Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

ÉLETFA MLM ALAPOK KÉPZÉS TONK EMILLEL

MLM Akademia

2016. augusztus 6-án Budapesten voltak csapattársaim az Életfa MLM Alapképzésen. Fogadjátok szeretettel beszámolójukat, érzéseiket és gondolataikat!

Szeretettel: Hegyi Gyöngyi

Nagyon vártam Tonk Emil MLM hálózatépítésről szóló üzleti előadását. Nagyon élvezetes volt, sokat tanultam tőle, és közben megismertem pár új, kedves munkatársamat is. Hamar eltelt a nap, szuper élményekkel gazdagodtam. Ahogy Emil mondta: "MLM - az élet egyeteme".

Klima Erika, Tata

Augusztus 6-án másodszor vettem részt a Tonk Emil által tartott képzésen. Ismét egy nagyszerű napot töltöttem el a többiekkel együtt. Szuper jó hangulatban, nagyon sokat tanultam megint, sok új információt kaptam annak ellenére, hogy egyszer már hallottam az előadást. Az ember mindig más élethelyzetben, más fejlődési, növekedési szakaszban tart éppen, így mindig hasznos, éppen hasznosítható tanácsokat kap Emiltől a képzésen.
Engem most az a tanácsa fogott meg legjobban, hogy minden nap udvariasan pár mondatban mondjuk el az ismerőseinknek (legyen éppen a boltos, benzinkutas, barátunk), hogy mivel foglalkozunk, és adjunk mellé névjegykártyát is. Hiszen így használ minket a névjegykártya, nem pedig úgy, ha a zsebünkben lapul. Megfogadom a javaslatát, én is alkalmazni fogom bátran ezentúl! Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy vegyen részt ezen a képzésen!

Bebesi Nóra, Tata

Ezen a képzésen nagyon sok jót hallottam, megerősítést kaptam, hogy jó helyen vagyok.
Számolni fogok mielőtt megszólalok és szponzoromat követve, őt másolva megyek tovább az úton, amit ő mutat nekem. Eddig néztem, most már látok. Köszönöm!

Mátyás Csilla, Miskolc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok