Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

ÉLETFA ELIT KLUB ÉS HÁLÓZATÉPÍTŐK KLUBJA

elit 21 1

ÉLETFA ELIT KLUB ÉS HÁLÓZATÉPÍTŐK KLUBJA
VERSENYKIÍRÁS

Általános feltételek
Minden versenynél alapfeltétel a JNS Hungária Kft. által szervezett Életfa Üzleti Alapok Képzés elvégzése. Ahol a versenyt konferencián való részvételhez kötjük, ott természetesen a cég által szervezett Életfa Konferenciákat kell érteni. A nyeremények másra nem ruházhatóak át.

ELIT KLUB
Az előző időszakban elért Elit klubtagság 6 hónapra szól. 2021. január 1-től 2021. június 30-ig a klubtagok élvezik mindazokat az előnyöket, amelyeket a kiírásban közöltünk.

Az Elit klubtagság meghosszabbítható, illetve új társaink is csatlakozhatnak az 50-, 100-, 200- és 300-pontosok Klubjához, az alábbiak teljesítésével:

50-pontosok Klubja
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig minden hónapban minimum 50 pontos saját forgalom
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián

100-pontosok Klubja
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig legalább 4 hónapban minimum 100 pontos saját forgalom
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián

200-pontosok Klubja
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig legalább 4 hónapban minimum 200 pontos saját forgalom
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián.

300-pontosok Klubja
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig legalább 4 hónapban minimum 300 pontos saját forgalom
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián.

Az Elit Klub a fenti 4 klub tagjaiból áll. A kedvezményeik a következők:

 • 50-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja), lehetőség az Elit Klub tagjai részére kiírt havi kedvezményes akciók igénybevételére.
 • 100-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja), lehetőség az Elit Klub tagjai részére kiírt havi kedvezményes akciók igénybevételére, ajándékcsomag, bemutatkozási lehetőség az Életfa Program központi honlapján.
 • 200-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja), lehetőség az Elit Klub tagjai részére kiírt havi kedvezményes akciók igénybevételére, extra ajándékcsomag, bemutatkozási lehetőség az Életfa Program központi honlapján.
 • 300-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja) ), lehetőség az Elit Klub tagjai részére kiírt havi kedvezményes akciók igénybevételére, exkluzív ajándékcsomag, bemutatkozási lehetőség az Életfa Program központi honlapján.

 

HÁLÓZATÉPÍTŐK KLUBJA
A klubtagságot megújítani és abba bekerülni 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig lehet.

Feltételek
2021. január 1-től – 2021. június 30-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián.
Minden hónapban legalább 50 pontos saját forgalom
Minden hónapban legalább 1fő 20 pontos (a belépés hónapjában) közvetlen belépő
Összesen 15 fő 20 pontos (a belépés hónapjában) közvetlen belépő a versenyidőszakban 

Jutalom

 • Csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja), lehetőség az Elit Klub tagjai részére kiírt havi kedvezményes akciók igénybevételére, exkluzív ajándékcsomag, bemutatkozási lehetőség az Életfa Program központi honlapján.

Minden Elit Klub tagnak és a Hálózatépítők Klubja tagjának extra kedvezményeket biztosítunk havi termékakciónk keretében. Az extra akciók megtalálhatóak az akciós hírlevelekben vagy a megrendelés menüben.

Mindenkinek sok sikert és tiszta versenyzést kívánunk!

A versenykiírás pdf formátumban a linkre kattintva letölthető: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/category/10-eletfa-versenyek

„TERVEZD AZ EGÉSZSÉGED!”

tervazegesz

Általános feltételek:
A versenyben az Életfa Program tagjai és az Élet(FA)mód Klub tagok vehetnek részt, de az induláshoz nem feltétel, hogy az induló Élet(FA)mód Klub tag is legyen. Fontos azonban, hogy a verseny időszaka alatt valamikor, de mindenképpen még a verseny lezárása előtt, regisztrálni kell az Élet(FA)mód Klubba is. Ha a regisztráció a klubba a verseny lezárása előtt nem történik meg, illetve időközben megszűnik a tagság, úgy a versenyző nem kerül díjazásra.

Versenyidőszak:
2018. május 01.- 2018. október 31.

A verseny részletei:
A verseny időszaka alatt a NAHRIN fűszerek vásárlásával pontokat lehet gyűjteni. Egy vásárlás után annyi versenypont jár, ahány termékpontot ér az adott fűszervásárlás.

Azonban nem csak így tudsz versenypontot gyűjteni!

Amennyiben a verseny időszaka alatt egészségtervet készítesz, akkor a termékponthoz annyiszor adjuk hozzá az adott hónapban vásárolt termékpontok értékét, ahány egészségtervet készítesz.
Ahhoz, hogy versenypontjaidat számolni tudjuk, az elkészült egészségterveket (személyes adatok nélkül) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük beküldeni az adott hónap utolsó napjáig.

A versenyben az összes NAHRIN fűszer, valamint a Zöldségleves vesz részt.

A cél, minél több versenypontot gyűjteni.

Jutalom:

 1. helyezett: 2 fő részére szóló 2 napos wellness-hétvége
 2. helyezett: Nahrin exkluzív ajándékcsomag
 3. helyezett: Nahrin ajándékcsomag

Jelentkezés:
A játékban mindenki részt vesz, aki regisztrált Életfa Program tag vagy a verseny időszaka alatt Élet(FA)mód Klub taggá válik.
E-mail címmel rendelkező új tagjaink automatikus felvételt nyernek az Élet(FA)mód Klubba, aki még nem tag, a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével tud jelentkezni. (http://www.eletfaprogram.hu/index.php/eletfa-klubok/elet-fa-mod-klub/1325-eletfamodklub-jelentkezes)

Ugye tudod?
Egészségtervet csak az a személy készíthet, aki már Életfa Program Egészségterv Tanácsadói címet szerzett. Az ehhez szükséges tudáspróbára folyamatosan lehet jelentkezni – kérd szponzorod segítségét vagy érdeklődj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, ahol készséggel állnak rendelkezésedre!

A versenyhez sok sikert és sportszerű versenyzést kívánunk!

Amennyiben kérdésed, észrevételed van, az alábbi e-mail címre írhatsz nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

JUST NAGY SVÁJCI UTAZÁSI VERSENY * 2017-2018

 j5t

TARTOZZ TE IS A LEGJOBBAK KÖZÉ!

NYEREMÉNY
A feltételt teljesítő részére 1 hetes térítésmentes svájci jutalomút, teljes ellátással, autóbusszal.

VERSENYIDŐSZAK
2017. június 1-től 2018. május 31-ig

FELTÉTEL (a versenyidőszakban):

 • Aláírt és olvashatóan kitöltött verseny nevezési lap elküldése a JNS Hungária Kft. részére, legkésőbb 2017. november 30-ig. És
 • Életfa MLM Alapok (ÉMA) képzés elvégzése, és
 • „Just-Nahrin Tanácsadó” cím elérése, és
 • Részvétel legalább 3 országos Életfa Konferencián a versenyidőszak alatt a régi tagok számára, a verseny időtartama alatt belépők számára az összes, a versenyidőszakban hátralévő országos Életfa Konferenciákon, maximum 1 kivételével. Figyelem! A részvétel csak akkor számít bele a versenybe, ha a versenyző jelentkezése a jelentkezési határidőn belül történik meg! És
 • Amint a versenyző eléri a „Just-Nahrin Tanácsadó” címet (az említett címmel rendelkezők részére már 2017. júliustól kezdve!), részvétel az összes Vezetők Klubja rendezvényen, maximum 2 kivételével. Figyelem! A részvétel csak akkor számít bele a versenybe, ha a versenyző jelentkezése a jelentkezési határidőn belül történik meg! Amennyiben a versenyző értékelhetően komoly indok miatt nem tud részt venni a Vezetők Klubja aktuális rendezvényén, ezt pótolhatja a szponzorvonalán tartott, abban a hónapban megrendezésre kerülő Kulcsember Találkozón. A részvétel csak akkor számít, ha a Kulcsember Találkozót tartó szponzor jelen volt az aktuális hónap Vezetői Klubján. A Kulcsember Találkozó jelenléti ívének a másolatát kérjük a JNS Hungária Kft. részére elküldeni! És
 • A versenyidőszak előtt belépett tagoknak minden kategóriában a versenyidőszak második felére el kell érni a 100 pontos Elit klubtagságot.

EGYÉNI FORGALMAZÓI VERSENY

3.000 pont saját egyéni forgalom elérése a versenyidőszakban

Figyelem! JUST!

Az egyéni forgalmazói versenyben kiírt pontérték legalább 50%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia!

CSAPATÉPÍTÉSI VERSENY

JUST!

A csapatépítési versenyben úgy is lehet nyertes valaki, hogy a saját és a csapata Just-forgalma eléri az alábbiakban rögzített pontértékének 50%-át! A 21%-os kategória esetében az elmúlt év Just csapatforgalmát kell 30%-kal növelni! A Just csapatforgalom az elmúlt év összesített csapatforgalmának a harmad része.

ÚJ BELÉPŐK RÉSZÉRE                         2.400 pont elérése a csapatával a tagság első hat hónapjában úgy, hogy érje el legalább a 9%-os szintet, valamint minden további hónapban növekedjen a csapatlétszáma, és legalább tartsa a 9%-os szintet.

0%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                  2.400 pont elérése a csapatával 2017. november 30-ig úgy, hogy érje el legalább a 9%-os szintet, valamint 7.200 pont elérése a csapatával a versenyidőszakban úgy, hogy legalább tartsa a 9%-os szintet.

3%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                  8.400 pont elérése a csapatával a versenyidőszakban.

6%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                  10.800 pont és 12%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban.

9%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                  14.400 pont és 12%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban.

12%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                21.600 pont és 15%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban

15%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                36.000 pont és 18%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban.

18%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                50.400 pont és 21%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban.

21%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                A csapatforgalom növelése minimum 30%-kal a versenyidőszakot megelőző 12 hónapban elért eredményhez képest.

Azt, hogy egy tag melyik sávban versenyez, a versenyt megelőző 12 hónapban általa legalább 3-szor elért legmagasabb szint határozza meg.

50%-OS SZABÁLY
A csapatépítési versenyben egy szponzori ágról a versenyben a szponzorra kiírt egyszeres utazási feltétel maximum 50%-a számít be a szponzor teljesítményébe.

A kétszeres vagy többszörös teljesítmény plusz egy felnőtt részére biztosít utazási lehetőséget.
A nyeremény másra nem ruházható át!

A versenykiírás és a nevezési lap innen tölthető le:
http://www.eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/category/10-eletfa-versenyek

Direkt linkek:

Versenykiírás pdf:
http://www.eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/10-eletfa-versenyek/2528-just-nagy-svajci-utazasi-verseny-2017-2018

Nevezési lap pdf:
http://www.eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/10-eletfa-versenyek/2529-just-nagy-utazasi-verseny-2017-2018-nevezesi-lap

ÉLETFA ELIT KLUB ÉS HÁLÓZATÉPÍTŐK KLUBJA LEGJOBB SZPONZOR 2017 I. félév

VERSENYKIÍRÁS

Eletfa logo elitÁltalános feltételek
Minden versenynél alapfeltétel a JNS Hungária Kft. által szervezett Életfa MLM Alapok képzés elvégzése.
Ahol a versenyt konferencián való részvételhez kötjük, ott természetesen a cég által szervezett Életfa Konferenciákat kell érteni. A nyeremények másra nem ruházhatóak át.

 

ELIT KLUB

Az előző időszakban elért Elit klubtagság 6 hónapra szól. 2016. december 1-től 2017. május 31-ig a klubtagok élvezik mindazokat az előnyöket, amelyeket a kiírásban közöltünk.

Az Elit klubtagság 2017. június 1-től 2017. november 30-ig meghosszabbítható, illetve új társaink is csatlakozhatnak az 50-, 100-, 200- és 300-pontosok Klubjához, az alábbiak teljesítésével:

50-pontosok Klubja
* 2016. december 1-től – 2017. május 31-ig minden hónapban minimum 50 pontos saját forgalom
* 2016. december 1-től – 2017. május 31-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián

100-pontosok Klubja
* 2016. december 1-től – 2017. május 31-ig legalább 4 hónapban minimum 100 pontos saját forgalom
* 2016. december 1-től – 2017. május 31-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián

200-pontosok Klubja
* 2016. december 1-től – 2017. május 31-ig legalább 4 hónapban minimum 200 pontos saját forgalom
* 2016. december 1-től – 2017. május 31-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián.

300-pontosok Klubja
* 2016. december 1-től – 2017. május 31-ig legalább 4 hónapban minimum 300 pontos saját forgalom
* 2016. december 1-től – 2017. május 31-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián.

Az Elit Klub a fenti 4 klub tagjaiból áll. A kedvezményeik a következők:

 • 50-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel
 • 100-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja) és ajándék
 • 200-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja) és extra ajándék
 • 300-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja) és exkluzív ajándék

HÁLÓZATÉPÍTŐK KLUBJA

A klubtagságot megújítani és abba bekerülni 2016. december 1-től – 2017. május 31-ig lehet.

Feltételek
2016. december 1-től – 2017. május 31-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián.
Minden hónapban legalább 50 pontos saját forgalom
Minden hónapban legalább 1fő 20 pontos (a belépés hónapjában) közvetlen belépő
Összesen 15 fő 20 pontos (a belépés hónapjában) közvetlen belépő a versenyidőszakban

Jutalom

 • Csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja) és extra ajándék

Abban az esetben, ha valaki mindkét klub tagja, vagy rendelkezik már mobiltelefonnal, akkor különleges ajándékot kap!

LEGJOBB SZPONZOR

A verseny időtartama: 2016. december 1-től – 2017. május 31-ig.
A verseny további feltételei azonosak a Nahrin utazási verseny kiírásával.

Mindenkinek sok sikert és tiszta versenyzést kívánunk!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok