Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AZ „ÉREZD A RITMUST!” TÁNCVERSENYEN JÁRTUNK…

Dimenzio tanccsoport

Novemberben egy izgalmas rendezvényen vett részt csapatunk. Az Életfa Program megrendezte az „Érezd a ritmust!” táncversenyt, amire vezetőnk minden csoportunkat benevezte.

Nagy izgalommal néztünk elébe, mert ez volt első megmérettetésünk. Korán kellett kelnünk, mert 7 órakor indult a buszunk. Ezért az odafelé út csendben, a kisebbek esetében alvással telt.  Időben érkeztünk, kényelmesen készülhettünk fel, arcfestés, öltözés.

A verseny drukk egyre fokozódott, és egyszer csak megnyitották a rendezvényt. Az Igazgató Úr és egy nagyon kedves hölgy, aki nem beszélt magyarul, kedves szavakkal bátorított minket. Bemutatták a háromtagú zsűrit, és elkezdődött a verseny!!!! De hála a családias légkörnek és a barátságos buzdításnak, már nem is izgultunk.

A szakmai zsűrinek mindenkihez volt egy-két kedves szava, de a hibákra is felhívta a figyelmet, mi az, amire oda kell figyelnünk, mit kell jobban csinálnunk. Észre sem vettük, és már mindenki túl is volt a táncokon, jött az eredményhirdetés.

A zsűri mindenkit jutalmazott, ezüst és arany fokozatokat és különdíjakat adott. A két kis csapatunk ezüst fokozatot, míg a nagyok arany fokozatot és különdíjat is kaptak. Nagy örömünkre vezetőnk, Thier Anita is különdíjat kapott a koreográfiákért és a jelmezekért. Nagyon boldogok voltunk az elért eredményekkel és jól estek a dicsérő szavak is.

A verseny után megvendégeltek minket szendvicsekkel és tortával. Még csoki szökőkút is volt. Délután kreatív foglalkozás volt, ahol üveget festhettünk és karkötőt készíthettünk. A különdíjasok a nagyszínpadon is felléphettek, megmutathatták magukat a konferencia összes résztvevőjének.

Nagyon jól telt ez a nap.  Köszönjük a meghívást és a gazdag vendéglátást!

Nagyon várjuk a következő évet, amikor újra részt vehetünk valamilyen megmérettetésen, és találkozhatunk újra a kedves vendéglátóinkkal.

Binder Vanessza
Dimenzió Tánccsoport

További képek a versenyről: "Érezd a ritmust" táncverseny képei

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok