Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

emk jelentkezes

A+ A A-

Újragondolt főzőklub Budapesten

ufb

2018. a pozitív változás éve volt az Életfa Programban. Sok területen indult változás, szökkent szárba ötlet. Nem volt ez máshogy a budapesti főzőklubban sem. Az év utolsó 2 hónapjában igyekeztünk a főzést még közelebb hozni a klub látogatóihoz, interaktív módon megmutatni, hogy rövid idő alatt is finomabbnál finomabb fogások készíthetőek a Nahrin konyhai termékeivel.

Folytatva az irányt, 2019-ben igyekszünk olyan innovatív főzőklubokat szervezni, ami személyesebb jellegű, közelebb hozza az embert az étkezés kultúrájához, amitől a táplálkozás élmény alapúvá válhat és egyben közösség teremtő ereje is lesz. Mindezt könnyen kivitelezhető, lebonyolítható formában és hasznos, az értékesítést támogató programként.

ufb 3

Már az első alkalommal fantasztikus évindító főzőklubunk volt január 16-án Budapesten.

A hónap témájából indultunk, részletesen elemeztük a magyarok egészségi mutatóit, majd megbeszéltük mi milyen arányban lehet felelős a problémák kialakulásáért és természetesen szóba került a prevenció is.

"Az egészségét az ember teremti és éli meg..." ;-)

Ezután, amíg készült a fűszeres édesburgonya leves, Berecz Ildikót kérdezgettem arról, kitől tanult főzni, hogyan-kivel főz otthon, milyen alapanyagokat használ. Szórakoztató, barátságos, emberközeli interjú készült, ahol szó esett legújabb "szerelméről" az indiai konyháról is.

ufb 1

Ebben a hónapban kiemelt figyelmet fordítottunk a Kurkuma kapszulánkra, mely szinte az összes magyarországi népbetegség prevenciójában "bevethető" és természetesen nem maradhatott ki a menüből a Curry fűszerünk sem.

Második fogásként, a rostfogyasztás népszerűsítése érdekében zabtortával készültem, ami pillanatok alatt elkészíthető, cukormentes fogásként kerülhet az asztalunkra.

Meglepetésként pedig fantasztikus desszertekkel kápráztatott el bennünket Podhorszki Jolcsa, akitől még az egészséges gumicukor receptjét is megtanulhattuk.

ufb 2

Fantasztikus délután volt!

Szívből köszönöm a résztvevők figyelmét, érdeklődését és aktivitását!

A következő alkalmat február 13-ra tervezzük, amikor Petróczi Adrienn lesz a vendégem és mesél arról, hogyan lehet megoldani a főzést 3 gyerek mellett illetve megmutat nekünk olyan forrásokat, ahol igazán minőségi alapanyagokat tudunk a főzéshez beszerezni. Természetesen a kóstoló sem marad el!

Kíváncsian várom és várunk Téged is szeretettel!

Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok