Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A hónap Nahrin termékei júliusban: izo tea és a citromfű tea

Nahrin teakNyár van, ráadásul már az igazi tikkasztó nyár. 30 fok árnyékban, árnyék meg persze sehol. Ilyenkor jól tud esni egy-egy manapság oly népszerű jeges tea. Sokan némi lelkiismeret furdalással isszák, hiszen nem feltétlenül felel meg mindenben az egészséges táplálkozás kívánalmainak némelyik boltokban kapható termék. De ezért ne mondjunk le a hűsítő perecekről! A Nahrin alkalmazkodott a piaci igényekhez, pont ahogy szokott, és rögtön 2 lehetőségünk is akad a jeges élvezetekre! Milyen kívánalmaknak kell megfelelnie ezen italoknak? Gyorsan elkészíthető, hideg és nem utolsósorban finom. Nem mellékesen egészséges. Hát ezeket maximálisan teljesítik az általunk kínált italok. Instant italporok, pillanatok alatt elkészíthetők, fogyaszthatók hidegen-melegen egyaránt, nagyon finomak és természetesen egészségesek is. Hogy lehet ez?

Bővebben: A hónap Nahrin termékei júliusban: izo tea és a citromfű tea

DEKOLTÁZS FESZESÍTŐ ÉS ÁPOLÓ KRÉM

dekoltazsfeszesito

Volt-e már veled, hogy reggel "gyűrötten "ébredtél? Bosszantó, ugye? Persze kipróbálhattál újabb és újabb alvási pózokat, az igazi siker a dekoltázsod bőrének feszesen tartására mégis váratott magára...

Eddig!
A kollekciónk következő tagja egyedülálló céllal van kifejlesztve: ez felel a dekoltázs bőrének, az igazi "melltartónak" a feszesen tartásáért, a hidratálásáért, rugalmasságáért, az éjszaka esetleg meggyűrt dekoltázs kisimításáért, és a ráncok megelőzéséért!
Ha érintett vagy, tudod miről beszélek, és nagyon fogsz ennek örülni. Ha nem, kérlek használd prevenciós lehetőségként!

Bővebben: DEKOLTÁZS FESZESÍTŐ ÉS ÁPOLÓ KRÉM

TESTFESZESÍTÉS? TESTSZOBRÁSZAT? IGEN!!!

testapolas szivelA csodálatos TESTRADÍRT már bemutattam Neked az előző írásomban. Most lépjünk tovább! Borítékolom, imádni fogod! A szép sima, leradírozott, a hatóanyagok befogadására előkészített bőröd meghálálja a gondoskodást, úgy hogy ne késlekedj a NAPPALI ANTI CELLULITE TESTFORMÁLÓ GÉLLEL!

Bővebben: TESTFESZESÍTÉS? TESTSZOBRÁSZAT? IGEN!!!

A HÓNAP JUST TERMÉKE - JUST ALAKFORMÁLÓ TERMÉKCSALÁD TESTRESZABOTT MEGOLDÁS

Just Alakformaló család

A 2014. február 15-i LXIII. Életfa Konferencián újra megismerkedtünk ezzel a minőségi termékcsaláddal, amely 24 órán keresztül hatékonyan ápolja bőrünket a cellulittal és a tágulási csíkokkal szemben.

Mi is a cellulit és a tágulási csík?

Bővebben: A HÓNAP JUST TERMÉKE - JUST ALAKFORMÁLÓ TERMÉKCSALÁD TESTRESZABOTT MEGOLDÁS

FESZES, ÁPOLT TEST? LEGYEN!!!

just testapolas

Csupa közhellyel is kezdhetném: itt a tavasz hamarosan, szépen, fokozatosan lekerülnek rólunk a ruhadarabok, egyre nagyobb testfelületünk lesz látható… tapintható…és bizony megmutatkozik, mit mulasztottunk el télen...

De tudod mit? Ebben tényleg van valami, már ha tényleg elmulasztottad, amit bizony nem kellett volna!

Bővebben: FESZES, ÁPOLT TEST? LEGYEN!!!

Alkategóriák

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok