Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MR. ÉS MRS. - EGY ESTE LINDÁVAL, CSABÁVAL ÉS VELÜNK

mr es mrs bp

Február elején a Budapesti Klubban Szabó Tomi tudatta velünk, hogy lehetőségünk van megnézni a MR. és MRS. előadását a budapesti Mikro Színpadon Verebes Linda és Pindroch Csaba szereplésével. Nagy örömmel vettük a lehetőséget, és március 20-án a Klubból 21-en látogattunk el a színházba.

Csaba már az előtérben is nagy szeretettel üdvözölt bennünket. Az előadás szórakoztató, hol felhőtlenül vidám, hol elgondolkodtató, hol szomorú, hol… szóval nagyon mai, nagyon időszerű volt. Úgy gondolom, mindannyian nagyon jól szórakoztunk.

Az előadás végén mi, „Életfások” még maradhattunk. Egy varázslatos világban érezhettük magunkat. Az elcsendesült színháznak külön atmoszférája van. Készültek közös fényképek a színpadon, ahol Csabáék jóvoltából mindent alaposan megnézhettünk, a nézőtéren és a kulisszák mögött is. Az öltözőben két csoportra oszlottunk, egyik felünk Lindával, másik pedig Csabával beszélgetett. Aztán sajnos már későre járt. Hazaindultunk.

mr es mrs szinpadon

Ha még nem láttunk volna minden titkos zugot, most jött el az ideje. A színház bejárata már zárva volt, ezért a hátsó kapun mentünk. Olyan útvesztőkön keresztül jutottunk az Andrássy útra, amit elképzelni sem tudtunk.

Hogy mi a véleményem erről az estéről?

Nagyon kellemes estét tölthettünk együtt így, huszonhárman, azt hiszem, kicsit mindannyiunkat megbabonázott a színház varázsa.

Köszönjük ezt a lehetőséget Verebes Lindának és Pindroch Csabának, valamint a gondos pontos szervezést Szabó Tamásnak!

Szeretettel:
Bacskai Ildikó
Életfa Delfinek
Budapest

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok