Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NAPIMÁDÓK KLUBJA

Napozóvonal akcióA hosszú és napszegény tél után eljött a napimádók ideje, a napsütéses órák számával egyenes arányban lesz jobb a kedve nem csak nekik, mindenkinek. Azonban a felhőtlen égbolt és a felhőtlen derű idején sem árt betartani az ezerszer hallott, mégis gyakran elfelejtett szabályokat a napfürdővel kapcsolatban. Ne vedd elő a kézikönyveket, a Just minden terhet levesz a válladról, és a Napozóvonal termékeivel valóban semmi mással nem kell majd törődnöd, csak azzal, hogy élvezd a napot!

Tudjuk, hogy a Napnak számos pozitív hatása van az emberi testre. Elősegíti a D-vitamin keletkezését, amely pozitívan hat a csont- és fogképződésre, valamint az izomzat és az immunrendszer működésére. Ráadásul a Nap lendületbe hozza a vérkeringést, és gondoskodik a szerotonin, az úgynevezett örömhormon felszabadításáról. Ám a bőrre nézve a Nap veszélyeket is rejt magában. Ha nem védjük következetesen az UV-sugaraktól, gyorsan észlelhetjük az idő előtti bőröregedés jeleit, és a bőrrák kockázata is megnő. Érdemes megjegyezni: a bőrünk soha sem felejt.

A Just Napozó termékcsalád teljes körű védelmet jelent az egész család számára, legyen szó felnőttről vagy gyerekről.

Napimádók klubjaA Naptej SF30 kiegyensúlyozott UVA-, UVB-szűrőrendszere tökéletes védelmet nyújt a leégés ellen, különösen az érzékeny, még nem barnult bőr számára. Eközben az egyedi lycopen-komplex hatóanyag tartósan gondoskodik a bőr megfelelő hidratálásáról, emellett antioxidáns tulajdonságának köszönhetően semlegesíti a szabadgyököket. Így megelőzve a bőr sejtkárosodását és idő előtti öregedését. A napozás alatt is gyengéden védi a megviselt bőrt, hiszen a bőrtípusnak megfelelő napvédőszerek használata esetén, a napon tartózkodás megengedett ideje megnő ugyan, ám a bőr idő előtti öregedési folyamatai sokkal hamarabb megkezdődnek. Ekkor jelentkezik igazán a lycopen-komplex pozitív hatása. Használata egyszerű és könnyű, a naptej jól eloszlatható a testfelületen, és gyorsan beszívódik. Hasznos tudnivaló, hogy egyetlen napvédő termék sem segíthet, ha nem alkalmazzuk kellő mennyiségben!

A könnyű használatával is kiemelkedő Napozó spray biztosítja az egyenletes, egészséges barnultságot, szintén megtalálható benne a kiemelkedő UVA-, és UVB-szűrőrendszer. A lycopen-komplex késleltetett hatóanyag felszabadításának köszönhetően a szükséges mennyiségben látja el nedvességgel a bőrt (depóeffektus). Használata a praktikus szórófejes kivitel miatt rendkívül egyszerű és gazdaságos, a bőrön tökéletesen eloszlatható, könnyedén felszívódik.

Persze a napozás végeztével sem szűnnek meg a tennivalók, hiszen a megfelelő védelem esetén is szükség van bőrünk kezelésére, ápolására. A Napozás utáni balzsam használata esetén a tökéletes bőrápolás már nem csak álom! Kellemesen hűsíti a bőrt akár napégés esetén is, a lycopen-komplex segít megelőzni a bőr sejtkárosodásait, a bőr idő előtti öregedését. Folyamatosan és tartósan ellátja a bőrt nedvességgel, a havasi gyopár kivonat és az E-vitamin megújítják a Nap által igénybevett bőrt. A balzsam segítségével hosszabban megőrizhető a természetes, egészséges barna szín. Minden bőrtípus ápolására alkalmas. Napozás, fürdés vagy tusolás után egyenletesen vigyük fel a bőrre. Egy esetleges leégés esetén többször is óvatosan kenjük be az érintett felületet. Fontos, hogy akár testápolóként is használható!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok