Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

HA A BŐRÜNK BESZÉLNI TUDNA

fb0225

MISKOLCI KÖZPONTI KLUB

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Miskolci Központi Klubban, aki nyitott az egészségőrzésre, tagja szeretne lenni egy jó hangulatú, pozitív társaságnak.

A hónap témájában - a tél és a gyerekek egészsége - zárjuk a februárt, és alaposan áttanulmányozzuk az Életfa Program honlapját. 


HA A BŐRÜNK BESZÉLNI TUDNA

Marcsa

A tiéd mit mondana? Ilyenkor télen a gyerekek és a felnőttek is különösen gazdag bőrápolást igényelnek. Nyáron a nap ellen védekezünk, télen pedig megviseli a hideg, csökken az ellenálló képessége, és gyakran kiszárad.

A JUST segítséget nyújt a teljes bőrfelület ápolására, amennyiben nyitott vagy rá és tudatos.

 

LÁTOGASSUK MEG AZ ÉLETFA PROGRAM HONLAPJÁT!

zsj

"Az emberek információkeresése önmagában is információ" - látogassuk meg az Életfa Program honlapját.

 • Regisztráció, bejelentkezés
 • Eligazodás a honlapon
 • Online rendelések
 • Terméktapasztalatok
 • Keresés
 • Jelentkezések oktatásra, rendezvényekre

Hasznos információk elérése a honlapon.


Előadóink

NAGYHÁZI MARIKA Just referens

ZSIGMOND TAMÁSNÉ egészségterv tanácsadó


Időpont: 2020. február 25. kedd 17.00-19.30

Helyszín: Életfa Székház - Miskolc, Papszer u. 24.

Terembérleti hozzájárulás: 500.-Ft/fő

 

ELŐADÁSOM A MISKOLCI KLUBBAN

eamk

Munkám koronája, amikor egy vezetőm talál egy csillogó szemű munkatársat, aki alázattal tanul, figyel és zászlajára tűzi fel az Életfa Program küldetését.
Kitartása és szorgalma meghozta számára az első Nyitott előadás megtartásának lehetőségét. Az érzéseit és hogy hogyan készült erre a nagy napra, azt mondja el Ő nektek!
Fogadjátok nagy szeretettel Kóródiné Erzsike védőnő írását!

Hegyi Gyöngyi
Vezető tanácsadó
Természetgyógyász

Amikor felkért Igazgató Úr, mindjárt igent mondtam. Egy ilyen megtisztelő feladatra úgy gondoltam, hogy nem mondhatok nemet.

Ha Igazgató Úr is képesnek talál rá, akkor biztosan meg tudom csinálni, gondoltam. Bár az előadás előtti napokban elég feszült voltam. Sarki gyökeret és Levendula aromát használtam, hogy nyugodtan, higgadtan tudjak koncentrálni.

Több forrásból készültem, ahogy javasolta Gyöngyi is, hogy mit, hol érdemes megnézni. Internetről, a klubban készült jegyzeteimből, termékleírásokat olvastam. Sok piszkozat készült, míg megszülettek a vázlatok minden diához.

A termékeket megmutogatva beszéltem, a hallgatóság szemébe nézve. Nagyon örültem, mikor láttam, hogy sokan jegyzetelnek. Közben teljesen felszabadultam, annyira, hogy még a megengedett időt is túlléptem, kb 10 perccel.

Természetesen az üzleti résszel zártam az előadásomat. Nagyon élveztem a szereplést, hogy elmondhatom, amit tudok, saját terméktapasztalataimat is beleszőve.

Jó volt, hogy ott voltak a Delfinek is. A nyitott szponzorin pedig sokan megdicsértek, gratuláltak, hogy sok jó dolgot mondtam, érthető volt. A Teafa aroma és az Articsóka tetszett a legjobban a hallgatóságnak. Az elején sokat beszéltem ezekről, azért is csúsztam el az idővel. Persze Anika, az én kedves, türelmes szponzorom is bíztatott hátulról a tekintetével. Előtte pedig bekent Antistressz olajjal.

Hegyi Gyöngyi vezető szponzorom segítsége volt a legfontosabb, sokat segített a prezentáció elkészítésében, a fotók összeállításában, és  a klub után telefonon érdeklődött, és szorított nekem.

Fantasztikus csapatban dolgozom!

Köszönöm Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak, hogy bízott bennem és megkaptam ezt a nagy lehetőséget!

Köszönöm szponzoraimnak, hogy tanítanak és mellettem állnak!

Szeretettel:
Kóródiné Zsíros Erzsébet Védőnő
Miskolc
Delfinek csapata

ÖRÖMKLUB MISKOLCON

om

Vezetőként egyik legnagyobb örömöm, mikor új kollégáim, vezető jelöltjeim egy magasabb szintre lépnek, akár úgy is, hogy itt szerzett tudásukkal, tapasztalataikkal már ők gazdagítanak bennünket. Bevállalják az eddig ismeretlent, kilépnek a biztonságos komfortzónáikból, és már egy új területen "ragyognak".

Ez történt Zsigmond Tamásné Jutkával is, aki Holndonnerné Kata, és Kramcsák Mónika után újabb Napsugárként mutatkozott be a miskolci Központi Klubban! Büszke vagyok rájuk, nagyon!

Fogadd szeretettel Zsigmond Tamásné Jutka gondolatait!

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat vezetője
Legjobb Szponzor
209519908

Különös érzés volt számomra kedden, a klubnapon előadást tartani.

Egyrészt igalommal készültem, és izgalommal töltött el az érzés, hogy át tudom- e adni azokat az információkat, érzéseket, gondolatokat, amiket szerettem volna.

Másrészt pedig nagyon jó érzés volt, hogy tapasztalataimat megoszthattam a Klubba látogató új, és régi ismerősökkel.

om 1

Úgy érzem, sikerült kapcsolatot teremtenem, érdeklődést felkeltenem az előadásommal.

Köszönöm szépen a lehetőséget, szponzorom bizalmát és támogatását, a bátorító, elismerő visszajelzéseket!

Örömmel tölt el, hogy ennek az építő közösségnek a tagja lehetek, és egyre több területen tevékenykedhetek.

Szeretettel:

Zsigmond Tamásné
Napsugár Csapat
Miskolc

Miskolci Központi Életfa Klub – A tudás értéke örök.

mkk ate

"A nagy változások kis dolgokon múlnak." Paulo Coelho

A tudás az egyetlen dolog, amit nem vehetnek el tőlünk. Mindig azt hallottam a szüleimtől, hogy magadnak tanulsz és ez az egyetlen befektetés, ami sohasem évül el és a hozama soha nem fog csökkeni. A tudás értéke örök. Viszont a tudás csak azok kiváltsága, akik a tanulás sokszor nem túl kellemes és kényelmes ösvényén végigverekedik magukat. Ezt az ösvényt próbáljuk mi, az Életfa Klubban Miskolcon kicsit érdekesebbé és élményszerűbbé tenni.

A klubnap során Dr. Harsányi Edit orvos-marketing igazgatónk, a siker négy ékkövének tükrében beszélt a termék útjáról, az információáramlás módjáról és az online megrendelési lehetőségekről az Életfa Programban. Ezt követően Szilágyi Ildikó, a Napsugár Csapat vezetője, szponzora tanítására emlékezett vissza. Előadásában a szakmai irányelveket betartva, adott át tudást és tapasztalatot érthető és logikus formában. A klubnapunk végén Edit doktornő szponzori tapasztalataiból és tudásából hallhattunk ízelítőt. Mire is képes akár 1 db Articsóka, ha ajánljuk az ismerőseinknek? Nos, a válasz ott van a táblán….

Életfa Klub Miskolc, az átadható tudás helyszíne.
Minden Kedden, Érted és Neked szól…..

Szeretettel:
Varga Gyula hálózati vezető

mkk ate 1mkk ate 2mkk ate 3mkk ate 4

Miskolci Központi Életfa Főzőklub - Ami egészséges, az is lehet finom!

mfk 160415A klub alkalmával egy kedves klubtagunk, Holndonnerné Zátonyi Katalin debütált az Életfa Program bemutató előadásában. Igazán egyedi és magával ragadó előadásában érezhettük a hitet és a lelkesedést. Előadását szép látványos prezentációval és képekkel egészítette ki. Viszont attól volt számomra igazán hiteles, hogy végig érezhető volt a saját példák és termékhasználati tanácsok bemutatása során az, hogy a Just és Nahrin termékekkel való „együttélés” valóban egy magasabb és egészségesebb életminőséget jelent.

Úgy érzem, hogy az Életfa Főzőklub elindítása óta az utóbbi időben végbement változtatások, egy olyan eredményt hoztak, mely kapcsán valóban hónapról-hónapra rászolgálunk erre a mondatra. Hiszen a Nahrin fűszerek alkalmazásával törekszünk, hogy új és „egészséges ízeket” mutassunk be a hozzánk ellátogató vendégeknek.  A fűszerek kedvező hatással vannak az emésztésre, és ami igazán fantasztikus bennük, hogy a sós ízt biztosítják számunkra, de ennek ellenér igen alacsony a nátrium-klorid tartalmuk. Az alkotások dietétikailag jóváhagyott változatos és különleges receptjeiről, Starkné Szabó Eszter az Életfa Program vezető dietetikusa gondoskodik. Az ételek gyors és profi kivitelezését és az ízek gasztronómiai élményét, pedig állandó Nahrin séfünk, Ágoston Tamás alkotja meg részünkre nagy lelkesedéssel. A zöldséges húsgombóc leves és a ropogós brokkoli fasírt, sült céklával igazán egészséges és különlegesen finom ízeket mutatott meg nekünk.

mfk 160415 1

A nyitott szponzori előadás kapcsán számomra nyílt lehetőség pár gondolatot megosztani. A konferencia, mint a vezetővé válás mérföldköve. Gondolkozzunk másként, helyezzük prioritásba a konferenciát. A kifogások mögött rejlő körülmények kezelése. A vezetővé válás jelei. Buszt indítok a konferenciára. Nem egyedül, hanem csapattal vagy többen megyünk a konferenciára. A konferencia zárás-után követése a siker kulcsa. Ezekről a főbb gondolatokról beszélgettünk.

Íme, a recept Esztertől: :)

Hozzávalók 4-5 személyre:

 • mfk 160415 4500 g brokkoli
 • 2 db tojás
 • 4-5 evőkanál zabpehely (apró)
 • 1 kis fej vöröshagyma finomra felaprítva
 • Fűszerek: ízlés szerint Nahrin tengeri algás só pótló, bors, Nahrom, fokhagyma, salátafűszer


A brokkolit megtisztítjuk, rózsáira szedjük és pár perc alatt roppanósra főzzük.
Miután leszűrtük, krumplinyomóval összetörjük (nem kell túl pépesre). Hozzáadjuk a zabpelyhet, vöröshagymát, tojásokat és ízlés szerint fűszerezzük, majd hagyjuk 10-15 percig pihenni a masszát. Sütőpapírral bélelt sütőlapra egy evőkanállal kis halmokat formálunk, kissé lelapítjuk kb. 1 cm vastagságúra. Egymás mellé sorakoztatjuk a lepényeket (ebből a mennyiségből kb. 12 közepes fasírt lesz). A sütőpapírt nagyon vékonyan megkenhetjük olajjal vagy olajspray-vel lefújhatjuk, de e nélkül is nagyon szépen megsülnek. 

Előmelegített sütőben 180-200 fokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Jó étvágyat kívánok!

Szeretettel:
Varga Gyula
hálózati vezető

mfk 160415 2mfk 160415 3

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok