Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

emk jelentkezes

A+ A A-

ÉLETFA PROGRAM AZ MDOSZ KONFERENCIÁN

epamk

Az Életfa Országos Egészségőrző Program több éve működik együtt a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével. Büszke vagyok arra, hogy a dietetikusi szakma országos képviselői előtt is elismert teljesítményt nyújtottunk és a közös munka eredményeképpen, Schmidt Ferenc Igazgató Úrral együtt, meghívást kaptunk 2018. november 26-ra, az MDOSZ évzáró rendezvényére.

A megbeszélésen azon partnercégek vehettek részt, akik az elmúlt években szoros kapcsolatot építettek ki a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével és folyamatosan, egymást támogatva haladnak közös céljaik felé. Az évzáró megbeszélés alkalmával Kubányi Jolán elnök asszony bemutatta a szakmai szervezet 2018-ban elért eredményeit, valamint felvázolta a 2019-2020. évi terveiket is.

epamk 1Az MDOSZ éves szakmai konferenciáján az Életfa Program évek óta állandó kiállítóként szerepel, illetve rendszeresen publikálunk a táplálkozástudománnyal foglalkozó magyar szakemberek szakmai folyóiratában, az Új DIÉTA újságban. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének hivatalos, lektorált folyóirata rendszeresen nyomon követi a hazai és nemzetközi kutatási-, gyakorlati eredményeket és segítséget nyújt a táplálkozás területén dolgozóknak abban, hogy munkájukat eredményesebbé, színvonalasabbá tegyék.
A kölcsönös együttműködés keretében az MDOSZ publikációit, eredményeit az Életfa Program szakmai munkájában is rendszeresen felhasználjuk. A legújabb táplálkozási ajánlásról, a gyermek OKOSTÁNYÉR-ról is hírt adtunk magazinunk, az Életfa Infó legújabb számában.

http://www.okostanyer.hu/okostanyer-gyermek/

epamk 2Mindig különleges élményt jelent számomra, amikor az Életfa Programot szakmai körökben is képviselhetjük. Tudásom legjavát adva támogatom a szakmai munkaközösségek munkáját, melyek a közösen kitűzött célok elérését, a szakmai fejlődést, megújulást leginkább szolgálják.

A célom az, hogy elsősorban a Nahrin termékein keresztül mutassam meg azt a több évtizedes tudást és értéket, amit magas minőségben képviselünk. Szívügyem, hogy beszéljek az Életfa Program küldetéséről, a már 3 éve, tematikusan zajló, komoly egészségfejlesztő munkáról, amely véleményem szerint példaértékű Magyarországon.

A minőségi egészségfejlesztő munka egyik kulcseleme a folyamatos szakmai fejlődés, illetve a szakmai támogatás, melyet a továbbképzések, konferenciák, előadások, tanulás és tapasztalatcsere egyensúlya biztosít.

Eredményeink közös munka, tehetség, szorgalom és kitartás eredménye.

Hálásan köszönöm a lehetőséget Schmidt Ferencnek, az Életfa Program megalkotójának, a cég összes dolgozójának, vezetőjének és regisztrált tagjának és Neked, kedves Olvasó, hogy hozzájárultál ahhoz, hogy ez az eredmény megszülethessen!

Szeretettel:
Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok