Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

AZ ÉLETFA PROGRAM ÉRTÉKRENDJE, TUDÁS KÖZPONTÚSÁG

ÉLETFA, PROGRAM, ÉRTÉKREND, TUDÁS, KÖZPONTÚSÁGKedves Olvasóm!

Képzeld, van olyan munkahely Magyarországon, ahol odafigyelnek a dolgozók egészségére, és úgy döntöttek, hogy mindezt komoly szakmai irányítás mellett teszik, nem pusztán eleget téve a törvényi előírásoknak. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az említett útmutatást az Életfa Programunk végezheti. A dolgozók büszkék lehetnek a vezetőikre, és ezt a gondoskodást bizonyára rendkívüli eredmények elérésével hálálják meg! Sok sikert kívánok a CSAPATNAK!

Létrejött az első magyarországi Életfa Egészségbarát Munkahely, neve: Colorcomputer Kft.! Bízom benne, hogy hamarosan Neked is bemutatják, kik ők valójában, és mivel foglalkoznak. Tegnap egy vevőszerző szakmai napon vettem részt náluk, és a következő mondatokat hallottam Molnár Szabolcs reklám szakember előadásában:

Felkészületlenül harcba küldeni egy katonát olyan, mintha helyben fejbe lőnénk. De ha te mégy harcba felkészületlenül, az szimpla öngyilkosság.”

 

Biztos vagyok abban, hogy tudod, miért írom ezt most le Neked! Te, aki csatlakoztál az Életfa Programhoz, tudod, hogy miért tetted. Tudod, hogy mit akarsz elérni; egészséget, gyógyulást, biztonságot, jövedelmet, … A célod mindenképpen egy magasabb minőségi élet megteremtése. Ehhez megkapod a programunk és a rendszerünk teljes segítségét, ráadásul a termékeket is kedvezőbb árfekvésben használhatod a saját magad és a családod egészségére, mások segítésére, pénzügyi problémáid megoldására. Ezt adja Neked az Életfa Program.

A kérdés csupán az: Mit adsz Te ezért cserébe?

Mit gondolsz, mennyi selejtet gyártana egy esztergályos a gyárban, ha úgy állna a gép elé, hogy sohasem esztergált? Rábíznád a műtétedet egy olyan orvosra, aki még sohasem tanulta az orvoslást? Tanulnál idegen nyelvet egy olyan „tanártól”, aki nem ismeri az adott nyelvet? Elmennél egy olyan hangversenyre, ahol olyan „zenészeket” hallhatsz, akik még sohasem játszottak a saját hangszerükön?

A fenti példákban az eredmény garantáltan nulla! Miért? Mert a tudás hiányzik! Érted már, hogy tudás nélkül nem számíthatsz sikerre? Mégis, nagyon sok esetben, arra biztatják a hálózatok „vezetői” a belépőket, hogy itt nem kell semmit sem tudni, csak beléptetni kell. Aztán dől a pénz! Mert olyan jó a „marketingünk”!

A válaszom erre az: A „marketing” valóban zseniális! A kérdésem pedig az: Kinek? Természetesen annak, aki a „marketinget” kitalálta. És ez nem Te vagy! Sajnos, ezek a szólamok teszik a mi munkánkat sokak szemében csalárddá, nevetségessé. Tehát tudás nélkül nem vívhatod meg eredményesen a Te nemes „harcodat”, nem lehetsz győztes!

Én nem küldelek Téged „harcba” felkészületlenül, mert én sem indultam el tudás nélkül!

Pontosan ezért, a programunk értékrendjében különösen fontos helyet kap a tudás-központúság. Nem állítunk olyat, amiben nem vagyunk biztosak, és kialakítottuk azt a képzési rendszert, ami támogat Téged a céljaid elérésében, bármi legyen is az.

A mi programunk egyben különleges és természetes. Mondhatnám, józan …, hihetetlen nagy szakmaisággal megalapozva. Gondoljunk a több mint nyolc évtizedes svájci, valamint a több mint egy évtizedes magyar szakmai munkára!

Azonban a tudást nem csak megszerezni kell, hanem tovább is kell adni! Egy olyan rendszert kellett kidolgozni, ami már a kezdetektől fogva eredményt hoz, és a fejlődésben és eredményességben nem állít fel korlátokat.

A tudás-központúság nálunk azt jelenti, hogy a programunk tanulható és tanítható is egyben. Ha belegondolsz, így működik ez egy jól szervezett, szerető családban is. Van, aki tanul, és van, aki tanít. Kedves Életfás! Mennyit tudsz most a programunkról? Voltál már Életfa Program Alapképzésen? Tanulsz rendszeresen a szponzorodtól? Jársz Életfa Klubba? Igényes fogyasztója vagy a termékeinknek? Jársz a rendezvényeinkre, konferenciáinkra? Részt vettél már a Start Képzésen? Jársz az Életfa MLM Akadémiára? Tudod, ezeken a helyeken adjuk át Neked azt a tudást, ami a belépőjegy az Eredményesek és Sikeresek Klubjába!

Ha sehol sem tanulsz, akkor kapsz egy másik belépőjegyet: a Csalódottak és Sikertelenek Klubjába. Rólad van szó, szabad ember vagy, a döntés joga a Tiéd!

Búcsúzóul néhány sorban összefoglalom a fentiekkel kapcsolatos hitvallásomat (SORREND FONTOS!):

Tanulj, hogy legyen tudásod!

Tudj, hogy legyen eredményed!

Légy eredményes, hogy taníthass!

Taníts, mert ez az Élet Rendje!

Ugorj az első sorra!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok