Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

87. ÉLETFA KONFERENCIA

jns bp 87 konf 528 20200215 nf web

„Minden Konferencia sok új információ, tudás és egy élmény számomra.
Most nem csak ezekkel az érzésekkel találkoztam....
Büszke vagyok Bíber Dórára.”
Varga Adrienn

„Izgalmak és kétségek közt vártam életem első Életfa Konferenciáját. Bevallom őszintén, nem igazán tudtam, mire fogom a hétvégém egyik felét „beáldozni”, mivel nem sok van belőle, aggódtam.

Az elém táruló, igényesen berendezett konferenciaterem légköre nagyon kedves, szívélyes, összetartó emberekről tett tanúbizonyságot. Reggel még kívülállónak éreztem magam, de a nap előre haladtával akklimatizálódtam a derűs, vidám, befogadó hangulathoz.
Családanyaként és óvónőként is fontosnak tartom az egészségtudatos életmódot, a Just és Nahrin termékek közt nagyon sok számomra kedves terméket találtam, melyek ezt az életvitelt nagyban támogatják.

Remélem a jövőben minél több emberrel áll módomban megismertetni, megszerettetni ezeket a minőségi svájci termékeket!”

Bíber Dóra

A 87. ÉLETFA KONFERENCIA HÁZIASSZONYA VOLTAM

r eva

"A FÉNY CSAK ABBAN VÁLIK ÁLDÁSSÁ, AKI MÁSNAK IS AD BELŐLE!"
                                                                                                 Hamvas Béla

Igazi örömmel és hálával tölt el, s egyben izgalommal, ha az Életfa Konferenciánk háziasszonya, egész napos „ bemondónője” lehetek. A felkérés megtiszteltetés, amely során a tőlem telhető legjobbat szeretném adni.
Február 15-én sem volt ez másképp, egy jól előkészített, és megszervezett, profi előadókkal és előadásokkal felépített Konferenciát könnyű volt összehangolni azzal a szép üzenettel, hogy:

„AZ ÉLETFA PROGRAM 20 ÉVES!”

Aki részese volt e napnak, biztosan tudja, hogy miről beszélek….

Schmidt Ferenc Igazgató Úr nyugalmat, biztonságot árasztó és előre mutató gondolatai segítettek ráhangolni bennünket az egész napra.
Ilya Malikov JUST export managere  szemléletesen, családias hangvételben mutatta be új termékünket, a Mezei virág krémet, amely a „kozmetikumok svájci bicskája”! A közkedvelt, megújuló mályva vonalról is sok érdekes információt hallhattunk.

Köszönjük Balogh Péter – tolmácsunk – munkáját, aki szinte észrevétlenül, nagyon profi módon érthetővé tette számunkra a svájci prezentációt.

Hihetetlen, mennyi energia, dinamizmus, kreatív ötlet valósulhat meg egy online marketingről szóló előadásban. Erre egy szemléletes példát láthattunk Nagyházi Marikától - Just referenstől, SZÉPSÉGMARKETING c. prezentációjában.

Őszintén bevallom, sajnálhatja, aki nem hallotta dr. Harsányi Edit orvos-marketing igazgatónk: TÉLI GYERMEK című egészségügyi előadását. Ötletgazdagsága és humora éberen (és ébren) tartja a hallgatóságot, s mind e közben a szakmai, praktikus orvosi tanácsai sokunk számára nagy segítséget jelentenek.

Szabó Tamás mosolygós tornája, a referenciák, a rengeteg elismerés és jutalmazás, a tombolák, a Gyermek Klub jelenléte, mind-mind emelte a nap színvonalát.

S ezt Verebes Linda és Pindroch Csaba színművészek karneváli előadása, s a rögtönzött Életfa Színtársulat szereplése méltó módon megkoronázta!

No! Aki nem volt ott, ezt (is) sajnálhatja! Ez a premier felébresztette, megnevettette, magával ragadta a közönséget. Ez úton gratulálok (bátorságukért is!) a szereplőknek, minden elismerésem Lindának és Csabának a rendezésért!

A 87. Életfa Konferencián a célom az volt, hogy minden színpadra lépőt felépítsek és közelebb vigyem a hallgatósághoz. s egységes egésszé kapcsoljam a nap valamennyi előadását. Könnyű dolgom volt, mert a saját nagy Családom – az ÉLETFA CSALÁD - előtt szerepelhettem!
Ebben a napban volt: szakmaiság, új ismeretek átadása, tapasztalat, megerősítések, üzleti-marketig, vidámság, kultúra, öröm, ünneplés…stb = ÉRTÉK!!!

Van, aki annak örül, mert ott lehetett, van, aki sajnálja, hogy nem…. de javaslom, mindenféleképp írd be a HATÁRIDŐ NAPLÓDBA:

2020. április 18. NAHRIN ÉLETFA KONFERENCIA !

Én ott leszek…….

Sok - sok szeretettel:
Rigó Éva
a konferencia háziasszonya
21 %-os Vezető Tanácsadó

JUST RAJONGÓK, FIGYELEM!

PSX 20191018 kicsi2

JUST Harmónia nap ebben az évben másodszor a Csupaszív Klubban! Próbáld ki és vedd meg kedvenc termékeidet a Just termékcsaládból kedvezményesen!
Hiányzik valami a JUST házipatikából? Elfogyott a kedvenc terméked, amit rendszeresen használsz?
Ha van olyan Just termék, amit még nem használtál, de szeretnéd kipróbálni, megillatozni akkor azt is megteheted.

Gyere el hozzánk akár 5 percre, akár 1 órára és kérdezz, hallgasd meg a tanácsokat, tapasztalj! 63 féle svájci termék garantálja számodra és családod számára a magas minőségű testápolást és az egészségmegőrzést.
Tagjaink számára a rendezvény ideje alatt a helyszínen 20% kedvezményt biztosítunk a törzsvásárlói árból a Just termékekre leadott rendelésekre. (Kivétel az akcióban szereplő összeállítások, valamint a kedvezményes termékcsomagok.)

Csupaszív Klub Hajdúböszörmény
Időpont: 2019. október 28. hétfő, 11.00-18.00h
Helyszín: Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház
Hajdúböszörmény, Bocskai István tér 6, 4220

Szeretettel várunk a helyszínen:

Gálné Tóth Anita, hálózati menedzser (+36707084469)
Nagyházi Mária, Just termékreferens
Balogh András és Erzsike, a Csupaszív csapat vezetői.

 

Honlap: www.eletfaprogram.hu, www.just.hu, www.nahrin.hu,
Facebook: www.facebook.com/EletfaProgram/
Instagram: www.instagram.com/just_magyarorszag/
www.instagram.com/nahrin_magyarorszag/

NAPSUGÁR NYÁR: RAGYOGÁS!

szi nyit

Szeretjük a nevünket. És olyan jó annak megfelelően élni, dolgozni, cselekedni…

Nagy öröm látni a Csapatunkban az aktivitást: a minőségi termékhasználatot, az eleven Klub életet, a nyár indító Konferenciánk fogadtatását és sikerét, a Beach Road show adta pezsgést, a nyári versenyek iránti érdeklődést…

Mikor ezt a cikket írom, még csak gondolatban dédelgetem a szeptembert, amikor is csodálatos ünnepre készülünk: 15 éves születésnapját ünnepeljük majd a debreceni Napsugár Klubunknak!

Addig is a Facebookon az Életfa Napsugár Klub nyílt csoportban folyamatosan tájékoztatunk nem csak a találkozási, megjelenési lehetőségeinkről, hanem az aktuális, minden hétfőn a debreceni Aranybikában 17 órától működő, szakmaisággal és szeretettel átitatott Klubunk színes, ragyogó programjáról is!

Látogass el hozzánk, várunk közénk…Ragyogj velünk!

Szeretettel:
Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor 209519908

szi mont

CSALÁDI SPORTNAP NÁDUDVARON

nu nyit

2019. július 20-án Nádudvaron a Jókai Sportcentrum és Gyógyfürdő családi sportnapra Hajdú Anna a rendezvény szervezője hívta meg a Just-Nahrin csapatát, gazdagítva ezzel az egészségesebb élethez nyújtotta lehetőségeket. A programra látogatók részt vehettek egészségi állapotot megmutató méréseken, masszázson, láthatták a helyi csoportok bemutatóit és megismerkedhettek az életfaprogram nyújtotta lehetőségekkel.

A négy főből álló csaptunk napokkal előtte elkezdte a szerveződést ki mit hoz a szereplésre. Rigó Éva, Gali Károlyné, Kiss Lajosné szponzoraim összehangolt munkájukkal, magas szintű szakmai tudásukkal, segítőkész hozzáállásukkal minden érdeklődő kérdésére kielégítő választ adtak.

nu kereszt

Schmidt Ferenc Igazgató Úr jóvoltából mindenki, aki meglátogatta sátrunkat egy kis emlékeztető promócióival, hűsítő és ízletes kóstolókkal bővíthette információját az egészségesebb életmódhoz.

Az aktív érdeklődés, a jó hangulatban telő beszélgetések az időt feledtető hasznos információáramlások azon túl, hogy nagyban bővítették az érdeklődők és a mi tudásunkat, kézen fogható eredményt is hoztak. 20 fő megadta az elérhetőségét és készek további információ befogadására, 2 fő regisztrált és helyben leadta rendelését.

Hálás vagyok ezért a csodás napért, köszönet minden szereplőjének.

Császár Zsuzsa

nu montazs

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok