Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

TÉLI VARÁZSLAT

Téli este aroma

Kedves Életfások!
A tél csak most kezdődött, de sokan máris úgy érzik, hogy testük minden porcikája tiltakozik a barátságtalan, sokszor nyomasztó hangulatú évszak ellen. Szerencsénkre a Karácsony alkalmából megérkezett hozzánk egy egyedülálló, meleg fűszeres illatú aromakészítmény, ami nemcsak varázslatosabbá teszi az ünnepeket, de melegítő, energetizáló és egyben nyugtató hatásának köszönhetően segít elviselni az egész telet.

Téli este aromaA Téli este aroma pompás illatkompozícióját 10 nemes éterikus olaj alkotja:

1. Fahéj olaj – segít legyőzni a betegségeket és a sérüléseket. Melegít, emiatt nagyon hatásos a megfázások korai stádiumában. Melegítő hatásának köszönhetően javítja a rossz keringést, csillapítja az izom-, és ízületi fájdalmakat. Igazi „ájulás” elleni szer, segít a szédülésnél, fejfájás okozta hányingernél. Fahéj illata jó kedvet csinál, melegíti a lelket, csökkenti a depressziót. Elűzi a magányosságot és a félelmet. Relaxál, fokozza a kreativitást, erősíti a bizalmat és a jó indulatot. Elűzi a dühöt, irigységet és az önértékelési problémákat.
2. Citromolaj – pozitívan hat a szív-, érrendszerre, normalizálja a vérkeringést, csökkenti a koleszterint. Erősíti az immunrendszert. Visszerekre, aranyérre, orrvérzésre erősen hat, javítja az agyi keringést. Vírus ellenes hatású, fertőtleníti és frissíti a levegőt. Erősíti az étvágyat, stimulálja az emésztési szerveket. Javítja a bélrendszert, salaktalanít. Csökkenti a fejfájást, az érspazmus okozta hányingert, és segít kimerülés esetén. Víz és epehajtó. Lázcsillapító hatással rendelkezik. Javítja a figyelemkoncentrációt és a memóriát.
3. Narancsolaj – fertőtlenít és nyugtat. Csökkenti a vérnyomást és a feszültséget. Fájdalomcsillapító, görcsoldó és segít az alvásban.
4. Levendulaolaj – erős antiszeptikus, görcsoldó, fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. Gyorsítja a seb gyógyulását. Erős nyugtató, segít a depressziónál, alvászavaroknál, stressznél. Csökkenti a bőr különböző gyulladásait, gyógyítja az égéseit.
5. Jegenyefenyő olaj – nyugtató, tonizáló, erősítő, fertőtlenítő hatással rendelkezik. Javítja a vérkeringést. Kiváló a felső légúti hurutoknál, a megfázásos megbetegedéseknél, reumánál, húgyúti fertőzéseknél. Illata igazi balzsam a lélekre. Nyugtat, erősít, főleg magányosság esetén, támaszt biztosít a nehéz időkben.
6. Törpe szibériai fenyőolaj – egy igazi „arisztokrata” a tűlevelű éterikus olajok között! Kiváló fájdalomcsillapító, ödéma csökkentő, immunrendszer erősítő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő. Javítja a bőr ellenálló képességét, kivasalja a ráncokat. Salaktalanít, erős stressz elleni hatású. Nyugtatja a bőrt, javítja a szem környéki vékony bőr állagát. Erősíti a hajszálakat, csökkenti a korpaképződést. Javítja a keringést, stabilizálja a vérnyomást. Megszűnteti a fáradtságot, segít visszanyerni az erőt. Javítja a szellemi képességet.
7. Szerecsendió olaj – energetizáló, melegítő, „felszabadító” hatással rendelkezik. Javítja a vérkeringést, emésztést. Tisztítja és fertőtleníti a levegőt. Immunrendszer erősítő.
8. Szegfűszeg olaj – antiszeptikus hatású, tonizálja, feszesíti, tisztítja, fertőtleníti a bőrt. Erősíti a hajszálakat. Nyugtat, csillapítja a dühöt. Csökkenti a fáradtságot. Ideális a meditációhoz.
9. Csillagánizs – vízhajtó, szélhajtó, emésztőrendszer javító. Immunrendszer erősítő. Köptető, segít a megfázásnál. Normalizálja a menstruációs ciklust,
10. Édeskömény – erős salaktalanító, vízhajtó és enyhén hashajtó. Köptető, gyulladásgátló, görcsoldó, étvágyerősítő. Javítja a légző-, és emésztőrendszert. Csökkenti a vérnyomást, szívritmus zavarait. Szépíti a bőrt. Erős antioxidáns!

A készítményben lévő olajoknak nemcsak gyógyító hatásuk van, de csodálatos illattal rendelkeznek. Emiatt a Téli este aroma parfümként is használható!

just teli este aromaÁltalános alkalmazása:
- aromaterápiában (1-2 csepp)
- fürdőben (kb. 15 percre), főleg megfázás, izom-, ízület fájdalom, nagy fáradtság, depresszió esetén,
- pontmasszázshoz, különböző reflexogén területen (fülek mögött, fülcimpán, halántékon, nyak hátsó részén).

Alkalmazását nem javasoljuk:

- gyerekeknél 3 év alatt,
- túlérzékenység esetén,
- gyulladásos folyamatoknál,
- láz esetén,
- meleg inhalációhoz.

Kedves Életfások!
Ne felejtsétek el, hogy ez az unikális termék, most kivételesen jutott el hozzánk. Éljetek ezzel a lehetőséggel, használjátok ezt a készítményt és élvezzétek a hatását! Legyen meg a karácsonyi hangulat, egész télen!

 

Szeretettel
Dr. Dacko Natalia

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok