Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

A NAHRIN AG - TANÚSÍTVÁNY

Aloe vera 2019

Kedves Életfások!

A napokban kaptuk kézhez az itt látható tanúsítványt. Ez egy újabb biztosítéka annak, hogy a svájci Nahrin AG elkötelezett a minőség iránt.

Íme a tanúsítvány szövege:

„A Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolja, hogy a Nahrin AG a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács aktív tagja 2019-ben, és rendelkezik minden joggal és kiváltsággal, a tanács szabályai és rendelkezései alapján."

FÓKUSZBAN AZ EGÉSZSÉG

maja

A 3 napos FUTÓEXPÓN VALÓ MEGJELENÉS alkalmával képviseltük az Életfa Programot, hiszen fókuszban a SPORT ÉS EGÉSZSÉG volt jelen. Egy közös együttműködés eredménye, melyben férjem Tóth Miklós segített. Igazi csapatmunka, minőségi tanácsadás, s eredményes munka jellemezte ezeket a napokat.

Köszönjük Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak a segítő támogatást!

Fogadjátok szeretettel az összefoglaló cikket, Tárnok Ágnes tollából!

2019. április második hétvégéjén kollégáimmal, Tóthné Cserhalmi Mariann és Seeler Katalin MINŐSÍTETT egészségterv tanácsadókkal képviseltük az Életfa Programot az első alkalommal megrendezésre kerülő FUTÓEXPON (helyszín: Budapest, BOK Csarnok). A rendezvényen a sport mellett a PREVENCIÓ, az EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS, valamint az ÁLLAPOTJAVÍTÁS is szerepet kapott.

Mint tudjuk, a sport, az egészség és az egészségmegőrzés szoros kapcsolatban állnak egymással. Aki rendszeresen sportol, az pozitív változásokon megy keresztül: kitartó munkával jobb lesz a közérzete, több fizikai és szellemi terhelést tud elviselni, nyugodtabb, energikusabb, odafigyel a megfelelő táplálkozásra, folyadékbevitelre és vitaminfogyasztásra is.

A kiállításra tehát olyan termékekkel és szolgáltatásokkal készültünk, amelyek hozzájárulnak az aktív sporthoz, az egészség megőrzéséhez, fenntartásához, javításához: Q-10 és Magnézium kapszula, Basico, Instant zöldségleves, Nahrofit kávé, Oxydefense, Boróka krém, Árnika és Wallwurz krém-gél, 31-es gyógynövényolaj, Eucasol spray. Mindezeken felül fontosnak tartottuk megemlíteni az EGÉSZSÉGTERV fontosságát és hatékonyságát is, mely megfelelő eszköz lehet a jövőre nézve a komolyabb megbetegedések kivédésre, a meglévő betegségek kezelésére.

Úgy gondoljuk, hogy mindenképpen pozitív, tartalmas, eredményes és jó hangulatú rendezvényen méltón képviseltük cégünket, az ÉLETFA PROGRAMOT és azt, amiben hiszünk:

„Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.” (Arisztotelész)

Szeretettel és üdvözlettel:
Tárnok Ágnes
Minősített egészségterv tanácsadó
Jógaoktató
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MÓDOSULT AZ ÜZLETI SZABÁLYZAT

FOTO

Kedves Életfások!

Az Életfa Program mindig szeme előtt tartja a hiteles, szabályos működés betartásának elvét. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minden a jogszabályokban foglaltaknak, a svájci gyártó cégek elvárásainak, feltételeinek megfeleljen.

Éppen ezért módosításokat hajtottunk végre az Üzleti Szabályzatban, és megkezdtük a Minőségirányítási rendszerünk kidolgozását.

Ezért tájékoztatunk Titeket, hogy 2019. április 1-jével új Üzleti Szabályzat lépett életbe, melyet az alábbi linkre kattintva lehet elérni és letölteni.

https://bit.ly/2HS8Qym

További jó munkát és sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel

az Életfa Program Csapata

A JUST TERMÉKEKKEL MINDEN NAP HARMÓNIA NAP

harmonianyitó2

A fővárosi képviseletünk adott otthont az első JUST Harmónia napnak, amelyet több célból rendeztünk meg. Egyrészt, szerettem volna, ha az Életfások, törzsvásárlók, termékforgalmazók és hálózatépítők itt bővítik ismereteiket, illetve a saját JUST felhasználásukhoz egy kis motivációt kapnak. Másrészt egy jó alkalom volt arra, hogy az Életfások ismerősei, új érdeklődők kedvet kapjanak ahhoz, hogy az életükbe bevezessék a svájci termékeinket.

harmonia3A Budapesti Központi Klub helyiségét átalakítottuk a nyugalom szigetévé egy napra. Kellemes színek, illóolajok, lágy relaxáló zene és egy csésze citromfű tea várta az érdeklődőket.

Ebben a hangulatos környezetben mutattam be a JUST 61 termékéből álló termékpalettáját az érdeklődőknek. A látogatók megillatozhatták, kipróbálhatták a termékeket. Többen az arcápolási folyamatot végig is csinálták, a tisztítás és az ápolás egyaránt megtörtént. A gyógynövényes krémeket kentük, az illóolajokat megillatoztuk, a Hajápoló spray-t szétszedtük és megnéztük belülről is.

harmonia2Az volt a fantasztikus ebben a napban számomra, hogy bár igyekeztem átadni a termékekről az információkat, de ugyanakkor a résztvevőktől szenzációs terméktapasztalatokat hallottam, így én is bővítettem az ismereteimet. Imádtam őket és a hozzáállásukat ehhez a Harmónia naphoz.

Aki velünk tartott, az jól járt. Hiszen senki sem ment el üres kézzel, a tubusokban Lamelloderm krém, Körömvirágkrém, a pici üvegekben pedig a Gyógynövényes olaj várta az harmóniára vágyó érdeklődőket.

harmonia1A Harmónia nap pedig folytatódott az esti klubban, ahol Dr Dacko Natasa a gyógynövény tartalmú krémekről beszélt. Majd egy fergeteges JUST activity játékkal zártuk a szerdát. Itt is érdemes volt nagyon aktívnak és nagyon gyorsan lenni, hiszen termékajándék járt a helyes megfejtőknek.

Figyeld a jövőben, hogy hol bukkan fel ismét a JUST Harmónia nap. Mert ez még csak a kezdet.

Nagyházi Marika, JUST referens

ORSZÁGOS VÉDŐNŐI KONFERENCIA A VIZEK VÁROSÁBAN, TATÁN

nyito vedono

2003-ban diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Védőnői szakán. Nagy lelkesedéssel kezdtem területi védőnői munkámat szülővárosomban, Tatán. Körzetemben élő családjaim gondozása, kismama klub és apás szülésre felkészítő tanfolyam vezetése aktívvá tette mindennapjaimat. Aztán az élet elszakított a szakmámtól és könyvelőként, majd pár év múlva egészségterv tanácsadóként folytattam munkásságomat az Életfa Programban.

2019 februárjában Harcsáné Anikó kolléganőm meghívására részt vehettünk egy olyan szakmai rendezvényen, ami még nem volt Tatán.

A Pálma rendezvényház adott otthont a Cseke tó festői környezetében A nők egészsége, családok egészsége konferenciának. Nagyon boldog voltam, hogy visszatérhettem, akár csak egy hétvégére is a volt kolléganőimhez és a régi, de nem elfeledett szakmámhoz.

Gyongyi

Ezúton szeretném megköszönni azt a szeretetteljes, őszinte fogadtatást, amivel vártatok és amiben részünk lehetett, mint Életfa Csapatnak két napon át!

Anikó felkérése után Schmidt Ferenc Igazgató Úr támogatásával minőségben képviseltük Programunkat ezen a rendezvényen, ahol az országból több, mint 200 védőnő vett részt. A JNS Hungária Kft. részéről Schmidt Judit és Varga Gyula, csapatomból pedig Englóhner Bernadett és Varga Adrienn válaszolt kitartóan szünetekben a szakmai kérdésekre.
Fogadjátok szeretettel a beszámolókat a Konferenciáról!
Hegyi Gyöngyi

Detti

Először is hálás vagyok, hogy részt tudtam venni a MAVE magas színvonalú és végtelen befogadó rendezvényén, Tatán! Egy fantasztikus csapatban lehettem, minőségi háttérrel. Ez egy hatalmas lehetőség volt számomra, és egyben elismerés, hogy tudásommal és tapasztalatommal képviselhettem az Életfa Programot. A Te dicsérő szavaid mellett nagyon meglepett Varga Gyuszi elismerése, amire mindig emlékezni fogok: "Hihetetlen, hogy milyen ügyesen csinálod! Senkiben fel sem merül, hogy nem szakmabeli vagy!"

És tényleg, amit tanítasz nekem Gyöngyi, mint SZPONZOROM, amit Igazgató Úrtól kapunk, amit ez a Program nyújt, annak tényleg van gyümölcse: biztos tudással, ami tapasztalatokkal van bélelve, csak nyerni lehet, úgy, hogy másokkal nagyon jót teszel!
Hajrá Delfinek! Millió hála Gyöngyi!  
Englóhner Bernadett

kettevag

Kit ne hangolna jobb kedvre egy mosolygós gyermek arca, ki az, akit nem vesz le a lábáról egy-egy csöppség kacagása? De azt vajon tudjuk-e, mennyi törődés, mennyi munka és odaadás van ezekben a pillanatokban? És most nem a szülőkről beszélek… Hanem azokról a szakemberekről, akik szemünk fényeinek egészségét, sőt a család egészségét tartják szem előtt nap nap után a munkájukban és a magánéletükben egyaránt. Nos, ők a védőnők! Velük tölthettem el két csodás napot az Országos Védőnői Konferencián, mindezt festői környezetben, Tatán.

Judit

Hegyi Gyöngyi, Varga Adrienn, Englóhner Bernadett, Varga Gyula és jómagam képviseltük az Életfa Program csapatát az elhivatott szakemberek között. Ezernyi adattal, szakmai, a való életben is azonnal használható gyakorlati tanáccsal lettünk gazdagabbak, és természetesen mi magunk is igyekeztünk átadni mindent, amit az Életfa Program nyújtani tud a magyar családoknak és szakembereknek a Just-Nahrin termékeken keresztül. Bízom benne, hogy legközelebb is része lehetek ennek a remek kezdeményezésnek, hiszen óvni, védeni, segíteni egyszerűen jó!
Schmidt Judit

Adri2019. március 8-9-én festői szépségű környezetben, Tatán a Magyar Védőnők Egyesülete által megrendezett Nők Egészsége Családok Egészsége Konferencián képviselhettem az Életfa Programot, bemutathattuk a Nahrin és Just termékeket. Közelebb hozhattunk két szervezetet, programot egymáshoz. Mindannyian egy célt képviselünk. Megtapasztalhattam a szakmaiságot, egy más közeget, ami által újabb tapasztalatokat kaptam és új ismeretségeket köthettem.
Köszönöm szponzoromnak, Hegyi Gyöngyinek ezúton is. hogy rám gondolt, ezzel is támogatva fejlődésemet!
Varga Adrienn

Köszönet Juditnak, Adrinak, Dettinek és Gyuszinak a fáradhatatlan, minőségi munkájukét! Nagyon büszke voltam Rátok és egy élmény volt veletek ismét visszatérni a védőnők birodalmába!

Szeretettel:

Hegyi Gyöngyi
Védőnő, Egészségterv Tanácsadó
Természetgyógyász - Reflexológus
06-70/4572712

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok