Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

SZUSZ-szant a Gyerek Klub!

 szagyk

Igazán izgalmas napot töltöttünk az elmúlt hét végén Debrecenben. Nem kis dologra készültünk, a 20 éves Just Hungária Jubileumi Találkozó gyerek programjának lebonyolítására! Bár az Életfa gyerek Klub 8 éves történetében nem ez az első rendezvényünk, ahová sok-sok gyermeket vártunk az egész országból, még is nagy izgalommal tervezgettünk, egyeztettünk Gálné Anitával és Kecskésné Ildikóval.

Anitával és az elsőként érkező gyerekek segítségével feldíszítettük, kicsinosítottuk a sátrunkat, ami így sokkal hívogatóbb, vidámabb lett.

Mivel a „szabadidős” programokkal nem volt dolgunk, hiszen azt a TorTúra csapatverseny keretében megoldották kollégáink, nekünk a pihenés, a kreatív feltöltődés időszakát volt hivatott színessé tenni. Mind a hárman kevertünk-kavartunk és mértünk, majd teszteltünk, és előkerültek a hozzávalók (alapanyagok):

  • 10kg liszt
  • 1,3kg fonal vegyesen
  • 200 lufi
  • 100 szívószál
  • igény szerint mozgószem, ragasztó, olló, gyöngy.

Ezekből az összetevőkből készült a szombati menünk, a szívószállal kötött karkötő, a stresszlabda vagy lisztlabda (remélem vasárnap nem azért csuklottam, mert a hazavitt labdákkal történt esetleg valami kis hiba éppen a szobában:)).

Mint azt már megszokhattuk, nem volt hiány a helyben kitalált ötletekből sem, fontak, csavartak ragasztottak a Szusz-ban megjelent gyerkőcök. Zavaró tényező az eső lehetett volna, ami sajnos egész napunkat befelhősítette, de a jókedvünket nem szegte.

Tudtátok, hogy esőben trambulinozni sem lehetetlen, és milyen érdekes!

A csillámtetoválós lányok sem unatkoztak, folyamatosan készültek a delfinek, pillangók, szívecskék stb. Innét üzenem, hogy az enyém még mindig meg van!

szagyk 1

A munka egész nap zajlott a Gyerekszigeten, ahová néha a szülők is lepihentek és bekapcsolódtak a fonásba, lufi töltögetésbe.

A nap végére egy porszemnyi anyagunk sem maradt, ami most csak azért nem volt baj, mert mennünk kellett készülni a Gála programra. Úgy gondolom ott sem unatkoztak kis gyerekklubosaink, hiszen egy szem „helyén ülő” emberkével sem találkoztam. Volt, viszont aki nem akart hazamenni.

Köszönjük a gyerekeknek és természetesen szüleiteknek is, hogy ismét ránk bíztak benneteket, hogy velünk töltöttétek ezt a szép napot! Várunk titeket legközelebb is!

Vargáné Marika
Gyermek Team

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok