Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

Just készítményekkel az allergia és az asztma ellen

Just, készítmény, allergia, asztma, kakukkfűMindkét termék az allergiámnál és az asztmás problémámnál nyújt kiváló segítséget, ezért nagyon szeretem mindkettőt.

TÉLI FÜRDŐ

 

Azért tartozik a kedvenceim közé, mert a mai rohanó világunk összes problémájára egy az egyben megoldást nyújt. Egyedülálló módon oldja és megszünteti az általános fáradékonyságot, a stresszt és a kimerültséget. Mindezek mellett nagyfokú légzéskönnyítő hatása van, mely rendkívüli segítséget nyújt az allergia és az asztma okozta tünetek és panaszok kezelésében.

Mégis mi teszi számomra különlegessé? Az hogy kiváló minőségű, természetes hatóanyagokból készült termék, amely egyedülálló a magyar piacon. Számos gyógynövény keverékéből áll pl.: kakukkfű, eukaliptusz, törpefenyő stb., melyek kölcsönösen erősítik egymás hatását.

Végezetül egy tanács: fürdés után kenjük be a talpunkat és mellkasunkat vékonyan Kakukkfűkrémmel, és betakarózva még 20percig élvezzük a relaxálás pillanatait.

KAKUKKFŰ KRÉM

Allergiás és asztmás problémáimon sokat segít, mert nyákoldó, köptető, fertőtlenítő hatással bír. Ugyanakkor segíti a stabil légzés helyreállítását.

Akár a betegség elején, akár a tünet meglétekor mindenképpen hasznos, ha bekenjük a mellkasunkat, hátunkat, talpunkat a krémmel, és könnyedén bemasszírozzuk.

Menstruációs fájdalmakra is tudom ajánlani, mert görcsoldó hatását már többször bizonyította csapatomban.

Tegyél egy próbát és megváltozik életed!

Szeretettel:HEGYINÉ GYÖNGYI

Életvezetési Tanácsadó Tata

06-70/7084437

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok