Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE!!!!!

2008-ban mikor egy havas februári hajnalon robogtam az urammal Pestre, megtartani az első ÉPA-t (Életfa Program Alapképzést) akkor elgondoltam, hogy de jó lenne, ha ez Debrecenben lenne!!!!

Nos, nem kellett várni sokáig, csak 4 év és itt van, már minden tréner tarthat a csapatának képzést otthon, a saját városában. És bevallom, a hó sem esett reggelre !

Nagyon lelkes 10 fő gyűlt össze, volt aki hozta a munkatársát, volt aki maga jött, mert végre itt van helyben, hát akkor ki ne maradjon.

debrecen-kepzes 600

A találkozó végével mindenki vitt magával valami újat. Íme, néhány beszámoló:

Dr. Harsányi Edit

 

Kedves Életfások!

 

2012. szeptember első vasárnapján egy csodálatos és igen hasznos délelőttön vettem részt Debrecenben az Életfa Program Alapképzésen.

Nagyon jól éreztem magam! Harsányi doktornő élvezetes előadása, élményei, termékismeretei teljesen elvarázsoltak! Több éve én is törzsvásárlóként gyarapítom az életfások táborát, de most új ismereteket szereztem a cég magyarországi megalapításáról. Büszke vagyok arra, hogy ez a cég még a válságos időkben is talpon tud maradni, sőt új formákat, lehetőségeket keres a továbbfejlődéshez. Gondolok itt a különféle klubbokra, sportrendezvényekre, összejövetelekre és a képzés megújítására.

Az internet segítségével megpróbálok naprakész információkra szert tenni a termékekről, de az alapképzés sok-sok információt nyújtott ezen a téren is. Élményekkel gazdagon, pozitív energiával feltöltve jöttem haza.

Eldöntöttem, hogy környezetemben ezután még tudatosabban fogom ajánlani a természet nyújtotta kiváló termékeket.

Mindenkinek ajánlom, hogy frissítse fel ismereteit, vegyen részt az alapképzésen!

Révész Lászlóné

 

Számomra ez a program nem is igazán képzést, mindinkább olyan csapat- és léleképítő összejövetelt jelentett, amely megerősítést adott mind az egészséges életmód gyakorlásában, hirdetésében, mind pedig ennek magas fokú tanulmányozásában. Mindhiába idegenek társaságába mentem ezen a vasárnapon, mégis olyan kellemes, családias légkör alakult ki, amit minden bizonnyal vétek lett volna kihagyni. Nagyon boldoggá tett ez a nap, hiszen olyan elhatározások születtek bennem, amik sokat segíthetnek életem további szervezésében és szemléletében. Nagyon szépen köszönöm, hogy ott lehettem. Úgy gondolom, hogy aznap senki nem hiányozhatott volna az ott lévők közül, ez így volt tökéletes! :)

Arany József, Debrecen

 

Az tetszett nagyon, hogy emberközeli megvilágításban kaptam információt a magyar cég indulásáról. Ezt eddig nem tudtam.

Plusz információk a termékekről. Vagyis mit tudok tenni, ha csak egy termék, pl. az Eucasol van nálam. Mennyi mindenre ad megoldást az a kis flakon. Rájöttem, hogy a munkámban sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni arra, hogy aki regisztrált az ne léptessen be. Úgysem fog utána foglalkozni vele és akkor már ha rosszul indítottam nehéz változtatni. Megérte ez a nap, lelkesedést is sokat vittem haza.

Rácz Icus, Debrecen

 

Örömmel vettem részt az Alapképzésen. Mindig szívesen hallgatom az előadásod, amit most megoszthattam egy nemrég regisztrált tagommal, Egriné Marikával. Sok előadást hallottam már több előadótól, de mindig hallok valami újat. Szólhat ez az új információ egy termékről vagy egy jó mondat. Most az a mondat fészkelte be magát az agyamba, hogy " A cukorbetegnek a legfontosabb testrésze a LÁBA". Azért ezt a mondatot sokszor elővehetem és hasznosíthatom  a beteg és magam számára egyaránt.

Ha a Just-Nahrinos csapatban vagyok, elfelejtem a gondokat, igazi lelki feltöltődést jelent számomra. Marika, akit vittem magammal szintén pozitív véleménnyel van a csapatról és örülök, hogy jól érezte velünk magát. A képzés végén megfogadtam, hogy igyekszem minél több új regisztráltat elvinni a következő alapképzésekre. Szeretném ezt a jó érzést minél több embernek átadni.

Galiné Kati

 

Benyomások, érzések, gondolatok......

Számomra nemcsak öröm, hanem feltöltődés volt az Alapképzés. Egyrészt az előadó személye tette azzá, másrészt kíváncsi voltam, hogyan lehet 3,5 órában egy ilyen hatalmas „ismeretanyagot” átadni?

A választ megkaptam magamtól: egy új regisztrált megkap egy korrekt és átfogó információt a Cégről, a múltról, a jelenről és a jövőről. Mindezt fűszerezve termékekkel, rengeteg tapasztalattal és ŐSZINTE emberi érzésekkel.

Igen, tanultam, igen, ismételtem, igen, hallottam újat.

De a lényeg: megérintette a jelenlévők lelkét!

Nekem mégis legjobban az az Anya - Fiú kapcsolat tetszett, amelyben Editke Doktornő bemutatta "ÚJ" munkatársát, segítőjét, a Fiát. Ez a kölcsönös figyelem, felépítés, segítség kérés és adás számomra példa értékű. Ezzel megmutatta számomra Editke, hogyan lehet az utánpótlást elindítani, úgy, hogy mindenki jól érezze benne magát, s eredmény is legyen.

Köszönöm ezt a példát, és az egész Alapképzést!

Rigó Éva

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok