta pedig esztendőről-esztendőre bővül, folyamatosan alkalmazkodva a vásárlói igényekhez, elvárásokhoz. Napjaink legmodernebb kozmetikai termékeivel ismerkedhet minden vásárló, hiszen annak minden szegmensét lefedi kínálatunk.

Legyen szó egészségről, egészséges életmódról, szakértőink-egészségügyi teamünk szakirányú és személyre szabott tanácsaival, tanácsadóink országos hálózatával, a Just és Nahrin termékek által nyújtott lehetőségekkel, Élet(FA)mód Klubunkkal, és munkatársaink gondoskodásával állunk rendelkezésre minden nap, minden pillanatban!

www.nahrin.hu, www.just.hu

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 70/708-4442

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok