Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

MÓDOSULT AZ ÜZLETI SZABÁLYZAT

FOTO

Kedves Életfások!

Az Életfa Program az egészséges életmódot, a prevenció fontosságát tartja a legfontosabbnak. Ennek a még szélesebb körben történő népszerűsítése érdekében módosítást eszközöltünk az Üzleti Szabályzat IV/5. pontjában.

Ezért tájékoztatunk Titeket, hogy 2019. augusztus 1-jével új Üzleti Szabályzat lépett életbe, melyet az alábbi linkre kattintva lehet elérni és letölteni:

https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/3-hivatalos/2620-eletfa-program-tagfelveteli-kerelem
 

További jó munkát és sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel
Az Életfa Program Csapata

A NAHRIN AG - TANÚSÍTVÁNY

Aloe vera 2019

Kedves Életfások!

A napokban kaptuk kézhez az itt látható tanúsítványt. Ez egy újabb biztosítéka annak, hogy a svájci Nahrin AG elkötelezett a minőség iránt.

Íme a tanúsítvány szövege:

„A Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolja, hogy a Nahrin AG a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács aktív tagja 2019-ben, és rendelkezik minden joggal és kiváltsággal, a tanács szabályai és rendelkezései alapján."

FÓKUSZBAN AZ EGÉSZSÉG

maja

A 3 napos FUTÓEXPÓN VALÓ MEGJELENÉS alkalmával képviseltük az Életfa Programot, hiszen fókuszban a SPORT ÉS EGÉSZSÉG volt jelen. Egy közös együttműködés eredménye, melyben férjem Tóth Miklós segített. Igazi csapatmunka, minőségi tanácsadás, s eredményes munka jellemezte ezeket a napokat.

Köszönjük Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak a segítő támogatást!

Fogadjátok szeretettel az összefoglaló cikket, Tárnok Ágnes tollából!

2019. április második hétvégéjén kollégáimmal, Tóthné Cserhalmi Mariann és Seeler Katalin MINŐSÍTETT egészségterv tanácsadókkal képviseltük az Életfa Programot az első alkalommal megrendezésre kerülő FUTÓEXPON (helyszín: Budapest, BOK Csarnok). A rendezvényen a sport mellett a PREVENCIÓ, az EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS, valamint az ÁLLAPOTJAVÍTÁS is szerepet kapott.

Mint tudjuk, a sport, az egészség és az egészségmegőrzés szoros kapcsolatban állnak egymással. Aki rendszeresen sportol, az pozitív változásokon megy keresztül: kitartó munkával jobb lesz a közérzete, több fizikai és szellemi terhelést tud elviselni, nyugodtabb, energikusabb, odafigyel a megfelelő táplálkozásra, folyadékbevitelre és vitaminfogyasztásra is.

A kiállításra tehát olyan termékekkel és szolgáltatásokkal készültünk, amelyek hozzájárulnak az aktív sporthoz, az egészség megőrzéséhez, fenntartásához, javításához: Q-10 és Magnézium kapszula, Basico, Instant zöldségleves, Nahrofit kávé, Oxydefense, Boróka krém, Árnika és Wallwurz krém-gél, 31-es gyógynövényolaj, Eucasol spray. Mindezeken felül fontosnak tartottuk megemlíteni az EGÉSZSÉGTERV fontosságát és hatékonyságát is, mely megfelelő eszköz lehet a jövőre nézve a komolyabb megbetegedések kivédésre, a meglévő betegségek kezelésére.

Úgy gondoljuk, hogy mindenképpen pozitív, tartalmas, eredményes és jó hangulatú rendezvényen méltón képviseltük cégünket, az ÉLETFA PROGRAMOT és azt, amiben hiszünk:

„Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.” (Arisztotelész)

Szeretettel és üdvözlettel:
Tárnok Ágnes
Minősített egészségterv tanácsadó
Jógaoktató
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MÓDOSULT AZ ÜZLETI SZABÁLYZAT

FOTO

Kedves Életfások!

Az Életfa Program mindig szeme előtt tartja a hiteles, szabályos működés betartásának elvét. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minden a jogszabályokban foglaltaknak, a svájci gyártó cégek elvárásainak, feltételeinek megfeleljen.

Éppen ezért módosításokat hajtottunk végre az Üzleti Szabályzatban, és megkezdtük a Minőségirányítási rendszerünk kidolgozását.

Ezért tájékoztatunk Titeket, hogy 2019. április 1-jével új Üzleti Szabályzat lépett életbe, melyet az alábbi linkre kattintva lehet elérni és letölteni.

https://bit.ly/2HS8Qym

További jó munkát és sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel

az Életfa Program Csapata

A JUST TERMÉKEKKEL MINDEN NAP HARMÓNIA NAP

harmonianyitó2

A fővárosi képviseletünk adott otthont az első JUST Harmónia napnak, amelyet több célból rendeztünk meg. Egyrészt, szerettem volna, ha az Életfások, törzsvásárlók, termékforgalmazók és hálózatépítők itt bővítik ismereteiket, illetve a saját JUST felhasználásukhoz egy kis motivációt kapnak. Másrészt egy jó alkalom volt arra, hogy az Életfások ismerősei, új érdeklődők kedvet kapjanak ahhoz, hogy az életükbe bevezessék a svájci termékeinket.

harmonia3A Budapesti Központi Klub helyiségét átalakítottuk a nyugalom szigetévé egy napra. Kellemes színek, illóolajok, lágy relaxáló zene és egy csésze citromfű tea várta az érdeklődőket.

Ebben a hangulatos környezetben mutattam be a JUST 61 termékéből álló termékpalettáját az érdeklődőknek. A látogatók megillatozhatták, kipróbálhatták a termékeket. Többen az arcápolási folyamatot végig is csinálták, a tisztítás és az ápolás egyaránt megtörtént. A gyógynövényes krémeket kentük, az illóolajokat megillatoztuk, a Hajápoló spray-t szétszedtük és megnéztük belülről is.

harmonia2Az volt a fantasztikus ebben a napban számomra, hogy bár igyekeztem átadni a termékekről az információkat, de ugyanakkor a résztvevőktől szenzációs terméktapasztalatokat hallottam, így én is bővítettem az ismereteimet. Imádtam őket és a hozzáállásukat ehhez a Harmónia naphoz.

Aki velünk tartott, az jól járt. Hiszen senki sem ment el üres kézzel, a tubusokban Lamelloderm krém, Körömvirágkrém, a pici üvegekben pedig a Gyógynövényes olaj várta az harmóniára vágyó érdeklődőket.

harmonia1A Harmónia nap pedig folytatódott az esti klubban, ahol Dr Dacko Natasa a gyógynövény tartalmú krémekről beszélt. Majd egy fergeteges JUST activity játékkal zártuk a szerdát. Itt is érdemes volt nagyon aktívnak és nagyon gyorsan lenni, hiszen termékajándék járt a helyes megfejtőknek.

Figyeld a jövőben, hogy hol bukkan fel ismét a JUST Harmónia nap. Mert ez még csak a kezdet.

Nagyházi Marika, JUST referens

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok