Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

ÉLET(FA)MÓD KLUB - NAHRIN VERSENY

emk vers21

ÉMK-NAHRIN VERSENY 2021

Általános feltételek:
A versenyben az Életfa Program tagjai és az Élet(FA)mód Klub tagok vehetnek részt, de az induláshoz nem feltétel, hogy az induló Élet(FA)mód Klub tag is legyen. Fontos azonban, hogy a verseny időszaka alatt valamikor, de mindenképpen még a verseny lezárása előtt, regisztrálni kell az Élet(FA)mód Klubba is. Ha a regisztráció a klubba a verseny lezárása előtt nem történik meg, illetve időközben megszűnik a tagság, úgy a versenyző nem kerül díjazásra.

Versenyidőszak: 2021. május 01.- 2021. október 31.

A versenyt 2 kategóriában hirdetjük meg.

Részletek: 

 1. KATEGÓRIA (új belépők*)

A verseny időszaka alatt a NAHRIN termékek vásárlásával pontokat lehet gyűjteni. Egy vásárlás után annyi versenypont jár, ahány termékpontot ér az adott vásárlás.

Jutalom:

1. helyezett: 2 fő részére szóló wellness-hétvége
2. helyezett: Nahrin exkluzív ajándékcsomag
3. helyezett: Nahrin ajándékcsomag

*új belépők: a versenyidőszak alatt regisztrál az Életfa Program tagjai közé

 1. KATEGÓRIA (ÉP tagok**)

A verseny időszaka alatt ebben a kategóriában is a NAHRIN termékek vásárlásával lehet pontokat gyűjteni, de nem a saját vásárlásoddal.
Versenypontot a közvetlen, új belépőid* NAHRIN termék vásárlásai után kapsz. Egy vásárlás után annyi versenypont jár, ahány termékpontot ér az adott vásárlás.

**ÉP tagok: 2021.05.01. előtt regisztrált az Életfa Program tagságához

Jutalom:

1. helyezett: 2 fő részére szóló wellness-hétvége
2. helyezett: Nahrin exkluzív ajándékcsomag
3. helyezett: Nahrin ajándékcsomag

A versenyben az összes NAHRIN termék részt vesz. 

A cél, minél több versenypontot gyűjteni.

Jelentkezés
A játékban mindenki részt vesz, aki regisztrált Életfa Program és Élet(FA)mód Klub tag vagy a verseny időszaka alatt Élet(FA)mód Klub taggá válik.

Érvényes Élet(FA)mód Klub tagság = jelentkezési lapot online vagy offline formában kitöltötte, szerepel a levelezési listán és vasárnaponként kapja az Élet(FA)mód Klub hírleveleit.

Online jelentkezési lap az Élet(FA)mód Klubba: http://www.eletfaprogram.hu/index.php/eletfa-klubok/elet-fa-mod-klub/1325-eletfamodklub-jelentkezes

A versenyhez sok sikert és sportszerű versenyzést kívánunk!
Amennyiben kérdésed, észrevételed van, az alábbi e-mail címre írhatsz nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A versenykiírás pdf formátumban letölthető ide kattintva: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/10-eletfa-versenyek/2731-elet-fa-mod-klub-nahrin-verseny-2021

JUST-NAHRIN AKTIVITÁSI VERSENY

JN aktivitas

JUST-NAHRIN AKTIVITÁSI VERSENY
Időszak: 2021. április 1-től 2021. június 30-ig

I. 2021. ÁPRILIS 1. UTÁN REGISZTRÁLT ÚJ BELÉPŐK RÉSZÉRE
Feltétel: a belépés hónapjában legalább 30 pont értékű vásárlás.
A versenykiírás feltételét teljesítők nyereménye:
Áprilisban: 1db Pikáns fűszer + 1db Borsmenta illóolaj
Májusban: 1db Banán ízű fehérjeital
Júniusban: 1db Gyógynövényes ice-tea
Különdíj: a legeredményesebb új belépő - a verseny ideje alatt az összesített legnagyobb egyéni forgalmat elérő versenyző - jutalma 1db Nespresso kapszulás kávéfőző + 3 doboz Nahrin espresso kávékapszula és 3 doboz Nahrin hosszúkávé kávékapszula

II/A 2021. ÁPRILIS 1. ELŐTT REGISZTRÁLT TAGOK RÉSZÉRE
(Kivéve a jelenlegi Elit Klub és Hálózatépítők Klubjának tagjai)
Feltétel: havi 60 pont értékű vásárlás áprilisban, májusban vagy júniusban, Életfa Üzleti Alapok Képzés megléte vagy elvégzése legkésőbb a versenyidőszak végéig.
A versenykiírás feltételeit teljesítők nyereménye:
Áprilisban: 1db Just hűtőtáska
Májusban: 1db Tőzegáfonya Plus
Júniusban: 1db Chai Latte
Különdíj: a legeredményesebb forgalmazó - a verseny ideje alatt az összesített legnagyobb egyéni forgalmat elérő versenyző - jutalma 1db Nespresso kapszulás kávéfőző + 3 doboz Nahrin espresso kávékapszula és 3 doboz Nahrin hosszúkávé kávékapszula

II/B A JELENLEGI ELIT KLUB TAGJAI RÉSZÉRE
Feltétel: növeld a pontjaidat 25%-kal a 2020. II. félévben elért átlaghoz képest. Az átlagpontszámot a 2020. július 1. és december 31. közötti időszakban elért pontjaid átlaga jelenti.   
A versenykiírás feltételeit teljesítők nyereménye:
Áprilisban: 1db Díszdoboz ínyenceknek
Májusban: 1db Tőzegáfonya Plus
Júniusban: Oliva olaj - balzsamecet duó
Különdíj: a legeredményesebb forgalmazó - a verseny ideje alatt a legnagyobb növekedést mutatja - jutalma 1db Nespresso kapszulás kávéfőző + 3 doboz Nahrin espresso kávékapszula és 3 doboz Nahrin hosszúkávé kávékapszula

SZPONZORÁLÁSI AKCIÓ MINDEN REGISZTRÁLT TAG RÉSZÉRE
Feltétel: a verseny ideje alatt minden hónapban 3-3 olyan új közvetlen belépő regisztrálása a hálózatban, akik csatlakozásuk hónapjában minimum 30 pont értékben, a további hónapokban (május, június) pedig ismét legalább 30 pont értékben vásárolnak. Feltétel még az Életfa Üzleti Alapok Képzés megléte vagy elvégzése legkésőbb a versenyidőszak végéig.
A feltételt teljesítők minden hónapban ajándékot kapnak a 30 pontos új belépőik (3fő) után a beléptetést követő hónapban.
A nyeremények:
Áprilisban: 1db Just Relax szett
Májusban: 1db Mályva habtusfürdő
Júniusban: 1db Mandulás testápoló
Különdíj: a legeredményesebb szponzor - akihez a verseny ideje alatt a legtöbb, a kiírásnak megfelelő 30 pontos belépő csatlakozik - 2 főre szóló all-inclusive wellness hétvégén pihenheti ki a verseny fáradalmait!

FONTOS!

A versenyben indulók minden kategóriában vagy a következő rendelésükkel vagy személyesen az alábbi vásárlási pontokon veheti át a nyereményüket:
Logisztikai Központ
Életfa Székház, Miskolc, Papszer u. 24.
Életfa Egészségpont, Budapest, Benczúr u. 45.
Debreceni Klubraktár, Debrecen, Kishegyesi u. 21.

A versenykiírás pdf formátumban letölthető a linkre kattintva: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/10-eletfa-versenyek/2729-just-nahrin-aktivitasi-verseny

ÉLETFA ELIT KLUB ÉS HÁLÓZATÉPÍTŐK KLUBJA

elit 21 1

ÉLETFA ELIT KLUB ÉS HÁLÓZATÉPÍTŐK KLUBJA
VERSENYKIÍRÁS

Általános feltételek
Minden versenynél alapfeltétel a JNS Hungária Kft. által szervezett Életfa Üzleti Alapok Képzés elvégzése. Ahol a versenyt konferencián való részvételhez kötjük, ott természetesen a cég által szervezett Életfa Konferenciákat kell érteni. A nyeremények másra nem ruházhatóak át.

ELIT KLUB
Az előző időszakban elért Elit klubtagság 6 hónapra szól. 2021. január 1-től 2021. június 30-ig a klubtagok élvezik mindazokat az előnyöket, amelyeket a kiírásban közöltünk.

Az Elit klubtagság meghosszabbítható, illetve új társaink is csatlakozhatnak az 50-, 100-, 200- és 300-pontosok Klubjához, az alábbiak teljesítésével:

50-pontosok Klubja
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig minden hónapban minimum 50 pontos saját forgalom
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián

100-pontosok Klubja
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig legalább 4 hónapban minimum 100 pontos saját forgalom
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián

200-pontosok Klubja
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig legalább 4 hónapban minimum 200 pontos saját forgalom
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián.

300-pontosok Klubja
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig legalább 4 hónapban minimum 300 pontos saját forgalom
* 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián.

Az Elit Klub a fenti 4 klub tagjaiból áll. A kedvezményeik a következők:

 • 50-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja), lehetőség az Elit Klub tagjai részére kiírt havi kedvezményes akciók igénybevételére.
 • 100-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja), lehetőség az Elit Klub tagjai részére kiírt havi kedvezményes akciók igénybevételére, ajándékcsomag, bemutatkozási lehetőség az Életfa Program központi honlapján.
 • 200-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja), lehetőség az Elit Klub tagjai részére kiírt havi kedvezményes akciók igénybevételére, extra ajándékcsomag, bemutatkozási lehetőség az Életfa Program központi honlapján.
 • 300-pontosok Klubja *csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja) ), lehetőség az Elit Klub tagjai részére kiírt havi kedvezményes akciók igénybevételére, exkluzív ajándékcsomag, bemutatkozási lehetőség az Életfa Program központi honlapján.

 

HÁLÓZATÉPÍTŐK KLUBJA
A klubtagságot megújítani és abba bekerülni 2021. január 1-től – 2021. június 30-ig lehet.

Feltételek
2021. január 1-től – 2021. június 30-ig személyes részvétel legalább 1 céges Just-Nahrin Életfa Konferencián.
Minden hónapban legalább 50 pontos saját forgalom
Minden hónapban legalább 1fő 20 pontos (a belépés hónapjában) közvetlen belépő
Összesen 15 fő 20 pontos (a belépés hónapjában) közvetlen belépő a versenyidőszakban 

Jutalom

 • Csatlakozási lehetőség a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához, Internet elérési lehetőséggel (az előfizetést a cég átvállalja), lehetőség az Elit Klub tagjai részére kiírt havi kedvezményes akciók igénybevételére, exkluzív ajándékcsomag, bemutatkozási lehetőség az Életfa Program központi honlapján.

Minden Elit Klub tagnak és a Hálózatépítők Klubja tagjának extra kedvezményeket biztosítunk havi termékakciónk keretében. Az extra akciók megtalálhatóak az akciós hírlevelekben vagy a megrendelés menüben.

Mindenkinek sok sikert és tiszta versenyzést kívánunk!

A versenykiírás pdf formátumban a linkre kattintva letölthető: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/category/10-eletfa-versenyek

„TERVEZD AZ EGÉSZSÉGED!”

tervazegesz

Általános feltételek:
A versenyben az Életfa Program tagjai és az Élet(FA)mód Klub tagok vehetnek részt, de az induláshoz nem feltétel, hogy az induló Élet(FA)mód Klub tag is legyen. Fontos azonban, hogy a verseny időszaka alatt valamikor, de mindenképpen még a verseny lezárása előtt, regisztrálni kell az Élet(FA)mód Klubba is. Ha a regisztráció a klubba a verseny lezárása előtt nem történik meg, illetve időközben megszűnik a tagság, úgy a versenyző nem kerül díjazásra.

Versenyidőszak:
2018. május 01.- 2018. október 31.

A verseny részletei:
A verseny időszaka alatt a NAHRIN fűszerek vásárlásával pontokat lehet gyűjteni. Egy vásárlás után annyi versenypont jár, ahány termékpontot ér az adott fűszervásárlás.

Azonban nem csak így tudsz versenypontot gyűjteni!

Amennyiben a verseny időszaka alatt egészségtervet készítesz, akkor a termékponthoz annyiszor adjuk hozzá az adott hónapban vásárolt termékpontok értékét, ahány egészségtervet készítesz.
Ahhoz, hogy versenypontjaidat számolni tudjuk, az elkészült egészségterveket (személyes adatok nélkül) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük beküldeni az adott hónap utolsó napjáig.

A versenyben az összes NAHRIN fűszer, valamint a Zöldségleves vesz részt.

A cél, minél több versenypontot gyűjteni.

Jutalom:

 1. helyezett: 2 fő részére szóló 2 napos wellness-hétvége
 2. helyezett: Nahrin exkluzív ajándékcsomag
 3. helyezett: Nahrin ajándékcsomag

Jelentkezés:
A játékban mindenki részt vesz, aki regisztrált Életfa Program tag vagy a verseny időszaka alatt Élet(FA)mód Klub taggá válik.
E-mail címmel rendelkező új tagjaink automatikus felvételt nyernek az Élet(FA)mód Klubba, aki még nem tag, a honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével tud jelentkezni. (http://www.eletfaprogram.hu/index.php/eletfa-klubok/elet-fa-mod-klub/1325-eletfamodklub-jelentkezes)

Ugye tudod?
Egészségtervet csak az a személy készíthet, aki már Életfa Program Egészségterv Tanácsadói címet szerzett. Az ehhez szükséges tudáspróbára folyamatosan lehet jelentkezni – kérd szponzorod segítségét vagy érdeklődj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, ahol készséggel állnak rendelkezésedre!

A versenyhez sok sikert és sportszerű versenyzést kívánunk!

Amennyiben kérdésed, észrevételed van, az alábbi e-mail címre írhatsz nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

JUST NAGY SVÁJCI UTAZÁSI VERSENY * 2017-2018

 j5t

TARTOZZ TE IS A LEGJOBBAK KÖZÉ!

NYEREMÉNY
A feltételt teljesítő részére 1 hetes térítésmentes svájci jutalomút, teljes ellátással, autóbusszal.

VERSENYIDŐSZAK
2017. június 1-től 2018. május 31-ig

FELTÉTEL (a versenyidőszakban):

 • Aláírt és olvashatóan kitöltött verseny nevezési lap elküldése a JNS Hungária Kft. részére, legkésőbb 2017. november 30-ig. És
 • Életfa MLM Alapok (ÉMA) képzés elvégzése, és
 • „Just-Nahrin Tanácsadó” cím elérése, és
 • Részvétel legalább 3 országos Életfa Konferencián a versenyidőszak alatt a régi tagok számára, a verseny időtartama alatt belépők számára az összes, a versenyidőszakban hátralévő országos Életfa Konferenciákon, maximum 1 kivételével. Figyelem! A részvétel csak akkor számít bele a versenybe, ha a versenyző jelentkezése a jelentkezési határidőn belül történik meg! És
 • Amint a versenyző eléri a „Just-Nahrin Tanácsadó” címet (az említett címmel rendelkezők részére már 2017. júliustól kezdve!), részvétel az összes Vezetők Klubja rendezvényen, maximum 2 kivételével. Figyelem! A részvétel csak akkor számít bele a versenybe, ha a versenyző jelentkezése a jelentkezési határidőn belül történik meg! Amennyiben a versenyző értékelhetően komoly indok miatt nem tud részt venni a Vezetők Klubja aktuális rendezvényén, ezt pótolhatja a szponzorvonalán tartott, abban a hónapban megrendezésre kerülő Kulcsember Találkozón. A részvétel csak akkor számít, ha a Kulcsember Találkozót tartó szponzor jelen volt az aktuális hónap Vezetői Klubján. A Kulcsember Találkozó jelenléti ívének a másolatát kérjük a JNS Hungária Kft. részére elküldeni! És
 • A versenyidőszak előtt belépett tagoknak minden kategóriában a versenyidőszak második felére el kell érni a 100 pontos Elit klubtagságot.

EGYÉNI FORGALMAZÓI VERSENY

3.000 pont saját egyéni forgalom elérése a versenyidőszakban

Figyelem! JUST!

Az egyéni forgalmazói versenyben kiírt pontérték legalább 50%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia!

CSAPATÉPÍTÉSI VERSENY

JUST!

A csapatépítési versenyben úgy is lehet nyertes valaki, hogy a saját és a csapata Just-forgalma eléri az alábbiakban rögzített pontértékének 50%-át! A 21%-os kategória esetében az elmúlt év Just csapatforgalmát kell 30%-kal növelni! A Just csapatforgalom az elmúlt év összesített csapatforgalmának a harmad része.

ÚJ BELÉPŐK RÉSZÉRE                         2.400 pont elérése a csapatával a tagság első hat hónapjában úgy, hogy érje el legalább a 9%-os szintet, valamint minden további hónapban növekedjen a csapatlétszáma, és legalább tartsa a 9%-os szintet.

0%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                  2.400 pont elérése a csapatával 2017. november 30-ig úgy, hogy érje el legalább a 9%-os szintet, valamint 7.200 pont elérése a csapatával a versenyidőszakban úgy, hogy legalább tartsa a 9%-os szintet.

3%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                  8.400 pont elérése a csapatával a versenyidőszakban.

6%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                  10.800 pont és 12%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban.

9%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                  14.400 pont és 12%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban.

12%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                21.600 pont és 15%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban

15%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                36.000 pont és 18%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban.

18%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                50.400 pont és 21%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban.

21%-OS TAGOK RÉSZÉRE                                A csapatforgalom növelése minimum 30%-kal a versenyidőszakot megelőző 12 hónapban elért eredményhez képest.

Azt, hogy egy tag melyik sávban versenyez, a versenyt megelőző 12 hónapban általa legalább 3-szor elért legmagasabb szint határozza meg.

50%-OS SZABÁLY
A csapatépítési versenyben egy szponzori ágról a versenyben a szponzorra kiírt egyszeres utazási feltétel maximum 50%-a számít be a szponzor teljesítményébe.

A kétszeres vagy többszörös teljesítmény plusz egy felnőtt részére biztosít utazási lehetőséget.
A nyeremény másra nem ruházható át!

A versenykiírás és a nevezési lap innen tölthető le:
http://www.eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/category/10-eletfa-versenyek

Direkt linkek:

Versenykiírás pdf:
http://www.eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/10-eletfa-versenyek/2528-just-nagy-svajci-utazasi-verseny-2017-2018

Nevezési lap pdf:
http://www.eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/10-eletfa-versenyek/2529-just-nagy-utazasi-verseny-2017-2018-nevezesi-lap

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok