Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Az Életfa Program értékrendje, a család

Életfa, Program, értékrend, családKedves Olvasóm!

Most megnéztem a honlapunkat, és gyönyörködtem benne. Éjfél van, és látom, hogy rajtam kívül még sokan nézegetik-olvasgatják azokat az oldalakat, amit én. Van, aki csak gyönyörködik benne, van, aki büszke, hiszen ez a miénk, a mi alkotásunk, és van olyan is, aki most is dolgozik vele, saját családja és mások megsegítésére. Hát nem csodálatos? Nekem ez mindenképpen egy sikerpont a napomban, és annyiszor szerezhetek magamnak örömet, ahányszor csak akarok! Javaslom Neked is, éld át minél gyakrabban ezt az élményt!

Előző cikkemben az aktivitásra biztattalak, arra, hogy most olyan lehetőségekkel élhetsz, amilyenek talán soha többet nem lesznek az életedben. Nos, hogyan telt a júliusod?

Nem csak vágytál, akartál is?

Nem csak akartál, de tettél is?

Voltak céljaid, terveztél értük?

Ápoltad a lelked? Lelkesedtél, szenvedélyes voltál? Szerettél? Szenvedtél? Reméltél?

Biztosan megengedné Váci Mihály költőnk, hogy az idézett költeménye ihletésére feltegyem Neked ezeket a kérdéseket! Én meg kérlek, tedd fel Te, Magadnak őket! És ne csak egy hónapban, hanem mindig! Ha a válaszaid „IGEN-tükrök", akkor szép és gazdag az életed.

Ma beszélgettünk a lojalitásról. Miért van szükség rá? Miért nem lehet nélküle fejlődni?

Visszagondoltam az elmúlt évtizedre. Van, aki boldog, hiszen nemcsak önmagát, de az egész családját, barátait egészségesnek tudhatja a programunk által. Van, aki a rendszerből való kieséssel küszködik, mert havonta nem fordít a családja egészségére néhány doboz cigaretta, vagy két mozijegy árát. Van, aki a munkájáért milliókat keres havonta, van, aki ugyanannyi idő alatt a néhány százezres keresetig, vagy éppen a pár ezres jövedelemig jutott el. Vajon miért? Mitől függ a haladásod? Mindenki számára adott a program, a rendszer, a termékek, a rendezvények, a tanulási lehetőség. Mindenkinek ugyanannyiba kerül a Nahrin és a Just. Mindenkire ugyanaz a marketing terv érvényes. Akkor hol a különbség? Lojalitás, együttgondolkodás, haladás? Valóban: aki velünk tartott, az jól járt!

Ki az, aki velünk tart? Miért tartasz Te velünk, és miért nem tart ő velünk?

Az Életfa Programban nincs kényszer. Azt az utat választod, amelyiket akarod. Ez a Te döntésed!

Igen, de mi alapján döntesz? Az értékrended alapján.

Mikor van szinkronban a döntésed a programunk „döntéseivel"? Ha az értékrended megegyezik a mi értékrendünkkel! Ez a lényeg! Ebben az esetben vagy „követő", és ekkor „követnek" Téged is a programunkban, legyél vezető, vagy egyszerűen mások jóakarója. Ahhoz, hogy velünk tarthass, ismerned kell a saját magad és a programunk értékrendjét.

A következő cikkeimben az Életfa program értékrendjéről írok Neked. Kérlek, olvasd el figyelmesen, szeretettel! Ha kell, gondolkozz el rajta, nézd meg, tudsz-e azonosulni vele! Az értékrendünkön keresztül megismerhetsz engem, és azokat a vezetőinket, akikkel a programunkat fejlesztjük minden egyes nap.

CSALÁD

Egyik legfontosabb értékünk a család egysége. A programunk a családoknak szól, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a „magyar család" sérthetetlen maradjon. Éppen ezért a család minden tagjához szólunk, nagy szeretettel, megértéssel, programmal. Vissza kívánjuk állítani a család, a generációk becsületét, a nagyszülőkét, a szülőkét és a gyerekekét. Emberközpontú tevékenységünkben az emberségesség, a segítés, az érthetőség nélkülözhetetlen kulcsszavak. A tömegekhez szólunk, mindenkinek egyaránt felajánljuk a segítségünket és a mi „nagy családunkat". Így befogadók és családteremtők is vagyunk egyaránt!

Az Életfa Program „családi melege" mindig átjárja a lelked, valahányszor csak szeretnéd. Érezd a szeretetemet olyan nagyon, mint ahogyan én szeretem Zelk Zoltán: Este jó, este jó című versét! Ebből néhány sorral kívánok Neked nagyon szép augusztusi hónapot!

„Este jó, este jó

este mégis jó.

Apa mosdik, anya főz,

együtt lenni jó.

Ég a tűz, a fazék

víznótát fütyül

bogárkarika forog

a lámpa körül.

...

Ki emel, ki emel

ringat engemet?

kinyitnám még a szemem,

de már nem lehet....

Elolvadt a világ,

de a közepén

anya ül, és ott ülök

az ölében én."

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok