Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Hogy a nyarad boldog legyen!

bny

bny 1Nehéz napokat élünk, igaz? Tombol a nyár! És bár mi, akik ezen az éghajlaton élünk, tudjuk milyen, mégis, az utóbbi napok tartós hűsége, és az egymást követő frontok, bizony, kimeríthetnek.
Akarod, hogy "felhőtlen" legyen a még előtted álló nyári időszak? Hogy ne nyomjon le a forróság? Hogy 40 fokban is legyen erőd?
A Nap hőfokát ugyan nem tudom neked lecsavarni, de el tudom mondani, én hogyan élem túl, sőt, hogyan élvezem ezt az időszakot, milyen stratégiám van a forró napokra.

ISZOK!
VIZET! Testsúly 10 kg-onként 3 dl-t, de ilyen napokon inkább a másfélszeresét. És nem jég hideget! Ugyanis a hideg folyadék extra energiát von el, mert a gyomrodnak fel kell melegíteni. Én meg így nem pocsékolom az erőm. Egy kis Just Citrom- vagy Narancs aromát teszek bele, nekem így tökéletes, de egy enyhe limonádé is isteni, egy picurka sóval....Igen, nem tévedés, sóval! Ne ijedj meg, szinte észrevehetetlen, de a verejtékezés ellensúlyozására nagyon hasznos most! De itt van készen az én izotóniás, ásványi anyag tartalma miatt szinte infúzióként működő IZO TEÁM! 3 dl vízhez 1 csapott evőkanállal teszek. A múltkor meg, tea fagyit készítettem belőle: 1 dl vízhez 1 evőkanálnyi porból. Tudod milyen fincsi volt? Az IZO TEA verhetetlen a hűség elviselésében! Félelmetesen működik!

ESZEK.
A husikat elteszem hűvösebb napokra. Most van itt az ideje az akár egész napos gyümölcsözésnek. Dinnye!
Azt javaslom, hogy a jó kis, egyébként tipikusan téli , magyaros ennivalókat most hanyagold, csak úgy, mint a bő zsiradékban sütött, bundázott ételeket. Ezek is, mint a hús, a töltött káposzta, kolbászok és társaik MELEGÍTENEK! És nagyon, nagyon megterhelnek.
Kell az nekünk? Ugye nem? Ezek helyett egy jó lecsó? Egy finom kis zöldségleves? Gyümölcsleves? Ezekhez én a NAHRIN ZÖLDSÉGLEVEST és a NAHROFIT VANÍLIÁT, KÁVÉT használom.
A Zöldségleves önállóan is fantasztikusan finom, szinte üdítő, de ha egy pici vízben megpárolt zöldséget felöntesz forró vízzel, (már nem fűzöd tovább!) és ezzel ízesíted, levesbetétnek meg úgy, ahogy a családom kedvencévé vált, egy kis sajtot kockázol bele, megérted miért is ajánlom! Pillanatok alatt kész, és mennyei…
A Nahrofitok is kényelmükkel, finomságukkal varázsolnak el. Egy kis víz kell csupán, vagy a Nahrofit Vaníliához egy kis idénygyümölcs (a beleturmixolt gyümölcsök mennyiségétől függően shake helyett akár leves is lehet), és kész is az energiát adó, tápláló, frissítő, a súlyodra is vigyázó folyékony ennivaló úgy, hogy közben nem főttél te meg a konyhában.
Én mindig jól érzem magam, mikor ezeket fogyasztom. Nem csak a testem, de az eszem is azt mondja, jót teszek velük magamnak, és a szeretteimnek, nagyon!
Mit szólsz?

PICIT TARTALÉKRA KAPCSOLOK.
Nem ilyen napokra teszem a nehéz edzéseket. Fizikailag jobb visszahúzódni. Vigyázni kell a szívünkre, nagy teher neki a hűség… Hozzáteszem, a Q10 OMEGA 3, SARKI GYÖKÉR és társai nálam mindennapos vendégek. El se tudnám már képzelni a napjaimat nélkülük. És ha akarom, ha nem, megkérdőjelezhetetlenül érzem a hatásukat, az erőt, a koncentrációt, a vitalitást!

NAPOZOK.
Igen. Ma is napoztam, de csak 10-ig, elszopogattam egy OXYDEFENSE rágótablettát belső fényvédelem gyanánt, és védtem magam a 30 faktoros JUST NAPTEJEMMEL. Ezzel a védelemmel, és effektíve kevés napozással is gyönyörű a színem. Isteni volt lubickolni a napban, éreztem, hogy erőt ad. Imádtam!!! Csak úgy, mint a napfürdőzés után a JUST NAPOZÁS UTÁNI TESTÁPOLÓ semmivel össze nem hasonlítható, szinte jegesen hűsítő, és bőrszépítő hatását...
„A minőség a mennyiségben rejlik.” Ezt Paracelsus mondta, de én is hiszem és vallom, ráadásul ez a napozásra is vonatkozik. Ez a téma, a napozás, aki ismer, tudja, szenvedéllyel tölt el, vissza kell fognom magam, hogy ne zúdítsam Rád, mennyire fontosnak tartom, hogy vigyázz! Ha érdekel, keress, és szívesen megosztom veled, miért, mire, és hogyan vigyázz! Tuti tippjeim vannak ám:)

bny 2FÜRDÖK.
Most nem a tisztálkodásra gondolok, persze. És nem is a tengerben való lubickolásra, bár hamarosan abban is lesz részem. 
Akik ismernek, tudják, imádok élni a kádfürdőzés adta élvezetnek, különösen, mióta JUST fürdőeszenciáim vannak. De csak mostanában jöttem rá, hogy micsoda frissítő csoda egy forró nyári napon vett, napközbeni (!), 20 perces langyos fürdő…Nyakig ellep a víz, és hangsúlyozom, kellemes langyos a hőfoka, a frissítő hatása így elmondhatatlan!
Ehhez az élményhez a vághatóan üde, hűs illatú, szépítő TENGERI FÜRDŐT, és a testet tehermentesítő ALPESI FÜRDŐTés BORÓKA FÜRDŐT szeretem a legjobban. Engem hosszú órákra áthangolnak! Egy frissítő, gyors zuhany helyett tedd próbára, ezek mit tudnak! Szerintem Te is függő leszel, pont úgy, mint én...:)

Most ennyi. Köszönöm, hogy végigolvastad. Ha meg is fogadsz a tanácsaimból valamit, annak meg SZÍVEMBŐL ÖRÜLÖK!!!
Ölellek a nyári Nappal!
LEGYEN GYÖNYÖRŰ A NYARAD!!!:)

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok