Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Forró nyár után őszi pezsgés

Kedves Olvasóm!

Ma MLM szakemberekkel beszélgettem, és a következőket mondták:

Ti mások vagytok, mint a többi hálózat. Nektek pontosan a programotok, a rendszeretek, az értékrendetek a különleges. Ilyen másnak nincs, ez a Ti legfontosabb erősségetek!

Őszi látkép

Elgondolkoztam. Valóban nincs máshol ilyen? Miért nincs? Nekünk miért van?

Most központi klub összejövetel van a budapesti képviseleten. Nagyon örülök, hogy kicsinek bizonyult az eddigi helyiségünk, és egy nagyobb előadóban tarthatjuk az előadásokat! Sokan eljöttek az ország különböző pontjairól, hogy együtt lehessünk, hogy tanulhassunk, hogy egészségesebben élhessünk. Annyi érték van bennünk, olyan sok tapasztalatot, élményt, jó hírt adhatunk át egymásnak: 20 éves magyar Nahrin-megoldást, 16 éves magyar Just-gondoskodást, 13 éves Életfa Program közös gondolkodást! Ez mind a miénk, a Tiéd és az enyém!

Kitől kaptuk mindezt? Egymástól, Tőled és tőlem! Legyünk büszkék rá!

Kaptunk egy rendkívül rossz állapotban lévő magyar egészségügyi kultúrát. Kaptunk rengeteg akadályt a „Szakma” részéről a természetes egészségőrzés megakadályozására. Megkaptuk azt, hogy nem szabad az ország lakosságának nyíltan a tudomására hozni azt, amit a termékeink valójában tudnak. És még sorolhatnám, hogy mi mindent kaptunk az immár két évtizedes magyarországi munkánk során.

Sajnos, a jog, a „Szakma” beskatulyáz minket, és azt szeretné, ha mi nem is lennénk. Az nem számít, hogy mi értünk ahhoz, amit csinálunk, az nem számít, hogy svájci termékeink csúcsminőségűek, az nem számít, hogy mi családok tízezreinek nyújtottunk eddig is segítséget az egészsége megőrzésében és visszanyerésében. Nekem úgy tűnik, csak az számít, hogy mi valakiket megfosztunk az extraprofit lehetőségétől.

De mi vagyunk és dolgozunk! Tisztán, becsületesen, értékteremtő módon! Sokan vagyunk, akik hiszünk a gyógyítás szabadságában, hiszünk abban, hogy személyes emberi jogunk megválasztani azt, hogyan gondoskodunk az egészségünkről, minden értelemben. Itt az Ember és a Család van a középpontban, és nem a profit!

Mi, először csupán néhányan, aztán több ezren rájöttünk arra, hogy igenis, el kell mondanunk másoknak is, hogy lehetünk ebben az országban is egészségesek. Az, amit eddig egészségügynek neveztünk hazánkban, produkált valamit: Nézd meg az eredményeket, és ítélj! Siralmas! (Nem én állítom, hanem a világstatisztikák igazolják az állítást, ezek a tények!) A véleményem: Ez nem egészségügy, hanem betegségügy! Mi is a cél?

Nem csak lehet, hanem KELL mást tenni, másképpen gondolkozni, és másképpen cselekedni! A megoldás nálunk van; nekünk van Életfa Programunk!

Ha nem lehet leírni az igazat, akkor el kell mondani. Ha nem lehet elmondani, akkor meg kell mutatni. Ha nem lehet megmutatni, akkor csinálni kell! Segíts Magadon, hogy másokon is segíthess!

A forró nyáron sokan „öntöztük” az Életfát, sokan tettünk azért, hogy ne száradjon el, hogy nőjön és terebélyesedjen mindnyájunk örömére. Élveztük ezt a munkát, örültünk, hogy együtt lehettünk, szépnek láttuk a világot körülöttünk. Ebben Te is benne voltál; köszönöm Neked!

A 20 éves Nahrin Hungária Jubileumi Találkozónk értéke felbecsülhetetlen. Adtunk és kaptunk! Szeretetet, barátságot, emberséget! Ott rájöhettünk: mi egy család vagyunk, méghozzá szerető család. Lehet, hogy többen túlzásnak találják ezt az érzést és kinyilatkoztatást, nem baj. Nekem azok a legfontosabbak, akik így éreznek. Velük tudunk nagyot alkotni, velük tudunk biztonságot adni a bizonytalanoknak.

A nyári találkozók, értekezletek, beszélgetések, kirándulások, a gyerektáborunk mind-mind színesítették az életünket, és erősítették az összetartozásunkat. Úgy érzem, jól előkészítettük az őszt, a pezsgést, az örömöket, a sikereket. Megvannak a céljaink, elkészítettük a terveinket, végre cselekedhetünk!

Tarts velünk, és nagyon jól fogod Magad érezni!

Életfa Terepfesztivált, Just és Nahrin termékbevezető konferenciákat, honismereti és kulturális rendezvényeket tartunk, a gyerekeknek szavalóversenyt hirdetünk, és nagyon sok új információt, tudást adunk Neked. Nem utolsó sorban, itt az egészségedet, a jót és a szépet, valamint az anyagi megbecsülésedet is megtalálod.

Mert nekünk Te vagy a legfontosabb!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok