Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Beregdaróc, a béke szigete

Beregdaróc, béke, sziget, wellness, gyerek, park, természet, pihenésBemutatunk egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lévő csodaszép, Hét Csillag nevű Üdülő- és Konferenciaközpontot Beregdarócon, amit sokan a béke szigetének neveznek.

Szeretnénk a szállodába bemutatni ezt az egészségmegőrző programot. Tudomásunk van róla, hogy gyermekek részére is szerveznek egészségmegőrző programot, ezért ezt a kedvezményt a Tivadarban lévő „Ház az élő vízhez" ifjúsági üdülőnkbe is felajánljuk. Pár mondatban szeretném bemutatni lehetőségeinket és elérhetőségeinket.

 

Európa keleti kapujában a Bereg-szatmári síkság peremvidékén található a beregdaróci HÉT CSILLAG Üdülő- és Konferenciaközpont. Szolgáltatásainkkal a lehető legmagasabb igényeket is igyekszünk kielégíteni. Az 50 főt befogadó szálláshely mellett hatalmas park, fedett uszoda, pezsgőfürdő, infra és finn szauna, merülő-medence, három teniszpálya áll rendelkezésre. A szabadtéri Tündérkert játszótér várja a gyerekeket, ahol minden kicsi elfoglaltságot találhat magának.

A HÉT CSILLAG megálmodói egy percig sem feledkeztek meg arról a sajátos környezetről, amely az épületet körülöleli, ennek köszönhető az a legapróbb részletekre is odafigyelő szeretetteljes törődés, ami a hely szellemének és a vendég minél nagyobb kényelmének érdekében utánozhatatlanná tette az üdülőt.

Ezért egyedi a „mi házunk". És talán még azért, mert a nevében jelzett HÉT CSILLAG – hét középkori templom tornyának a csúcsdísze – tényleg beragyogja az üdülő és környékének, Szatmár-Bereg csodás természeti ritkaságokkal teli világának egészét. Ha meglátogat bennünket, látni fogja, hogy „Bergengócia" nem csak a mesében létezik!

Vendégeinknek különböző programokat szervezünk.

- Úszásoktatás gyermekeknek

- Vízi-torna felnőttek és gyermekek részére egyaránt

- Teniszoktatási lehetőségek, teniszversenyek

- Európában egyedülálló mozgóláp meglátogatása (lovas fogattal vagy gyalogtúra)

- Gombaszedőverseny gombaszakértővel

- A fekete gólya tartózkodási helyének megismerése

- Erdei túrák

- Kis és nagy beregi túra a Bereg megismerésére

- Horgászati-vadászati lehetőség

- Sítúrák, vízi-túrák szervezése

- Borkóstoló

- Élőmúzeum megtekintése Beregdarócon

- A helyi ételspecialitások kóstoltatása

- Bemutató a nagydíjas keresztszemes terítőkről

- Helyi vászonvirág készítése

A „Ház az élő vízhez" Ifjúsági Üdülőről pár mondatban.

Tivadar a Felső-Tisza legszebb fürdőhelye. Kedvelt üdülőhely és horgászparadicsom. A Szatmár-beregi táj különleges vonzerő azoknak, akik szeretnek vadászni, lovagolni. Nevezetes esemény az évente megrendezett Nemzetközi Tisza-túra, melynek egyik állomása Tivadar. A Tisza virágzásában (kérészrajzásban) is itt gyönyörködhet a látogató. A strandtól alig száz méterre található az üdülő. Az udvarvégi fazsindelyes csűr a fiatalok közösségi rendezvényeinek kedvelt helye. Volt már nálunk angol-, népzenei, néptánc, ének-zenei, kézműves és sporttábor, kerékpártúra.

Üdülőnk az ifjúsági és a felnőtt igényeknek is megfelel. Van sátorozási, kempingezési lehetőség. A városi gyerekek falusi élettel való megismertetése, állatok, növények bemutatása.

Elérhetőségeink: www.hetcsillag.hu; eloviz.reformatus.hu

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; telefonszám: +36/45/706 195, +36/30/349 85 83;+36 30 40 88 567

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok