Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A „LEGNAGYOBB HITEL”

tatai talalkozo

Kedves Olvasóm!

Tudsz róla, hogy már felvetted a „Legnagyobb Hitelt”? Igen! Akkor, amikor megszülettél! Ez pedig nem más, mint az Életed!

Hogy mire használod, az Rajtad múlik. Használhatod jóra, rosszra, semmire sem. Viszont azt tudnod kell, hogy ezt nem örökbe kaptad, ezt vissza kell fizetni. A fizető eszközöd: a napjaid. Itt nem bújhatsz ki a fizetési kötelezettség alól, behajtják Rajtad! Az is igaz, hogy jó befektetésekkel meg tudod hosszabbítani a futamidőt. Ha jól gazdálkodsz, akkor tovább élsz!

Szerinted mire kapod a születésedkor ezt a hitelt? Megmondom.

Arra, hogy megvásárolhasd rajta a „Boldogságod”.

Mindenki a sajátját, és nem másét! Ezért azt javaslom, hogy ne kótyavetyéld el a napjaidat! Arra költsd, ami a boldogságodhoz visz közelebb! Mi segítünk Neked ebben, hiszen nekünk is ez a célunk a mi befektetéseinkkel. Mi biztosítjuk Neked azt a növekedési környezetet, ami támogat Téged, és megvéd az irigyeidtől, az elleneidtől. Vigyázz, ne ragadjanak ki közülünk, mert akkor nem tudunk támogatni, nem tudunk megvédeni!

Húszéves vagy, talán harminc? Mire van szükséged? Olyan munkára, ahol akkora lehet a jövedelmed, amekkorát csak elbírsz képzelni?

Gyere, köztünk a helyed! Segítünk!

Negyvenéves vagy, talán ötven? Biztonságra vágysz? Szerethető, munkára? Egészséges családra?

Gyere, köztünk a helyed! Segítünk!

Hatvanéves vagy, talán több? Nem akarod, hogy leírjon a társadalom? Megbecsülésre vágysz? Értékteremtésre? Vágyaid beteljesítésére?

Gyere, köztünk a helyed! Segítünk!

Lehet, hogy azt hiszed, ez csak „szöveg”, ilyen nincs is! Nos, ebben az esetben valóban nincs ilyen lehetőség a Számodra. Fizess úgy a napjaiddal, ahogy gondolod! Tudod, Számodra az van, amiben hiszel. Azt veszed meg a hiteledből, amire gondolsz.

A gondolatnak teremtő ereje van!

Mi tizenöt éve hiszünk abban, hogy nekünk egy jobb élet jár. A gondolataink megteremtették az új évezred országos egészségőrző programját, az Életfa Programot.

Ezt a programot nem kaptuk senkitől sem. Még csak nem is választás alapján lett a miénk. Megteremtettük! Miből? Belőlünk, a gondolatainkból! Abból a sok ezer értékből, ami bennünk van, a „Legnagyobb Hitelünkből”, az Életünkből. És most hívunk Téged, kérd a segítségünket, hogy velünk lehess, hogy velünk lehessenek a szeretteid, az ismerőseid!

Mert minél több ember van egy gondolaton, annál nagyobb a teremtő erőnk!

Teremtsünk egy egységes, egészséges, boldog magyarságot!

„Itt az idő, most vagy soha!” (Petőfi Sándor)

Mutassuk meg, hogy képesek vagyunk rá! Először a gondolatainkban, azután a lelkünkben és végül a tetteinkben! Mert képesek vagyunk rá!

Mi egyesítők vagyunk, nem megosztók!

Mi elfogadjuk a gondolatok és a lélek szabadságát, amivel megteremthetjük az egész Földet átölelő egységes magyarságot!

Ne földrajzi országhatárokhoz ragaszkodjunk, hiszen azok állandóan változtak az évszázadok folyamán! A magyarság érzése, nagyszerűsége nem lehet politikai és hatalmi ügyeskedések haszonélvezője vagy áldozata! Teremtsük meg a gondolataink és a lelkünk Nagy Magyarországát!

Mekkora ez az ország? Határtalan! Benne élünk és halunk, tanulunk és tanítunk. Velünk vannak élők és holtak! Elődeink és utódaink!

Vigyázzunk hát az értékeinkre, a kincseinkre, életünk és nyelvünk tisztaságára, a magyarok hitére és biztonságára!

Vigyázzunk egymásra!

Június 20-án óriási ünnephez érkezünk. Az Életfa Program eddigi legnagyobb ünnepéhez: a

15 éves Országos Jubileumi Találkozóhoz.

Ha magyarnak érzed Magad, és hiszel az egészséges országunk, a jó életminőségünk megteremtésében, akkor eljössz közénk!

Én ott leszek! Várok Rád!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok