Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Rettegtél már az ízületi fájdalomtól valaha?

ízületi, fájdalom, méregtelenítés, D-vitaminGYERE VELEM VISSZA, A „GYÖKEREKHEZ”!

Hogy mivel oldottuk meg régen a csont- és ízületi problémákat? Mert ugye évekkel ezelőtt is szűnt meg csontritkulás, köszvény, ízületi gyulladás! !

Anno 3 alapkészítmény volt belsőleg: az Író, Narancs vitamin és a Kávé ital vagy a Müzli. Kívülről kettő, a 31-es olaj és a Borókakrém. Én már ezekkel is varázsolni tudtam átaludt éjszakákat, és boldog mosolyokat, fájdalommentes mozdulatokat.

Akarod tudni, hogy mit találtunk ki?

Egy három pillérből álló rendszert!

 

  1. Méregtelenítés - az ízületi folyadéknak van egy optimális mennyisége és sűrűsége. Bármilyen eltérés ettől okozhat mozgáskor fájdalmat. Legtöbbször kevés az ízületi nedv és sűrűbb a kelleténél. Tehát át kell mosni ezt a folyadékot. Ebben segít az Író. 2 dl-t készítek el este, reggel ébredés után iszom meg. Ráiszok minimum 2dl vizet és nem eszek, csak iszok a következő 2 órában. Ha komoly gyulladásos fájdalom van, akkor 1 hét alatt 1 üveg Borókasziruppal 70%-ban fog csökkenni a fájdalom. Ez a két készítmény az, ami az ízületekre specifikus. Minden esetben hosszú távban érdemes gondolkodni, minimum 6 hónap. Ha nem fogy el napjában még 2 liter folyadék, akkor sajnos lerakódik máshol. Fájdalomcsillapításra készülni kell az elején. Erre tökéletes a 31-es olaj és a Borókakrém keveréke. Sokszor segített a kéz és láb kisízületeinek kínja esetén a Borókafürdő heti 2x. Bőrön keresztül kiméregtelenítette a kisízületeket.

  2. Töltés - A feladat alapanyagok bejuttatása, amiben megbízok.  Nahrofit kávé vagy vanília, Müzli, Nutricap formájában. Ma már hozzávenném az Artifitet is, hiszen a porcot az táplálja a legjobban. Ott van benne az a szilícium-oxid. A Basico is nagyon hasznos, mert a testnedvek lúgosításával segít beépíteni a kalciumot. Fontos az összetevők harmonikus aránya, amire a Nahrin cég a garancia.

  3. D-vitamin pótlás - Minden multivitaminunk tartalmaz D vitamint, de egyéb összetevőket is nézve a legjobb a Red berry a kalcium miatt. Utána a Narosan Narancs (és a Vitamin bonbon, vagy ami utána lesz). A lényeg, hogy valamelyiket folyamatosan egyed!

  • Akkor értünk el gyors, sikeres fájdalomcsökkentést, ha legalább 2-3 termék huzamos belső használatát tudta bevezetni a páciens.

  • A leletek garantáltan javultak egy év használat után. És itt a kulcsszó, legalább egy évig!!! Jusson eszedbe az a 80 éves svájci múlt amit a kutatásba, fejlesztésbe invesztáltak!

  • Jó, ha figyeled az akciókat, de tudni, kell, ha már kialakult valami, nem várhatod meg a következőt! Akkor borítékolni tudom a kudarcot előre. Nagyon fontos, hogy a lehető legtöbbet hozzunk ki egy adott összegből, de amikor már krónikus betegség van, akkor mindenképpen tervezni kell és készülni. És igen, a családtagoktól is ezt kérni ajándékba. (Milyen kényelmes, ha már van egy plusz otthon, még mielőtt a másik elfogyott!)

  • Ez a módszer hatalmat ad a kezedbe, mégpedig a fájdalom feletti harcban. Te győzöl!

{jb_chat}Tudom, hogy ez így többe kerül. Ahogy öregszünk, egy dologról tudunk dönteni, hogy mosolyogva fizetünk, vagy fájdalomtól eltorzult arccal! Én az előbbit választom! Hát te?{/jb_chat}

Szeretettel: Dr. Harsányi Edit

orvos-marketing igazgató

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok