Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

… bohó gyermek volt …

Kedves Olvasóm!

Olyan nehéz elhinni, hogy a programunk már 13 éve működik és fejlődik töretlenül!

Mert lehet, hogy a forgalom vagy az aktivitás időnként meg-megcsuklik, az Életfa Program sohasem! Minden évben képesek voltunk és vagyunk adni újabb értékeket Neked, és Rajtad keresztül sok-sok családnak. Ez büszkeséggel kell, hogy eltöltsön Téged, mint ahogy engem is!

Életfa Program, nagycsalád, érték, minőség, aktív, életmód, egészség, törekvés

Ugye mekkora érték a mi országunkban egy ilyen biztos program? Egy biztos hely, egy biztos nagycsalád! Mi Veled törődünk, mi Téged tanítunk, azért, hogy Te is taníthass másokat: gyerekeket és felnőtteket. Miért?

Mert nagyon kevés olyan hely van az országban, ahol az Életet tanítják, ahol az embereknek minden egyes nap a jobb életminőséget kínálják fel.

 

Mindezt a magunk erejéből tesszük! Minket senki nem támogat anyagilag, mi 13 éve tudatosan keressük azokat az együttműködő partnereket, akikkel szakmailag hiteles munkát végezhetünk az élet szinte valamennyi lényeges és pozitív területén.

A mi együttműködő partnereink az ország valós értékei!

Mi hosszútávon gondolkodunk, minket nem lehet leváltani. Ebben rejlik a mi erőnk! Érezd Te is ezt az erőt, hiszen részese vagy! Mi stratégiákban gondolkozunk, nem pedig rövidtávú sikertervekben. Nekünk van küldetésünk, ami szerint éljük a programunkat, és van jövőképünk, ahova el fogjuk juttatni a nemzet lakosságát.

Bízhatsz bennem, bízhatsz bennünk, mert mi a döntéseinket a több mint egy évtized alatt kialakított értékrendünk szerint hozzuk meg!

Tudjuk, hogy mik az erősségeink, és tudjuk, miben kell fejlődnünk. A legfőbb erősségünk a szakmai kapcsolati rendszerünk! Nagyon kevés értékesítési hálózat rendelkezik ehhez hasonlóval. Minden tevékenységi területünk megbízhatóan fejleszthető, mert ott vannak a hozzáértő tudósaink és mestereink. A fejlesztés, a fejlődés pedig mindig magasabb életminőséget eredményez.

A leggyengébb pontunk a kellő aktivitás hiánya, csökkenése. Itt nagyon sok a teendőnk! Meg kell ismernie mindenkinek, hogy mi jó valójában neki: Várni arra, hogy majd más megoldja az ő problémáit, vagy pedig hozzákezdeni a megoldás végrehajtásához. Az idő könyörtelen, a várakozást is, és a cselekvést is díjazza. Csak nem egyformán! Megfizetteti Veled a várakozás, a csodavárás árát, a cselekvésért pedig Neked fizet. Melyik a szimpatikusabb Számodra?

Légy aktív, cselekvő, alkotó, értéket teremteni akaró és teremtő ember!

Erre kérlek! Hidd el, boldog leszel! Ezt mindazok tanúsíthatják, akik eszerint élnek itt az Életfa Programban. Nálunk van lehetőséged arra, hogy valaki legyél, hogy büszke legyél Önmagadra, hogy büszkék legyenek Rád a barátaid! Tudod, mekkora érték ez?! Ha jól érzed Magad velünk, ha tetszik valami, ha segít Neked valaki vagy valami, oszd meg másokkal is az érzéseidet! Vidd a jó hírt, add tovább az Életfa Program üzenetét és értékrendjét! Oly kevés ilyen tiszta és biztonságos hely van a Földön!

Ajándékozd meg a környezeted a prémium minőségű Nahrinnal, Justtal és az Életfa Programmal! Mondd el lelkesen, hogy Te miért szereted, függetlenül attól, hogy akarsz-e nálunk pénzt keresni, meggazdagodni, vagy sem!

A nagykövetünk lehetsz, felhatalmazlak rá, és örülök, ha elvállalod!

Nálunk, velünk mindent elérhetsz, csak szólj! Kérd a segítséget! Nem számít, hány éves vagy, nem számít az sem, hogy most hogyan élsz. Egy a fontos: Mi akarsz?! Ha tudod, hogy mit akarsz elérni az életedben, akkor a sikeres kezdéshez elég, ha hiszel bennünk, a programunkban, és a célodnak megfelelő a hozzáállásod!

Mitől lesz emlékezetes 2013?

Ez az év a Just Újrabevezetés Éve!

Sokkal többet tudhatsz meg a Justról, mint eddig bármikor! A februári konferencia után májusban eljön hozzánk tanítani a Just export vezetője, Olympiada G. Starnberg. Találkozz vele, kérdezz tőle, a lehetőséged meglesz rá!

Most ünnepeljük a Nahrin magyarországi bevezetésének 20. jubileumi évfordulóját!

Ez szintén egy fantasztikus szám! Áprilisban rendkívüli élményekben lehetett részed a LX. Életfa Konferencián. Megismerhetted a Nahrin történelmét eseményekben, évszámokban és gondolkozásban.

Június 22-én pedig egy csodálatos Nahrin jubileumi országos családi találkozó résztvevője lehetsz Tatán! A hangulat óriási lesz! Készülj rá, és örülj velünk együtt!

Ebben az évben új kommunikációs eszközöket építünk be a rendszerünkbe. Lehetővé tesszük, hogy minden érdeklődő megismerhesse, megtanulhassa a használatukat. A honlapunk továbbfejlesztése mellett a hírlevél-küldő szolgáltatásunk színvonalát is emeljük, valamint beindítottuk a Facebook felületünket is. Már most említésre méltó az aktivitás, és ez várhatóan rohamosan nőni fog.

Segítséget kívánunk nyújtani minden Életfásnak abban, hogy ne féljen az Internet világától, tanulja meg célirányosan alkalmazni a saját örömére, az életminősége javítására.

60. születésnapomra a lányoméktól kaptam egy fényképalbumot az életemről, amelyben Ady Endre „Mesét mondok” című verséből szerepelt ajánlásként egy rövid idézet. Nagyon szép, szinte könnyeket fakasztó. Elgondolkoztam. Lehet, hogy én így állok hozzá a mi programunkhoz?

„ … Bohó gyermek volt; álmodozva,

Vágyón kezdé az életet,

Szivében vágyak lángja égett...

- Róla mesélek most neked.

Ha láttad volna, mint ölelte

Karjával a világot át,

Megszántad vón' szegény rajongót,

Ki semmiért mindent od'ád!

 

Mindent! Hiszen szivének kincse

Volt gazdagsága, mindene!

Dobogott, vágyott, égett e szív,

Százhangu dallal volt tele. …”

 

Kívánom, érezz Te is ilyen bohó gyermekként az életed iránt! A fenti sorok között megtalálsz minket, az Élet Csillagát!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok