Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Egy világraszóló nap emlékére - Életfa chi-kung világrekord

világraszóló, Életfa, chi-kung, világrekordKedves Munkatársunk!

Ugye, emlékszel még?

Bizonyára mélyen őrzöd szívedben a 2010.10.10-én véghezvitt kiemelkedő teljesítményünket. Ezen a napon állítottuk fel a Puskás Ferenc Stadionban az Életfa Chi-kung rekordot, melyet a WRA is hitelesített.

Méltán vagyunk büszkék erre a tettünkre, hisz akkor ott 2010 fő egyesítette energiáját és lélegzett együtt egy fantasztikus helyen, csodálatos zenére.

Biztos őrzöd még a pólót, melyet a rendezvényen kaptál. Szeretnénk, ha nem csak az a póló lenne egy örök tárgyi emlék számodra, hanem Te is rendelkeznél kézzel fogható „bizonyítékkal": igen, én megcsináltam!

Most lehetőség nyílik arra, hogy immár a hivatalos WRA logóval ellátott Életfa Chi-kung Egészségnap pólót a sajátodnak tudd.

A hivatalos póló hátuljára rákerült a rekordot hitelesítő szervezet, a WRA logója is, mely igazolja teljesítményünk eredményét.

Hatalmas az érdeklődés a pólók iránt. Több kérés is érkezett hozzánk, hogy azok is szeretnék megvásárolni a pólót, akik nem tagjai az Életfa Programnak, de részt vettek a jeles eseményen.

Természetesen ennek a kérésnek nem tudunk ellenállni: mától kezdve bárki, aki részese volt a világrekordnak megvásárolhatja a WRA logóval ellátott emlékpólót.

Ár: bruttó 2 500.-Ft + csomagolási és szállítási költség.

Fizetés módja: utánvét.

 

világraszóló, Életfa, chi-kung, világrekord

 

 

Megrendelés

JNS Hungária Kft.

Tel: 46/ 509-590, 509-591

Fax: 46/509-030

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postai úton: 3527 Miskolc, Sajó u. 5.

 

 

 

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok