Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Az Életfa Program értékrendje az egészség

Életfa, Program, értékrend, egészségKedves Olvasóm!

Azt hiszem, mint fogalom, az egészség sokféleképpen definiálható. Mást jelent az orvos számára, és mást a vállalkozó számára. Hogyan vélekedik róla a nyugdíjas, és hogyan a gyerek? Hogyan a nő, és hogyan a férfi? Mégis, miért került bele az „egészség" az Életfa Program értékrendjébe?

Azért, mert mi azt szeretnénk, ha programunkkal, döntéseinkkel, gondolkodásunkkal és viselkedésünkkel egészséget ajándékozhatnánk a magyar családoknak. Hogy is maradhatna ki?! Mi az, ami egészséges? Gondolkodj el rajta, kérlek! Van egészséges ember? Vagy csak olyan van, aki egészségesen él? Egészséges vagy valóban, vagy csak egészségesnek érzed Magad?

A programunkban mi azt tanítjuk, hogy több dimenzióban is éljünk egészségesen.

(1) Érezd jól Magad fizikailag, szívesen tartózkodj a saját bőrödben!

(2) Legyen meg a lelki békéd, biztonságérzeted, fejlődésed, érezd a harmóniát, a tisztaságot!

(3) Szellemileg maradj friss, folyamatosan gyarapodj tudásban, minőségi gondolkodásban!

(4) Anyagilag légy a Magad ura, ne szorulj mások támogatására, inkább Te segíts másokat!

Akkor élsz egészségesen, ha minden területen pozitív hatással vagy saját magadra, és a környezetedre is!

Tegyünk meg minél többet azért, hogy a születésünkkor kapott és szerzett értékeink megmaradjanak, gyarapodjanak! Mutassunk példát másoknak, hogyan tehetik széppé az életüket, hogyan éljék a mindennapjaikat. Tanácsoljuk és mutassuk meg a családoknak az egészséges életvitelt, életmódot!

Mi tudjuk, miért van szükség az Életfa Virág minden szirmára. Vajon mások tudják-e? Akarunk-e segíteni emberek millióinak, vagy megelégszünk a saját egészségünkkel? Ha akarunk, akkor ahhoz el kell érnünk a kritikus tömeget, amikor a mi „jó ügyünk" exponenciálisan terjed, és robbanásszerűen segít egyre több, és több rászorulónak. Kérlek, tégy meg mindent ennek érdekében!

Mondj igazat, és mutass példát!

Azt tudjuk, hogy a kiváló minőségű termékeink lehetővé teszik, hogy egészségesen táplálkozz (Nahrin). Azt is tudjuk, hogy a bőrünkön, légzőszerveinken keresztül is óvni kell az egészségünket (Just). Azonban ez nem elég az egészséges életvitel kialakításához.

Mindenképpen szükséges a mindennapos mozgás, a kultúra és a tanulás beépítése az életünkbe. Foglalkoznunk kell tudásszintünk gyarapításával, ezért hangsúlyozzuk a prevenció fontosságát, és építettük ki a képzési rendszerünket.

Az egészségünk szempontjából nagy fontossággal bír a környezetünk tudatos kialakítása. Pozitív gondolkodású társakkal vesszük körbe magunkat, óvjuk a természetet, vigyázunk a környezetünk tisztaságára.

A stresszoldás a mai felgyorsult tempójú világban kiemelt feladat az ember számára. Honismereti programunk megmutatja Neked a nemzeti értékeinket, az üdülési lehetőségek megmutatása pedig biztosítja Számodra a regenerálódás lehetőségét.

Mivel az „egészség" az értékrendünk egyik alapeleme, biztos lehetsz abban, hogy sohasem fogunk Neked olyat ajánlani, ami káros az egészségre, azaz romboló hatással bír a fizikai testedre, a lelkedre, az értelmedre, és anyagilag rossz befektetésnek bizonyulna!

Az Életfa Program az emberi, minőségi életet biztosítja Számodra és a családod részére. Mi egészséget hozunk az embereknek! Vigyél Te is belőle másoknak, hidd el, ezáltal több marad Neked!

A „10 éves Életfa Jubileumi Dal"-ban így énekeljük:

„Mi Nahrint adunk minden embernek,

Justot a fáradt, szép testnek,

Egészséget az ép léleknek!

......

Kezünket nyújtjuk mindenkinek

Szebb jövőt hozhatunk az embereknek.

Kezünket nyújtjuk, hát fogadd el!

Egészséget hozunk, az Életfa mi vagyunk!"

Közeleg a Karácsony, vár Rád az újév. A legértékesebb ajándék, amit adhatok Neked: egy egészségesebb, szebb élet lehetősége a programunk értékeivel! Fogadd nagy megbecsüléssel, és add tovább a szeretteidnek, barátaidnak, ismerőseidnek! Általuk Te is boldogabb leszel!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Életfa, Program, értékrend, egészség

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok