Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A hónap Nahrin termékei júliusban: izo tea és a citromfű tea

Nahrin teakNyár van, ráadásul már az igazi tikkasztó nyár. 30 fok árnyékban, árnyék meg persze sehol. Ilyenkor jól tud esni egy-egy manapság oly népszerű jeges tea. Sokan némi lelkiismeret furdalással isszák, hiszen nem feltétlenül felel meg mindenben az egészséges táplálkozás kívánalmainak némelyik boltokban kapható termék. De ezért ne mondjunk le a hűsítő perecekről! A Nahrin alkalmazkodott a piaci igényekhez, pont ahogy szokott, és rögtön 2 lehetőségünk is akad a jeges élvezetekre! Milyen kívánalmaknak kell megfelelnie ezen italoknak? Gyorsan elkészíthető, hideg és nem utolsósorban finom. Nem mellékesen egészséges. Hát ezeket maximálisan teljesítik az általunk kínált italok. Instant italporok, pillanatok alatt elkészíthetők, fogyaszthatók hidegen-melegen egyaránt, nagyon finomak és természetesen egészségesek is. Hogy lehet ez?

Nahrin Izo teaIzo tea: a Nahrin talán legnépszerűbb és legelismertebb terméke, a „teák zászlóshajója”. Talán mindennél többet mond, hogy a világ egyik legnehezebb hegyi maratonjának tartott Swiss Alpine verseny hivatalos itala volt a közelmúltban. Népszerűsége töretlen a mai napig is, teának nevezzük, de igazán egy remek izotóniás ital. Nem véletlenül, hiszen fogyasztása fokozza a teljesítőképességet, fokozatos, egyenletes energiát biztosít a szervezet számára még fokozott terhelés mellett is. Szénhidrát tartalma gyorsan hasznosítható, élénkíti az izmok működését. Kellemes citrom ízű, tehát szívesen fogyasztja mindenki, emellett észrevehetetlenül biztosítja a szervezet számára szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Sportolók, fokozott fizikai igénybevételnek kitett személyek számára fogyasztása kiemelten fontos! Kálium tartalma valóban értékessé teszi, hiszen az egyik legfontosabb ásványi anyag, a fizikai terhelés pedig fokozott káliumvesztéssel is jár. Ennek pótlására tökéletes választás az Izo tea.

Nahrin Citromfű teaCitromfű tea: aki megkóstolja ezt az italt, menthetetlenül a rabja lesz. Már az ízével is hódít, a citromfüvet az ókori görögök és rómaiak is előszeretettel használták. Ráadásul egy róla szóló mondás is tartja magát a mai napig: a citromfű boldoggá tesz. A citromfű tea a testnek és léleknek egyaránt megnyugvást biztosít, ami a nyári forróságban és a kopogós télben egyaránt fontos. A XXI. század életformája gyakorlatilag a rohanás és a fokozott stressz. Ezt kiküszöbölni nem egyszerű feladat, de adjunk magunknak pár nyugodt percet, amíg elfogyasztjuk a teánkat, akár hidegen akár forrón és más színben ragyog majd a világ! Nyugtató hatású, segít leküzdeni az alvászavarokat (gyermekek esetén ez különösen fontos), gyomor és bélproblémák esetén is hatékony, oldja a hányingert, étvágygerjesztő, és a meghűlés tüneteit is enyhíti, ami pl. egy nyaralás esetén nagyszerű dolog!

Szeretnénk kiemelni, hogy a fenti italok mindegyike instant ital, tehát bármikor, bárhová könnyedén magunkkal vihetjük akár adagolva szárazon is, hiszen bármilyen vízben tökéletesen oldódnak. Ennek köszönhetően mi magunk szabályozhatjuk az ital ízét, hiszen az intenzívebb ízeket kedvelők többet adagolhatnak a vízbe, míg a lágyabb ízek rajongói ízlés szerint készíthetik el kedvenc italukat. Mert reményeink szerint, aki megkóstolja a hónap termékeit, annak gyorsan a kedvencévé válnak majd.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok