Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS, PREVENCIÓ AZ ÉLETFA PROGRAMMAL A SZINVA RÁDIÓ KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL

Tóth Andrea

Amikor annak idején szakmaválasztás előtt álltam, akkor próbáltak lebeszélni, hogy ne az ápolói hivatást válasszam. S örülök, hogy nem sikerült eltántorítaniuk. Tapasztalatom s tudásom legjavát adva igyekszem nap, mint nap segíteni az embereket egészségükben a prevenció számos szintjén,- mindennapjaik még teljesebb megéléséhez.

Az Életfa Program rádióriport felkérése nagy örömmel töltött el. Hisz aktualitása van. Témája a kézmosás, kézfertőtlenítés, köhögési etikett, felső légúti megbetegedések, védőoltás. S ezek teljes összhangja a Just – Nahrin termékekkel.

Lévén, hogy élő, egyenes rádióriportra még nem volt lehetőségem, így izgalom kerített hatalmába. De a kávémba cseppentett Narancsaromának, s a vizembe a Citromaromának, a ruhámra fújt Eucasol spray-nek, s a torkomba cseppentett két csepp (31-es) gyógynövény olajnak, a szponzori megerősítésnek, támogatásnak, valamint pár igen kellemes gondolatnak köszönhetően igyekeztem a terméktapasztalataimmal együtt átadni, átnyújtani a hallgatóságnak az egészségügyi ismereteimet, tudásomat, mely csupán töredéke annak a hatalmas, több évtizedes tudásnak, s ismeretnek, mellyel a Programunk, vezetőim, s szponzorom rendelkezik. S örülök, hogy tőlük tanulhattam, tanulhatok, s így gyarapított „tudáskincseimet közkinccsé” tehetem.

Köszönöm eme csodás lehetőséget:

Tóth Andrea
diplomás ápoló
infekciókontroll nővér
Napsugár Csapat
70/315–4818

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok