Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Sport és életmód - JUST BORÓKA KRÉM teszt a X2S csapat részvételével

Sport, életmód, JUST, BORÓKA KRÉM, teszt, X2S, csapatAz Életfa virág Mozgás szirmának lényege, hogy felhívjuk a figyelmet a mozgás fontosságára és szerepére a mindennapi életben. Immár három éve, hogy az Életfa Program és az X2S sportegyesület megkezdte együttműködését. Ennek keretében számos sportrendezvényen vettünk már részt, névadó szponzorok is lettünk. Végül, de nem utolsó sorban az X2S egyesült sportolói felvállalták a Just és a Nahrin termékek tesztelését a felkészülések, versenyek során. Ezekről a tesztekről írásos beszámolót is készítettek, melyet most honlapunkon is közzéteszünk.

Fontos megemlítenünk továbbá, hogy a Nahrin termékek közül az Isotea, az Artifit, a Narosan narancs és a Basico a Wessling laboratórium vizsgálatai alapján doppingmentesek. A Wessling a WADA hivatalos dopping bevizsgáló laboratóriuma.

 

JUST BORÓKA KRÉM - BEMELEGÍTŐ ÉS REGENERÁLÓ KRÉM

Sport, életmód, JUST, BORÓKA KRÉM, teszt, X2S, csapatA JUST svájci gyógynövénygyártó cég terméke, amelyet több komoly versenyen is teszteltünk, többféle sportágban. Nagyon kellemes illatú és állagú krém: nem túl nehéz, nem túl lágy. Mivel nem igazán intenzív, ezért a tapasztalat szerint 2 fontos feladatkörben alkalmazható jól: hosszabb versenyek, edzések, testmozgás előtti bemelegítés és pihenés, relaxáció, regeneráció.

Intenzív erőkifejtés esetén is alkalmazható, de ekkor egy hosszabb, intenzívebb bemelegítéssel kell segíteni a hatását. Hosszú távon ható krém, a tapasztalatok szerint 5-8 óra múlva is érezhető a hatása, ezért bemasszírozás után lehetőleg nem mossuk le 1-2 órán belül. A lemoshatóság a bemasszírozás erősségétől függ.

Igazából sportolás után fejti ki a hatását a nyugodtabb izmokon: fenntartja az izmok kissé magasabb hőmérsékletét, ezzel segítve a tisztulásukat, feltöltődésüket, illetve ennek segítségével az ízületeket is folyamatosan kényezteti.

Röviden: egy védő és pihentető, kiváló regenerációs hatással bíró gyógynövénykrém, amely sportolás közben is alkalmazható, amennyiben védeni és óvni szeretnénk izmainkat, ízületeinket.

Alkalmazás

• Kb. borsónyi mennyiséget gyengéden bedörzsölni a kezelt testrészen.

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok