Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Tökmagszirup, nem „csak” férfiaknak

SM 2

Nem csak kellemetlen, de fájdalmas is!

Szervusz Kedves Életfás!
Ugye Te is emlékszek arra a bizonyos TV reklámra: ”…. most beszéljünk kicsit a női dolgokról.”
Hááát ha már a TV-ben is ezt kérik, legyen J
Ennek az aktualitását számomra egy különleges új Nahrin termék ihlette, a Tökmagszirup.

Azért most egy kicsit más női dolgokról lesz szó, mint a reklámban, azonban biztos vagyok benne, hogy ez is nagyon érdekes és hasznos lesz neked. Miért?

Mert valószínű, hogy életed folyamán legalább egyszer már Te is tapasztaltad, megélted  azt, amiről most megosztanám Veled a gondolataimat. Ez nem más, mint az egyik legkellemetlenebb „női probléma” a felfázás, vagy más néven a hólyaggyulladás (cystitis).
Néhány évvel ezelőtt én is átéltem az ezzel járó kellemetlenségeket.
Akinek már volt benne része, annak biztosan ismerősek lesznek a következő tünetek: kínzó vizelési inger, véres vizelet, fájó vizelés, alhasi görcsök és vizeletürítéskor jelentkező égő érzés. A probléma többnyire minket, nőket érint.

A hólyaghurutot baktériumok okozzák, melyek a rövid női húgycsövön keresztül könnyen jutnak fel a hólyagba. A fertőzés kialakulásának számos tényező kedvez, mint például a felfázás, a hideg padon való üldögélés, az időjárásnak nem megfelelő öltözet.
Megjegyzem: Nem véletlenül hordtak nagyanyáink télen melegebb alsóneműt.
Télen a kismedencei szerveket védeni kell- (szerintem nem csak télen). Ez most nem azt jelenti, hogy olyan fehérneműt viseljünk, mint annak idején a nagyi. J
Most is meg lehet találni azt, ami csinos, kényelmes, divatos, mégis védi azt, amit „kell”.

SM 1Ha nem így teszel, az gyengítheti a hólyag védelmi rendszerét: a lehűlés hatására az erek összeszűkülnek, ezáltal gyengül a hólyagnyálkahártya vérkeringése, így kevesebb olyan sejt kering ezen a területen, mely a baktériumok elleni védekezésben fontos szerepet játszik. A csökkent védekezés miatt a hólyagba jutott baktériumok gyorsabban tudnak szaporodni, és máris itt a hólyaghurut.

Ezért is örültem, mikor a LXII. Életfa konferencián megismerkedhettem a Tökmagsziruppal.
Mégpedig azért, mert többek között természetes antibiotikumot tartalmaz. Értékes termék az általános felerősítés területén is, (gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban, esszenciális zsírsavakban.)
A benne lévő cink-glutamát szabályozza a sejtosztódást, gyulladáscsökkentő hatással bír.
Épp ezért ideális a hólyagproblémákkal küszködő nők számára (gyulladás esetén is).
Javaslom, ne felejtsd el, amit leírtam. A segítség itt van, használd!

A végére még egy kis „érdekesség”:
Tudtad-e hogy...… a hólyaghurut kialakulásában és gyakori visszatérése esetén a természetes hüvelyflóra egyensúlyának zavara is szerepet játszik? A természetes hüvelyflóra felborulása következtében a kórokozók könnyedén elszaporodnak és a hólyagba jutva gyulladást okoznak. A visszatérő hólyaghurutok megelőzésében így a hüvelyflóra helyreállításának is fontos szerepe van!

Kívánok Neked felfázásmentes, Békés, Szeretettel teli karácsonyi ünnepeket.

Szeretettel: Skripek Marcsi
Életviteli vezető tanácsadó
70-708-44-44

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok