Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Lábunk védelmére - Just lábápolási termékek

labapolas

Gondolom, sokan egyetértenek velem, hogy az emberek döntő többsége nem használják, hanem kihasználják a lábukat. Akkor is robotolnak és elvégzik nekünk a feladatot, amikor mi még csak nem is gondolunk rá.

Hiszen csak kivételes esetben irányítjuk tudatosan a lábunkat (mozgáskorlátozás, betegségek esetén), szinte fel sem fogjuk, milyen felbecsülhetetlen szívességet tesznek nekünk.

Az esetek túlnyomó részében csak akkor veszünk róluk tudomást, amikor már jelet adnak, hogy valami gond van velük. Természetesen, kivételek azok az esetek, mikor néha napján tükörbe nézünk, és valami hibát keresünk rajtuk. Kritikát kapnak tőlünk eleget, bíztatást soha. Pedig a lábpanaszok sokszor megelőzhetőek, elég, ha naponta csak néhány percet fordítunk lábunk ápolására.

A Just lábápolási termékek ebben jelentős segítséget nyújtanak.

Mit szólnátok hozzá, ha úgy készítenénk el a lábfürdőt, hogy a holt-tengeri vízbe bedobnánk egy gyógynövényekből álló virágcsokrot és ebben áztatnánk a lábunkat? Pompás lenne, de vajon mennyire tűnik reálisnak ezt elkészíteni?

Inkább fantázia világba tartozik, ugye? Viszont nekünk kéznél van egy ilyen fürdő.

Amennyiben a Pedi Lábfürdősóból (holt tengeri só, vadgesztenye, mályva, tengeri alga, borókabogyó, kamilla, rozmaring, menta) egy evőkanálnyit beleteszünk egy 4-5 liternyi nem túl meleg vízbe, el is készíthetjük azt a bizonyos lábfürdőt. Hetente 3-4-szer alkalmazva esténként 15 percig, főleg a kedvenc tv-műsort nézve „lecserélhetjük" a lábunkat. Természetesen ne a híradót vagy más káros Tv-műsort nézzünk ilyenkor, hanem csak azt, ami kifejezetten megnyugtat és kikapcsol. Nemcsak a meggyötört és fáradt lábakat nyugtatja, de az egész közérzetünket is javítja.

Összetételeinek és enyhe lúgos hatásának köszönhetően szinte kihúzza a lábunkon keresztül a napi stressz negatív energiáit. Nagy megkönnyebbülést fogunk érezni. Serkenti a vérkeringést, csökkenti a fáradtságot, izomfeszültséget, ödémákat. Dezodorálja, nyugtatja és ápolja az irritált bőrt. Igazi komfortérzést biztosít a fáradt lábaknak. Egész szervezetünkre nézve stresszoldó, méregtelenítő, lúgosító és oxigénizáló hatású!

Ezután jól jöhet a Lábkrém vagy a Pedi lábbalzsam használata.

Láb, védelem, Just, lábápolás, termék, Pedibalm, PedibonA közkedvelt Lábkrém rendkívül gazdag gyógynövény kivonatokban (zsálya, kamilla, mályva, eukaliptusz, hegyi boróka, törpefenyő, hegyi árnika, cickafark). Nincs a forgalomban lévő termékek között olyan, amely versenyre léphetne vele! Használata roppant egyszerű.

Kis mennyiségben kenjük naponta 1-2szer (elalvás előtt mindenképpen!) a száraz, tiszta lábbőrre és könnyedén masszírozzuk be, főleg a talpunkat, lábujjainkat. Ez valóban csak néhány pillanatig tart, ilyenkor olyan érzés fog el, mintha elolvadna a bőrön, ezáltal tökéletesen felszívódik és beindítja a vérkeringést. A lábunk elkezd lélegezni és megkönnyebbül! A melegben ez nyugtatja és frissíti a lábunkat, a hidegben vagy úgynevezett „hidegláb" esetén kimondottan melegíti.

Amennyiben masszírozás közben a talp és a lábujjak alatti párnás részeket simogatjuk és gyengéden nyomkodjuk, akkor stimulálhatjuk a belső szervek működését és levehetjük a feszültséget. De ne hagyjuk ki a sarkat, a lábujjakat (körömrész és a lábujjak közötti bőrredőket is!) és a lábfejet sem. A masszírozás ne legyen túl erős, hanem tegyük ezt ösztönösen úgy, ahogy jól esik.

Sokszor nem is kell külön időt fordítani erre, megtehetjük ezt az ágyban vagy akár olvasás és tv nézés közben is. A lényeg, hogy közben kényelemben legyünk. Sőt egy ilyen masszírozás közben a rossz gondolatokat is zavarjuk el.

Aki szakembernél végzi a lábmasszázst, az feltétlenül vigye magával ezt a krémet! Ilyenkor a lábmasszázs után érdemes bekenni.

 just-labapolasi-termekcsalad

Ahogy a Lábfürdő is, úgy a Lábkrém tökéletesen puhítja, frissíti, táplálja, teljesen simává varázsolja a lábbőrt. Erősen hidratál, tonizál, dezodorál. Megelőzi, rendbe hozza a bőrkeményedést és a bőrrepedést. Erős gyulladás gátló és regeneráló hatású, normalizálja a bőr mikroflórát, valamint hatásos a bőrgombásodás megelőzésében. Kellemes tartós illattal rendelkezik, csökkenti az izzadtságot.

Pedikűr elvégzése után segít megőrizni lábunk ápoltságát.

Máshol is használhatjuk, például látványosan táplálja és puhítja a térd és könyök érdes, száraz bőrét!

Rendkívül gazdaságos, néhány csepp is elég, hiszen könnyen eloszlik a bőr felületén.

Vízszeres, fáradt, ödémás lábszárakra javasolt a Pedi lábbalzsam (kasvirág, vadgesztenye, csodabogyó). Ennek fő feladata a láb ödéma csökkentése, a vér- és nyirokkeringés javítása és a lábizmok ellazítása.

Ezt a terméket mindenkinek javasoljuk, de állómunkát végzőknek és sportolóknak feltétlenül! Akinek visszértágulata van, tegye kötelezővé és rendszeressé e termék használatát. Kiválóan táplálja és erősíti az ereket, javítja a vér- és nyirokkeringést, hűti és frissíti a lábakat.

Naponta 1-2-szer érdemes vékonyan bekenni a lábszárakat és könnyedén bemasszírozni.

Nyáron különösen jó érzést ad, hiszen hűti és frissíti a lábakat. Fontos az, hogy mindig alulról felfelé haladva körkörös mozdulatokkal kenjük be és masszírozzuk meg a lábszárunkat. Ha időnk engedi, főleg este, jót tesz, ha ezután 10-15 percig felpolcoljuk a lábunkat.

Kialakult visszértágulat esetén viszont a kezelés mellett nagy segítséget nyújt!

A Pedibon Lábsprayt (tápiógyökér, fazuzmó, hamamelisz, rozmaring, kámfor) inkább reggelenként használjuk, akár nyáron a nagy meleg miatt, akár télen, amikor zárt cipőt hordunk. Hűsíti és frissíti a lábakat, felgyorsítja az apró bőrsérülések gyógyulását, javítja a bőr minőségét és rugalmasságát. Erős izzadás gátló, szagtalanító, fertőtlenítő és gombaölő hatású. Csak a tiszta, száraz lábakra szabad használni, de fújhatunk a zoknira, harisnyára vagy a cipők belsejébe. Könnyű, friss illata nagyon tartós. Miután befújjuk vele a bőrt, hagyjuk egy kicsit száradni, így nem lesz ragacsos.

Magunkkal vihetjük a táskánkba és a nap bármelyik pillanatában használhatjuk. Olyan komfortérzést biztosít, hogy bárhová megyünk, lábunk mindig szagtalan marad.

Ezzel a néhány termékkel minden szükséges dolgot megadunk a lábunknak, hogy jobban érezzük magunkat. Tiszteljük a lábunkat, hiszen megérdemlik!

Tisztelettel és szeretettel:
Dr. Dacko Natalja

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok