Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Miskolci Központi Életfa Nahrin Főzőklub – Séf: Ágoston Tamás

mk20160209Igazán szép létszámban voltak jelen a Nahrin főzőklubunk alkalmával klubtagjaink. Talán újrafogalmazhatjuk a mondást: Aki szereti a hasát, rossz ember nem lehet. :) De, fontos, hogy olyan élelmiszerekkel táplálkozzon, melyek valóban a test egészségét szolgálják. Az étkezés szükséglet, de egészségesen és táplálóan étkezni nem könnyű feladat. Ebben kapunk szakmai segítséget az Életfa Program szakembereitől. A főzőklub menüjét Starkné Szabó Eszter vezető dietetikusunk állította össze. Az ízek elővarázslásáról és az ételek megvalósításáról Nahrin séfünk Ágoston Tamás gondoskodott. A végeredmény: Egészséges ételt is lehet finoman elkészíteni. De nézzük mi is történt a klubban.

Az Életfa Program Bemutatót Szilágyi Ildikó tartotta. Mi fontos az életben? Erre a kérdésre kerestük a választ közösen. Sok dolog előkerült, az egészség, a szeretet, a család. Könnyen ráismerhettünk, hogy ezeket megtalálhatjuk az Életfa Program szirmai között. Hogyan biztosítja nekünk ezt a programunk és milyen lehetőségein vannak, erről is kaptunk információt. A hónap fő témája szerint a Magnézium, a Halolaj és a Lábvonal termékek is szóba kerültek.

Szívbarát menü a Miskolci Központi Életfa Nahrin Főzőklubban:

A levesünk egy sárgarépa krémleves volt melyet növényi tejszínnel készítettünk el. Az ízesítéshez Nahrin tengeri alga, Nahrom és Zöldségleves fűszereket használt séfünk Tamás. A főétel a szív-és érrendszer védelmében omega zsírsavakban gazdag tengeri hal volt. A halat paradicsommal és kölessel tálaltuk. A fűszerezéshez Nahrin citromos borsot és bazsalikomot, curryt is használtunk. A köles rendkívül jó cinkforrás is. Igazán jó ízeket és kímélő ételt tudtunk így megmutatni, hogy hogyan lehet egészségesen étkezni, de mégis finoman.

mk20160209 1

A Nyitott Szponzori előadásban Hegyi Gyöngyi beszélt nekünk egy érdekes párhuzamról. Mit is jelent a szív? Mire asszociálnak, az emberek mikor ránéznek egy szívet ábrázoló képre? Mit is jelent a szív motívum? Mit jelent a szeretet és a közösség az Életfa Programban? Ezekre a kérdésekre kerestük a válaszokat trénerünk irányításával. A megoldás bennünk van és rajtunk áll, hogy megtaláljuk-e a helyünket az Életfa Programban.

Szeretettel:

Varga Gyula hálózati vezető

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok