Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Élet/Mód magazin

emm

Kedves Életfások!

Igyekszünk a rohamosan változó, fejlődő világgal lépést tartani, hogy tudásunk, tájékozottságunk naprakész legyen. Célunk, hogy minél többféle lehetőséget találjunk ismereteink bővítésére, átadására az Életfa Programot már ismerőknek, és megmutatni azoknak, akik hasonlóan gondolkodnak, de még nem tették meg az első lépéseket egészségük, mindennapjaik jobbá tételének eléréséhez.

Az Életfa Program újabb „történelmi” fordulópontjához érkezett.

Partnerünk, az Abaúj TV saját készítésű Élet/Mód magazinjában hétről-hétre olyan érdekes témák kerülnek terítékre, amelyek nagyon sok mindenkit érintenek és érdekelnek. Lehet, hogy már mi is tanultunk, beszélgettünk egy-egy témáról, de biztosak vagyunk abban, hogy találsz benne új, hasznos információt. Netán más megközelítés révén is megerősíted tudásodat, tapasztalatodat.

Műsoraikat az ország egyre több pontján láthatjátok. Érdemes tehát követni a magazin adásait!

Melyek ezek?

Ünnepek utáni fogyókúra, testkontroll, évszak függő táplálkozás, népi- és természetgyógyászat, böjt, zsírégető mozgásformák, vitaminok és hiánybetegségek, mentális problémák és kezelésük, a hormonjainknak megfelelő táplálkozás, mozgásformák. Csak néhány téma abból, ami terítékre kerül a hetente vetített Élet/Mód magazinban, ahol szakemberekkel, orvosokkal, pszichiáterekkel, dietetikussal, sportolókkal beszélget az Élet/Mód magazin háziasszonya Lehner Henrietta és műsorvezető társa Varga Gyula, az Életfa Program hálózati vezetője.

Gyakorlati és praktikus tanácsok, bemutatók színesítik a negyven perces műsort, amelyet az Abaúj Televízió, illetve a Vajtó Produkció vadonatúj filmstúdiójában forgattak, illetve forgatnak. Az első néhány adás már műsorra is került, hogy aztán hetente térjen vissza aktuálisnál aktuálisabb témákkal.

Ha lemaradnál egy adásról, vagy szeretnéd többször is visszanézni, azt megteheted honlapunkon az alábbi elérhetőségen:

http://eletfaprogram.hu/index.php/mediaanyagok/videok

vagy a híradókhoz hasonlóan az Élet/Mód magazin youtube csatornáján.

Várjuk visszajelzésedet, véleményedet a műsorral kapcsolatban.

Várjuk ötleteidet, milyen témákat néznél, hallgatnál szívesen az Életfa Program küldetésével kapcsolatban, hiszen a megalapozott tudásunk egyik biztosítéka a folyamatos tájékozódás, tanulás.

Életfa Program

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok