Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ELMENT A NAGY TANÍTÓ

TE

Kedves Életfások!

Lassan elfogynak a szavak...

Mélyen megrendített minket a hír, hogy Tonk Emil tanításait már nem hallhatjuk többé. 2021. február 23-án tragikus hirtelenséggel elhunyt mindannyiunk oktatója.

Az idén 11. évébe lépett együttműködésünk és büszkék voltunk, vagyunk a közös éveinkre, emlékeinkre, sikereinkre.

Bölcs gondolatait, könyveit, minden napra szóló tanácsait hagyta itt nekünk - a nem múló hiányával együtt.

Emlékezni fogunk és szeretettel gondolunk rá!

20 ÉVES AZ ÉLETFA PROGRAM

berkesz0

Ennek keretében 2020. június  20-án egy online Életfa napon vettem részt lányommal és csoporttársammal együtt.

Sokféle programban vettünk részt:
filmvetítések,
éneklés,
tombola,
klubok,
20 év visszaemlékezései,
torna,
világrekordok felállítása,
honismeret,
kirakó + szabadulószoba,
online főzőverseny.

berkesz5

Beneveztünk hárman a csapat főzőversenyre: Csonka Jánosné, Józsa Éva Zsuzsanna és én, Vénuszlányok néven. 

A menüsorunk gazdagra és ízletesre sikerült. E helyen megosztunk Veletek néhány recepetet. A közös elemek mindegyik ételben a Just-Nahrin termékek.

Kukoricakrém leves / Nahrom fűszer, borsfűszer, fokhagymás fűszer

berkesz2

  • 20 g vaj
  • 440 g morzsolt kukorica (konzerv, vagy friss)
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 5 nagy csipet só
  • 200 ml víz (vagy a kukoricabefőtt leve)
  • curry (őrölt)
  • kukoricadara (ízlés szerint)

Elkészítés
A vajat olvasszuk meg egy lábasban rádobjuk a hagymát. A kukoricadarát beleöntjük, ezután a leszűrt konzervet, vagy friss kukoricát tegyük rá. Fedő alatt kezdjük el párolni a kukoricát. Ezután öntsük rá a vizet, adjuk hozzá a sót, és kis lángon, fedő alatt pároljuk puhára a kukoricát. Mikor puhára pároltuk a kukoricát, levesszük a tűzhelyről, hozzáadjuk a curryt majd botmixerrel alaposan összeturmixoljuk. Forrón, szőlőmagolajjal megöntözve, pirított tökmaggal tálaljuk az elkészült kukorica krémlevest.

Sült csirkecomb / Csirkehús fűszer, Gourmet fűszer fokhagymás fűszer

berkesz6

Nahrin fűszerekkel pácolva (csirkehús fűszerrel, és gourmet mix és fokhagymás fűszerrel és lenmagolajjal), sütőzacskóban sütöttük.

Nagyon jól éreztük magunkat, finomakat ettünk, sokat nevettünk, köszönjük az élményt!

Szeretettel:
Berkesz Judit

 

KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK VOLTÁL!

ez jó

Köszönjük, hogy ott voltatok velünk 2020. június 20-án, az Életfa Program 20 éves online Jubileumi Találkozón! Nagyon sok pozitív visszajelzést, gratulációt és elismerést kaptunk Tőletek, és ezt szívből köszönjük Nektek!

Lelkes csapatunk minden erejével készült erre a napra. Ahogy a megnyitónál láttátok, cégünk teljes kollektívája egy forgatás keretében köszöntötte a rendezvény vendégeit. Elmentünk Tiszadobra, hogy az előzőleg oda meghirdetett helyszínen készítsük el a videót, és onnan köszöntsünk Titeket.

Minden tudásunkat latba vetettük, hogy ebből a napból és rendezvényből a lehető legjobbat tudjuk kihozni Veletek együtt. 
Köszönjük Igazgató Úrnak, hogy ránk bízta ezt az igazi kihívást jelentő feladatot! Akár az áprilisi konferenciánál, úgy gondolom, most is úttörők voltunk a megvalósításban!

page

Minden egyes kollégánknak meg volt a feladata:
Berci és Viktor biztosították a nap folyamán a technikai eszközöket, a biztonságos működést. Akik néha jelezték, hogy legyen szélesebb az a mosoly, vagy húzzuk ki jobban magunkat a székben, üljünk beljebb vagy és kijjebb.
Anita és Jucus voltak azok, akik a nap folyamán végezték a regisztrációs munkát. A Vargáné Marikával kiegészült csapat jegyzetelt, figyelt és jelzett, hogy a délutáni sorsolásnál, „díjátadásnál” minden flottul menjen.
Nagyházi Marika a chat-et figyelte, és fogadta a telefonhívásokat, jegyzetelt a flipchart táblára, szórta felénk az információkat.
A Logisztikai Csapat tagjai, Szilvi, KisSzilvi, Janesz és Zsolti voltak azok, akik figyelték a közvetítést, és jelezték a hang- vagy képhibákat. Nekik köszönhetően tudtuk megmutatni a nyereményeket, és Ők azok, akik a rendezvény után beérkezett megrendeléseket most dolgozzák fel, számlázzák, csomagolják és indítják útjára.

gy

Anikó a reggeli pogácsát és a napközbeni sütit biztosította számunkra.
Tomi megmozgatta elgémberedett tagjainkat, és mesélt a Programunkkal való megismerkedéséről.
Jutka, Gyuszi és Zsóka pedig a főzőversenyben képviselt minket.

 Köszönjük szépen a több, mint 300 résztvevőnek, hogy becsatlakoztak az online adásba!

just aji

Köszönjük a Just és a Nahrin tulajdonosainak, Nicole és Marcel Jüstrich-nek, az export vezetőknek, Danijel Cekicnek, Ilya Malikovnak és Madlene von Rotznak, hogy ilyen elismerően nyilatkoztak Programunkról, és örömmel fogadtuk jókívánságaikat a jövőre nézve!
És köszönjük szépen a jubileumi ajándékokat is!

nahaji

Köszönet jár a vezetőinknek - Borsányi Éva, dr. Harsányi Edit, Hegyi Gyöngyi, Szilágyi Ildikó, Rigó Éva -, akik megosztották velünk érzéseiket, élményeiket! Köszönjük Partnereinknek, akikkel az elmúlt 20 évben ismerkedtünk meg, és azóta sikeres az együttműködésünk: Mester Bálint, Linda és Csaba, Nyári Károly és Családja, Starkné Szabó Eszter, Hegyi Zsolt, dr. Dacko Natasa, Kecskésné Ildikó!

Köszönet jár azoknak, akik bevállalták az online főzőversenyt akár egyéni, akár csapat kategóriában! Nagyon jó volt látni a sok finomságot, a sok mosolyt az arcokon, és tapasztalni, hogy mindannyian komolyan vették a feladatot! Igazi ínycsiklandó fogások készültek!

Nagyon örültünk, hogy sokaknak volt kedvük játszani az online Puzzle-lal és a Szabadulószobával!

Külön köszönet azoknak a gyerekeknek, akik szintén velünk voltak szombaton, akik elkészítették a virágot és egy szelfit küldtek nekünk!

Felejthetetlen, élményekben és érzelmekben gazdag volt ez a nap!

Szeretettel:
az Életfa Program Csapata

Ui: Ha úgy érzed, hogy szívesen megosztanád mindenkivel a szombaton szerzett élményeidet, megosztanád a receptet, amit főztél, küldenél fotókat, akkor kérünk ne fogd vissza magad! Örömmel fogadjuk és osztjuk meg mindenkivel!
Beszámolódat, receptedet az alábbi email címre várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

87. ÉLETFA KONFERENCIA

jns bp 87 konf 528 20200215 nf web

„Minden Konferencia sok új információ, tudás és egy élmény számomra.
Most nem csak ezekkel az érzésekkel találkoztam....
Büszke vagyok Bíber Dórára.”
Varga Adrienn

„Izgalmak és kétségek közt vártam életem első Életfa Konferenciáját. Bevallom őszintén, nem igazán tudtam, mire fogom a hétvégém egyik felét „beáldozni”, mivel nem sok van belőle, aggódtam.

Az elém táruló, igényesen berendezett konferenciaterem légköre nagyon kedves, szívélyes, összetartó emberekről tett tanúbizonyságot. Reggel még kívülállónak éreztem magam, de a nap előre haladtával akklimatizálódtam a derűs, vidám, befogadó hangulathoz.
Családanyaként és óvónőként is fontosnak tartom az egészségtudatos életmódot, a Just és Nahrin termékek közt nagyon sok számomra kedves terméket találtam, melyek ezt az életvitelt nagyban támogatják.

Remélem a jövőben minél több emberrel áll módomban megismertetni, megszerettetni ezeket a minőségi svájci termékeket!”

Bíber Dóra

A 87. ÉLETFA KONFERENCIA HÁZIASSZONYA VOLTAM

r eva

"A FÉNY CSAK ABBAN VÁLIK ÁLDÁSSÁ, AKI MÁSNAK IS AD BELŐLE!"
                                                                                                 Hamvas Béla

Igazi örömmel és hálával tölt el, s egyben izgalommal, ha az Életfa Konferenciánk háziasszonya, egész napos „ bemondónője” lehetek. A felkérés megtiszteltetés, amely során a tőlem telhető legjobbat szeretném adni.
Február 15-én sem volt ez másképp, egy jól előkészített, és megszervezett, profi előadókkal és előadásokkal felépített Konferenciát könnyű volt összehangolni azzal a szép üzenettel, hogy:

„AZ ÉLETFA PROGRAM 20 ÉVES!”

Aki részese volt e napnak, biztosan tudja, hogy miről beszélek….

Schmidt Ferenc Igazgató Úr nyugalmat, biztonságot árasztó és előre mutató gondolatai segítettek ráhangolni bennünket az egész napra.
Ilya Malikov JUST export managere  szemléletesen, családias hangvételben mutatta be új termékünket, a Mezei virág krémet, amely a „kozmetikumok svájci bicskája”! A közkedvelt, megújuló mályva vonalról is sok érdekes információt hallhattunk.

Köszönjük Balogh Péter – tolmácsunk – munkáját, aki szinte észrevétlenül, nagyon profi módon érthetővé tette számunkra a svájci prezentációt.

Hihetetlen, mennyi energia, dinamizmus, kreatív ötlet valósulhat meg egy online marketingről szóló előadásban. Erre egy szemléletes példát láthattunk Nagyházi Marikától - Just referenstől, SZÉPSÉGMARKETING c. prezentációjában.

Őszintén bevallom, sajnálhatja, aki nem hallotta dr. Harsányi Edit orvos-marketing igazgatónk: TÉLI GYERMEK című egészségügyi előadását. Ötletgazdagsága és humora éberen (és ébren) tartja a hallgatóságot, s mind e közben a szakmai, praktikus orvosi tanácsai sokunk számára nagy segítséget jelentenek.

Szabó Tamás mosolygós tornája, a referenciák, a rengeteg elismerés és jutalmazás, a tombolák, a Gyermek Klub jelenléte, mind-mind emelte a nap színvonalát.

S ezt Verebes Linda és Pindroch Csaba színművészek karneváli előadása, s a rögtönzött Életfa Színtársulat szereplése méltó módon megkoronázta!

No! Aki nem volt ott, ezt (is) sajnálhatja! Ez a premier felébresztette, megnevettette, magával ragadta a közönséget. Ez úton gratulálok (bátorságukért is!) a szereplőknek, minden elismerésem Lindának és Csabának a rendezésért!

A 87. Életfa Konferencián a célom az volt, hogy minden színpadra lépőt felépítsek és közelebb vigyem a hallgatósághoz. s egységes egésszé kapcsoljam a nap valamennyi előadását. Könnyű dolgom volt, mert a saját nagy Családom – az ÉLETFA CSALÁD - előtt szerepelhettem!
Ebben a napban volt: szakmaiság, új ismeretek átadása, tapasztalat, megerősítések, üzleti-marketig, vidámság, kultúra, öröm, ünneplés…stb = ÉRTÉK!!!

Van, aki annak örül, mert ott lehetett, van, aki sajnálja, hogy nem…. de javaslom, mindenféleképp írd be a HATÁRIDŐ NAPLÓDBA:

2020. április 18. NAHRIN ÉLETFA KONFERENCIA !

Én ott leszek…….

Sok - sok szeretettel:
Rigó Éva
a konferencia háziasszonya
21 %-os Vezető Tanácsadó

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok