Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VIRTUÁLISAN IS EGYÜTT

edit

KLUB A VIRTUÁLIS TÉRBEN

A napjainkban fennálló egészségügyi kockázat igényelte azt a megoldást, hogy legyen egy olyan találkozási pont a klubtagokkal, ahol mindenki félelmek nélkül, nyugodtan kaphat információt az egészség megőrzésével kapcsolatban.

Így jött létre a Facebookon egy zárt csoport, és így valósult meg a virtuális Életfa Miskolci Központi Klub.

Március 17-én volt az első „találkozónk”, ahol dr. Harsányi Edit orvos-marketing igazgató volt az előadó. Elmondta, mire figyeljünk oda az egészségőrzés területén. Mit tehetünk a saját és szeretteink biztonsága érdekében.

Kiemelte, hogy a test erősítése mellett a lélek, a mentális energia megerősítése is nagyon fontos. Kaptunk néhány jó tanácsot, amit mindannyian megfogadhatunk.
Íme a receptek:

Just termékekből készült folyékony szappan
Egy pumpás flakont félig tölti Teafa samponnal, amelybe tesz 5-10 csepp Teafa olajat. Mindezt vízzel picit meghígítja, és máris tökéletes megoldás a kezünk tisztántartására. Teafa sampon helyett NR is lehet az alap, természetesen a magas koncentráció miatt ebből jóval kevesebb mennyiségre van szükség.

Ha nincs kéznél a kézgél
Helyettesíteni lehet a Just Kamillás kézkrém és a Teafa illóolaj kombinációjával. Alaposan dolgozzuk el, hogy a Teafa illóolaj a krém segítségével eljusson mindenhova a kézen.

Egy igazi immunkoktél
1dl Vivi Aloe
0,5dl Echinacina szirup
0,5dl Fenyőszirup
0,5dl Sütőtökmag szirup
Ízlés szerint Tőzegáfonya szirup

Az egészet összekeverjük és sötét üvegbe töltjük. Napi rendszerességgel fogyasztható.

Elfogyott az Eucasol? Erre is van megoldás!
Alpesi balzsam az orr alá vagy a szem alá. Mellkasra vagy hátra is kenhetjük. A shea vaj tartalma miatt nem csípi a bőrt.

A másik lehetőség
10 csepp Gyógynövényes olaj 31-féle fűből
10 csepp alkohol
3 cl víz
Összerázzuk, és máris használható. Fontos, hogy kis adagokat készítsünk, mert az illóolaj max. 1 hét után szétesik.

Legközelebb március 24-én „találkozunk” a virtuális klubban. Ahol Nagyházi Marika Just referens lesz velünk. Megismerjük a Just International legfrissebb híreit, hallunk majd a Kézgélről, a szappanokról és az illóolajokról, a kézápolás fontosságáról. És hogyan illeszkedik egymásba ez a sok termék? Tarts velünk március 24-én kedden 17órától (Facebook/Életfa Miskolci Központi Klub), és megtudod!

Szeretettel várunk Titeket

az Életfa Program Csapata

A HÓNAP TÉMÁJÁVAL NYITOTTUK A MÁRCIUST

kl nyit

A hónap témájával - tavasz és nagyszülők, időskorúak - nyitottuk  a márciusi Klubot Miskolcon az Életfa Program székházában.

Szilágyi Ildikó vezető tanácsadó ismertette velünk a hónap kiemelt fontosságú termékeit. Megismertük a legfrissebb termék összeállításokat, melyek segítenek megőrizni az immunrendszerünk egészségét, így segítségükkel elkerülhetőek a bennünket fenyegető betegségek. Kiemelte a belső tisztítás fontosságát, és egy ütős Articsóka ismertetővel zárta előadását.

keresztbe

Zsigmondné Jutka egészségterv tanácsadó előadásában a hónap kiemelt Nahrin termékeinek adagolásáról hallottunk. Megtudtuk, miért is fontos a személyre szabott termékajánlás.

Legközelebb március 10-én várjuk vendégeinket, amikor klubunk egyik törzstagjának készítjük el az egészségtervét.

Mindenkit szeretettel várunk!

kl0303

EGY HÉT MÚLVA ÚJRA ITT!

mcklub nyit

Február 25-én a hónap témáját - tél és gyermek - zártuk a Miskolci Központi Klubban az Életfa Program székházában.

A hónap témájában Nagyházi Marika Just referens volt az előadónk. Kiemelte a téli bőrápolás fontosságát. Kipróbáltuk a Just Havasi gyopár, Alpesi len és Mályva golyós rollokat és tápláltuk a bőrünket a Mandulás testápoló segítségével. Teszteltük a Teafa és a San’Activ sampont, megismertük jótékony hatásukat. Megtudtuk, hogy milyen folyamaton megy keresztül egy új termék a bevezetést megelőzően.

Játszottunk egy jót „Ki vagyok én?” címmel. Mindenki fejére egy terméknevet tartalmazó papírt ragasztottunk, és a többiek elmondása alapján (milyen hatása van a terméknek, mire használjuk, milyen összetevők vannak benne) mindenkinek ki kellett találnia, hogy ki is ő valójában.

montazs 1

Zsigmondné Jutka az Életfa Program és a Just honlapjáról tartott nekünk előadást. Kiemelte, hogy miért fontos a honlapos regisztráció. Megnéztük a legfontosabb menüpontokat, megismerkedtünk a legfontosabb anyagokkal, amelyek letöltését követően sokat tanulhatunk a termékekről és azok használatáról vagy éppen betervezhetjük a képzést is saját naptárunkba. Felhívta a figyelmet az Élet(FA)mód Klub kínálta lehetőségekre, és természetesen programunk Facebook oldalát is górcső alá vettük.

Legközelebb március 3-án várjuk vendégeinket, amikor Szilágyi Ildikó vezető tanácsadó és Zsigmond Tamásné egészségterv tanácsadó lesznek az előadóink.

Mindenkit szeretettel várunk!

montazs 2

ELŐADÁSOM A MISKOLCI KLUBBAN

eamk

Munkám koronája, amikor egy vezetőm talál egy csillogó szemű munkatársat, aki alázattal tanul, figyel és zászlajára tűzi fel az Életfa Program küldetését.
Kitartása és szorgalma meghozta számára az első Nyitott előadás megtartásának lehetőségét. Az érzéseit és hogy hogyan készült erre a nagy napra, azt mondja el Ő nektek!
Fogadjátok nagy szeretettel Kóródiné Erzsike védőnő írását!

Hegyi Gyöngyi
Vezető tanácsadó
Természetgyógyász

Amikor felkért Igazgató Úr, mindjárt igent mondtam. Egy ilyen megtisztelő feladatra úgy gondoltam, hogy nem mondhatok nemet.

Ha Igazgató Úr is képesnek talál rá, akkor biztosan meg tudom csinálni, gondoltam. Bár az előadás előtti napokban elég feszült voltam. Sarki gyökeret és Levendula aromát használtam, hogy nyugodtan, higgadtan tudjak koncentrálni.

Több forrásból készültem, ahogy javasolta Gyöngyi is, hogy mit, hol érdemes megnézni. Internetről, a klubban készült jegyzeteimből, termékleírásokat olvastam. Sok piszkozat készült, míg megszülettek a vázlatok minden diához.

A termékeket megmutogatva beszéltem, a hallgatóság szemébe nézve. Nagyon örültem, mikor láttam, hogy sokan jegyzetelnek. Közben teljesen felszabadultam, annyira, hogy még a megengedett időt is túlléptem, kb 10 perccel.

Természetesen az üzleti résszel zártam az előadásomat. Nagyon élveztem a szereplést, hogy elmondhatom, amit tudok, saját terméktapasztalataimat is beleszőve.

Jó volt, hogy ott voltak a Delfinek is. A nyitott szponzorin pedig sokan megdicsértek, gratuláltak, hogy sok jó dolgot mondtam, érthető volt. A Teafa aroma és az Articsóka tetszett a legjobban a hallgatóságnak. Az elején sokat beszéltem ezekről, azért is csúsztam el az idővel. Persze Anika, az én kedves, türelmes szponzorom is bíztatott hátulról a tekintetével. Előtte pedig bekent Antistressz olajjal.

Hegyi Gyöngyi vezető szponzorom segítsége volt a legfontosabb, sokat segített a prezentáció elkészítésében, a fotók összeállításában, és  a klub után telefonon érdeklődött, és szorított nekem.

Fantasztikus csapatban dolgozom!

Köszönöm Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak, hogy bízott bennem és megkaptam ezt a nagy lehetőséget!

Köszönöm szponzoraimnak, hogy tanítanak és mellettem állnak!

Szeretettel:
Kóródiné Zsíros Erzsébet Védőnő
Miskolc
Delfinek csapata

ÖRÖMKLUB MISKOLCON

om

Vezetőként egyik legnagyobb örömöm, mikor új kollégáim, vezető jelöltjeim egy magasabb szintre lépnek, akár úgy is, hogy itt szerzett tudásukkal, tapasztalataikkal már ők gazdagítanak bennünket. Bevállalják az eddig ismeretlent, kilépnek a biztonságos komfortzónáikból, és már egy új területen "ragyognak".

Ez történt Zsigmond Tamásné Jutkával is, aki Holndonnerné Kata, és Kramcsák Mónika után újabb Napsugárként mutatkozott be a miskolci Központi Klubban! Büszke vagyok rájuk, nagyon!

Fogadd szeretettel Zsigmond Tamásné Jutka gondolatait!

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat vezetője
Legjobb Szponzor
209519908

Különös érzés volt számomra kedden, a klubnapon előadást tartani.

Egyrészt igalommal készültem, és izgalommal töltött el az érzés, hogy át tudom- e adni azokat az információkat, érzéseket, gondolatokat, amiket szerettem volna.

Másrészt pedig nagyon jó érzés volt, hogy tapasztalataimat megoszthattam a Klubba látogató új, és régi ismerősökkel.

om 1

Úgy érzem, sikerült kapcsolatot teremtenem, érdeklődést felkeltenem az előadásommal.

Köszönöm szépen a lehetőséget, szponzorom bizalmát és támogatását, a bátorító, elismerő visszajelzéseket!

Örömmel tölt el, hogy ennek az építő közösségnek a tagja lehetek, és egyre több területen tevékenykedhetek.

Szeretettel:

Zsigmond Tamásné
Napsugár Csapat
Miskolc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok