Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

APRÓ ÖTLETEK, NAGY ÖRÖMÖKHÖZ

Salátaöntet fűszeres olaj

Nagyon szeretem, hogy a Klubunk csodálatos színtere az ötletelésnek, a tapasztalatok átadásának!
Így volt ez legutóbb is, amikor is költségkímélő, mégis minőségi, és személyre szabott ajándékötletekről beszélgettünk.

Gyakran hallom manapság, hogy „mi már egymásnak nem ajándékozunk, csak a gyerekeknek veszünk ajándékot!” Ez nekem olyan szomorú… A felnőtt is vágyik a kedves meglepetésre, a gondolatra, és az bizony nem feltétlenül pénz kérdése! A gyerekek így meg annyi rengeteg ajándékot kapnak, hogy a nagy bőségben értékelni sem tudják igazán, és ezért a nagy öröm gyakran el is elmarad!

Zárójelben teszem hozzá, őket is meg kell tanítanunk ajándékozni, kilesni, kifigyelni, kinek, mivel lehet örömet szerezni, olvasni a gondolatokban... Kell a készülés, az alkotás izgalma, - ők aztán tényleg maguk készítsenek ajándékot -, aztán meg annak az öröme, hogy láthatja a hatást a megajándékozott arcán! Nincs is ennél szebb!

Szeretem, ha van az ajándékban ötlet, figyelmesség, meg egyéni is. Igaz, én mindennek annyira tudok örülni, nem a pénzben értékes, de személytelen ajándék, hanem az okoz igazán óriási örömet, ami mögött ott a gondolat, a szeretetteljes figyelmesség, amiben érződik, hogy nekem szánták.
Nos, elég is ennyi bevezető, nézzük, mit ajánlok Neked!

Ha van olyan megajándékozott jelölted, aki értékeli a különleges, finom ízeket, szeret a konyhában tüsténkedni, és még a minőség is fontos neki, mint Neked, szerintem „betalál” a következő ajándék:
FŰSZERES OLAJ, szép kiöntő üvegben
Gyönyörű kis üvegeket lehet lakás felszerelési, ajándékboltokban kapni, de végül is, bármilyen szép 2-3dl-es üveg is megteszi. Vegyél jó minőségű olívaolajat, töltsd fel az üveget, és adj a 2-3dl olajhoz dl-enként 1 teáskanállal valamelyik fűszerünkből. Én nagyon szeretem, ha vegyesen, legalább 3 félével ízesítem, zseniális ízharmóniát ad bármelyik! A mostani fűszerakcióban található ALGÁS SÓPÓTLÓ, a FOKHAGYMA, a NAHROM, CITROMOS BORS és HÚSFŰSZER annyira finom együtt, hogy hihetetlen!!! Ha van otthon CURRY fűszered is, ki ne hagyd! És mire használható?
Nagyon, nagyon szeretem finom barna kenyérre csepegtetve, valamilyen finom nyers zöldséggel, egy pohár most kapható Gyógynövényes teával, vagy Iso teával mennyei! Pecsenyezsíros kenyér… Mond valamit? Nos, arra emlékeztet, de ha lehet, még finomabb, és nagyon egészséges! De csöpögtetheted salátára is, azzal is egyszerűen ellenállhatatlan, és husi pácolására is kiváló!

KEDVENC SALÁTA ÖNTETEM
Hasonlóan szép üvegbe önts 1dl olíva olajat, 1dl balzsamecetet és 1 dl mézet. Keverj hozzá 2 teáskanál FOKHAGYMA FŰSZERT, és 1 mokkáskanál BORS FŰSZERT. A legegyszerűbb zöldsalátából, jégsalátából is kulináris élményt varázsol!!! A receptet, biztos kérni fogják…J

+1 ÖTLET:
Apropó: receptek. Kedvenc receptjeidet összegyűjtheted, és leírhatod egy általad készített füzetbe, könyvbe! Olyan szépeket lehet manapság kapni! És milyen személyes lesz, igaz? Teleírhatod a nahrinos, justos finomságokkal megalkotott ötleteiddel, és biztos, hogy a siker nem marad el!!!

Pár nap, és itt a KARÁCSONY! Remélem sikerült örömet szereznem ezekkel a tippekkel, azt viszont tudom, hogy Te is azt fogsz, ha meg is valósítod. És tudod mi a legjobb? Ezekhez szinte csak a konyhádba kell kimenned! És még bármelyiket megvalósíthatod! Indulhat az alkotás!!!
Nagy örömöt szerezve, apró ötletek által!!!

SZERETETTEL KÍVÁNOK ÁLDOTT KARÁCSONYT, ADD A GONDOLATOD, A FIGYELMED,  VIGYÉL MELEGSÉGET A SZÍVEKBE, ÉLVEZD AZ ÜNNEP , AZ AJÁNDÉKOZÁS ÖRÖMÉT!!!

Szilágyi Ildikó

Szilágyi Ildikó
vezető tanácsadó, tréner
A Napsugár Csapat vezetője
20 9 519 908 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok