Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A NAHRIN TAVASZI KOLLEKCIÓJA: BORÓKA ÉS FENYŐ SZIRUP

Boróka és fenyő

A tavaszról tudjuk, hogy csalóka évszak, hiszen a meleg szellők, a simogató napsugarak csábítanak a lengébb, sőt túl lenge öltözet viselésére. A fák, az épületek árnyéka jóleső menedéket nyújt a kicsit szokatlan erős napsugarak ellen, ám a szervezetünk még nem biztos, hogy készen áll erre a fokozott terhelésre.

Nahrin Fenyőszirup

A tavaszi időszakban igazi immunrendszer támogató termék a Tannen (fenyő) szirup, a fáradtság és a vitaminhiány ellen. Erős gyulladásgátló, hatásos szív- és érrendszeri betegségeknél, emésztési problémáknál, védi a májat. Nagyon hatékony a gyakori légúti betegségeknél (angina, felső légúti hurut, hörghurut, tüdőgyulladás, TBC). Kiegészítő termék lehet reumánál és köszvénynél, segít az égések, gyulladásos bőrbetegségek, trophicus fekélyek gyógyulásában. Enyhe vízhajtó, húgyúti fertőzéseknél is hatásos, valamint belső erősítőként nőgyógyászati termékként is javasolt.

Fenyőrügy kivonatot, mézet, hársfavirágot, édesköményt és citromkoncentrátumot tartalmaz. A fenyőtűleveleket a népi medicinában már ősidők óta csodaszernek tartják. Erős gyulladásgátló, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, epe- és vízhajtó, köptető, izzadásfokozó és immunrendszer erősítő hatásai vannak. Ezen kívül C-vitaminban is gazdag.

A Fenyőszirup tartalmaz fitoncidokat, klorofilt, bioflavonoidokat, nyomelemeket, C-, K-, B1-, B2-vitaminokat, ásványokat, keményítőt és specifikus keserű anyagokat.

Gyorsan tekintsük át, mit is találunk szirupunkban.

- Fenyőrügy kivonat: nyugtatja a légutakat, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, javítja a vérkeringést és a vér oxigénellátását, továbbá csökkenti a fájdalmas köhögést.

    • - Méz: sok vitamint tartalmaz (főleg B csoport), valamint ásványokat, csillapítja a torokfájást, csökkenti a lázat, nyugtatja a nyálkahártyát, általános roboráló, jó ízt ad a szirupnak, és emellett tökéletes felszívódást biztosít.
      - Hársfavirág: vértisztító és izzadásfokozó hatású, csökkenti a gyulladást a légutakban.
    • - Édeskömény: nyugtat, enyhíti a kellemetlen tüneteket, olyanokat, mint az étvágytalanság, fokozott gázképződés, rossz emésztés és gyomorfájás. Javítja a vérképződést, vértisztító hatása van, enyhe vizelethajtó, nagyon jó köptető.
    • Citromlé koncentrátum: C-vitaminban gazdag, erősíti az immunrendszert, finom ízt ad a szirupnak.
      Önmagában a fenyőtűlevél, illetve a fenyőrügy kivonat keserű ízű. Ennek ellenére a többi összetételének köszönhetően a Fenyőszirup nagyon kellemes, pikáns ízű!

      Fontos megjegyezni, hogy a fenyőrügy tartalmaz klorofilt, fitoszterineket, fitoncidokat.

    • Nahrin Boróka szirupbergwacholderÍgy tavasszal is érdemes a családi patikában tartani a Boróka szirupot, hiszen a hegyi boróka hosszú ideje a megfázásos, hűléses, reumás panaszok enyhítője, a népi gyógyászatban évszázadok óta használják különböző betegségek megelőzésére és kezelésére.

Ráadásul ez a Nahrin legrégebbi terméke, képzeld csak el, 1955-ben állították elő először, és a mai napig ez az egyetlen termék, amelynek összetételében soha nem történt változtatás, napjainkban is az eredeti recept szerint gyártják. A számok is beszédesek, világszerte több, jóval több, mint egy millió darab került ez idáig értékesítésre belőle.
Keringést javító és vízhajtó hatása révén (amelyet anélkül fejt ki, hogy a szervezet számára nagyon fontos kálium kiürülne) kiváló reuma elleni szer is lehet! Emellett segít normalizálni az emésztési zavarokat, az epehólyag működését, csíraölő hatásával biztosítja a bélrendszer megfelelő baktérium flóráját. Fokozza a hörgőkben lerakódott váladék kiürülését, csíraölő hatásának köszönhetően támogatja szinte minden fertőzéses tüdőbetegség kezelését. Javítja a bőr regenerációs képességét; tehát a tavaszi kozmetikai kezeléseknek is kitűnő kiegészítője.

Gyermekek és felnőttek számára egyaránt ajánlott, akár teában, vízben, más folyadékban oldva, vagy hagyományos módon kenyérre kenve is fogyasztható, hiszen az íze, nos az csodálatos!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok