Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

JUST

just, svájc, életfa, életmód, egészség, szépségUlrich Jüstrich 1930-ban fektette le a családi vállalkozás alapjait. A vállalkozás sikere a következetes filozófián alapszik, amely szerint a természetes anyagokat magas minőségű termékké dolgozzák fel.
A Just odafigyel, hogy a termékek a mai szakma legmagasabb szintjének és piaci követelményeinek megfeleljenek. A világ 32 országában használják nagy sikerrel a termékeket, mindenhol közvetlen értékesítési rendszerben, személyes tanácsadással egybekötve forgalmazzák.

Ebben a rendszerben a Just közvetlen kapcsolatban van a vevőkkel és azonnal reagálni tud az új igényekre.

Saját modern laboratóriumok biztosítják a fejlesztést és a minőségellenőrzést, saját gyáraik pedig Svájcban és Argentínában a fejlesztések kiváló megvalósítását.

just, svájc, életfa, életmód, egészség, szépségA Just a természetvédelmi követelményeknek is megfelel, egy egészséges természetet próbál megőrizni, vevői számára.

Svájcban és világszerte elégedett törzsvásárlók bizonyítják a termékek magas minőségi szintjét.

A vállalkozás alapgondolata hogy a termékeknek maximálisan természetes eredetű összetevőkből kell állni, a termékeket a lehető legjobb minőségben és a lehető legjobban hasznosítható formában  kínáljuk vásárlóink felé.

A Just figyel a természetre azzal a szándékkal, hogy egészséges környezetet tartson meg, és a jövőben is természetes tartalmú összetevőket használjon a sokféle jótékony felhasználás lehetőségét kínálva.

A sikerrecept: első osztályú termékek, szakmailag felkészült tanácsadók és személyes kontaktus a vevőkkel otthonukban.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok