Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

Életfa Program

MOST HÚZD FEL A VITORLÁT!

2

Kedves Olvasóm!

Jó a széljárás, most érdemes felhúzni a vitorládat! Figyeld a szélirányt, és vezesd, irányítsd az életed hajóját! Minden változik, az emberi életek a sikeresség felé tartanak, vagy lehorgonyoznak, és várják, hogy majd valaki kezébe veszi a sorsukat. A legrosszabb esetben hagyják magukat sodorni az árral.

Hajózni akkor érdemes, ha élvezzük az utazást, élvezzük az életet! Van hajód, mert minden egyes reggelen kapsz egy életnapot. Te döntheted el, hogy mit kezdesz vele! A gondolkodásod csak a tiéd, élvezd a gondolataid szabadságát! Ezt a képességet azért kaptad, hogy használd!

Aki nem használja a gondolatai erejét, az gyenge marad.

Lehet, hogy nem érzed még az erőt, semmi baj! Majd megérzed, ha rájössz, hogy ott van benned. Magadban keresd mindig a megoldást, ne másban! Jó sorsra születtél!

Mi megmutatjuk neked azt, hogy hol találod meg a sikeres jövőképedet. Megtanítjuk neked, hogyan élvezheted az utazásodat. Utat mutatunk és tanítunk! Közben támogatóan figyelemmel kísérjük, hogy jó irányba tartasz-e, felhúztad-e a vitorládat a megfelelő sebesség elérése érdekében, és folyamatosan tanítunk arra, hogy egyre jobban képes légy irányítani az életed és élvezni minden egyes napodat. Akárhová akarsz eljutni, mi megyünk előtted, biztosítjuk a téged támogató környezetet, segítünk abban, hogy csapatban utazhass, legyenek követőid. Mindössze arra kérünk, hogy tartsd a tempót, ne állj le, ne maradj le, mert azzal nemcsak a saját haladásodat gátolod, hanem az egész csapatét, akik közé tartozol!

Miért mondtam, hogy most jó a széljárás?

Azért, mert ebben az évben annyira megváltozik a körülöttünk lévő világ, hogy szinte kényszerít minket az újabb és újabb dolgok megtanulására és eredményes használatára. Ha megbarátkozunk a változásokkal, akkor felhasználhatjuk az újdonság sikergyorsító erejét, mint ahogy a vitorlás hajó a felerősödő szél erejét.

A mi érdekünk, hogy változzunk! Mert képesek leszünk egyre magasabb szinten végezni az egész országra kiterjedő munkánkat.

A Te érdeked, hogy változz! Mert képes leszel minden nap jobb és jobb életet biztosítani magadnak, szeretteidnek és a hozzád tartozó családoknak.

Ülj le egy percre, gondolkozz! Adj hálát az életedért és a benned lévő képességeidért! Érezd magadban azt az erőt, ami csak benned van! Dönts! Álmodj nagyot, akarj nagyot, és cselekedj gyorsan! Ezzel felhúztad az életed vitorláját, irány a sikeres jövőképed szigete!

… Azt mondják egyes cégek, emberek, ha elbuknak, hogy a válság tette őket tönkre. Ezzel megnyugszanak vagy éppen stresszelik magukat. Ami a fő: Megvan a kifogás! Nincs mit tenni,

várják a vakcinát a sikertelenség ellen!

Viszont a válság nem mindenkit tesz tönkre. Pedig a válság mindenkinek válság. Akkor mégis, hogy van ez? Én miért, és ő miért nem? Lehet, hogy rajtam is múlik?! Ez az!

Nem is a válság tesz tönkre, hanem az, hogy nem készültem fel a válságra! Nem tudom kezelni, nincsenek tartalékaim, nem vagyok képes gyorsan változtatni, nem húztam fel időben a vitorlámat!

Kedves Olvasóm!

A világjárvány még nem ért véget, és a szakemberek szerint a gazdasági válság csak ezután jön. Mi folyamatosan készülünk rá, fejlesztünk, tanulunk és tanítunk. Most különösen a figyelmedbe ajánlom a jelmondatunkat:

Aki velünk tart, az jól jár! Még a válságban is!

Felsorolok néhány értéket, feladatot, ami ebben az évben segít neked és mindnyájunknak a változások menedzselésében.

2020 NAGY TÍZESE:

 • 2020: Az Életfa Program 20 éves jubileumi éve
 • 2020: A Just International 90 éves jubileumi éve
 • 2020: A Nahrin Ag. arculatváltásának éve
 • 2020: Az Életfa Program biztonságos gazdálkodásának éve
 • 2020: A rendszerépítés 2. éve
 • 2020: Az online országos rendszer éve
 • 2020: Az Életfa Program vírusvédelem éve
 • 2020: Az Életfa Program adatkezelés éve
 • 2020: Az Életfa Program környezetvédelem éve
 • 2020: A nagy versenyelőnyünk éve

Kedves Olvasóm!

Örülök, hogy együtt vagyunk, egy nagy csapatban dolgozhatunk egészségért és jövedelemért!

Kérlek, hogy légy aktív, mert csak az aktív ember lehet hasznos és boldog! Építsük fel együtt az egészségtudatosan gondolkodók Magyarországát!

Te is kellesz ehhez a nagy feladathoz! Hidd el, hogy ez a feladatvégzés, ez a küldetés-teljesítés, ez a munka nagyon szerethető! Pénzzel nem mérhető értékeket teremtünk minden egyes embertársunk problémájának megoldásakor.

Hálát adunk és hálát kapunk itt, az Életfa Programban.

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

VÁLTOZÁS, VÁLSÁG, GYŐZELEM!

schf nyit

KEDVES ÉLETFÁS ÉS ÉLETFA SZIMPATIZÁNS!

2020 jelentős év az Életfa Program történetében. Húszévesek lettünk! Köszönöm neked!

Az előző számunkban leírtam néhány fontos dolgot, amiért hálás vagyok. A mindennapi hálaadást nagyon fontosnak tartom!

P logó jpg

Leírtam azt is, hogy nálunk, az Életfa Programban megvan a biztonság. Biztonság nélkül nincs boldog élet. Biztonság lélekben, testben; a mindennapokban!

A fejlődés záloga pedig az, hogy vegyük figyelembe a környezetünk változásait; figyeljünk fel rájuk, reagáljunk gyorsan, hatékonyan és eredményesen, tudjunk proaktívak lenni! A külső változás belső változtatást indukál, ami belső változást eredményez! Ha jó irányban akarunk változni, ahhoz jól kell változtatni, jó döntéseket kell hozni. Ez pedig csak akkor lehet sikeres, ha helyes szemlélettel látjuk és értékeljük a környezetünk változásait. Mindezt több ezer ember, család önmagában, egyenként képtelen megtenni. Ránk zúdul az információs lavina, ami maga alá temeti a gondolkodásunkat, megszűnik az önállóan, valósan gondolkodó énünk.

Szükség van az összefogásra, az együttgondolkodásra, a megfelelő, minőségi szakmaiságra annak érdekében, hogy ne legyünk más érdekek, akaratok játékszerei, profitteremtő eszközei!

Szükség van az Életfa Program közös gondolkodáson alapuló, hiteles, egységes, értékteremtő csapaterejére!

2010! … Változik a világ! …

Már egy évtizede elkezdtük a változtatást a programunkban, mert észrevettük a jeleket, amik egy új világ felé mutatják az utat. Másféle gondolkodásra tanítottunk, új eszközöket fejlesztettünk ki és alkalmaztunk. Hangsúlyoztuk azt a lehetőséget és felelősséget, hogy nálunk hiteles tudásra tehetünk szert, és cselekednünk kell annak átadásában. Egyre nagyobb energiát fordítottunk a világot mára teljes mértékben átszövő informatikai háló helyes, ésszerű használatára. Felkészültünk és felkészítettük azokat, akik velünk tartottak az új szemléletre, az új eszközök eredményorientált alkalmazására. Természetesen voltak veszteségeink is. Elsősorban olyanok, akik nem hittek abban, hogy először tanulni, majd tenni kell, és csak azután számíthatunk az anyagi elismerésre akkor, ha jól tesszük a dolgunkat, és a svájci termékeink minőségének megfelelő, magas hozzáadott értéket produkálunk.

2020!… És eljött a vizsga ideje! …

Záró dia

Mintegy tíz év után elérkeztünk egy újabb válságos időszakhoz. Nem esünk kétségbe, mert tudjuk, hogy biztonságban vagyunk, felkészültünk az élet legnagyobb kihívásaira is, és bennünk van a programunk által vezetett egységes, közös tudás és akarat. Együtt képesek vagyunk minden nehézséget előnnyé változtatni!

Útjára indítottuk a környezetvédő programunkat. Mi környezettudatosan kívánunk élni, együtt a természettel, hiszen a természet adja az erőforrásaink hatóanyagait!

Meghirdettük az online marketing eszközeink felgyorsult, hatékony és eredményes alkalmazásának tanítását, profi megvalósítását. A munkánkat szinte zökkenő nélkül folytattuk a megváltozott környezetben is. Kiváló vezetőink folyamatosan nyújtják a segítséget videós előadásaik formájában. A klubjaink továbbra is folyamatosan működnek.

Ennek következményeként új honlapot fejlesztünk. Megtartottuk a Nahrin világban is első WEB-konferenciát, nagy érdeklődéssel, részvétellel, eredménnyel. Köszönöm nektek!

A járványveszélyre felkészülve kidolgoztuk az Életfa Program Vírusvédő Rendszerét, ami három pillért tartalmaz: passzív, aktív és proaktív szemlélettel. A témában sok új szakmai fejlesztés, előadás került kidolgozásra. Mi általánosítottunk! Nem csupán erre az egyetlen világjárványra dolgoztunk ki iránymutatásokat, ajánlunk megoldásokat, hanem minden vírusveszélyes helyzetre! Ezt csak az elmúlt 20 év tartalmas, korunkat megelőző értékteremtő alkotásával, kiváló, hűségesen együttműködő, tudásukat a közösség számára felajánló tagjaink összefogásával tudtuk megvalósítani.

vaeps

Felkészült hálózati és szakmai tanácsadóink, céges munkatársaink mindennapos segítséget adnak a jelen problémáinak megoldásában. Mindezt örömmel, jó szívvel tesszük, a biztos jövőnkbe vetett hitünk szerint!

Győzelemre készültünk, győztesek leszünk!

Minden válságnak vannak győztesei és vesztesei. A kérdés csak az, kik közé akarunk kerülni.

A vesztesek élvezhetik a mindennapok semmittevő, lusta, kényelmes életvitelét. A gondolkodásukat átszövi az aggódás, a reménytelenség, a csodavárás érzése. Meg akarják állítani az időt, de az idő nem áll meg!

A győztesek nem a kényelmet választják, hanem az aktív cselekvést. Elvetik a régi, eredménytelen szokásokat, és új, eredményt hozó szokásokat építenek be az életükbe. Nincs idejük aggodalmaskodni és jajongani, mert gondolkodásukat az újabb és újabb tervek, megvalósítási ötletek jellemzik. A fejükben nem marad hely a negatív gondolatoknak. Tudják, hogy az idő nem áll meg, és teljes életet élnek minden körülmény között is!

Ilyenek a győztesek, ezek vagyunk mi!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

EGYÜTT EGÉSZSÉGBEN

EE

Kedves Életfás!

Szeretettel és bizakodva köszöntelek az Életfa Program egészségtudatosan élők országában!

Az elmúlt hetekben rengeteg megérintést kaptál tőlünk a pár hónapja megjelent vírus-probléma lehetséges megoldásaival kapcsolatban. Komolyan vesszük a helyzetet, viszont nem esünk kétségbe, mert az nem old meg semmit.

Feladatsort kínál fel nekünk az élet, és mi a legjobb tudásunkkal, igaz hitünkkel fogunk megfelelni a kihívásoknak, a kompetencia területünkön belül!

Mivel két évtizede országos programot működtetünk, számunkra nem csupán a te egészséged fontos, hanem az egész országé. Itt az idő! Kérlek téged, hogy teljes tudásoddal, sokéves tanításunkkal szolgáljuk hazánk lakosságát! Köszönöm neked, ha megteszed, és köszönöm neked, hogy meghallod a szavaimat!

A szolgáltatásainkat nem szüneteltetjük, számíthatsz a segítségünkre! Munkatársaim önzetlenül vállalják a munkát, betartva a cégünkre jellemző biztonságos körülmények fenntartását és a felelősségtudatos feladatellátást.

A klub és egyéb rendezvényeink megtartását online módon végezzük. A veled történő kapcsolattartás kiemelkedően fontos a számunkra.

Természetesen, az országosan elrendelt veszélyhelyzetben nagyobb önfegyelemre, jelentősebb közös-gondolkozásra és sok esetben több türelemre lesz szükség.

Mutassunk ebben is példát, hiszen rajtunk is múlik, milyen gyorsan, mekkora költséggel oldjuk meg országunkban a most jelentkező egyik legnagyobb problémát!

Tegyünk eredményesen együtt magunkért, családunkért, szeretteinkért, Magyarországért!

Üdvözlettel:
Schmidt Ferenc

NYITVATARTÁS

NYITVATARTÁS

Kedves Életfások!

Az alábbiakban tájékoztatunk Titeket a raktárak nyitvatartásáról.

Üdvözlettel:
az Életfa Program Csapata

Dátum Logisztikai
Központ
Miskolc
Papszer u.
Budapesti
Kirendeltség
Debreceni
klubraktár
2020. márc. 1. ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA
2020. márc. 2.  7:30-16.00 7:30-16.00 9:30-17:00 10:00-15:00
2020. márc. 3. 7:30-16.00 7:30-16.00 9:30-17:00 10:00-15:00
2020. márc. 4. 7:30-16.00 7:30-16.00 11:00-19:00 10:00-15:00
2020. márc. 5. 7:30-16.00 7:30-16.00 9:00-16:00 10:00-15:00
2020. márc. 6. 7:30-13.30 7:30-13:30 9:30-14:00 12:00-15:00
2020. márc. 7. ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA
2020. márc. 8. ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA
2020. márc. 9.  7:30-16.00 7:30-16.00 9:30-17:00 10:00-15:00
2020. márc. 10. 7:30-16.00 7:30-16.00 9:30-17:00 10:00-15:00
2020. márc. 11. 7:30-16.00 7:30-16.00 11:00-19:00 10:00-15:00
2020. márc. 12. 7:30-16.00 7:30-16.00 9:00-16:00 10:00-15:00
2020. márc. 13. 7:30-13.30 7:30-13:30 9:30-14:00 12:00-15:00
2020. márc. 14. ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA
2020. márc. 15. ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA
2020. márc. 16. 7:30-16:00 7:30-16:00 9:30-17:00 10:00-15:00
2020. márc. 17. 7:30-16.00 7:30-16.00 9:30-17:00 10:00-15:00
2020. márc. 18. 7:30-16.00 7:30-16.00 11:00-19:00 10:00-15:00
2020. márc. 19. 7:30-16.00 7:30-16.00 9:00-16:00 10:00-15:00
2020. márc. 20. 7:30-13.30 7:30-13:30 9:30-14:00 12:00-15:00
2020. márc. 21. ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA
2020. márc. 22. ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA
2020. márc. 23. 7:30-16.00 7:30-16.00 9:30-17:00 10:00-15:00
2020. márc. 24. 7:30-16:00 7:30-16:00 9:30-17:00 10:00-15:00
2020. márc. 25. 7:30-16.00 7:30-16.00 11:00-19:00 10:00-15:00
2020. márc. 26. 7:30-16.00 7:30-16.00 9:00-16:00 10:00-15:00
2020. márc. 27. 7:30-13.30 7:30-13:30 9:30-14:00 12:00-15:00
2020. márc. 28. ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA
2020. márc. 29. ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA ZÁRVA
2020. márc. 30. 7:30-16.00 7:30-16.00 9:30-17:00 10:00-15:00
2020. márc. 31. 7:30-16.00 7:30-16.00 9:30-17:00 10:00-15:00


Bővebben: NYITVATARTÁS

ÚJ KORSZAK KEZDŐDÖTT

schf

Kedves Életfás és Életfa Szimpatizáns!

2020 jelentős év az Életfa Program történetében. Húszévesek lettünk! Köszönöm neked!

Hála
Hálás vagyok érte, hogy befogadtad azt a haladó, igényes szellemiséget, amit immár két teljes évtizede tanítunk, adunk neked!
Hálás vagyok azért, mert egészségtudatos életet élsz, és ezzel segíted a közös programunkat, az ország és az évezred egészségőrző programját!
Hálás vagyok neked, aki a tudásoddal, a pozitív gondolkodásoddal segítesz másoknak jobbá válni, boldogabban élni!
Hálás vagyok az elvégzett szakmai munkádért, a magyar családoknak nyújtott segítségedért, támogatásodért!
Összességében hálás vagyok neked azért, mert velünk vagy!

Biztonság
Minden év végén elemezzük a tevékenységünket, az elfoglalt pozíciónkat a versenytársi környezetben, az elért eredményeink értékét. Tesszük mindezt azért, hogy biztonságban érezd magad, hogy növekedési környezetet nyújthassunk mindenkinek, aki elfogadja a kinyújtott kezünket.

Az elmúlt két évtized három legfontosabb értéke a számodra:

 1. Prémium kategóriás svájci Nahrin és Just termékek folyamatos biztosítása a neked és szeretteidnek, ismerőseidnek, a legújabb hiteles és biztonságos kutatási eredmények átadása új termékek és termékcsaládok formájában.
 2. Az Életfa Országos Egészségőrző Program megalkotása és állandó fejlesztése annak biztosítására, hogy a kiváló minőségű termékeinket a lehető legjobb eredménnyel építsd be a saját és szeretteid, ismerőseid mindennapi életébe. A többgenerációs (a gyerekektől a legidősebbekig) országos programunk 20 év alatt bebizonyította, hogy helye van az ország egészségügyében, a magasabb életminőségünk megteremtése területén.
 3. Az Életfa Programot koordináló JNS Hungária Kft. stabil gazdasági alapokkal rendelkezik. 2019-ben is megkapta a Bisnode, Európa vezető cégminősítő vállalata legmagasabb, „AAA” besorolását a magyarországi cégek körében.
  Ez azt jelenti, hogy 1000 cég közül benne vagyunk az első 6-ban!
  A 2008-2013 közötti gazdasági világválság alatt is biztonságosan működött a JNS Hungária Kft. és az általa vezetett Életfa Program.

AAA logo fekvo 594CMYK

Fejlődés
Az elmúlt 20 év alatt óriási mértékben változtak a fogyasztói igények. Az új technikai eszközök, megoldások, elképzelések özöne zúdul ránk nap, mint nap. Valóságos információs és technikai forradalomban élünk. A versenytársaink száma hihetetlen gyorsasággal gyarapodik. Az egészségügyi biznisz rengeteg hiteltelen és gátlástalanul felelőtlen céget, hálózatot, álmegoldást produkál.

Mi nem félünk, mert biztos alapokra építkezünk, ezért a jelenünk és a jövőnk a barátunk!

Azonban a változásokat meg kell ismernünk, és ami előrevisz, alkalmaznunk kell.

A változtatás nem kívánság kérdése, hanem kötelesség és felelősségvállalás!

Ennek megfelelően az eddigi alapokon nyugvó, új arculattervet készítettünk a következő korszakunkra.

A tradicionális alap, az Életfa alakja és benne a „női” szépség és egészség üzenete megmaradt. A változtatásokat, a fejlődést az új lendületes vonalak jellemzik. Ebbe a környezetbe illesztettük az Életfa Program többi területének logóit is.

logók

Szeresd meg, és jelezze neked azt, hogy változtatnod, változnod kell ahhoz, hogy lépést tarts a világgal, és ne maradj ki a saját életed lehetőségeiből, szépségeiből!

Ha velünk tartasz, elől megyünk, együtt, büszkén, mutatva sok-sok embernek az utat, és nem hátul kullogsz a lekésettek és lemaradottak tömegében. Ez a mi többgenerációs programunkban nem életkor, hanem akarat kérdése. Magyar társadalom egy van, és ebbe tartozik idős és fiatal.

Csodálatos, újabb húsz évet kezdünk meg! Biztos vagyok benne, hogy velem tartasz!

Köszönöm szépen neked!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok