Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Éld az életedet!

sport, ritmus, Életfa, életmód, torna, egészségA Nordic Walking egy mozgáskultúra, ami szabad levegőn, csapatban végezve segít ízületeink karbantartásában, szívünk és keringésünk tornáztatásában és lelki egészségünk, illetve érzelmi szintünk emelésében.

Ez a sport egyesíti a gyors gyaloglás és a sífutás előnyeit. Fontos különbség a sétához képest a botok használata, melyek révén önkéntelenül is hosszabbakat lépünk, hogy a kezek és a lábak természetes, a járáshoz elengedhetetlen ellentétes mozgása megmaradjon.

 

A bot használata dinamikát, ritmust ad a gyalogláshoz. Szinte az összes izomcsoport dolgozik, az izmok fejlődnek, az ízületek túlterhelése nélkül. A Nordic Walking a prevenció eszköze.

sport, ritmus, Életfa, életmód, torna, egészségSzabó Tamás budapesti képviseletvezető segítségével betekintést nyertünk e sportág rejtelmeibe. Jó kedvvel, szép időben sportoltunk a miskolci Népkertben, ahol csodálatos őszi környezetben páros gyakorlatokat is végeztünk a botokkal. Sokat nevettünk és koncentráltunk, hiszen Tamás keményen diktálta a tempót.

Egy kis képes összefoglaló szemlélteti e klubfoglalkozás hangulatát és tartalmát.

Várlak a következő honismereti klubunkba, 2012.11.19-én hétfőn 15.00-kor a Miskolc-tapolcai Barlangfürdő bejáratánál, ahol bevezetünk a fürdőzés és a Just fürdők rejtelmeibe!

Szeretettel: Hegyi Gyöngyi Vezető Tanácsadó, tréner

70/4572712

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok