Minőségi kikapcsolódást, személyre szabott segítő információt, jó sok tudást, készítménytapasztalatot, finom ízeket és illatot, választ a kérdéseidre, szakmai, egzisztenciális lehetőséget, sok új barátságot, és mindezek eredményeként fizikai, és lelki egészséget!
Október 15-én például 6 órától bevezetünk a mozgásszervi betegségek megelőzésének és természetes segítségének világába, és, hogy ne csak elméletről szóljon a nap, előtte 5 órától megmozgatunk, ha szeretnéd.
Bővebben: NAPSUGÁR KLUB - mit tartogat számodra a Klubunk
Hogy hol? Piliscsabán! Gondoltunk egyet, és felkerekedtünk. Ove úgy döntött, hogy a futásával fogja képviselni a csapatunkat, én meg úgy gondoltam, ha már ott leszek, összedobok valami finom szendvicskrémet, nehogy üres kézzel menjek.
A két felkészülés persze nagyon különböző volt. Ove a Jungfrau maratonnal melegített be az itt előtte álló 28 km-re, én meg a spájzomat és a hűtőmet bűvöltem ötletért, vajon mit készítsek?
Aztán rátaláltam az alapanyagokra:
tonhal konzerv, és füstölt makréla. Nem tudtam eldönteni, melyik legyen, így mindkettőt bevállaltam! Miután megálmodtam milyen ízvilágot szeretnék megalkotni, elindultam a kóstolgatás gyönyörűséges útján, aminek a végeredménye 2, szépnek éppen nem, de izgalmas ízűnek mindenképpen mondható szendvicskrém. Kíváncsian vártam, vajon mi lesz a kóstolók véleménye?
Bővebben: Mi is ott voltunk... Életfa - X2S terepfesztivál 2012