Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

„ÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD AZ ÖN ÉRZÉKENY, SZÁRAZ BŐRÉRE”

Just Lamello krém  homoktövis fürdő

Bőrápoló csomagunkat kifejezetten a száraz, érzékeny bőrrel rendelkezőknek alakítottuk ki. A csomag része a Homoktövis fürdőolaj, a Lamelloderm tusfürdő és a Lamelloderm krém.

 

Homoktövis fürdőolaj

Lehet ősz, tél, tavasz vagy nyár, a homoktövis sosem hagy cserben! És miután kifejezetten kedveli a homokos, hordalékos talajt, a tengerparti dűnéket, hát joggal nevezhetjük a homok kincsének.

C-vitamin tartalma rendkívüli, hiszen pl. a citroménak a tízszerese, magas antioxidáns, flavonoid, ásványi anyag és nyomelem tartalma pedig nem csak a gyógyszer-, az élelmiszer-, hanem a kozmetikai ipar által is kedvelt alapanyaggá tette.

A leggyakoribb bőrgyógyászati problémák közé tartoznak az atópiás problémák, a veleszületett allergiás túlérzékenység okozta tünetek számtalan kellemetlen órát, napot okoznak az ebben szenvedőknek. Sokan megpróbálnak egyszerűen együtt élni a gondokkal, még többen próbálnak olyan megfelelő testápoló szereket keresni, amelyek kielégítik bőrük speciális tisztálkodási, ápolási igényeit. Ez még a mai információdömping ellenére sem egyszerű feladat, hiszen a magas minőségi és hatékonysági követelményeknek megfelelni nem kis kihívás. De a Just vállalta ezt, és megalkotta kifejezetten a fenti igényeknek megfelelő, intenzív ápoló hatású Homoktövis fürdőolajat.

A Homoktövis fürdőolaj a Lamelloderm termékcsaládot erősíti.

Lamelloderm tusfürdő és krém

Az érzékeny, száraz és allergiára hajlamos bőrnek naponta szüksége van nedvességre és egy, a típusnak megfelelő, összehangolt ápolásra, hogy újra megtalálja természetes egyensúlyát. A különösen lágy JUST Lamelloderm termékcsalád teljes körűen kielégíti az igényes szükségleteket. 

Az egyedülálló, egymáshoz harmonikusan illeszkedő hatóanyagok erősítik a bőr védekezőképességét, erősítik a külső hatásokkal szemben az ellenálló-képességet, megvédik az Ön bőrét a kiszáradástól.

A tusoló gyengéd az érzékeny bőrhöz, bőrnyugtató hatású, a krém pedig elősegíti a bőr megújulását, a rossz állapotban lévő testrészek helyi kezelésére is használható.

Gálné Tóth Anita

oktatásszervező

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok