Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

A HÓNAP NAHRIN TERMÉKE JANUÁRBAN BASICO

Eucasol, légzés, fuldoklás, görcs, zihálás, alvásAkárcsak az embereknél, a természetben is káros a túlsavasodás. A természet szenved a savas esőktől, növény- és állatfajok halnak ki. Mi emberek betegek leszünk és elveszítjük az életerőnket.

Testünk saját, természetes sav-bázis egyensúlyát a modern életmód, a stressz, és elsősorban a táplálékaink felborítják, túlsúlyba kerül a savas hatás. Ennek következménye a sok egészségi panasz, pl. reumatikus betegségek, cukorbetegség, köszvény, csontritkulás, krónikus légúti megbetegedések, allergia, fáradtság, migrén, depresszió, alvatlanság.

Testünk azonban védekezik a túlsavasodás ellen. Megpróbálja semlegesíteni a szervezetbe került savas anyagokat. Ehhez a sejtekből bázisos ásványi anyagokat von el, mint pl. a kálium, a magnézium és hasonlók. Ez a semlegesítés salakképződéssel és a sejtfunkciók csökkenésével jár. A test megbetegszik, a szervezet teljesítőképessége és ellenálló képessége csökken, a csontok, az ízületek, körmök, a haj egészsége romlik. Az ezekre kapott gyógyszereket gyakran úgy szedjük, hogy nem ismerjük a probléma igazi gyökerét. Pedig elsősorban a kivont ásványi anyagok pótlására van szükség, hogy visszaálljon az egészségünk.

Ehhez tökéletes választás a Basico, hiszen:

  • - a test elsavasodása ellen hat (sok testi probléma alapja a sav-bázis háztartás kiegyensúlyozatlansága, ezt aránylag könnyen rendbe tehetjük),
    - segít a test salakmentesítésében,hozzájuttatja a szervezetet az életfontosságú ásványi anyagokhoz,
    - hozzájárul az általános jó közérzethez,
    - a guármagból készült liszt kíméli a gyomor nyálkahártyáját (védőréteg),
    - az inulin hozzájárul a belekben az ásványi anyagok jobb felvételéhez.

Alkalmazása: reggel és este egy teáskanálnyit (kb. 2g) oldjunk fel vízben, vagy gyümölcslében, majd igyuk meg. A por belekeverhető szilárd táplálékba is (pl. joghurt, túró).

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok