Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

ÉPETR TUDÁSPRÓBA ÉS MLM ALAPKÉPZÉS EGY NAPON

etemaen

Az Életfa Program Just és Nahrin termékei az első pillanattól bizonyították nekem és családom számára a hiteleségüket és pozitív hatásaikat. Számomra egyértelmű reakció volt, hogy nem őriztem meg e termékcsalád titkait, hanem elmondtam ismerőseimnek és barátaimnak is.
Lelkesedésem és termékszeretetem hatására két munkatársammal és barátnőmmel Szilvivel, Szponzorunk Gyöngyi tanácsait követve megismerkedtünk az Életfa Program honlapjaival, és több konzultáció alkalmával tanultuk ennek a szakmának a módszereit.
Megismertük az Életfa Program Egészségterv Tanácsadói Rendszer lehetőségét és eldöntöttük, hogy szeretnénk a tudáspróba sikeres elvégzése után Egészségterv Tanácsadók lenni.

etemaen 1Tervezetten készültünk, meghallgattuk Hegyi Zsolt tanító videóit, tanulmányoztuk a terméktáblázatot és a felhasználói segédlettel egy közös laptopos konzultáción készültünk Gyöngyivel a nagy napra.
Szombaton reggel megérkeztünk Pestre, ahol már a Benczúr utcában találkoztunk Igazgató Úrral, Schmidt Ferenccel és Gyöngyivel.
A képviseleten megismertük Hegyi Zsoltot, Tonk Emilt és a cég dolgozóit.

A kezdeti izgalom után sikeres Egészségterv Tanácsadói vizsgát tettünk, ami családias légkörben zajlott. A tudáspróba azt mérte fel, hogy tudjuk alkalmazni a kockázat felmérő programot. Ezek után büszkén vehettük át az oklevelünket.

etemaen 2Rövid szünet után kezdetét vette az MLM alapképzés Tonk Emillel. Jó hangulatban, sok nevetéssel telt el ez a pár óra, miközben észrevétlenül rengeteg, értékes tudással és információval gyarapodtunk.

Köszönjük az Életfa Programnak, Hegyi Zsoltnak, Tonk Emilnek és természetesen szponzorunknak, Hegyi Gyöngyinek, hogy lehetőséget biztosítottak számunkra a fejlődéshez!

Koller Viktória
Életfa Program Egészségterv Tanácsadója
Delfin csapat

 

ÉLETFA MLM ALAPOK

emlma

Kedves Életfás!

Szeretettel invitállak téged a soron következő programunkra, amit a budapesti képviseleten tartunk, 2018. április 7-én, 10:00- 17:00h-ig. (Budapest VI. kerület, Benczúr u. 45.)
Előadónk, akit csak Dr. Hogyan-ként emlegetnek - hiszen nem csak azt tanítja, hogy mit kell csinálni, hanem azt is, hogy hogyan- Tonk Emil, Magyarország egyik legkeresettebb üzleti trénere.
Miről is lesz szó ezen a napon?
A hálózatépítés logikájáról, a személyes fogyasztás lényegéről, a forgalom fontosságáról és kialakításáról, a vevőkörről, a vállalkozás indításának lépéseiről, hogyan készüljünk a „nem” –ekre? A kifogások, ellenvetése természete és kezelése, valamint, hogy honnan tanulj és miből?
Gyere, tarts velünk ezen a napon, még várjuk a jelentkezéseket április 3-ig!

Jelentkezni a www.eletfaprogram.hu oldalon az oldalra történő belépést követően az Irodám/Képzések menüpontban lehet, online jelentkezési felületen.
Képzésekkel kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, és a +36-70/708-4442 számon várjuk kérdéseiteket!

Az alábbiakban olvashattok beszámolókat azoktól az Életfásoktól, akik már részesei voltak ennek a szakmai napnak, fogadjátok szeretettel:

 • 2017. februárban az ÉLETFA PROGRAM budapesti központi klubjába vezetett csapattársaimmal az utunk, ahol tudtuk, hogy egy remek és csodás nap vár ránk az év első MLM képzésén. A megjelentek között voltak „újak” és „régiek”, közelebbről és távolabbról érkezők, akik találkozhattak Tonk Emillel, a Magyar Marketing Szövetség alapító elnökével, a két lábon járó pozitív gondolkodású, rendkívüli humorérzékkel rendelkező marketing szakemberrel.
  De miről is szólt ez a nap mindannyiunk számára? A sikeres üzletépítés lépéseiről, a kapcsolatépítésről, a fejlődésről és nem utolsó sorban az eredményes munkához vezető útról.
  Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a napnak, hiszen ismét megerősítést, úgymond „löketet” kaptam ahhoz, hogy az eddig végzett munkámat hatékonyabban, kitartóbban és lelkesen tudjam végezni!

  Minden jót kívánok sok szeretettel:
  Tárnok Ágnes
  tanácsadó, Egészségügyi Team tag

 • 2017. október 7-én Budapesten voltunk csapattársaimmal az ÉLETFA MLM ALAPOK képzésen.
  Fogadjátok szeretettel érzéseiket, beszámolójukat a nappal kapcsolatban!

  Szeretettel: Karcza Sándorné

 • Zsíros Takács Tímea:
  Amit Emiltől kaptunk igazából leírhatatlan. Személyisége magával ragadó. Tudását érthető módon közvetítette felénk. Humorával élénkségünket fenntartva ittuk szavait. Hétköznapi példáival könnyebben emlékezhetünk vissza tanácsaira.
  Az előadás közben/után sok teendő megfogalmazódott bennem vállalkozásom felépítésével, elindításával kapcsolatban. Bízom benne, hogy egyre sikeresebben fogok helytállni és minél több emberhez eljuttatom a kiváló termékek hírét.
  Köszönöm, hogy ott lehettem.

 • Papp Zoltánné:
  Kedves Aranka! Köszönöm, hogy meghívtál az előadásra! Részemről nagyon hasznos dolgokat hallottam, ami az üzleti életben fontos lehet a számomra.
  Különösen tetszett, hogyan lehet a személyes kapcsolatot felvenni az emberekkel és hogyan lehet és kell ápolni azt. Hogyan kell pozitívan hozzáállni dolgokhoz, hogyan kell célokat kitűzni és elérni. Nagyon tetszettek a kérdések és az IGENEK! Nagyon jó nap volt köszönöm!

 • 2017. október 7-én Budapesten voltam csapattársaimmal az ÉLETFA MLM ALAPOK képzésen. Fogadjátok szeretettel érzéseiket, beszámolójukat!

  Lengyel Ferencné
  Életvezetési és Egészségterv Tanácsadó
  Delfin csapat

 • Tonk Emil előadását egy nagyon jól felépített, inspiráló előadásnak tartottam. Nagyon jól éreztem magam közben. Rendkívüli mértékben motiváltak humoros, az életből merített hasonlatai, bölcsességei. Ezeket nem csak az üzletben, hanem a mindennapokban is fel tudom használni. Egyes mondatait idéztem is már a beszélgetéseim során.
  Hálás vagyok, hogy meghallgathattam! Bízom benne, hogy nem utoljára!

  Tisztelettel és üdvözlettel:
  Fazekas Ági

 • Amikor meghallottam, hogy mehetek Tonk Emil képzésre nagyon örültem! És hogy a kifogás kezelése lesz az egyik téma még jobban örültem, mert nekem pont ezekkel voltak problémáim. Nem csalódtam! Nagyon sok jó ötletet kaptam, amiket hasznosítani tudok.
  Hogy konkrét példát is említsek...
  A kérdezés. Nem bizonygatni az én tudásomat, véleményemet vagy elképzelésemet, hanem kérdésekkel rávezetni a beszélgető partnert a válaszra. Olyan kérdéseket feltenni, amelyekkel terelni tudom a beszélgetés irányát és célját. Elérve azt, hogy végül ő mondja ki azokat a szavakat, amelyekkel én szerettem volna őt meggyőzni.
  Az igényesség. Általános probléma a termékek ára. Ebbe sokan bele is kapaszkodnak és kifogásként fel is használják. Ehhez is kaptam ötleteket, hogyan lehet felkelteni a partner figyelmét az igényességre és a minőségre, ami neki is jár.
  Igaz, hogy elsősorban üzletviteli tanácsokról és tudnivalókról volt szó, de közben mindig megállapítottam, hogy mindaz, ami ott elhangzott az élet bármely területén remekül megállja a helyét és hihetetlenül jól alkalmazható. Ez legyen egy hétköznapi probléma, akár társas vagy magánéleti kapcsolat, bárhol bármikor elő lehet húzni egy-egy gondolatot, tippet vagy ötletet, amit itt hallottunk.
  Nagyon jó pszichológiai érzékkel megáldott előadót hallgathattunk, akinél nem néztük az órát, hogy mennyi van még hátra, hanem elfeledkeztünk az időről és én legalábbis hallgattam volna még tovább. Egy olyan ember, akit csak szeretni lehet. Köszönöm, hogy közelebbről is megismerhettem!

  Závodszki Ferencné
  Életfa Delfinek csapata

Szeretettel: az Életfa Program csapata

 

ÉLETFA MLM ALAPOK KÉPZÉS TONK EMILLEL

emlmakte

Szponzoromtól, Tóthné Cserhalmi Marianntól értesültem a képzésről és hogy lehetőségem van részt venni február 3-án a Budapesti képviseleten szervezett MLM alapképzésen.
Azonnal jeleztem, hogy szívesen elmennék, hiszen tudásom felfrissítésére és új információk szerzésére mindig szívesen vállalkozom. Kíváncsisággal telve vártam a képzés napját.

Előadónkat, Tonk Emilt már hallottam előadást tartani és tudtam, hogy nem lesz ez egy elvesztegetett nap.
Nem is csalódtam. Tonk Emil egy nagyon érdekfeszítő, egyben gondolatébresztő képzést tartott nekünk úgy, hogy vicceivel, sztorijaival végig gondoskodott arról, hogy a hallgatóság figyelme egy pillanatig se lankadjon.

Sok tanáccsal látott el minket, amelyeket az "Életfás hétköznapokban" tudunk használni. Végig közvetlen hangnemben, közérthetően beszélt azokról a dolgokról, amelyeket ő fontosnak tart ahhoz, hogy munkánkat segítse és könnyebbé tegye. Nyugodtan mondhatom, hogy a képzésen résztvevő társaimmal együtt egy nagyon hasznos napon vehettünk részt.

Már a hazafelé vezető út alatt megfogalmazódott bennem az a gondolat, hogy mi lesz az az első dolog, amit megpróbálok beépíteni a tevékenységembe.
Köszönöm a lehetőséget és remélem, máskor is lesz rá módom, hogy ismereteimet, tudásomat ily módon is fejleszthessem.

Kecskés Elekné Ildikó
a Delfin csapat és a Gyerek klub tagja

LEGYÉL TE A LEGJOBB!

ltal

Nem győzzük hangsúlyozni a folyamatos tanulás, fejlődés fontosságát, ezért íme néhány lehetőség. Fogadjátok szeretettel üzleti partnerünk, Tonk Emil képzési ajánlatait!  Bővebb információt az adott tréningről a linkre kattintva olvashatsz.

Arra kérünk, ha részt veszel valamelyik előadáson, néhány mondatban jelezz vissza nekünk, hogy érezted magad, mi a véleményed és miért volt számodra fontos a választott téma!

Szeretettel: az Életfa Program csapata

A csapból is az folyik, hogy az elégedett ügyfél a legnagyobb kincs, hogy bánj jól a vevőiddel, és kezeld helyén a panaszokat...

Mégis gondot okoz a mindennapok gyakorlatába átültetni ezeket a hangzatos mondatokat?

Fel a fejjel! Mi eláruljuk, hogyan lépj ki a megszokottból, és hogyan alkalmazz új és hatékony módszereket ügyfeleidnél, hogy valóban elégedettek legyenek... és nem csak ők!

Ha megtalálod a vevőt, és megfelelően kommunikálod számára a hasznokat és az előnyöket, akkor az elégedettsége által úgy kötheted magunkhoz, hogy egyetlen versenytárs sem tudja tőled őt elcsábítani. Csupán az árkülönbség kedvéért a partner nem adja fel lojalitását a cégünkhöz.

Az elégedett vevő akkor sem választ mást, ha az olcsóbb. Versenytárs csak akkor jelenhet meg az üzleti kapcsolatban, ha a vevő nem elégedett, vagy ha olyan zavarok támadtak, amelyek kiküszöbölésére egyik fél sem vállalkozik.

Hogyan találod meg a VEVŐT?

Kövesd Tonk Emil - dr. Hogyan? gyakorlati tanácsait!
Alkalmazd őket akár már másnap és legyél még vonzóbb üzleti partnereid szemében!

Amikre maradéktalanul választ kapsz:

 • Miként tartható fenn a vevők elégedettsége?
 • Hogyan bővítsd okosan a vevőkörödet?
 • Mit tegyél az árakkal és hogyan képviseld azokat?
 • Hogyan alapozd meg üzleti sikereidet?
 • Hogyan tanítsd meg munkatársaidat is...

Jelentkezés: Gyere el, legyél részese Te is! Válassz az értékes programok közül!

 

EGÉSZSÉGTERV TANÁCSADÓ LETTEM!

etlIzgatottan készültem a 2017. november 08-i egészségterv tanácsadói tudáspróbára, hiszen ez egy újabb elismerést, és egyben tudás-szerzést is jelentett.

Előtte levő délután még szponzorommal, Hegyi Gyöngyivel konzultáltunk, még egyszer tanácsokat és segítséget adott nekem, amelyet ezúton is köszönök neki.

A „nagy napon” öten adtunk számot tudásunkról Hegyi Zsoltnak, aki nagyon segítőkész volt. A Delfin csapatot Englohner Bernadettel együtt képviseltük aznap. 

A tudáspróba gyakorlati részét nagy odafigyeléssel végeztük. Miután a szóbeli részén is „átverekedtük” magunkat, nagy örömmel vettük át Schmidt Ferenc Igazgató Úrtól, Hegyi Zsolttól, és Starkné Szabó Esztertől az okleveleket.

etl 1Köszönöm a segítséget és támogatást szponzoromnak, Hegyi Gyöngyinek. Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak pedig, hogy lehetővé tette ezt nekünk, és nem utolsó sorban Hegyi Zsoltnak, aki megalkotta ezt a programot!

Szeretettel
Bebesi Nóra

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok