Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA FŐZŐKLUB TATÁN

eft

2016 októberében megnyitotta kapuit a régóta várt ÉLETFA FŐZŐKLUB Tatán. Fogadjátok sok szeretettel eme képes beszámolót, melyben betekintést nyerhettek az indulásról és azt követő folytatásról.

Főzőklubunkban találkozhatsz új ízekkel, egyszerűen, gyorsan elkészíthető, egészséges ételekkel, valamint vidám, pozitív emberekkel. Ajánljuk azoknak is, akik változtatni akarnak eddigi, megszokott, egészségtelen életmódjukon.

A megnyitó képei
Helyszín: Tata, Bordó ház
Időpont: 2016. október 13.
Bemutatkozás, ismerkedés, sürgés, forgás …

eft 1

A nyitó menü: - sütőtök krémleves, - töltött cukkini
A programból a tombola és a csoportkép sem hiányozhatott 

eft 2

A folytatás képei:
2016. november 10. 

eft 3

Menü: Nahrin zöldségleves
Pástétomok: - brokkoli krém, - tojásos-mascarponés szendvicskrém 

eft 4

A főzőklub foglakozásokkal egy egészségesebb táplálkozás lehetőségének megismerését kínáljuk a hozzánk ellátogatóknak.  Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének csínja-bínja iránt. A döntés a TE kezedben van.
Főzőklub sorozatunk következő állomásának időpontja: 2016. december 8., 17 óra. A helyszín változatlan: TATA, Bordó ház.

Köszönet Hegyi Gyöngyinek, Tóthné Cserhalmi Mariannak és Stanitz Mariannak, hogy mindez létrejöhetett!

Szeretettel

Tárnok Ágnes
tanácsadó, EÜ. Team tag
20/93-61-383
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

SZÜLETÉSNAP A NAPSUGÁR CSAPATBAN

szancs

„Megint egy évvel öregebb lettél, s bölcsebb is talán…”
Minden bizonnyal, mert az ÉLETFA klub-ban az életünk egy folyamatos tanulás. 

A Napsugár Klubunk 12. születésnapját ünnepeltük kedves, egyre bővülő baráti körben.

Briliáns vezetőnk, szponzorunk, Szilágyi Ildikó a Tőle megszokott kedvességgel, természetességgel indította el a közös gondolkodást: „az ember önazonosságát, gyökereit az erősíti, ha felidézi a szüleitől hallott születéstörténetét, visszaemlékezik, hogy milyen volt kicsi korában.”

Ennek analógiájára Szilágyi Ildikó kedves invitálására a csapat tagjai visszaemlékeztek azokra a személyes pillanatokra, amikor és ahogyan csatlakoztak az Életfa Napsugár klubhoz, felidézték személyes kedves emlékeiket. Ettől lettek igazán hitelesek, szívhez szólóak a beszámolók.

Többek között, mint e sorok írója is, úgy érzem, hogy megismerkedésünk alapja a kölcsönös szimpátia volt. Ildikó munkastílusára jellemző a személyre szabott figyelem, az odafordulás, az igények és szükségletek nyomon követése, a gondoskodás.
Valamennyien, köztük én is, megtapasztalhattuk, hogy folyamatosan kapjuk Tőle a szakmai, emberi segítséget. Például egy hirtelen, váratlanul jött technikai akadály elhárítására (fellépésem meghiúsult színhelye) egy csapásra megoldást talált; illetve drága beteg édesanyám gyógyítására, ellátására olyan termékeket javasolt, amelyekkel még kaptunk egy évet, amit velünk tölthetett, amíg köztünk lehetett.

szancs 1

Legtöbben a közösség kohéziós, összetartó, megtartó erejét emelték ki.
Sohasem maradtak el klubfoglalkozások, sőt hangulatukban, tematikájukban mindig kötődtek az aktualitásokhoz, az ünnepekhez, az alkalmakhoz.
Csapatunk színes és értékes egyéniségekből áll, mindenki hordoz magában tehetséget valamilyen területen, s ettől ilyen sokszínű, izgalmas és erős a csapatunk.
Elismerően nyilatkoztak a klubtagok elsősorban azokról az előadásokról, amelyeket az „egészség-szirom” tagjai - dr. Tóth Judit, dr. Pál Ilona, Tóth Andrea - rendszeresen, tervszerűen, meghatározott tematika szerint (ez természetesen a Vezetőnk érdeme) tartottak. De ugyanúgy kiemelték a kultúra, a művészet vonalán jeleskedőket is.
Szakmai hozzáértésük, profizmusuk maximálisan érvényesül minden alkalommal.

Így volt ez ma is, amikor dr. Tóth Judit háziorvos a csontritkulásról tartott előadást.
Lenyűgöző profizmus és lehengerlő az a tudás és információáradat, mellyel minden alkalommal gazdagít bennünket, s amelyet néha sokkolónak is érzünk. Közérthető előadásmódjával olyan tényeket is feltár előttünk, amelyeknek eddig talán laikus módon nem tulajdonítottunk túl nagy jelentőséget, pedig…! 

A mostani témát illetően beszélt többek között a csontok feladatáról (amely a test szilárd váza), felépítéséről, fontosságáról (védik belső szerveinket), ugyanakkor a vérképzés helye is (a csontokban vörös csontvelő termelődik). Nagyon fontos a csontsűrűség és az izomtömeg megőrzése. Indokoltnak tartaná 40-45 év felett az évenkénti legalább 1x szűrést. Minden előadása meggyőz bennünket arról, hogy milyen csodálatos is az emberi test, milyen nagyszerű, milyen jól szabályozott a működése, és minden előadása egy nagy felkiáltójel, hogy vigyázzunk rá, vigyázzunk az egészségünkre, mert az a legnagyobb érték!
A 21. században már elengedhetetlen a megfelelő étrend kialakítása, a étrend-kiegészítő termékek fogyasztása (a kalcium, a D-vitamin, a fehérjepótlás stb.). A Just-Nahrin termékcsalád kiválóságait ajánlja, amely a tudomány vívmányainak ötvözése a természet kincseivel: Basico, Nahrofit vanília/kávé, Red Berry, Csipkebogyó kapszula, Írók, Articsóka, Borsmenta rágótabletta, Tropic.

szancs 2

Klubunk legújabb tagja, Szilágyi Ildikó fitnesz edző szerint is nagyon fontos a rendszeres, céltudatos mozgás, az izomépítés. Ő ebben felajánlja szakmai segítségét a klubtagok számára.
A szokásos, elmaradhatatlan „szeretet-vendégség” ízletes és egészséges falatkái után elfogyasztottuk a szponzorunk által készített rendkívül finom születésnapi tortát is.
A hangulatot emelte néhány nosztalgia-sláger közös eléneklése. Köztük a csapatnótánk is elhangzott: „Átmentem a szivárvány alatt”

szancs 3

Szilágyi Ildikó szponzorunk meglepetésként még beszélt a „szeretet nyelvekről”: elismerés, minőségi idő, ajándék, testi érintés, szívesség. Mind az öt „szeretetet” rendszeresen működtetjük a Klubban, és működtettük a klubszületésnapon is!
„Figyeld meg! Amit Te teszel, az a Te szeretet nyelved – mondta. Ismerd meg magad, és ismerd meg a másikat! Neki vajon mi a szeretetnyelve?”

Az est megkoronázásaként Schmidt Ferenc köszöntő gondolatait olvasta fel nekünk Rabné Ica. Mondhatom, valamennyiünk örömére, és büszkeségére.

Ez a nap is – mint bármelyik más klubfoglalkozás – érzelmi, szellemi gyarapodásunkat jelentette. Átölelt minket, átívelt felettünk a szivárvány.

Igazán boldog lehetek, hogy ilyen közösségben élhetek, ilyen értékes és hatékonyan működő közösséghez tartozhatok.

Köszönettel és tisztelettel
Soós Judit énekes,
a Napsugár-csapat Kultúra szirmának tagja

GOMBANAPOKON AZ ÉLETFA PROGRAMMAL

gaep

Hűvös szombat reggel volt, amikor megérkeztünk a Bükkszentkereszti Gombanapokra.
Először voltam az Életfa Program csapatával, így nagy izgalommal rendezgettem a bemutató termékeket Hegyi Gyöngyi vezetőm irányításával. Dél körül már a nap is szépen kisütött.

A gyönyörű őszi tájnak a varázslatos szépsége a látogatókat is "kicsalogatta". Több emberrel is sikerült megismertetni a kiváló minőségű természetes alapanyagokból előállított, magas követelményeknek megfelelő termékeket.

A Nahrin fűszerek, levesek kóstoltatása, valamint a Just termékek megismertetése, kipróbálása biztató visszajelzéseket eredményezett.

Összességében egy sikeres, csodaszép szombati napon volt lehetőségem részt venni.

Üdvözlettel:
Hallgatóné Bunda Judit
Miskolc
Delfin csapat

BÜKKSZENTKERESZTI GOMBANAPOK

bkg

Nagy izgalommal vártam, hogy részt vehessek az október 8-án és 9-én Bükkszentkereszten megrendezésre kerülő Gombanapokon.

Sokat hallottam már a gyógynövények „fellegváráról híres” Bükkszentkereszti Gombanapokról. Többször jártam már ott, de kiállítóként még nem. 

Kicsit „csípős” reggelre ébredtünk,de bíztunk a Nap melegítő erejében, meg a bennünk rejlő energiánkban, hogy egy nagyon tartalmas napot fogunk eltölteni a bükki hegyek csodálatos környezetében.

bkg 1

Örömömre szolgált, hogy mindezt szponzorommal, Hegyi Gyöngyivel, illetve munkatársammal Kóródiné Zsíros Erzsébettel együtt tehettem.

Az legutóbbi Életfa Konferencián hallottam Igazgató Úrtól ezt a mondatot:

„Megtanulom, megőrzöm, tanítom, továbbadom”

Ennek szellemében éltem meg ezt a két napot. Tanultam, tanítottam.

Úgy gondolom, hogy egy nagyon eredményes élményekben gazdag két napot tölthettünk együtt.

Lengyel Ferencné Anika
Delfinek csapata Tata

bkg 2

XIII. ÜVEGHUTA KUPA 2016

xiii uveghuta

Az Életfa Program sátra ismét Bükkszentkeresztre költözött, hiszen megrendezésre került az Üveghuta Kupa, immáron 13. alkalommal. Kerékpárral kicsik, nagyok, fiúk, lányok, nők, férfiak, idősek egyaránt megmérettették magukat, és bringáztak fel Bükkszentlászlóról Bükkszentkeresztre, mintegy 5,3 km-es távon.

A jobbnál-jobb felszerelések és technikai öltözet mellett a Just kiváló Boróka krémje és a 31-es Gyógynövényes olaj segítette rajt előtt az indulókat. Sefcsik Adrienn és Lund Solveig várták a versenyzőket egy kis bemelegítő masszírozással. Nagyon sokan éltek is a lehetőséggel, és ezzel a svájci minőségű bemelegítéssel indultak neki a távnak.

Bükkszentkereszten a célba érkezők átvették az Életfás befutó csomagjaikat, a sátrunknál pedig Dr Harsányi Edit és Szilágyi Ildikó várták őket, akik a sportolók számára nélkülözhetetlen Just és Nahrin termékek skáláját mutatták be az érdeklődőknek.

Mindeközben a beérkezett versenyzők Wallwurz krémgéllel lazíthatták izmaikat nálunk.

Szép környezetben, friss levegőn, napsütésben tölthettük a vasárnapot, és ami a legfontosabb, hogy ismét sokan megismerhették az Életfa Programot, valamint a Just és Nahrin készítményeket.

Napközben pedig a Gizmo Freestyle show szórakoztatta a kilátogatókat, várakozókat, pihenőket.

23 kategóriában hirdetett eredményt a Kis-Galya Sportegyesület, és a dobogó mind 3 fokán természetesen az Életfa Program ajándékait is megkapták a versenyzők. Ezúton is gratulálunk minden indulónak!

Kövess minket, figyeld a rendezvényeinket. Az Életfa sátor most néhány napig pihen, aztán ismét Bükkszentkereszten „bontakozik” ki, hiszen a Gombanapokon is várja az érdeklődőket.

Szeretettel

Nagyházi Marika
oktatási és titkársági vezető

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok