Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A Te Életfa világod - az Életfa Program alapjai

Életfa, világ, Életfa Program, alapjaiKedves Olvasóm!

Június van, a nyár kezdete. Nagyon szép volt a tavaszunk, sok napsütést és boldogság hormont kaptunk attól az égi támogatónktól, amelyik rendületlenül szórja felénk a sugarát. A fényével elkápráztat, a sugarával pedig felmelegíti a lelkünket, állandóan biztat, hogy legyünk minden nap boldogabbak.

Akadnak ugyan negatív, értéket eltakaró felhők, amik igyekeznek lehúzni minket, hozzáállásunkat borongóssá tenni. A kérdés csupán az, hogy képes vagy-e úgy feltöltődni a fénytől, hogy még a borút is derűnek lásd!

Sajnos nagyon sokan éppen fordítva, a derűből is borút varázsolnak. (Ez természetesen nem Te vagy, csak úgy mondom, mert vannak ilyenek!) Na, ez aztán befolyásolja az egész életünket, sikereinket és kudarcainkat! Ahogy olvasgattam Jonathan White „Bízz Magadban!" című könyvét, úgy döntöttem, hogy idézek Neked egy mondatot belőle:

„Bármennyire is furcsának tűnik, azt hogy az élet rögös útján ki mivé válik, legnagyobb mértékben környezetünk határozza meg."

Valóban! Egy gyermek esetében kétség sem fér ahhoz, hogy évről évre fejlődik, egyre többet tud, egyre ügyesebb lesz. Miért? Mert a gyermek figyel, ő is meg akarja tanulni azt, amit a felnőttek tudnak, a környezete pedig odafigyel rá, megtanítja mindarra, amire egy kisgyermeknek szüksége van.

A gyerek is, és a környezete is biztos a sikerben: a gyermekből ifjú lesz!

Ha már ez így van, akkor egyértelmű a siker receptje: Teremts Magadnak, keress, válassz olyan környezetet, ami ahhoz segít hozzá, hogy sikeres lehess! Hajrá! Ki kényszeríthet Téged arra, hogy a totál negatív X.Y.-nal töltsd életed drága perceit, óráit? Ki kényszeríthet bele olyan világba, ahol nincsen Számodra hely? A saját életednek Te vagy az ura és parancsolója. Akkor nosza, teremtsd meg a Te saját Világodat! Dehát hol találsz ma itt olyan környezetet, amiben Te megvalósíthatod Önmagad? Ugye tudod a választ: ITT, PONT ITT, ITT AZ ÉLETFA PROGRAMBAN!

Ilyen nagy „boldogság népsűrűség" kevés helyen található a Földön! Az igaz Életfa Programban mindig arról hallhatsz, hogyan teljesedhetsz ki, hogyan valósíthatod meg az álmaid. Nálunk boldog lehet a gyermeked, a családod, s velük együtt Te Magad! Az Életfa Klubokban csupa pozitív ember vesz Téged körül, és árasztja feléd az energiát. Látod, van olyan hely, ahol értékes lehetsz, ahol sikeresnek érezheted Magad! És Te pont itt vagy! Ha ezt értékeled, és használod a szeretet energiánkat, akkor a következő lépés az, hogy az Életfa Programon kívül eső életed minél nagyobb részét hozd be közénk, hiszen nekik is szükségük van Rád és ránk!

Az idő múlik, csak Tőled függ, hogy a környezetedet milyen gyorsan akarod jobbá tenni, bevonzani a „sikercsapatba". Egy dolgot mindig tarts szem előtt:

Annyi esélyed van a sikerre, amennyi sikeres embert és pozitív hatást tudsz Magad köré gyűjteni!

A körülötted lévő emberek és hatások alkotják a Te környezetedet, a Te világodat. Azonban ahhoz, hogy észrevedd mások pozitívságát, először Neked kell azzá válnod. Ehhez értékelned kell, ha süt a Nap, fürdeni kell a fényben, befogadni a pozitív energiát, eltárolni, hogy akkorra is jusson belőle, amikor komor felhők borítják be az eget.

Óriási lehetőség előtt állsz: jön a nyár!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok