Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Életfa Program központi egészségfejlesztő klub

mkek201904

Szeretettel várunk az Életfa Program központi egészségfejlesztő klubjában Miskolcon. 

Rendszeresen minden héten, Kedden megrendezésre kerülő klubnapunkon az egészséggel, prevencióval, krónikus betegségekkel kapcsolatos előadásokat tartunk. Az előadások során a holisztikus egész emberre kiterjedő gyógyítás logikáját teszik előtérbe előadóink. Természetgyógyászati témákat is berakunk a klubprogramba, melyet végzett természetgyógyász előadóink tartanak. JUST és NAHRIN referenciák, terméktesztelés és speciális ÉLETFA FŐZŐKLUB várja minden kedves klublátogatónkat.

A jövő héten megrendezésre kerülő klubnapunk fő témája:
A nyirokrendszer, szervezetünk kanálisa? Az immunrendszer és a nyirokkeringés kapcsolata, daganatos betegségekkel kapcsolatos összefüggései. Gyulladás és a nyirokkeringés. 

Előadó: Varga Gyula természetgyógyász-fitoterapeuta
Meglepetés: Nyirokmasszázs 2. bemutató

Társelőadás: Tisztítás, megújulás, böjt: Just és Nahrin tanácsok
Előadó: Zsigmond Tamásné Judit Életfa Program minősített egészség terv tanácsadó

A Miskolci Központi Életfa Klub:

Helyszín: Életfa Székház 3530 Miskolc, Papszer utca 24.
Időpont: minden héten Kedd 17:00-19:30

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt klubunkban.

Üdvözlettel: Varga Gyula hálózati vezető

Jelentkezés Miskolci Főzőklubba

mkek fk

Vadonatúj ízek, új ötletek, barátságos környezet, hasznos előadások, Nahrin fűszerek... ez vár Téged! Tarts velünk kedden a főzőklubon!

2019. március 12. Kedd 17:00-19:30
3530 Miskolc, Papszer u. 24.

Menü: Becsinált leves és chia puddingos, házi granolás gyümölcs kehely Szilágyi Ildikó konyhájából!

A feltálalásra kerülő ételek különlegessége, hogy csak növényi alapanyagokból varázsol felejthetetlen ízeket, természetesen Nahrin fűszerekkel megkoronázva. A leves a húsimádók igényeinek is megfelel majd, hiszen úgy is választható lesz!

A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.
Menü díja: 1000 Ft/fő

Téma: Fűszerismertető
Előadó: Zsigmond Tamásné Judit

Szeretettel várunk:
az Életfa Program csapata

ELŐADÁSOM A MISKOLCI KLUBBAN

eamk

Munkám koronája, amikor egy vezetőm talál egy csillogó szemű munkatársat, aki alázattal tanul, figyel és zászlajára tűzi fel az Életfa Program küldetését.
Kitartása és szorgalma meghozta számára az első Nyitott előadás megtartásának lehetőségét. Az érzéseit és hogy hogyan készült erre a nagy napra, azt mondja el Ő nektek!
Fogadjátok nagy szeretettel Kóródiné Erzsike védőnő írását!

Hegyi Gyöngyi
Vezető tanácsadó
Természetgyógyász

Amikor felkért Igazgató Úr, mindjárt igent mondtam. Egy ilyen megtisztelő feladatra úgy gondoltam, hogy nem mondhatok nemet.

Ha Igazgató Úr is képesnek talál rá, akkor biztosan meg tudom csinálni, gondoltam. Bár az előadás előtti napokban elég feszült voltam. Sarki gyökeret és Levendula aromát használtam, hogy nyugodtan, higgadtan tudjak koncentrálni.

Több forrásból készültem, ahogy javasolta Gyöngyi is, hogy mit, hol érdemes megnézni. Internetről, a klubban készült jegyzeteimből, termékleírásokat olvastam. Sok piszkozat készült, míg megszülettek a vázlatok minden diához.

A termékeket megmutogatva beszéltem, a hallgatóság szemébe nézve. Nagyon örültem, mikor láttam, hogy sokan jegyzetelnek. Közben teljesen felszabadultam, annyira, hogy még a megengedett időt is túlléptem, kb 10 perccel.

Természetesen az üzleti résszel zártam az előadásomat. Nagyon élveztem a szereplést, hogy elmondhatom, amit tudok, saját terméktapasztalataimat is beleszőve.

Jó volt, hogy ott voltak a Delfinek is. A nyitott szponzorin pedig sokan megdicsértek, gratuláltak, hogy sok jó dolgot mondtam, érthető volt. A Teafa aroma és az Articsóka tetszett a legjobban a hallgatóságnak. Az elején sokat beszéltem ezekről, azért is csúsztam el az idővel. Persze Anika, az én kedves, türelmes szponzorom is bíztatott hátulról a tekintetével. Előtte pedig bekent Antistressz olajjal.

Hegyi Gyöngyi vezető szponzorom segítsége volt a legfontosabb, sokat segített a prezentáció elkészítésében, a fotók összeállításában, és  a klub után telefonon érdeklődött, és szorított nekem.

Fantasztikus csapatban dolgozom!

Köszönöm Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak, hogy bízott bennem és megkaptam ezt a nagy lehetőséget!

Köszönöm szponzoraimnak, hogy tanítanak és mellettem állnak!

Szeretettel:
Kóródiné Zsíros Erzsébet Védőnő
Miskolc
Delfinek csapata

ÖRÖMKLUB MISKOLCON

om

Vezetőként egyik legnagyobb örömöm, mikor új kollégáim, vezető jelöltjeim egy magasabb szintre lépnek, akár úgy is, hogy itt szerzett tudásukkal, tapasztalataikkal már ők gazdagítanak bennünket. Bevállalják az eddig ismeretlent, kilépnek a biztonságos komfortzónáikból, és már egy új területen "ragyognak".

Ez történt Zsigmond Tamásné Jutkával is, aki Holndonnerné Kata, és Kramcsák Mónika után újabb Napsugárként mutatkozott be a miskolci Központi Klubban! Büszke vagyok rájuk, nagyon!

Fogadd szeretettel Zsigmond Tamásné Jutka gondolatait!

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat vezetője
Legjobb Szponzor
209519908

Különös érzés volt számomra kedden, a klubnapon előadást tartani.

Egyrészt igalommal készültem, és izgalommal töltött el az érzés, hogy át tudom- e adni azokat az információkat, érzéseket, gondolatokat, amiket szerettem volna.

Másrészt pedig nagyon jó érzés volt, hogy tapasztalataimat megoszthattam a Klubba látogató új, és régi ismerősökkel.

om 1

Úgy érzem, sikerült kapcsolatot teremtenem, érdeklődést felkeltenem az előadásommal.

Köszönöm szépen a lehetőséget, szponzorom bizalmát és támogatását, a bátorító, elismerő visszajelzéseket!

Örömmel tölt el, hogy ennek az építő közösségnek a tagja lehetek, és egyre több területen tevékenykedhetek.

Szeretettel:

Zsigmond Tamásné
Napsugár Csapat
Miskolc

Miskolci Központi Életfa Klub – A tudás értéke örök.

mkk ate

"A nagy változások kis dolgokon múlnak." Paulo Coelho

A tudás az egyetlen dolog, amit nem vehetnek el tőlünk. Mindig azt hallottam a szüleimtől, hogy magadnak tanulsz és ez az egyetlen befektetés, ami sohasem évül el és a hozama soha nem fog csökkeni. A tudás értéke örök. Viszont a tudás csak azok kiváltsága, akik a tanulás sokszor nem túl kellemes és kényelmes ösvényén végigverekedik magukat. Ezt az ösvényt próbáljuk mi, az Életfa Klubban Miskolcon kicsit érdekesebbé és élményszerűbbé tenni.

A klubnap során Dr. Harsányi Edit orvos-marketing igazgatónk, a siker négy ékkövének tükrében beszélt a termék útjáról, az információáramlás módjáról és az online megrendelési lehetőségekről az Életfa Programban. Ezt követően Szilágyi Ildikó, a Napsugár Csapat vezetője, szponzora tanítására emlékezett vissza. Előadásában a szakmai irányelveket betartva, adott át tudást és tapasztalatot érthető és logikus formában. A klubnapunk végén Edit doktornő szponzori tapasztalataiból és tudásából hallhattunk ízelítőt. Mire is képes akár 1 db Articsóka, ha ajánljuk az ismerőseinknek? Nos, a válasz ott van a táblán….

Életfa Klub Miskolc, az átadható tudás helyszíne.
Minden Kedden, Érted és Neked szól…..

Szeretettel:
Varga Gyula hálózati vezető

mkk ate 1mkk ate 2mkk ate 3mkk ate 4

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok