Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

A magyar értékek

magyar, érték, Életfa, honismeret, ország, büszke, útAz örömmel elvégzett munkánk eredménye bennünk van, a fejünkben, a szívünkben, a lelkünkben. Ennyivel gazdagabbak lettünk, ennyivel több lehetőség nyílik meg előttünk az új évben. A fontos: Ne álljunk meg, és ne csukjuk be szemünket! (Mert, ha ezt tesszük, akkor bizony gazdagság ide, lehetőség oda, a gyümölcsöt más fogja szüretelni.)

Hogy érzitek: gyorsan elrepült az esztendő? Mire volt elegendő? Remélem, nem csak sopánkodásra, nem csak bosszankodásra, nem csak álmodozásra, hanem saját céljaitok elérésére is. (Ez elég „hivatalosan" hangzott, bocsánat!) Mindössze azért írtam le ezt a gondolatot, mert az idő ugyanannyi volt mindenki számára. Annyi panaszt hallani, hogy másoknak mennyivel könnyebb, hogy milyen tisztességtelen a másik, mennyire kapzsi a másik,...

Miért nem azzal foglalkozunk, amiből mindenkinek egyformán jut: az IDŐVEL? (Itt aztán Te vagy a leggazdagabb!) Jól bántál vele? Megbecsülted? Szereted és tiszteled, hiszen ez csak a Tiéd? (Ha ugyan másra nem bízod!) Mire használtad? Hol az eredménye?

Nos, ebben az évben is kapunk jó sok időt. Megkérlek Titeket, hogy keljetek fel korán, és élvezzétek az életeteket.

Csodálatos év vár ránk! Folytatjuk a megkezdett munkát, és Honismereti, Üdülési programjaink során új adatbázist alakítunk ki, ahova bekerülhetnek országunk értékei, legyen az történelmi, kulturális, néprajzi, stb. kincs. Tegyük ismertté közösen, egyetértésben, hogy mitől magyar a magyar, és töltsön el minket büszkeséggel, hogy itt élhetünk, ebben a gyönyörű országban, a múltunk féltő ölelésében!

Nekünk kék az ég, nekünk zöld a fű, minket éltet eső és napfény. Lássuk meg a CSILLAGOT itt lenn, a földön is, hiszen azt már valaki lehozta nekünk az égből! És mi mégis, mennyi ilyen CSILLAGON taposunk, egymásra acsarkodva. Csodáljuk a hegyeket, gyönyörködjünk a rónaságban! Hallgassuk a magyar szél énekét, halljuk meg a regéket, emeljük fel a lelkünket! Énekeljük tiszta lélekkel a legszebb dallamot, fáradhatatlan szívünk dobolja hozzá létünk ritmusát!

Jó itt élni? Jó magyarnak lenni? Ha a válaszod IGEN, akkor tudd, ez az IGEN kötelez. Ápolnunk kell a tradíciókat, és akkor újabb CSILLAGOKAT hozhatunk le erre a helyre.

Amennyiben szeretnétek részt venni ebben a felemelő munkában, kérlek, jelezzétek nekem, és elindulunk ezen a gyönyörű úton. Azt tudnotok kell: Erre az útra mindenki rátérhet, aki mások magyarságát „testvérként" értékeli.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok