Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

A mi egész életre szóló választásunk

Schmidt Ferenc Igazgató Úr

Ebben az évben sok család számára sikerült a „szürke” januárt „ezerszínűvé” változtatni. Kik jártak jól vele? Úgy érzem, hogy nem csak én!

A mi „varázslatunk” nem varázspálcával történik, nem is a virtuális világban, hanem általunk, itt, e „lángoktól ölelt kis országban”, a hazánkban.

Azért tettük ezt, mert hisszük, hogy minden hónap lehet gyönyörű, még akkor is, ha a csillogó-villogó december után következik. Azért, mert tudjuk, hogy az időnk telik, és egyetlen olyan esélyt sem szabad pazarlóan elszalasztani, ami boldoggá tehet minket.

Hogyan sikerült ezt megtenni? Úgy, hogy nagyon akartuk! A fejünkben eldöntöttük, és megvalósítottuk. Tudtuk, hogy nem vagyunk egyedül a szándékunkkal, és együtt cselekedtünk. Közös gondolkodás, közös tett és közös siker. Ez az Életfa Program!

Mit is csináltunk tulajdonképpen? Semmi különöset! Együtt voltunk, mert együtt lenni jó. Együtt alkottunk, szerveztünk, mert értéket teremteni nagyszerű. Együtt szórakoztunk, mert sokkal jobb a barátok között. Együtt terveztünk, mert vannak óriási közös álmaink, amiket nem adunk fel senki és semmi kedvéért! Az álmaink a mieink, a mi kincseink, és értékeket fogunk belőlük teremteni a saját magunk, a családunk és az országunk számára.

Így indítottuk 2014-et, az Életfa Program Választási évét. Milyen is a mi választásunk?

Kompetenciája az, ami az ember számára a legfontosabb; az egészség és az életminőség, azaz maga az Élet!

Élhetsz-e úgy egészségesen, hogy az életminőséged egyre romlik? Élhetsz-e úgy magas minőségű életet, hogy az egészségi állapotod egyre romlik? Mennyit ér az életed egészség nélkül, rossz életkörülmények között?

A választás szabadsága, a szabadság választása

Miért válasszunk? Mert választani jó, mert választani szabad! Ha élsz a választás szabadságával, akkor a szabadságot választod! Ha nem élsz vele, akkor más választ Helyetted, és más dönt a Te és a szeretteid sorsáról.

Miért van szükség most a választásra? Mert eddig sajnos nem választottunk teljes felelősséggel ezeken a területeken. Ha kételkedsz a szavaimban, akkor nézd meg az ország egészségügyi helyzetét!

A mi választásunk egy egész életre szól!

Az első nagy kérdés: Fontos-e Számodra a saját és szeretteid egészsége annyira, hogy tégy is érte? Választhatod az IGEN-t is, és választhatod a NEM-et is. Azt tudd, ha nem „mégy el a szavazásra”, akkor is választottál: a NEM-et!

Ha fontos, akkor azt tudnod kell, hogy a voksod nem négy vagy öt évre szól, hanem az egész életedre. Viszont minden egyes nap bizalmat kell szavaznod a választásodhoz. Ezt csak Te teheted meg!

A második nagy kérdés: Fontos-e Számodra az, ahogyan Te és a szeretteid élnek? Ha IGEN, akkor társas ember vagy, a Számodra is érték az, ami a magyarok többsége számára az: a család. Ha NEM, akkor nem érdemled meg a társaid, szeretteid bizalmát, ezért célszerű egyedül élned az életed. Ettől még nem vagy rossz ember, mindössze magányos leszel.

A mi választásunk összehoz!

Azt tudnod kell, hogy a Te egészségügyi ellátásod szempontjából egyáltalán nem közömbös az, hogy a társaid egészségesen élnek-e vagy sem. Minél több egészségtudatos társad van, annál több erőforrás jut a gyógykezelésekre, az egészségügyi ellátásokra. Tehát mindnyájunk közös érdeke az, hogy mindannyian tegyünk meg mindent az egészségünk megőrzése érdekében. Ez a közös érdek az, ami összehoz és együtt-tart minket!

Legyünk mi, magyarok az elsők!

Sajnos szégyenkeznünk kell akkor, amikor az egészségügyi világstatisztikákra tekintünk. Országunk lakossága az egészségügyi adatok tekintetében a legrosszabbak között foglal helyet.

A Harmadik nagy kérdés: Fontos-e Számodra az, hogy a magyarok a leginkább egészségtudatosabbak közé emelkedjen a világrangsorban? Ha magyarnak érzed Magad, és ezt tettekkel is akarod bizonyítani, akkor a válaszod IGEN. Ha úgy gondolod, hogy Számodra mindegy a nemzetünk megítélése ezen a területen, akkor választhatod a NEM-et. Viszont ebben az esetben etikátlan dolog úgy érezned és azt hangoztatnod, hogy Te igaz magyar vagy.

Az Életfa Program nem ígérgetés, hanem megoldás!

Óriási tudás és tapasztalat áll mögöttünk. Mi nem ígérünk olyat, amit ne működtetnénk közel másfél évtizede, sok ezer magyar család nagy megelégedettségére.

Mindezt egy jelképes Életfa Választási Csokorban nyújtjuk át Neked:

Fogadd bizalommal az Életfa Virág 12 Szirmát!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok